موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-13 ساعت 23:17)mohsenmb نوشته: (2014-05-13 ساعت 23:08)کیارش ب. نوشته: سلام به دوستان از مرز گذشته
فرم ویزا رو رنگی پرینت گرفتین یا سیاه سفید؟
سلام فرقی نداره. تو فرودگاه ایروان سیاه وسفیده . من رنگی گرفتم هرجور حال میکنی پرینت بگیر.موفق باشی
تو مرز نوردوز هم سیاه سفید بود
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-14 ساعت 12:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-14 ساعت 14:27 توسط a.rahaa.)
بچهها! شما اطلاع دارين چه كسي از بچه هاي اين سايت توي grammyhostel اقامت داشته(سالهاي پيش يا امسال)؟ ميخوام بدونم كيفيت اتاقهاش و privacy اونها چطوريه؟ يكي از دوستان نوشته توي هاستل ها اينجوريه كه مثلا يه اتاق رو پارتيشن بندي كردن و تقسيم كردن به مثلا 3 تا اتاق دو نفرهي private!!! ميخوام بدونم اين قضيه در مورد grammy hostel هم صادقه يا نه؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
الان از سفارت برگشتم. ویزا یک ضرب. فکر کنم تنها یک ضرب امروز من بودم.
الان می شینم سفر نامم رو براتون می نویسم.
چون این طور که بوش می آد حالا حالاها اینجام.
جا داره از زحمات همه دوستان تشکر کنم.
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-14 ساعت 15:27)alirangh نوشته: سلام دوستان
الان از سفارت برگشتم. ویزا یک ضرب. فکر کنم تنها یک ضرب امروز من بودم.
الان می شینم سفر نامم رو براتون می نویسم.
چون این طور که بوش می آد حالا حالاها اینجام.
جا داره از زحمات همه دوستان تشکر کنم.
مبارکه دوست عزیز. برات موفقیتهای روز افزون بعد از این آرزو می کنم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-15 ساعت 14:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-15 ساعت 14:21 توسط محبت.)
سلام
در ارمنستان سه تا اپراتور تلفن هست: ویواسل ، بیلاین و ارنج
ویواسل
بیلاین
اورنج
پیش شماره های خطوط موبایل ارمنستان
ویواسل
077 و 093 و 094 و 098
بیلاین
091 و 096 و 099
ارنج
055 و 095
قیمت سیم كارت ها بیشتر از 5 یا 6 هزار تومن نیست ، حتما از سر مرز یكی تهیه كنید و هیچگاه از اپراتور های ایران به صورت رومینگ استفاده نكنید چون خیلی گرونه و البته در دفاتر مرکزی میتونید با کپی پاسپورتتون یه سیم کارت مجانی دریافت کنید ، با همین سیم كار های ارمنی می تونید مقرون به صرفه با ایران و داخل ارمنستان تماس داشته باشید، البته یه كوچولو فوت كوزه گری داره ، برای تماس با ایران از كد های دستوری زیر استفاده كنید كه با استفاده از دستورات هزینه مكالمه نسبت به شماره گیری معمولی خیلی ارزون تر می افته
VivaCell : 77 + Country Code + ... OK
BeeLine : *88* Country Code + ... OK
ویواسل : 77 + كدكشور + ادامه شماره و تماس
بیلاین : *88* + كدكشور + ادامه شماره و تماس
مثال: 09121111111
VivaCell: 7700989121111111
BeeLine: *88*00989121111111
كنترل اعتبار سیمكارت ویواسل *122#
كنترل اعتبار سیمكارت بیلاین *؟؟#
سیمكارت های ارمنستان داری اینترنت GPRS و اینترنت پرسرعت 3G می باشند كه با استفاده از گوشی هایی كه دارای قابلیت اینترنت هستند و GSM Modem قابل استفاده می باشد
در ارمنستان سه تا اپراتور تلفن هست: ویواسل ، بیلاین و ارنج
ویواسل
بیلاین
اورنج
پیش شماره های خطوط موبایل ارمنستان
ویواسل
077 و 093 و 094 و 098
بیلاین
091 و 096 و 099
ارنج
055 و 095
قیمت سیم كارت ها بیشتر از 5 یا 6 هزار تومن نیست ، حتما از سر مرز یكی تهیه كنید و هیچگاه از اپراتور های ایران به صورت رومینگ استفاده نكنید چون خیلی گرونه ، با همین سیم كار های ارمنی می تونید مقرون به صرفه با ایران و داخل ارمنستان تماس داشته باشید، البته یه كوچولو فوت كوزه گری داره ، برای تماس با ایران از كد های دستوری زیر استفاده كنید كه با استفاده از دستورات هزینه مكالمه نسبت به شماره گیری معمولی خیلی ارزون تر می افته
VivaCell : 77 + Country Code + ... OK
BeeLine : *88* Country Code + ... OK
ویواسل : 77 + كدكشور + ادامه شماره و تماس
بیلاین : *88* + كدكشور + ادامه شماره و تماس
مثال: 09121111111
VivaCell: 7700989121111111
BeeLine: *88*00989121111111
تماس اینترنتی با تلفن همراه ارمنستان (ارزان تر)
از خط ویوا سل Viva cell
شماره تلفن همراه مورد نظر خود در ایران 912 + 98 + 7700
شماره تلفن شهری مورد نظر خود در تهران 21 + 98 + 7700
از خط بی لاین Beeline
شماره تلفن همراه مورد نظر خود در ایران 912 + 0098 + *88*
شماره تلفن شهری مورد نظر خود در تهران 21 + 0098 + *88*
توجه علامت + برای جداسازی کد نوشته شده در هنگام وارد کردن کد های بالا از + استفاده نکنید
مثلآ: 009821*88*
كنترل اعتبار سیمكارت بیلاین *؟؟#
سیمكارت های ارمنستان داری اینترنت GPRS و اینترنت پرسرعت 3G می باشند كه با استفاده از گوشی هایی كه داری قابلیت اینترنت هستند و GSM Modem قابل استفاده می باشد
اگه گوشی تون گوگل مپ یا برنامه ی نقشه رو موبایلتون دارید یا اینكه در هنگام سفر دوست دارید دسترسی به اینترنت داشته باشید، حتما یكی از بسته های اینترنتی ویواسل رو فعال كنید
برای درخواست بسته اینترنتی *477*حجم بسته#
برای مشاهده باقیماده اعتبار بسته اینترنتی *477#
شرحی بر خدمات ویواسل
سرویس MyWorld یا همون فهرست طلایی خودمون
با استفاده از این سرویس و ثبت شماره مورد نظرتون در فهرست طلایی ویواسل می تونید از تخفیف مكالمه برای این شماره ها برخوردار باشید
به این صورت كه هر 12 دقیقه مكالمه ، دو دقیقه با تعرفه معمولی و 10 دقیقه بعدی از تخفیف ویژه برخوردار هستید
ثبت شماره در فهرست طلایی *230*شماره مورد نظر#
جایگزینی شماره جدید *230*شماره قبلی*شماره جایگزین#
مشاهده فهرست طلایی *230*3#
سرویس خدمات اینترنتی
برای فعال شدن پرتال خطتون كلمه sms رو به شماره 111 بفرستید كه در جواب ، یورز و پسوردی میده كه می تونید كنترل سیمكارتون رو از اینترنت داشته باشید از اینترنت با استفاده از خطتون اس ام اس ارسال یا خطتون رو شارژ كنید و كارهای دیگه
خطوط ارمنستان هم در ایران رومینگ میشن، كد های دستوری ویواسل به شرح زیر است
فعال سازی رومینگ *121*1#
فعال سازی رومینگ پیامك *121*2#
غیر فعال سازی رومینگ *121*3#
چك كردن وضعیت رومینگ *121*0#
چند كد دستوری دیگر برای ویواسل
برای ارسال درخواست تماس *127*شماره ویواسل مورد نظر#
نحوه شارژ ویواسل *123*كد شارژ#
شارژ كردن روی شماره دیگر *125*كدشارژ*شماره شارژ گیرنده#
كارت شارژ های به طوركلی 1000 و 2000 و 4500 و 7000 و 9500 و 18000 درامی می باشد
اینم آدرس وبسایت ویواسل:
http://www.mts.am/index.php?menu=1&lng=2
و این هم آدرس وبسایت بی لاین:
http://beeline.am/am/index.wbp
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لیست مراکز فروشگاه هایی که برندهای معروف پوشاک را در امنستان بفروش میرسانند :
اسکادا Escada : فروشگاه پوشاک زنانه - آدرس: خیابان هانراپتوتون 51/53
مانگو Mango : فروشگاه پوشاک زنانه - آدرس: خیابان آبوویان 21
ماکس مارا Maxmara : فروشگاه پوشاک زنانه - آدرس: خیابان ماشتوتس 41
موتیوی Motivi : فروشگاه پوشاک زنانه - آدرس: خیابان آبوویان 36
مادرکر Mothercare : فروشگاه پوشاک و وسایل نوزادان - آدرس: خیابان هانراپتوتون 51/53
ناف ناف : فروشگاه پوشاک زنانه - آدرس: خیابان تومانیان 37
نکست Next : فروشگاه پوشاک مردانه، زنانه و بچگانه - آدرس: خیابان آمیریان 13
پوما Puma : فروشگاه پوشاک اسپورت مردانه، زنانه و بچگانه - آدرس: خیابان تریان
آدیداس Adidas : فروشگاه پوشاک اسپورت مردانه، زنانه و بچگانه - آدرس: خیابان آرامی 3 (ابتدای خیابان آبوویان)
باگززا Bagozza : فروشگاه پوشاک مردانه - آدرس: خیابان هراچا کوچار 11
بیسیک هوس Basic house : فروشگاه پوشاک مردانه، زنانه و بچگانه - آدرس: خیابان باباجانیان 4/12
کللینز Collin's : فروشگاه پوشاک مردانه و زنانه - آدرس: خیابان ماشتوتس 41
سلیو Celio : فروشگاه پوشاک مردانه - آدرس: خیابان تومانیان 24
دبنهامز Debenhams : فروشگاه پوشاک مردانه، زنانه و بچگانه - آدرس: خیابان تریان 66
دی اند جی بچگانه D&G : فروشگاه پوشاک بچگانه - آدرس: خیابان نعلبندیان 13
گس Guess : فروشگاه پوشاک مردانه و زنانه - آدرس: خیابان هوسیسا این
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
18 جون نبود؟؟؟
همسفر زمینی یا همخونه
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-16 ساعت 01:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-16 ساعت 01:58 توسط behrang3001.)
خوب ظاهرا این قضیه گواهی عدم سوء پیشینه همسر من برای خیلی از دوستان سوال و مشغله ذهنی ایجاد کرده. اینجا به نکته ش اشاره میکنم که شفاف بشه دوستان نه نگران بشن، نه به شک بیوفتن و نه مثل این حقیر به درد سر...
هر کشور واسه خودش یه مدل گواهی عدم سوء پیشینه داره. مال ایتالیا ظاهرا ۲ تا ست که ما دقت نکرده بودیم. مال ایتالیا رو میتونید از این لینک ببینید.
http://travel.state.gov/content/visas/en...ry/IT.html
متن مربوطه از این قراره:
Police Records
Available. The Certificato Generale del Casellario Giudiziale is a certified national record of final court convictions and decisions regarding mental incompetency and bankruptcy or a statement that no such record exists (Nulla).The Certificato dei Carichi Pendenti is a certified record of pending criminal charges, or a statement that no such charges exist, from the office of the Procura della Repubblica in the applicant's place of residence. Both certificates are required from immigrant visa applicants residing in Italy.
Persons within Italy can obtain the Casellario Giudiziale by applying in person or by mail at any office of the Procura della Repubblica. The Carichi Pendenti must be obtained at the Procura della Repubblica in the area that the applicant resides. Such offices are located in all major cities and in many small cities and large towns. Those who apply in person must submit a written request, a photocopy of a photo ID and all fees; the certificates are usually provided the day of the request.
Persons outside of Italy can obtain the
Casellario Giudiziale by writing to:
Ufficio del Casellario Giudiziale della Procura della Repubblica
Piazzale Clodio
00195 Rome (RM) Italia
Persons outside of Italy can obtain the
Carichi Pendenti by writing to:
Procura della Repubblica presso il Tribunale di ROMA
Piazzale Clodio
00195 ROMA (RM) Italia
Those requesting the certificate by mail, whether from within or outside Italy, must submit a written request, a photocopy of a photo i.d., and all fees, along with a stamped, self-addressed envelope. Mail requests are normally processed within three working days. Information concerning fees and application procedures is available from any office of the Procura della Repubblica or online at
http://www.giustizia.it.
ما Carichi Pendenti رو نداشتیم که گفت باید تهیه کنید و بیارید. دوستانی که باید از ایتالیا گواهی بیارن Good Luck!
این هم مال فرانسه (S.gh عزیز شما پیام خصوصیت بسته بود نتونستم مستقیم جواب بدم)
http://travel.state.gov/content/visas/en...ry/FR.html
هر کس میتونه کشوری رو که قراره ازش گواهی بیاره رو در خونه Enter a Country/autority or area بنویسه و روی Go کلیک کنه و بعد از بار گذاری صفحه بره به قسمت Police Record
امیدوارم به دردتون خورده باشه
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
راههای رسیدن به ایروان
شیک و مجلسی : تهران ( فرودگاه امام ) سوار هواپیما میشی ، دوساعت بعد توایروان پیاده میشی
اقتصادی: تهران ( میدان آزادی ) سوار اتوبوس میشی ، 24 ساعت بعد تو ایروان پیاده میشی
متنوع : تهران ( میدان راه آهن ) عصری سوار قطار میشی ، فردا صبحش تو جلفا پیاده میشی ، تا نوردوز ماشین کرایه میکنی ، یکساعت بعد میرسی نوردوز ، از مرز و از روی پل رودخانه ارس پیاده رد میشی ، اونور ماشین کرایه میکنی ، 5-6 ساعت بعد میرسی ایروان
ماشین خودت و دیگران : تا مرز با ماشین خودت میری ،از مرز و از روی پل رودخانه ارس پیاده رد میشی ، اونور ماشین کرایه میکنی ، 5-6 ساعت بعد میرسی ایروان
همش ماشین خودت : کلا همه مسیر رو با ماشین خودت میری
حالا ما اینها به فکرمون رسید نوشتیم. اگه کسی راه دیگه بلد هستش بنویسهو اگه خوبیها و بدیهای هر کدوم رو هم بنویسید مفید خواهد بود.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من این هفته دارم میرم ایروان ، یه شماره مطمئن میخوام ، واسه خونه گرفتن .فک کنم نصف شب برسم ایروان .کمممککککککک D-:
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان برق ارمنستان یا بهتر بگم ایروان ٢٢٠ ولت است یا فرق دارد؟ دوشاخه های شارژر هایه این ور به ان ور میخورند؟
ممنون
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 14:36)ah1004 نوشته: سلام
دوستان برق ارمنستان یا بهتر بگم ایروان ٢٢٠ ولت است یا فرق دارد؟ دوشاخه های شارژر هایه این ور به ان ور میخورند؟
ممنون
بله از لحاظ سيستم برق مثل تهران
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر