کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
من برای هفته اول جون تونستم بلیط از هواپیمایی آسمان بگیرم. به نظرم قیمتش مناسب بود. رفت و برگشت 806 هزار تومان. اگر کسی خواست بلیط بگیره این شماره اش و آدرس سایتش:
42309-021
http://setarehvanak.com
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
بچه ها! به نظرتون با تور بریم به صرفه تر نیست؟ من اطلاعی از قیمت تورها ندارم. ما مصاحبه مون سه شنبه است. مدیکال مون روز قبلشه (تعطیلات خرداد). به نظرتون پرواز رفت و برگشت رو چه جوری بگیریم؟
اگه بخوایم رفت رو با پرواز بریم و برگشت رو خودمون بیایم، چه جوری میشه؟ به نظرتون خوبه اینجوری برای اینکه جاده های ارمنسان توی مسیر رو که اینقدر تعریفش رو شنیدیم ببینیم.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-21 ساعت 18:29)a.rahaa نوشته:  بچه ها! به نظرتون با تور بریم به صرفه تر نیست؟ من اطلاعی از قیمت تورها ندارم. ما مصاحبه مون سه شنبه است. مدیکال مون روز قبلشه (تعطیلات خرداد). به نظرتون پرواز رفت و برگشت رو چه جوری بگیریم؟
اگه بخوایم رفت رو با پرواز بریم و برگشت رو خودمون بیایم، چه جوری میشه؟ به نظرتون خوبه اینجوری برای اینکه جاده های ارمنسان توی مسیر رو که اینقدر تعریفش رو شنیدیم ببینیم.

امروز قيمت بليط گرفتم ١/١٣٠/٠٠٠ تومان اگر برگشت از ارمنستان از بليط استفاده نكنيد ٧٠٠/٠٠٠ تومان بر مي گردانند . در ضمن جاده قشنگ هست ولي موقع برگشت كه ما قبلاً رفته بوديم خيلي پيچ پيچ بود و دست انداز و چاله چوله بسيار با اين اوصاف ما زميني ميرويم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: noobnoobi ، kage.omid ، pari pariaaa ، a.rahaa ، محبت ، mehdi2014
بچه ها! از ایروان به سمت تبریز، اتوبوس یا پرواز نداره؟
آروما جان! کجا زنگ زدین این قیمت گفتن بهتون؟!!! خیلی بالا گفتن. یکی از بچه های همین سایت یکی دو روز گذشته، رفت و برگشت 805 هزار گرفته!!!
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: noobnoobi ، khder ، mehdi2014
(2014-04-21 ساعت 20:13)a.rahaa نوشته:  بچه ها! از ایروان به سمت تبریز، اتوبوس یا پرواز نداره؟
آروما جان! کجا زنگ زدین این قیمت گفتن بهتون؟!!! خیلی بالا گفتن. یکی از بچه های همین سایت یکی دو روز گذشته، رفت و برگشت 805 هزار گرفته!!!

چرا اتوبوسهای دیدار سیر از تبریز رد میشن و میتونی اونچا سوار شید ولی پرواز نداره.
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi ، a.rahaa ، محبت
(2014-04-21 ساعت 13:14)S.gh نوشته:  دوستان گلم لطف ميكنين جواب اين سوال تكراري منو بدين؟
ماها كه ارمنستان مضاحبه داريم بايد همون روز مداركمونو تحويل بديم و نيازي براي پست مدارك نيست؟

نه دوست عزیز نیازی به ارسال مدارک نیست
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، mehdi2014
ما برای هفته دوم جون تونستیم بلیط از هواپیمایی آسمان بگیریم. با قیمت مناسب رفت و برگشت 806 هزار تومان. دفتر فروش هواپیمایی آسمان: نصر آسمان - خیابان ویلا.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: Rock ، nimaaa ، pari pariaaa ، noobnoobi ، کیارش ب. ، mehdi2014
(2014-04-22 ساعت 06:54)khor_maah نوشته:  ما برای هفته دوم جون تونستیم بلیط از هواپیمایی آسمان بگیریم. با قیمت مناسب رفت و برگشت 806 هزار تومان. دفتر فروش هواپیمایی آسمان: نصر آسمان - خیابان ویلا.
با سلام دوستان، شماره اين دفتري كه دوستمون اشاره كردند 88895236 است كه روي كلاس ارزون براي june به بعد جا ميده
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، shadi79 ، Shahabpk ، mehdi2014
(2014-04-19 ساعت 17:54)کیارش ب. نوشته:  دوستان کسی نقشه ،آفلاین ایروان و برای موبایل نداره؟؟؟

برنامه mapswithme رو بگیر. من از Samsung app گرفتم. نقشه هر کشوری رو بخوای offline داره با جزئیات. gps هم داره.
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Rock ، خسته از وطن ، romance33 ، محبت ، mehdi2014
سلام دوستان
فرم ویزا ارمنستانو نمیشه روی خوه بی دی افش نوشت.نمیشه اول برینت بگیریم بعد بر کنیم؟
ممنون از باسختون
تشکر کنندگان: storagemeter ، noobnoobi
سلام، فرقی نداره، ولی در کل اگه از نرم افزارهای مخصوص اینکار استفاده کنید راحت تر و تمیز تر در میاد. با Adobe Acrobat Professional میتونید بر روی فرم Field ایجاد کنید و به راحتی پر کنید.

(2014-04-23 ساعت 08:50)elvira نوشته:  سلام دوستان
فرم ویزا ارمنستانو نمیشه روی خوه بی دی افش نوشت.نمیشه اول برینت بگیریم بعد بر کنیم؟
ممنون از باسختون
تشکر کنندگان: romance33 ، noobnoobi ، محبت ، mehdi2014
سلام دوستان من بلیط رفت و برگشت رو رزرو کردم . کسی اینجا هست که از تور هوایی برای ارمنستان استفاده کرده باشه. اگر که آره چه هتلی گرفتین و در کل هزینه اش چقدر تموم شده براتون. مرسی
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
وای خدای من دلار چرا دوباره داره میره بالا
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi ، romance33 ، a.rahaa ، Shahabpk
دوستان عزیز فرم ویزا حتما باید در یک برگ بشت و رو برینت گرفته بشه؟
نمیشه در دو برگ برینت بگیریم؟
(2014-04-23 ساعت 14:37)elvira نوشته:  دوستان عزیز فرم ویزا حتما باید در یک برگ بشت و رو برینت گرفته بشه؟
نمیشه در دو برگ برینت بگیریم؟

شما فرم ویزا رو از کجا تونستید دانلود کنید آدرس سایتش رو هم لطفا به من بگید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان