کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-22 ساعت 10:30)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 10:16)nimamp3 نوشته:  یه سوا از دوستان داشتم ممنون میشیم راهنماییم کنین
میخواستم بدونم حدود هزینه سفر با پول ویزای امارات و هواپیما و مدیکال و مصاحبه و .... تقریبا برای یه کیس دونفره چقدر میشه, واکسن رو تو پاستور زدیم

خوب ببینید این سوالتون خیلی کلی هست. بستگی به این داره که با چه ایرلاینی بخواید برید، چه هتلی و .... . تور استفاده کنید یا مستقیم بگیرید. نمیشه نسخه واحد پیچید. چند تا آژانس تماس بگیرید میاد دستتون.

ارزانترین حالت که میشه رفت, ستاره هتل یا کلاس هواپیما واسم مهم نیست, برای امارات هم شنیدم باید ویزا گرفت هزینه اون نفری چنده
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2013-10-22 ساعت 10:59)nimamp3 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 10:30)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 10:16)nimamp3 نوشته:  یه سوا از دوستان داشتم ممنون میشیم راهنماییم کنین
میخواستم بدونم حدود هزینه سفر با پول ویزای امارات و هواپیما و مدیکال و مصاحبه و .... تقریبا برای یه کیس دونفره چقدر میشه, واکسن رو تو پاستور زدیم

خوب ببینید این سوالتون خیلی کلی هست. بستگی به این داره که با چه ایرلاینی بخواید برید، چه هتلی و .... . تور استفاده کنید یا مستقیم بگیرید. نمیشه نسخه واحد پیچید. چند تا آژانس تماس بگیرید میاد دستتون.

ارزانترین حالت که میشه رفت, ستاره هتل یا کلاس هواپیما واسم مهم نیست, برای امارات هم شنیدم باید ویزا گرفت هزینه اون نفری چنده

بستگی به تعداد روزتون هم داره.
فکر می کنم می تونید ویزا، هتل و بلیط رو برای یک هفته حدود نفری 1500 بگیرید.
ولی باز باید از آژانس بپرسید. خیلی بهتر هست و دقیق تر.
ضمناً بله برای امارات باید ویزا بگیرید. دو نوع عادی و فوری هم داره که تفاوتشون در زمان اخذ اون هست و زودتر اقدام کنید که عادی بگیرید و پول اضافه ندید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، behfaza
من بهترین قیمتی که واسه بلیت تونستم پیدا کنم 490 بود. البته پرواز چارتر در آبان
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، behfaza

پاستور رو بهش اعتماد نکنید خیلی بی دقت و بی توجه کار میکنن. حتما قبل از سفرتون به پاستور تجریش مراجعه کنید و از خانم طاهرنژاد راهنمایی بگیرید تا مثل من 2 باره کاری نشه. اگر من با کارت واکسن میدون پاستور میرفتم اونجا قطعا 3 تا واکسن رو دریافت میکردم که هزینش برابر میشه با هزینه کل سفر !!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: sepideh_ ، behfaza
دوستانی که دنبال بلیط ارزون و هواپیما ی مطمعن هستن میتونن هواپیمایی air arabia که هواپیمای اقتصادی شارجه هست رو مد نظر داشته باشن البته این پرواز فقط فرودگاه شارجه میشینه ولی کلا شارجه به دبدی چسبیده و خود هواپیمایی به دبی سرویس اتوبوس داره محاسن:
1-هواپیماهای جدید
2-قیمت ارزان
3-خلوتی فرودگاه شارجه و الافی کمتر
4-سخت گیری کمتر نسبت به فرودگاه دبی در بازدید از وسایل همراه
فقط تنها عیب اون اینه که سرویس مجانی پزیرایی رو نداره و پول میگیره
تا اینجا که من استفاده کردم هفته ای چندین پرواز به شهر های زیر داره:
تهران
شیراز
لار در استان فارس
امکان خرید انلین بلیط هم دارهwww.airarabia.com
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، ffrfar ، soli asali ، sasa6557 ، behfaza ، قصه گو ، amin arefi
(2013-10-22 ساعت 11:46)soli asali نوشته:  

پاستور رو بهش اعتماد نکنید خیلی بی دقت و بی توجه کار میکنن. حتما قبل از سفرتون به پاستور تجریش مراجعه کنید و از خانم طاهرنژاد راهنمایی بگیرید تا مثل من 2 باره کاری نشه. اگر من با کارت واکسن میدون پاستور میرفتم اونجا قطعا 3 تا واکسن رو دریافت میکردم که هزینش برابر میشه با هزینه کل سفر !!!!!!

من قبلا واکسن هپاتیت زده بودم ولی واسه خانمم گفت نیازی نیست چون به نوبت سوم نمیرسه
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-22 ساعت 11:49)tartar نوشته:  دوستانی که دنبال بلیط ارزون و هواپیما ی مطمعن هستن میتونن هواپیمایی air arabia که هواپیمای اقتصادی شارجه هست رو مد نظر داشته باشن البته این پرواز فقط فرودگاه شارجه میشینه ولی کلا شارجه به دبدی چسبیده و خود هواپیمایی به دبی سرویس اتوبوس داره محاسن:
1-هواپیماهای جدید
2-قیمت ارزان
تهران
شیراز
لار در استان فارس

قیمتش چنده ؟ و چند روز در هفته به تهران پرواز داره ؟
بلیطش رو از کجا باید بگیریم ؟ ما که نمیتونیم آنلاین خرید کنیم !!!!
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-22 ساعت 12:30)soli asali نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 11:49)tartar نوشته:  دوستانی که دنبال بلیط ارزون و هواپیما ی مطمعن هستن میتونن هواپیمایی air arabia که هواپیمای اقتصادی شارجه هست رو مد نظر داشته باشن البته این پرواز فقط فرودگاه شارجه میشینه ولی کلا شارجه به دبدی چسبیده و خود هواپیمایی به دبی سرویس اتوبوس داره محاسن:
1-هواپیماهای جدید
2-قیمت ارزان
تهران
شیراز
لار در استان فارس

دوست عزیز من دفتر شیرازش و میدونم بلوار چمرانه اینم تلفنش 07116271463 زنگ بزنین تلفن تهرانشو بگیرین قیمت هاش هر روز عوض میشه میتونین انلین چک کنین شنبه-سه شنبه -پنج شنبه پروازاش به و از تهرانه
تشکر کنندگان: soli asali ، sasa6557 ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-22 ساعت 13:31)tartar نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 12:30)soli asali نوشته:  
1-هواپیماهای جدید
2-قیمت ارزان
تهران
شیراز
لار در استان فارس

دوست عزیز من دفتر شیرازش و میدونم بلوار چمرانه اینم تلفنش 07116271463 زنگ بزنین تلفن تهرانشو بگیرین قیمت هاش هر روز عوض میشه میتونین انلین چک کنین شنبه-سه شنبه -پنج شنبه پروازاش به و از تهرانه

دفتر تهران : 88871096
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: tartar ، amin arefi
سلام دوستان
کسی ایمیل NMC در ابوظبی رو داره ؟؟ به nmch@emirates.net.ae و newmedcr@emirates.net.ae و agjoseph@emirates.net.ae زدم و برگشت خورد
كيس نامبر: 2014AS25XX
ابوظبی - هفته اول دسامبر - ویزا یکضرب
(2013-10-22 ساعت 14:10)far2014 نوشته:  سلام دوستان
کسی ایمیل NMC در ابوظبی رو داره ؟؟ به nmch@emirates.net.ae و newmedcr@emirates.net.ae و agjoseph@emirates.net.ae زدم و برگشت خورد
دوست عزیز ایمیل های امارات از حدود دوسال پیش بجایemirates.net.ae@
شده eim.ae@.....
پس شما باید ادرسو تصحیح کنید شاید جواب بگیرید
کارتون اگر نشد به من پیام بدید دبی هستم کمکتون میکنم
تشکر کنندگان: far2014 ، ghafari88 ، soli asali ، behfaza ، قصه گو ، amin arefi
(2013-10-22 ساعت 14:10)far2014 نوشته:  سلام دوستان

NMC دبی این هست : appointmentdeiradxb@nmc.ae

اما ابوظبی رو ندارم. در تاپیک گرفتن وقت از دکتر می تونید پیدا کنید. توی صفحات اول باید باشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: soli asali ، far2014 ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-22 ساعت 11:21)farid1364 نوشته:  من بهترین قیمتی که واسه بلیت تونستم پیدا کنم 490 بود. البته پرواز چارتر در آبان
چه ایرلاینی؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2013-10-22 ساعت 01:58)feel نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 22:57)hudson نوشته:  من الان از این سایت چک کردم
http://www.eventseye.com/fairs/cy1_trade...dubai.html
و در تاریخ ما نمایشگاهی نیست

به نظرم آژانس ها کمی اذیت می کنند
در ضمن در سایت خود هتل ها هم که بریم با تخفیف اتاق ها را رزرو می کنند
من سایت هتل Copthorne را چک کردم
جالب این بود که به ریال ایران قیمت می داد
و اصلا هم شارژ اضافی نداشت

میشه آدرس سایتشو بزارین تو سایت منم چک کنم

لینکش را گذاشتم
مجددا گذاشتم
http://www.eventseye.com/fairs/cy1_trade...dubai.html
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، feel ، amin arefi
مجموع هزینه ها
1- هتل چهار ستاره برای پنج روز با صبحانه و ناهار غیر از ایام نمایشگاهی 2000 درهم
2- بلیط سیستمی با کلاس پایین همون ارزونترین نرخ با ایران ایر 500000نفری
3- مدیکال nmc بدون هیج واکسنی نفری 425 درهم واکسن انفولانزا 100 درهم ابله مرغون یادم نیست 250 یا 400 درهم
4- سفارت نفری 330 دلار یا به نرخ دلاری 3.65 درهم معادل درهمی می توان پرداخت کرد
5- رفت و آمد با مترو با کارت نقره ای هر بار نفری 10 درهم قیمت خود کارت هم نفری 10 درهم و قابل شارژ با تاکسی برای مسیر های متوسط مثلا از سیتی سنتر دیره تا nmc رفت بین 25 تا 35 درهم برای مسیر دور مثلا از سیتی سنتر تا ابن بطوطه رفت 80 درهم
6- مواد غذایی و آب مٍٍٍثل ایران نهایتا 100 تا 200 تومان بالاتر
7- هزینه استفاده از فست فود KFC یا mcdonald برای دو نفر بین 35 تا 50 درهم- شاورما یه جور لقمه عربی شبیه کباب ترکی هر عدد 12 درهم ساندویچ اماده کارفور 10 تا 12 درهم Subway هر ساندویچ 27 تا 38 درهم البته اندازه هر نوع ساندویچ همه جا حدود نصف ایران
8- رفتن به وایلد وادی نفری 240 درهم ساحل جمیرا سرویس هتل مجانی نفری 7حدود درهم ورودی
9- پوشاک گرانتر از ایران و عمدتا چینی بی کیفیت با آنکارا و استانبول که مقایسه کنید حتی پیر گاردین درجه سه هست تو دبی، این یکی به نفع دوستان انکارا
10- اگر سوغاتی ارزون نمیخواهین وقتتون رو توی دی تو دی گرین هاوس و سایر فروشگاههای ایرانی هدر ندین
11- از دبی تا ابوظبی با ملیکا نفری 125 تا 150 درهم
راستی هتل ها مسواک و دم پایی پلاستیکی نه تو دبی و نه ترکیه ندارن ببرین
هنل هایی که من قبلا نام بردم چای ساز دارن کافی و تی بگ هم میزارن با شکر و اب معدنی مجانی هست هر قدر بخواهید
الجوهره گاردنز هم اینترنت وایرلس رایگان به ما داد در کل با حسابی که ما کردیم هتل با صبحانه و ناهار به صرفه تر هست

آگر بچه کوچیک دارید از ابله مرغون بیش ازچهار ماه و انفولانزاش بیش از چهار هفته نگذشته باشه که دکتر شوکلا دوباره میزنه بچه من تو یک ماه دو بار آنفولانزا خورد تو ایران 30000 تومان دبی 100 درهم برای بچه ها nmc واکسن انفولانزا ب و ذات الریه هم هست که اصلا تو ایران نیست خلاصه اگه بچه دارین رو 1000 درهم اضافه بر هزینه های که گفتم حساب کنید و سه تا چهار واکسن واسه بچه در یک روز و قطره استامینو فن ببرین
پول کپی اضافه هم ندین سفارت فقط کپی صفخه اول پاس و اصل مدارک و ترجمه ها رو میگیره بقیه رو پس میده
مدارک رو هم برای هر فرد جداگانه بزارین تو فولدر و صرفا مهر مترجم کافی است

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان