کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-30 ساعت 19:06)zzarin نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 18:28)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. چقدر میشه به این خانم لیلی و آپارتمانی که در اختیار میذاره اعتماد کرد؟!!! امنیتش حتی برای شبها که توی خونه اقامت داریم، مشکلی داره؟!!!

خونه ای که به ما داد عالی بود صاحب خونه هم ادم خیلی خیلی خیلی خوبی بود درست کنار کاسکاد بود خونه آرمین شبی 45 دلار
ممنون از جواب تون. چطوری باهاش حساب کتاب کردین؟ همون اول کار کل پول رو بهش دادین؟ مدرکی دال بر اینکه خونه رو برای مدتی که هستین اجاره کردین، بهتون داد؟ از نظر امنیت چطور بود؟ مدارک رو با خودتون میبردین بیرون یا میشد توی خونه گذاشت؟
راستی توی فرودگاه چطور همدیگه رو پیدا کردین؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: Beowulf II
لينك دائم فرم ويزاي ارمنستان
http://armenia.travisa.com/DisplayDocument.aspx?ID=248
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: Shahabpk ، gema ، shadi79 ، محبت ، pari pariaaa ، mehdi2014
آقا ما دوشنبه به سمت ايروان حركت ميكينم اگه همسفري بود خبر كنه مرسي
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa ، محبت ، alitab ، H Pier ، shadi79
دوستان من تو ماه جولای پنجشنبه وقت مصاحبه دارم. شرایط ویزای یکضرب رو دارم (بدون کار دولتی- کارت معافیت) دوستانی که ویزای یکضرب گرفتن میتونن منو راهنمایی کنن که من تاریخ بلیط برگشتم رو چه روزی بگیرم ؟ دوشنبه شب خوبه یا دیرتر باید بگیرم ؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-30 ساعت 19:06)zzarin نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 18:28)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. چقدر میشه به این خانم لیلی و آپارتمانی که در اختیار میذاره اعتماد کرد؟!!! امنیتش حتی برای شبها که توی خونه اقامت داریم، مشکلی داره؟!!!

خونه ای که به ما داد عالی بود صاحب خونه هم ادم خیلی خیلی خیلی خوبی بود درست کنار کاسکاد بود خونه آرمین شبی 45 دلار

خونه ای که به ما داد هم عالی بود و از صاحب خونه راضی بودیم میشه راحت اعتماد کرد
تشکر کنندگان: shayesteh ، H Pier ، kage.omid ، محبت ، mehdi2014
دوستان اين خانوم لي لي حدود قيمت خونه هاش چقدره؟ميشه باهاش چونه زد؟بخوام بهش زنگ بزنم ميتونه فارسي صحبت ميكنه؟

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، gema
(2014-05-31 ساعت 08:38)farzad40 نوشته:  دوستان من تو ماه جولای پنجشنبه وقت مصاحبه دارم. شرایط ویزای یکضرب رو دارم (بدون کار دولتی- کارت معافیت) دوستانی که ویزای یکضرب گرفتن میتونن منو راهنمایی کنن که من تاریخ بلیط برگشتم رو چه روزی بگیرم ؟ دوشنبه شب خوبه یا دیرتر باید بگیرم ؟

اگه طبق روال قبل باشه دوشنبه خوبه چون یکی از بچه ها که با من مصاحبه داشت ویه ضرب گرفت پنجشنبه مصاحبه وجمعه ویزا رو گرفت حالا دیگه اگه دوشنبه بگیرید دیگه خیلی خوبه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: محبت ، Shahabpk ، pari pariaaa ، romance33 ، gema ، mehdi2014
دوستان،
من و همسرم برای 4 الی 9 جولای با اتوبوس عازم ایروان هستیم.
اگه کسی پایه هست که همسفر باشیم، پیام خصوصی بده تا بتونیم با هم هماهنگ کنیم.

مزایای همسفر بودن:
1- تفریحات دست جمعی و رفع کسالت سفر زمینی
2- ایجاد امنیت بیشتر تو کشور غریبه
3- همسفر بودن برای گشت و گذار و دوری از تنهایی (ساختن خاطرات خوب دست جمعی)
4- همفکری و مشورت برای تکمیل کارهای پیش رو
5- کم شدن هزینه ها به خاطر اشتراکی بودن هزینه ها!

شرایط همسفر مورد نظر:
1- متأهل،
2- غیر سیگاری،
3- شاد و اهل گشت و گذار،
4- پایه دنس و پارتی و اینجور چیزا.

پ.ن.: ترجیحاً زوج جوان و پر انرژی. Smile
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: EmJay ، reza_top60 ، mehdi2014
دوستان کسی از http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...van-d19857 خونه گرفته؟

نظرتون راجع به این سایت چیه؟

خونه های لیلی رو چجوری میشه دید؟ قیمتاش چجوریه؟ چجوری باید رزرو کنیم؟

ممنون! Smile
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

تشکر کنندگان:
(2014-05-30 ساعت 21:53)shekari نوشته:  سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم در این تاپیک،

از عزیزان این تاپیک کسی هستش که هفته اول جولای تو ارمنستان مصاحبه داشته باشه و بخواد با هواپیمایی آسمان به ایروان بره،لطفا اگر کسی هست در همین تاپیک اعلام کنه یا اینکه پیام خصوصی بده تا با هم بیشتر آشنا بشیم و حتی اگر قسمت شد بتونیم با همدیگه به ارمنستان بریم تا در تمام مراحل تنها نباشیم و با هم مشورت کنیم و همچنین با همدیگه گشت و گذار داشته باشیم،به نظر بنده این جوری بیشتر خوش می گذره.
من بلیط هواپیما رو رزرو کردم،چند هاستل رو برای اقامت هم رزرو کردم که جاهای خیلی خوب و مطمینی برای اقامت هستش و قیمتهاش خیلی خوبه و نزدیک میدان جمهوری واقع شدن و به همه چیز های لازم میشه دسترسی داشت.
خوشحال میشم که از دوستان و عزیزان در این تاپیک اگر کسی در اون تاریخ مصاحبه داره اعلام کنن.
به امید ویزای یکضرب برای تمامی عزیزان و دوستان این تاپیک
ممنونم

سلام.
به من ایمیل بزن!
arash_arabalikhani@yahoo.com

تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 00:12)Beowulf II نوشته:  دوستان کسی از http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...van-d19857 خونه گرفته؟

ممنون! Smile

Gora هم آقاي خوبي هست تلفنش
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Beowulf II ، محبت ، mehdi2014
(2014-06-01 ساعت 11:16)Aroma نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 00:12)Beowulf II نوشته:  دوستان کسی از http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...van-d19857 خونه گرفته؟

ممنون! Smile

Gora کیه؟ خوب آمار بده دیگه... Tongue

تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 16:50)Beowulf II نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 11:16)Aroma نوشته:  

ممنون! Smile

Gora کیه؟ خوب آمار بده دیگه... Tongue

0037498799915 آقايي در ارمنستان هست كه فارسي كامل بلد است و خانه هاي قيمت مناسب دارد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، Beowulf II ، khder ، shayesteh ، mehdi2014
ممنونم دوست عزیز!
بهش زنگ زدم. گفت 1-2 روز مونده به اینکه راه بیوفتی، بهم زنگ بزن! لهجه اش باحال بود. Smile

تشکر کنندگان:
شماره لیلی رو کسی نداره؟ Smile

یه زنگ بزنیم با اونم چاخ سلامتی بکنیم! آمار آپارتماناشو بگیریم. Tongue

تشکر کنندگان: khder ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان