کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
برای مصاحبه ارمنستان آیا مدارک رو باید ارسال کنم یا باید دستی ببرم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
.........." همسفر ارمنستان "..............
سلام دوستان
با توجه به این بازه زمانی: از 5 May تا 12 May یعنی 15 تا 22 اردیبهشت ماه
اگر کسی مایل بود برای سفر به ارمنستان همسفر پیدا کنه به من پیام خصوصی بده.
مزیت ویژه: کم شدن هزینه ها
تشکر کنندگان: noobnoobi ، romance33 ، ماتیتی
(2014-04-23 ساعت 15:30)jeihans نوشته:  برای مصاحبه ارمنستان آیا مدارک رو باید ارسال کنم یا باید دستی ببرم؟؟؟؟
باخودتون ببرید. از همه مدارک یک سری و از سند ازدواج دو سری ترجمه رسمی به همراه اصل مدارک. موفق باشید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، romance33 ، ماتیتی ، lighter ، محبت ، mehdi2014
(2014-04-23 ساعت 14:37)elvira نوشته:  دوستان عزیز فرم ویزا حتما باید در یک برگ بشت و رو برینت گرفته بشه؟
نمیشه در دو برگ برینت بگیریم؟
دوست عزیز حتما روی یک برگ به صورت پشت و رو. موفق باشید
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، romance33 ، lighter ، محبت ، mehdi2014
(2014-04-23 ساعت 14:37)elvira نوشته:  دوستان عزیز فرم ویزا حتما باید در یک برگ بشت و رو برینت گرفته بشه؟
نمیشه در دو برگ برینت بگیریم؟

دوست عزیز توی فرم هاشون یه تغییر کوچیکی هست ، 2 تا از سوالا منتقل شده به صفحه بعد ، و حتما" هم باید پشت و رو باشه
من هفته گذشته فرم ها رو اینجا پر کردم و بردم اما قبول نکردن اونجا همش دو دقیقه طول میکشه که پر کنید
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: noobnoobi ، pari pariaaa ، romance33 ، elvira ، محبت ، mehdi2014
(2014-04-18 ساعت 00:56)Aroma نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 11:54)m_nikparvaz نوشته:  من هم دیروز بلیط هامون را اوکی کردم
نفری 956000 تومان
تاريخ مصاحبه ؟

15می
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: romance33 ، noobnoobi ، mehdi2014
با سلام
یکی از دوستان لطف کرده بود آدرس سفارت و بیمارستان را به زبان انگلیسی و ارمنی در این تاپیک گذاشته بود متاسفانه موفق نشدم پیداش کنم لطف کنید و مجدد بگذارید ممنون میشم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-04-23 ساعت 18:35)m_nikparvaz نوشته:  با سلام
یکی از دوستان لطف کرده بود آدرس سفارت و بیمارستان را به زبان انگلیسی و ارمنی در این تاپیک گذاشته بود متاسفانه موفق نشدم پیداش کنم لطف کنید و مجدد بگذارید ممنون میشم

آدرس سفارت آمریکا به زبان ارمنی :
Մեր հեռախոսահամարն է (+374 10) 49-46-86
Մեր փոստային հասցեն է.
ՀՀ, Երևան 0082, Ամերիկյան պող 1, հյուպատոսական բաժին, ԱՄՆ դեսպանատուն

آدرس سفارت آمریکا به زبان انگلیسی :
Our phone number is: (+374 10) 49-46-86 Our mailing address is: Consular Section U.S. Embasssy 1 American Avenue Yerevan 0082 Armenia
آدرس بیمارستان موراتسان به زبان ارمنی :
Բժ. Քրիստինե Խաչատրյան
Մուրացան փող. 114
“Մուրացան” համալսարանական հիվանդանոց
2-րդ հարկ (մուտքը պոլիկլինիկայի կողմից)
Հետազոտման սենյակ 222

Երկուշաբթիից-շաբաթ, 9:00-16:00
Հեռ. (37410) 56-72-65 աշխ.
(37491) 20-51-43 բջջ.
Էլեկտրոնային փոստ. kristinekhachatryan@ymail.com

آدرس بیمارستان موراتسان به زبان انگلیسی :
114 Muratsan str., < Muratsan> University Clinic, II floor, Room N222
Yerevan, Armenia
Dr. Kristine R. Khachatryan Muratsan University Hospital 2nd floor (entrance from policlinic side) Examination Room 222 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday Tel. (37410) 56-72-65 (work) (37491) 20-51-43 (mobile) E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
سلام دوستان
کسایی که برای هفته اول جون مصاحبه دارن برای رزرو بلیط اقدام کنن
ما که به خاطر یه روز تعلل بلیط 800 تومنی از دست دادیم و مجبور شدیم 960 تومنی رزرو کنیم Sad خییییلی زور داره خوووب Sad
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، romance33 ، noobnoobi ، a.rahaa ، mehdi2014
(2014-04-21 ساعت 14:29)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
من برای هفته اول جون تونستم بلیط از هواپیمایی آسمان بگیرم. به نظرم قیمتش مناسب بود. رفت و برگشت 806 هزار تومان. اگر کسی خواست بلیط بگیره این شماره اش و آدرس سایتش:
42309-021
http://setarehvanak.com

کار خوبی کردی ما امروز رفتیم گرفتیم 960 هزار تومن Sad
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: storagemeter ، pari pariaaa ، noobnoobi
دوستان فرق هتل با هاستل چیه؟؟

سلام
هاستل مثل مسافر خانه هست اکثرا دستشوئی و حمام عمومی داره. قیمتش از هتل کمتره

دوستان من برای 4 شب برای سیلاچی گرفتم 1/360 از دلوار گشت. به نظرم از همه قیمتش مناسب تر بود البته بلیط 800 تومنی گیرم اومد. جونه هم بزنید. چون تخفیف میده
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: romance33 ، noobnoobi ، محبت ، mehdi2014
(2014-04-23 ساعت 15:11)zzarin نوشته:  شما فرم ویزا رو از کجا تونستید دانلود کنید آدرس سایتش رو هم لطفا به من بگید

این فرم ویزای جدیده فقط حتما پشت و رو پرینت بگیرین
فـــــــرم ویــــــــــزای ارمــــــــــــنستان

راستی ما هم با شما همسفر شدیم تو همون روزی که شما میرین
پیام خصوصیتون بسته بود اینجا گفتم ببخشید
تشکر کنندگان: a.rahaa ، romance33 ، zzarin ، noobnoobi ، shadi79 ، taleghani ، kage.omid ، محبت ، mehdi2014
بچه‌ها! كسي اختلاف دقيق مقدار هزينه‌ي سفر رفت و برگشت هوائي به ايروان با رفت و برگشت زميني رو داره لطفا؟!!! ميخوام بدونم به ازاي هر نفر، با احتساب همه چي، چقدر تفاوت قيمته در سفر زميني و هوائي وجود داره؟

چند سوال ديگه: 1- در سفر زميني به ايروان، دلار مسافرتي تعلق ميگيره يا نه؟
2- ميزان عوارض خروج از كشور از راه زميني چقدره؟!
3- اونائي كه اخيرا از راه هوائي رفتن ارمنستان، چقدر ارز مسافرتي دريافت كردن و با چه قيمتي؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
سلام. ما برای June میریم ایروان و برای رزرو آپارتمان سایت‌هایی‌ رو که بچه‌های مهاجرسرا اشاره کردن چک کردیم و بهشون ایمیل زدیم ولی‌ هنوز جوابی‌ ندادند. اگه کسی‌ تونسته از این راه رزرو کنه و جواب گرفته لطفا لینک رو ارسال کنه. در ضمن پاسخ ایمیلی برای اطمینان از رزرو جای کفایت می‌کنه؟ ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان