کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-12 ساعت 16:16)محبت نوشته:  سلام

چگونگی عبور از مرز زمینی ارمنستان:

[font=Arial]برای رسیدن به مرز ارمنستان باید به استان آذربایجان شرقی،شهرستان جلفا،مرز نوردوز بیایید.این مرز تا تبریز حدود 140 کیلومتر فاصله دارد.پس از ورود به مرز به ترتیب اقدامات زیر را لازمست انجام دهید:
1- کلیه وسایل همراهتان را از وسیله نقلیه(چه اتوبوس و چه سواری شخصی) برداشته و همراه خودتان به داخل ساختمان گمرک ببرید
2- از بانک داخل گمرک فیش بگیرید و با پرداخت 25هزار تومان به ازای هرنفر به شماره حساب مشخص شده بابت عوارض خروجی رسید آنرا دریافت کنید.
3- کلیه وسایل خود به ماموران گمرک نشان داده و از گمرک عبور کنید.
4- فیش بانکی را ضمیمه پاسپورت نموده و جهت ثبت کامپیوتری و مهر خروجی به مامور نیروی انتظامی مستقر در محل تحویل دهید.
5- پاسپورت خود را دریافت و از ساختمان خارج شده،به سمت گمرک ارمنستان حرکت کنید.
6- اگر با اتوبوس آمده اید وسایل و بار خود را مجددا داخل اتوبوس بگذارید ،اتوبوس شما را به گمرک ارمنستان خواهد آورد.
7- اگر با سواری آمده اید وسایل خود را بردارید و حدود 500 متر فاصله تا گمرک ارمنستان را قدم بزنید.
8- در حین عبور از گمرک ایران به سمت ارمنستان ،پاسپورت خود را در دسترس داشته باشید چراکه مرزبانان دو کشور خروج و ورود شما را با بررسی پاسپورت و تطبیق چهره نظارت می کنند.
9- پس از ورود به گمرک ارمنستان به شما فرمی داده می شود که باید به زبان انگلیسی ،مشابه فرمهای نمونه پر شده تکمیل نمایید.
10- پس از تکمیل فرم به همراه پاسپورت و مبلغ 10 دلار یا معادل آن 4000درام به گیشه مربوطه مراجعه و ویزای 21روزه دریافت کنید.
11- پس از دریافت ویزا،کلیه وسایل همراهتان را به مامورین گمرک ارمنستان نشان دهید و از ساختمان خارج شوید.
12- اگر با اتوبوس نیامده اید وسایل خود را برداشته و به سمت در خروجی قدم بزنید،راننده های زیادی به استقبال شما می آیند.
13- کرایه یک خودرو با 4 نفر ظرفیت از مرز تا ایروان از 100 تا 140 دلار بسته به نوع خودرو و شلوغی یا خلوتی مسافرتها متغیر است.
14- فاصله مرز تا ایروان حدود 400 کیلومتر است که بین 6تا 10 ساعت زمان میبرد.

- تهران تا تبریز ۶۰۰ کیلومتر
- تبریز تا جلفا ۱۳۵ کیلومتر (البته مسیرهای دیگری نیز وجود دارد مثلاً به جای جلفا از هادی شهر نیز می شود عبور کرد و به مرز رسید)
- جلفا تا سیه رود ۶۰ کیلومتر
- سیه رود تا مرز نوردوز (ارمنستان) ۲۰ کیلومتر
- آخرین شهر ایران که در مرز ارمنستان می باشد نوردوز نام دارد. در آنجا یعنی در گمرک شهر نوردوز، کسانی که ماشین شخصی دارند می توانند ماشین خود را در پارکینگ گمرک قرار دهند ولی اگر قبلاً کارهای اداری کابوتاژ ماشین را انجام داده باشند می توانند با ماشین خود نیز به ارمنستان مسافرت کنند. در هر صورت بسته به تعداد افرادی که همزمان به گمرک وارد می شوند، معطلی خواهید داشت. حدوداً کارها در مرز ۲ الی ۳ ساعت طول می کشد. سپس از پل ارس رد شده و وارد خاک ارمنستان می شوید. شهر مرزی ارمنستان آگاراک و شهر بزرگتر دیگر آن مغری نام دارد.
پس از پایان تشریفات گمرکی وانجام امور اداری و تشریفات گمرکی در دو سوی مرز که معمولاً به درازا می کشد. باید برای طی مسافت از مرز تا ایروان که حدود ۴٠٠ کیلو متر می باشد، آماده شد. با توجه به مسیر خاص و شرایط ویژه جاده از نظر طبیعی، می بایست خود را برای سفری ٧ تا ٨ ساعته آماده نمود.جاده بسیار کم عرض بوده و در برخی جاها با دست اندازهای بسیارهمراه می باشد و علائم رانندگی زیادی در طول مسیر به چشم نمی خورد.
پیچهای بسیار تیز و گاهی کاملا ٩٠ درجه از ویژگی های بارز مسیر می باشد که گاه از نرده های محافظ در کنار جاده خبری نیست.برای کسانی که برای بار نخست در این مسیر با خودروی شخصی رانندگی می نمایند، جاده ای بس خطرناک می باشد.زیرا با توجه به سرعت تردد بالای اکثر خودروها در ایران و عدم توجه به اصول ابتدایی رانندگی، اگر راننده بخواهد در طول این مسیر ،همانند ایران رانندگی نماید سرانجام خوشایندی نخواهد داشت و یکی از دره های عمیق این مسیر بی صبرانه انتظار وی را خواهد کشید.اما در برخی نقاط مسیر به سوی ایروان، طبیعت بکر و پاکیزه توجه شما را به خود معطوف خواهد ساخت .

ویژگیهای طبیعی مسیر به سوی ایروان
از نظر ویژگی های طبیعی مسیر ۴٠٠ کیلومتری را می توان به سه قسمت کوهستانی، جنگلی و نیمه بیابانی تقسیم نمود که در ابتدا کوهستانی با چشم اندازهای بدیع بوده ،سپس جنگلی شده و در انتها به جاده ای با مشخصات بیشتر جاده های ایران از نظر پوشش گیاهی تبدیل می گردد.
مسیری زیبا برای لذت بردن از رانندگی با چشم اندازهای طبیعی زیبا.پمپ بنزین در ارمنستان به وفور یافت می شود. بهای بنزین معمولی حدود یک دلار بابت هر لیتر می باشد که ظاهرا در نوسان است. در طول مسیر به سوی ایروان از دو شهر عمده عبور خواهید نمود.ابتدا پس از طی مسافتی در حدود ٨٠ کیلومتر به شهر کاپان میرسید.شهری با آپارتمانهایی به جا مانده از زمان شوروی سابق. سپس شهر گوریس که در فاصلهای حدود ٢۴٠ کیلومتری ایروان قرار دارد.شهری کوچک با نمایی زیبا از دور.
سعی کنید صبح زود از تبریز بطرف جلفا و بعد از آن بطرف نوردوز حرکت کنید مسیر تبریز تا نوردوز حدودا دو ساعت نیم می باشد. (از تبریز تاجلفا 135 کیلومتر و از جلفا تا نوردوز 70 کیلومتر)
در 35 کیلومتری جلفا به روستای سیه رود می رسید(آخرین جایگاه پمب بنزین قبل از مرز)، باک خودرو را کاملا پر کنید و اگر خودرو شما دوگانه سوز است باک گاز خودرو را نیز قبل از ورود به گمرک از روستای نوردوز کاملا پرکنید زیرا شما حدود تقریباً یک روز در حرکتید بنابراین ماشینتان احتیاج به بنزین زیادی دارد و هزینهء بنزین در ارمنستان گران است.
تذکر: از به همراه داشتن قرص های کدئین دار اکیدآ خودداری کنید همراه داشتن این گروه قرص ها در کشور های سی آی اس (کشور های عضو شوروی سابق) جرم محسوب می شود و از 3 ماه تا 1 سال زندان در پی دارد.

پس از ارزیابی گمرکی و باز بینی مدارک کابوتاژ خودرو شما باید در ارمنستان بیمه شود در مرز شعبه بیمه قرار دارد و به راحتی می توانید خودرو خود را بیمه کنید حتمآ اتیکت بیمه را به شیشه خودرو خود بچسبانید در غیر این صورت پلیس به راحتی می تواند شما را جریمه کند.

و اما چند نکته در مورد قوانین راهنمایی و رانندگی کشور ارمنستان:

1) بستن کمربند ایمنی برای سر نشینان جلو اجباری است.

2) جدا از تابلو های علایم راهنمایی و رانندگی به کف جاده و فلش های آن نیز دقت کنید.

3)در صورت نبود تابلو سرعت، حداکثر سرعت مجاز در شهر 60 کیلومتر و در جادهای ارمنستان تنها 80 کیلومتر می باشد.

4) به هیچ وجه در حالت غیر عادی رانندگی نکنید در غیر این صورت خودرو شما توقیف می شود.

و اما مسیر حرکت در ارمنستان بدین صورت می باشد:

از مرز ارمنستان تا مقری 11 کیلومتر-مقری تا کاپان 60 کیلومتر - کاپان تا کریس 73 کیلومتر - کریس تا یه قیکنازور 114 کیلومتر - یه قیکنازور تا آرتاشات 91 کیلومتر - آرتاشات تا ایروان 34 کیلومتر -

مسافت کلی از مرز تا ایروان 383 کیلومتر

[/font]

فرم ویزای ارمنستان

تنها فشردن دکمه تشکر برای این همه اطلاعات کامل و جامع کافی نبود .
,واقعا کارت عالی بود

البته تجربه شخصی خودم و می گم : رفتن با وسیله نقلیه شخصی از مرز تا ایروان و برای کسی که اولین باره داره می ره تجویز نمی کنم. خوب چون جاده از مرز نوردوز تا ایروان شیب های خطر ناکی داره و وقتی به جاهای صافش هم که می رسین پر از دوربینه که 60 به بالا رو جریمه سنگین می کنه علاوه بر اوون یه جاهایش 2 راهی هست که هیچ تابلویی نداره و معلوم نیست کدوم مسیر به سمت ایروان می ره . حتی اگه کسی می خواد با ماشین خودش بره بهتره بره تا مرز ( مخصوصا اگه اولین بار هست )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلام

و اما تجربه یک دوست از سفر زمینی و بردن ماشین به اونطرف مرز:

دوستان عزیزی که با خودرو شخصی به ارمنستان سفر میکنید

توجه داشته باشید در هنگام ورود مبلغ 23000 درام توسط گمرک جهت ورود خودرو و مبلغ 5000 درام هم برای بیمه 10روزه از شما اخذ میشود و در هنگام برگشت هم 8600 درام مجددا باید حهت خروج خودرو بپردازید البته برای اخذ ویزا هم 3000 درام برای هر نفر بالای 12 سال میگیرند.

اینها مبالغ قانونی پرداختی است

چون مثلا برای راننده چون جدا ویزا صادر میشه 1000درام افسر اضافه برای خودش میگیره یا اگر کسی مگلع نباشه برای بچه های زیر 12 سال که رایگان هست عم پول میگیره و مهر ورود رو هم جوری میزنه که تو نتونی ببینی مبلغ ویزا برای کودک صفر درج شده و حالا بماند که هر کسی که در رئ برات باز میکنه یک کلمه پول چایی یاد گرفته و 1000 درام ازت میگیره ولی از همه عجیب تر برای من وقتی بود که ماشین از محوطه مرز خارج شد و نگهبان من رو بسمت یک کانکس راهنمایی کرد تا ماشین رو بیمه 10روزه کنند از داخل چند نفر بمن گفته بودند که این مبلغ 5000درام هست اضافه تر نده یک نفر هم که همیشه این مسیر رو میرفت بمن گفت یک اسکناس 5000 درامی همون اول با مدارک به طرف بده که اظافه تر نگیره من هم همین کار رو کردم طرف هم ماشین من رو بیمه نکرد و فرستاد یک کانکس پشتی وقتی رفتم اونجا دیدم دو نفر ایرانی دیگر هم اومده بودند اونجا و میگفتند اون کانکس اول ازشون 19000 درام خواسته برای بیمه.

ماشین این دو نفر رو با 5000 درام بیمه کرد در همین حین 4 نفر ایرانی دیگه هم اومدند حالا نوبت من بود مدارک رو که دادم گفت قیمت بیمه 25000 درامه هر کاری کردیم قبول نکرد کمتر بیمه کنه بعدا دو تا از اون ماشین هارو با 7000 درام بیمه کرد ولی هرکسی میرفت یک نرخ میداد یک تعدادی رو هم با 17000 درام بیمه کرد اما من پول ندادم و با بقیه رفتم تا ایروان البته خلاف نکردم که پلیس ماشین رو متوقف کنه وقتی رسیدم ایروان با تعجب دیدم نرخ بیمه 10 روزه 2700تا 3200درامه و الباقی رو اضافه می گیرند خلاصه مملکت بی در و پیکریه هرچی دلشون بخواد از ایرانی ها میچاپند قیمت بیمه یکساله در ایروان 35000 درام می باشد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، exxedus ، pari pariaaa ، ماتیتی ، ah1004 ، hossein2909 ، milad.m1986 ، kage.omid ، mehdi2014
سلام

[عکس: 71900652848338589395.jpg]

توضیحات تصویر بالا:

1- ساختمان انجام تشریفات عبور از مرز ایران (پرداخت خروجی و مهر خروج )
2- آخرین ایست بازرسی مرزی(چک مهر خروج)
3- خط مرزی ایران و ارمنستان بر روی رود ارس
4- چک پاسپورت
5- ساختمان انجام مراحل اداری ، صدور ویزا و مهر ورود به کشور ارمنستان
6- پرداخت هزینه بیمه اتومبیل کنار درب خروج
7- ماشین های کرایه برای رفتن به ایروان

[عکس: 42886709731419729795.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، pari pariaaa ، hossein2909 ، ماتیتی ، kage.omid ، khder ، mehdi2014
سلام به همه. من امروز مصاحبه داشتم. سفارت امروز خیلی شلوغ بود چون روز اول هفته بود و اینجا بغیر از شنبه و یکشنبه جمعه هم تعطیل بود. ارمنی های زیادی اومده بودن. ایرانی تقریبا ده نفر بودیم ک البته سه تا کیس لاتاری بودیم. ی خانم و آقا با ی کوچولو ک مصاحبه داشتن ک برنده خانم بود. خانم و پسر شیطونشون یک ضرب گرفتن ولی آقا چون خدمت رفته بود کلیر خورد. عکس آقا هم قدیمی بود و قزر شد دوباره عکس بببره. نفر بعدی من بودم ک مصاحبه من هم سریع انجام شد و طبق انتظار کلیر خوردم.سربازیم نیرو انتظامی بودم. :-\ نفر بعد از من هم یک دختر مجرد بود ک فک کنم یک ضرب گرفت... خلاصه مشتری جمعه های سایت شدیم و باید کیس نامبر رو هر جمعه چک کنیم. اینجا جا داره از تموم بچه ها و دوستان قدیم و جدید ک خاطرات خودشونو اینجا عنوان کردن تشکر کنم. خیلی جالبه ک بدونی ک جایی ک داری می ری قفلهای درهاش چطوری باز می شن این ب لطف شما دوستان بوده. امروز یک مادر و پسر ایرانی رو دیدم ک کیس اونها غیر لاتاری بود. نمی دونستن ک قبل از اینکه میان ارمنستان باید وقت از دکتر بگیرن!!!! همینطوری اومده بودن و دکتر هم قبول نکرده بود و بدتر اینکه کارت پایان خدمت پسر تو مدارکاشون نبود!!!! من حرصم دراومد ک چرا با وجود این چنین سایت خوبی باید اینگونه سهل انگاریهایی باشه.... خلاصه از همه ممنونم و امیدوارم ب روزی ک ویزامو بگیرم.. امیدوار
(2014-05-12 ساعت 15:20)محبت نوشته:  سلام

گواهینامه رانندگي بين المللي

بموجب اين گواهي بين المللي كه مدت اعتبار آن يكسال مي باشد مي توان بصورت موقت در· ((برخی کشورها))· ، به رانندگي پرداخت. بديهي است دارنده مجوز رانندگي بين المللي با داشتن اين مجوز نمي تواند قوانين و مقررات مربوط به شرايط اقامت و يا ...........
.........
.........
........
تلفن· :· 77862332

فاكس· :· 77706288
با تشكر از محبت عزيز.
بد نيست يه نگاهي هم به سايت كانون جهانگردي و اتومبيلراني ايران بزنيد.
[عکس: Untitled-12.jpg]
2014AS77XX/آنکارا => ابوظبي/مصاحبه:23جولاي/آپ:{23-25-27-29جولاي}{ 11-28 آگست}
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، romance33 ، ماتیتی ، kage.omid ، mehdi2014 ، ahmad120
سلام دوستان
یه آمار بگیریم ببینیم کیا تو پرواز 8 خرداد (29 می) آسمان با ما هستن !
سریع حاضریتون و بزنین ؛)
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: masoud z
ما الن دو روز که رسیدیم و امروز مدیکال بودیم با دکتر انوش و خیلی هم راحت بود فقط یک توصیه به دوستان مخصوصا به کسانی که بچه همراه دارن حتما ویزا تهیه کنند یا فرم را از فبل اماده کنند که معطل نشن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، romance33 ، alitab ، aghaghia ، mehdi2014
خوب ما کلییر خوردیم ... میریم به صفحه کلییرنس....
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، romance33 ، alitab ، masoud z ، محبت ، aghaghia ، ah1004 ، 5ina ، ماتیتی ، milad.m1986 ، kage.omid
(2014-05-13 ساعت 19:28)behrang3001 نوشته:  خوب ما کلییر خوردیم ... میریم به صفحه کلییرنس....
منم همراه همراه اقای بهرنگ با همسرشون بودم.منم کلیر خوردم. بخاطر سربازی...
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، romance33 ، alitab ، masoud z ، محبت ، aghaghia ، ah1004 ، 5ina ، kage.omid
بچه ها من و همسرم الان ایروان هستیم فردا روز مدیکال ماست و پس فردا هم 2 ظهر وقت سفارت داریم . از بچه های که ایروان هستن یه ندایی بدند همدیگر را ببینیم.
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، محبت ، ah1004 ، 5ina ، kage.omid ، mehdi2014
(2014-05-13 ساعت 20:07)sysmaster نوشته:  بچه ها من و همسرم الان ایروان هستیم فردا روز مدیکال ماست و پس فردا هم 2 ظهر وقت سفارت داریم . از بچه های که ایروان هستن یه ندایی بدند همدیگر را ببینیم.
دوست غزیز من تا 15 می ایروانم.
min@ عزیز هم همین طور
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، min@ ، ah1004 ، mehdi2014
سلام به دوستان از مرز گذشته
فرم ویزا رو رنگی پرینت گرفتین یا سیاه سفید؟
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت
(2014-05-13 ساعت 23:08)کیارش ب. نوشته:  سلام به دوستان از مرز گذشته

سلام،فرقي نميكنه.ما پشت و رو سياه و سفيد پرينت گرفتيم و مشكلي نبود.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: محبت ، کیارش ب. ، romance33 ، gema ، زری وحدتی ، reza_top60 ، kage.omid ، mehdi2014
(2014-05-13 ساعت 23:08)کیارش ب. نوشته:  سلام به دوستان از مرز گذشته

سلام فرقی نداره. تو فرودگاه ایروان سیاه وسفیده . من رنگی گرفتم هرجور حال میکنی پرینت بگیر.موفق باشی Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، کیارش ب. ، gema ، زری وحدتی ، mehdi2014
(2014-05-11 ساعت 21:10)elvira نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 19:00)emad559 نوشته:  سلام دوستان. من الان ایروانم. دوستانی ک میان اینجا بهتره ک سیم کارت ویواسل بگیرن. خیلی بهتره. واسه اینترنت هم.می تونین این کد رو وارد کنید. *777*1#
سلام دوست خوبم
میشه بگین چه جوری و از کجا میشه این سیم کارتو خرید؟
میشه ادرس یک کافی نتو هم به من بدین البته اگه میدونین؟
و ایا سفارت خودش عکاسی داره که اگه کسی عکسش مورد داشت بره همون جا دوباره عکس بگیره؟

بچه ها البته اگه این کد زدین حواستون باشه تموم که بشه پیغام نمیده بد تو یه ثانیه اعتبارتون میشه صفر.برای تمدید خودکار از این کد:*777*01#
برای غیر فعال کردن تمدید خودکار از این کد:*777*00#
برای چک کردن وضعیت اینترنت از این کد:*777#
و برای چک کردن اعتبار از کد :*122#
استفاده کنید. اینترنتشم حجم دانلود نا محدود با سرعت 256
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، Rock ، aghaghia ، ah1004 ، romance33 ، khder ، kage.omid ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان