کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
در موردواکسن دکتر شوکلا فقط برای بچه سختگیری کرد ما همه با هم واکسن زده بودیم و از تاریخ واکسن تا روز مصاحبه ما دقیق یک ماه میشد دکتر برای اینکه ما ناراحت نشیم دفترچه دستور العمل رو هم به من و همسرم نشون داد گفت شما دو تا کامل هست ولی بچه چهار تا واکسن میخواد همسرم میگه شاید دکتر فکر کرده ما الکی میگیم واکسن زدیم چون برچسب انفولانزا رو نچسبوندن تو کارت زرد ولی به نظر من او فقط طبق دستور العمل سفارت کار میکنه و به ما اطمینان داره چون هر چی گفتیم رو راحت قبول کرد و سعی کرد بفهمونه که قصد انجام راحت کار ما رو داره خیلی هم مودب بود در مورد استامینوفن هم من فقط همون قطره بچه دنبالم بود ولی اگر می خواهید احتیاط کنید میتونید از همون nmc تهیه کنید اونقدر هم گرون نیست بجه من تب نکرد ولی پاهاش درد گرفته و سفت شده بود اما ایران که انفو لانزا زذ دو روز تب بالا و تهوع داشت اینا رو واسه بچه دارها می گم که استرس نداشته باشن
تشکر کنندگان: ghafari88 ، artam2 ، behfaza ، masuodrh ، amin arefi ، ffrfar ، soli asali ، aghaghia ، mehdikhosro ، maryam_a ، omid05 ، sepideh_
متن وقت دکتر من اىن بود
Dear Dr Shukla
My exact date of interview is on .......8:00 AM at U.S embassy in ABU DHABI for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment for me and my wife on ......To meet its requirements in time.
Best regards

ىکى ازم پرسىده بود که ىادم رفته بود جوابشو بدمCool
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: artam2 ، amin arefi ، mehdikhosro ، ffrfar ، soli asali ، mayamoor ، behfaza
من یه دسته گلی به آب دادم، همین الان یادم افتاد عوارض خروج از کشورم رو نریختم، جمعه هم دارم میرم Sad
شعبه بانک ملی فرودگاه جمعه ها هم کار میکنه؟؟
یادم نیست، فیش عوارض رو موقع تحویل بار باید بدیم یا موقع پاسپورت چک؟؟ کسی یادش هست؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، behfaza ، ojee ، sepideh_
نگران نباشید اصلا
بانک داخل فرودگاه همیشه هستند
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، azadeh2014 ، behfaza ، ojee
(2013-10-23 ساعت 17:19)nedafarsi نوشته:  من یه دسته گلی به آب دادم، همین الان یادم افتاد عوارض خروج از کشورم رو نریختم، جمعه هم دارم میرم Sad
یادم نیست، فیش عوارض رو موقع تحویل بار باید بدیم یا موقع پاسپورت چک؟؟ کسی یادش هست؟؟
من یادم نمیاد. ولی چرا فردا نمیریزی؟
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، ojee ، EKAM
(2013-10-23 ساعت 17:29)سی سی نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 17:19)nedafarsi نوشته:  من یه دسته گلی به آب دادم، همین الان یادم افتاد عوارض خروج از کشورم رو نریختم، جمعه هم دارم میرم Sad
من یادم نمیاد. ولی چرا فردا نمیریزی؟

خدا قبول کنه فردا عیده و تعطیل
دوستان خارجی شدن رررررفت Big Grin

(2013-10-23 ساعت 17:28)masuodrh نوشته:  نگران نباشید اصلا
بانک داخل فرودگاه همیشه هستند

'masuodrh' جان در مورد سوال دوم نظری داری؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، philter ، behfaza ، ojee ، EKAM
من یک سوال واسم پیش اومده میدکال تو دبی هست یا ابوذبی
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، ojee
(2013-10-23 ساعت 17:57)feel نوشته:  من یک سوال واسم پیش اومده میدکال تو دبی هست یا ابوذبی
لیلی زن بود یا مرد؟!!!Cool
دوست عزیز هم تو دبی میتونی انجام بدی و هم ابوظبی ...بستگی به جایی که برای اقامت انتخاب میکنید داره
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، philter ، behfaza ، shishipapa ، ojee ، EKAM

سلام.
شما میتونید از طریق کیوسک خدمات بانکی هم این مبلغ رو واریز کنید.
لینک آموزشی واریز وجه با کیوسک خدمات

شعب دارای کیوسک خدمات
[عکس: 31948216853631612399.jpg]
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، azadeh2014 ، behfaza ، amin arefi ، shishipapa ، aghaghia ، EKAM ، میما
(2013-10-23 ساعت 15:40)sargol2001@yahoo.com نوشته:  متن وقت دکتر من اىن بود
Dear Dr Shukla
My exact date of interview is on .......8:00 AM at U.S embassy in ABU DHABI for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment for me and my wife on ......To meet its requirements in time.
Best regards

ىکى ازم پرسىده بود که ىادم رفته بود جوابشو بدمCool

دوست عزیز ممنون از متن نامه تون
من به این ادرس ایمیل زدم متاسفانه برگشت خورد ، چرا؟

appointmenteiradxb@nmc.ae
این ایمیل ادرس رو یکی از دوستان گذاشته بود پس چرا برگشت میخوره ؟
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، philter
من هم به همین ادرس زدم ولی داشتن وقت مهم نیست مهم اینه که روز بعد از ازمایش ها جواب میدن جوابی که به ایمیل من دادن تا بدونین چی لازمه اینجا کپی می کنم

On the day of appointment, patient comes in the morning for the tests and the results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, X-ray and blood tests are all normal. Any abnormality would require further evaluation. In case of certain abnormalities, issuance of the report will be one month later.

No need of fasting.

Routine cost (without vaccination) is AED425. In case of urgency (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), additional charges of AED225 is applicable. From 1st October 2013, in case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be one month later and urgent charges are non-refundable.

The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, gender, age and past history of vaccination. If vaccination is required, charges are added appropriately.

Documents required to be brought along are: Original passport, 3 passport size photographs with white background, Authentic Vaccination Record in English (if any) & Embassy Appointment letter.

New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai

PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE

Tel: +971-4-2689800/ 2339900

Appointments: +971-4-2339966/67

Fax : +971-4-2682353/ 2698997

Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae

Web : www.nmchealthcare.com
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، azadeh2014 ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-23 ساعت 17:57)feel نوشته:  من یک سوال واسم پیش اومده میدکال تو دبی هست یا ابوذبی

در هر دو شهر هست ، حتی در دبی دو یا سه تا بیمارستان مختلف این کار را انجام می دن
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، ojee ، feel
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان خوبم.عاجزانه ازتون خواهش می کنم به املای صحیح کلمات توجه داشته باشید.میدانم این اشتباهات ممکن است از هر کسی سر بزند حتی من که دارم از خود حساسیت به خرج می دهم.ولی بیایید بعد از اتمام نوشته ی خود حتما" به آن نگاهی بیاندازیم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: philter ، masuodrh ، behfaza ، soli asali ، paral
(2013-10-23 ساعت 21:41)iris نوشته:  

در هر دو شهر هست ، حتی در دبی دو یا سه تا بیمارستان مختلف این کار را انجام می دن
دوستان واسه مدیکال اگه در دبی می خواین که انجام بشه حتما" NMC hospital برید چون ارزونتر از همه جا در دبی هست .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، behfaza ، philter ، soli asali ، amin arefi ، EKAM
(2013-10-22 ساعت 15:11)mayamoor نوشته:  سلام دوستان و پیشکسوتان گرامی
آیا باید برای مدیکال هم حتما وقت بگیریم؟ از کجا و چگونه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
ثبت نام CsC چطور؟ آیا برای وقت سفارت ابوظبی لازمه که وقت بگیریم؟

واسه مدیکال وقت فبلی لازم نیست انجا فقط یه صبح تا ظهر معطل میشید .

واسه CSC اینجاhttps://usvisa-info.com/fa-AE/selfservice/login ثبت نام کنبد .

وقت واسه سفارت هم در نامه دوم به شما خودشون زمان رو اعلام می کنند.
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، philter ، mayamoor ، soli asali ، amin arefi ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان