کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-22 ساعت 14:54)lida55 نوشته:  مجموع هزینه ها
1- هتل چهار ستاره برای پنج روز با صبحانه و ناهار غیر از ایام نمایشگاهی 2000 درهم
2- بلیط سیستمی با کلاس پایین همون ارزونترین نرخ با ایران ایر 500000نفری
3- مدیکال nmc بدون هیج واکسنی نفری 425 درهم واکسن انفولانزا 100 درهم ابله مرغون یادم نیست 250 یا 400 درهم
4- سفارت نفری 330 دلار یا به نرخ دلاری 3.65 درهم معادل درهمی می توان پرداخت کرد
5- رفت و آمد با مترو با کارت نقره ای هر بار نفری 10 درهم قیمت خود کارت هم نفری 10 درهم و قابل شارژ با تاکسی برای مسیر های متوسط مثلا از سیتی سنتر دیره تا nmc رفت بین 25 تا 35 درهم برای مسیر دور مثلا از سیتی سنتر تا ابن بطوطه رفت 80 درهم
6- مواد غذایی و آب مٍٍٍثل ایران نهایتا 100 تا 200 تومان بالاتر
7- هزینه استفاده از فست فود KFC یا mcdonald برای دو نفر بین 35 تا 50 درهم- شاورما یه جور لقمه عربی شبیه کباب ترکی هر عدد 12 درهم ساندویچ اماده کارفور 10 تا 12 درهم Subway هر ساندویچ 27 تا 38 درهم البته اندازه هر نوع ساندویچ همه جا حدود نصف ایران
8- رفتن به وایلد وادی نفری 240 درهم ساحل جمیرا سرویس هتل مجانی نفری 7حدود درهم ورودی
9- پوشاک گرانتر از ایران و عمدتا چینی بی کیفیت با آنکارا و استانبول که مقایسه کنید حتی پیر گاردین درجه سه هست تو دبی، این یکی به نفع دوستان انکارا
10- اگر سوغاتی ارزون نمیخواهین وقتتون رو توی دی تو دی گرین هاوس و سایر فروشگاههای ایرانی هدر ندین
11- از دبی تا ابوظبی با ملیکا نفری 125 تا 150 درهم
راستی هتل ها مسواک و دم پایی پلاستیکی نه تو دبی و نه ترکیه ندارن ببرین
هنل هایی که من قبلا نام بردم چای ساز دارن کافی و تی بگ هم میزارن با شکر و اب معدنی مجانی هست هر قدر بخواهید
الجوهره گاردنز هم اینترنت وایرلس رایگان به ما داد در کل با حسابی که ما کردیم هتل با صبحانه و ناهار به صرفه تر هست

آگر بچه کوچیک دارید از ابله مرغون بیش ازچهار ماه و انفولانزاش بیش از چهار هفته نگذشته باشه که دکتر شوکلا دوباره میزنه بچه من تو یک ماه دو بار آنفولانزا خورد تو ایران 30000 تومان دبی 100 درهم برای بچه ها nmc واکسن انفولانزا ب و ذات الریه هم هست که اصلا تو ایران نیست خلاصه اگه بچه دارین رو 1000 درهم اضافه بر هزینه های که گفتم حساب کنید و سه تا چهار واکسن واسه بچه در یک روز و قطره استامینو فن ببرین
پول کپی اضافه هم ندین سفارت فقط کپی صفخه اول پاس و اصل مدارک و ترجمه ها رو میگیره بقیه رو پس میده
مدارک رو هم برای هر فرد جداگانه بزارین تو فولدر و صرفا مهر مترجم کافی است

استامینوفن که داروی غیر مجاز هست، قطره اش مشکلی نداشته؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: soli asali ، mayamoor ، behfaza
سلام دوستان و پیشکسوتان گرامی
آیا باید برای مدیکال هم حتما وقت بگیریم؟ از کجا و چگونه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
ثبت نام CsC چطور؟ آیا برای وقت سفارت ابوظبی لازمه که وقت بگیریم؟
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
دوستان ابوذبی تهران پرواز مستقیم داره؟؟
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali
فقط داروی حاوی کدیین یا هر ماده مخدر مثل داروی خواب اورمجاز نیست قطره استامینوفن کودکان کدیین ندارد ومن هر باری دبی رفتم توی چمدان بوده راستی یکی از دوستان نوشته بودند که در فرودگاه دبی سختگیری هست من که تا به حال سختگیری ندیدم حتی از ایران با ملاحظه ترند در صف دریافت مهر ورود در دبی بچه من در اغوش پدرش خواب بود و من هم کلی وسیله داشتم به ما مسوول فرودگاه گفت شما در صف منتظر نمانید و مارا از گیت مخصوص پرسنل برد تا مهر در پاس بخورد و زودتر برویم در مورد ابوظبی تنها چیزی که به نفع شماست اینست که مجبو ر نیستید 3 صبح برای رفتن به سفارت بیدار شوید وگر نه اقوام ما که مقیم دبی بودند میگوییند گاهی از دبی گرانتر است و به طورکلی حال و هوایی مثل دبی ندارد
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، behfaza ، قصه گو ، amin arefi ، shishipapa
[quote='sargol2001@yahoo.com' pid='434832' dateline='1382276099']
من از اىن وقت گرفتم و ىک ساعت بعد جواب دادنCool
appointmentdeiradxb@nmc.ae

ممنون دوست عزیز.
ممکنه بفرمایید متن تقاضای تعیین وقت سفارتتون چی بود؟
mayamoor
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-22 ساعت 14:54)lida55 نوشته:  آگر بچه کوچیک دارید از ابله مرغون بیش ازچهار ماه و انفولانزاش بیش از چهار هفته نگذشته باشه که دکتر شوکلا دوباره میزنه بچه من تو یک ماه دو بار آنفولانزا خورد تو ایران 30000 تومان دبی 100 درهم برای بچه ها nmc واکسن انفولانزا ب و ذات الریه هم هست که اصلا تو ایران نیست خلاصه اگه بچه دارین رو 1000 درهم اضافه بر هزینه های که گفتم حساب کنید و سه تا چهار واکسن واسه بچه در یک روز و قطره استامینو فن ببرین
پول کپی اضافه هم ندین سفارت فقط کپی صفخه اول پاس و اصل مدارک و ترجمه ها رو میگیره بقیه رو پس میده
مدارک رو هم برای هر فرد جداگانه بزارین تو فولدر و صرفا مهر مترجم کافی است
دوست عزیز شما فاصله بین واکسن آنفولانزا و مصاحبه تون چقدر بود؟
ما 14 اکتبر زدیم و 16 نوامبر مدیکال داریم..به نظر شما دوباره تزریق میکنه؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2013-10-21 ساعت 23:21)lilac نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 18:50)mrpahlevani نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 08:41)TI2012 نوشته:  دوستان عزیز سلام
یک سئوالی داشتم از کسانی که به ابوظبی رفته اند. آیا کسی بوده در ابوظبی ،سفارت فرم 9 سئوالی را داده باشد؟ در آنکارا به بعضی از بچه های قبلی که فوق لیسانس بودند داده شده است.

با سلام دوست عزیز
من و خانواده ام ابوظبی مصاحبه داشتیم . به ما که فرم ۹ سوالی ندادند و کسی رو هم ندیدم که در ابوظبی فرم ۹ سوالی گرفته باشه .
موفق باشید

نکته جالبی که در مورد سفارت ابوظبی وجود داره اینه که تا به حال در طی این چند سالی که دوستان در مهاجرسرا آمار میدهند به هیچ کدام فرم ۹ سوالی داده نشده... کیس ما در هر سفارت دیگری جز ابوظبی بود بطور حتم فرم ۹ سوالی میگرفت... این هم به نظر من یکی دیگه از مزیت های سفارت در ابوظبی هست.

دوست عزیز فکر کنم داری اشتباه میکنی اگر پستهای سالهای قبل رو بخونی و به منتظر سرا مراجعه کنی متوجه میشی افرادی که فرم 9 سوالی گرفتند زودتر کلیر میشن چرا که تو این فرم به ابهامات احتمالی افیسر پاسخ داده شده و در نتیجه پروسه کلیرنس کمتر طول میکشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
ويزاي تكضرب Cool خيلي پروسه راحتيه اصلا نگران نباشين Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-10-22 ساعت 18:09)EKAM نوشته:  ويزاي تكضرب Cool خيلي پروسه راحتيه اصلا نگران نباشين Wink
به به...هوراااا..اولین تبریک رو خودم بهت میگم..با اونهمه استرس قبل از سفر حقت بود..مبارک باشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a ، shadi2014
(2013-10-22 ساعت 15:11)mayamoor نوشته:  سلام دوستان و پیشکسوتان گرامی
آیا باید برای مدیکال هم حتما وقت بگیریم؟ از کجا و چگونه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

کسی نیست جواب منو بده ؟
mayamoor
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-22 ساعت 19:39)mayamoor نوشته:  

کسی نیست جواب منو بده ؟
برای مدیکال اکثر دوستان وقت گرفتند ولی نقل قول داریم از دوستانی که قبل از ما مصاحبه رفتند و میگن nmc دبی اصلا برگه تعیین وقت شما رو نمیبینند ولی ما همه وقت گرفتیم
ثبت نام CsC هم تا دوره 2013 ای ها که لازم بود ولی مثل اینکه امسال میگن احتیاجی به ثبت نام ندارید ولی تا اونجا که اطلاع دارم همه دوستان و من ثبت نام میکنیم..کار بسیار راحتی است و یک ربع بیشتر وقت نیاز نداره
برای سفارت هم وقت لازم نیست بگیرید فقط نامه دوم شما همراهتان باشد
تشکر کنندگان: ghafari88 ، azadeh2014 ، soli asali ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-22 ساعت 19:39)mayamoor نوشته:  

کسی نیست جواب منو بده ؟

1- برای مدیکال لزومی نداره وقت بگیرید اما اگر می خواید وقت بگیرید در پاسخ به یکی از دوستان چند پست قبل تر نشانی ایمیلش رو گذاشتم.

2- ثبت نام CSC بله. انجام بدید. اما نه برای وقت. بلکه برای خدمات پستی.
کلاً کیس های لاتاری نیازی به گرفتن وقت از سفارت ندارن و خود KCC از قبل زحمتش رو کشیده.

موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، azadeh2014 ، soli asali ، behfaza ، amin arefi
بلیط سیستمی ماهان رو گرفتیم ساعت 12 رفت و 22 برگشت 735 تومن (قیمت بستگی به ساعت رفت و برگشت داره)
و هتل اسکای لاین برای 4 شب با صبحانه و ناهار شبی 370 درهم. البته دو شب آخر به خاطر ایرشو شبی 120 درهم شارژ اضافه داره.
ویزا 245 درهم
برای پسرم هم فقط هزینه بلیط 585 تومن
تشکر کنندگان: feel ، hudson ، artam2 ، soli asali ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a
(2013-10-22 ساعت 19:16)masuodrh نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 18:09)EKAM نوشته:  ويزاي تكضرب Cool خيلي پروسه راحتيه اصلا نگران نباشين Wink
به به...هوراااا..اولین تبریک رو خودم بهت میگم..با اونهمه استرس قبل از سفر حقت بود..مبارک باشه

مرسي ايشالا بزودي خبراي خوش شماهارو هم بشنوم حالا بعدا مينويسم كه همون ويزا داشت موقع كنترل باز دردسر ميشدWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: masuodrh ، ghafari88 ، قصه گو ، poem ، hudson ، pooyan1920 ، soli asali ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a ، shadi2014
(2013-10-22 ساعت 20:13)EKAM نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 19:16)masuodrh نوشته:  

مرسي ايشالا بزودي خبراي خوش شماهارو هم بشنوم حالا بعدا مينويسم كه همون ويزا داشت موقع كنترل باز دردسر ميشدWink

تبریک میگم.باور نمی کنید دو روزه کامنت ها رو میخونم بلکه ازتون خبری بشنوم.به همسرم میگفتم نمیدونم چرا از EKAM خبری نیستSad نکنه بهش ویزا ندادن؟!
هر چه زودتر خواهش می کنم سفرنامه بنویسید و بگید آفیسر چی پرسید؟ باز هم تبریک می گم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: mtcanada ، ghafari88 ، hudson ، EKAM ، soli asali ، behfaza ، mehdikhosro ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان