کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-25 ساعت 13:41)shayesteh نوشته:  سلام به همگی. کسی از دوستان ویزای چند بار ورود به ارمنستان رو گرفته یا نه ؟ برای زمانیکه بعد از کلیر شدن بشه با همون ویزای (چند بار ورود ) اولیه ارمنستان مجددا وارد ارمنستان بشیم ؟آیا هزینه اش فرق میکنه یا مدت طولانی تری میشه گرفت مثلا 5 ماهه یا خیر ؟ اگه کسی تجربه اش رو داره لطفا راهنمایی کنه. مرسی
ارزونترین همینه
اونی که دنبالشی 36 یورو میشه
موفق باشی
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shayesteh ، محبت ، mehdi2014
سلام دوستان
کسی می دونه تو ایروان کجا می شه یورو چنج کنیم؟
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان:
دوست عزیز ایمیلی که باید برای تغییر تاریخ مصاحبه به سفارت ارمنستان بزنیم آدرسش اینه که شما گذاشتی یا اونی که خودشون گفتن؟
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزیز میخواستم ببینم توی فرم ویزای ارمنستان آدرس جایی که در ارمنستان خواهیم بود رو گزینه 15 که هنوز مشخص نیست چی جاش بنویسیم همون NA معروف رو بنویسیم یا خیر.ممنون
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان:
(2014-05-26 ساعت 14:37)shayesteh نوشته:  سلام به دوستان عزیز میخواستم ببینم توی فرم ویزای ارمنستان آدرس جایی که در ارمنستان خواهیم بود رو گزینه 15 که هنوز مشخص نیست چی جاش بنویسیم همون NA معروف رو بنویسیم یا خیر.ممنون

سلام دوست عزیز، آدرس یه هتل رو با شماره تلفنش از توی اینترنت دربیارین و بنویسین، لزومی نداره حتما همونجا برید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shayesteh ، H Pier ، romance33 ، gema ، khder ، mehdi2014
سلام دوستان
من امروز رفتم حواله ارز از بانک سامان گرفتم. اما حواله برای یورو داده. نمیدونم تو فرودگاه به دلار تبدیلش کنم یا اینکه یورو ببرم با خودم اونجا به دلار یا درام تبدیل کنم. اگر دوستان تجربه ای دارند سپاسگزار میشم راهنمایی کنند.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
(2014-05-26 ساعت 10:17)کیارش ب. نوشته:  سلام دوستان
کسی می دونه تو ایروان کجا می شه یورو چنج کنیم؟

سلام
تقریبا در همه کشورها یورو را هم براحتی چنج میکنند بنابراین باید بانکها و صرافی های ارمنستان هم براحتی چنج کنند.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، کیارش ب. ، ماتیتی ، khder ، kage.omid
(2014-05-26 ساعت 18:06)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
من امروز رفتم حواله ارز از بانک سامان گرفتم. اما حواله برای یورو داده. نمیدونم تو فرودگاه به دلار تبدیلش کنم یا اینکه یورو ببرم با خودم اونجا به دلار یا درام تبدیل کنم. اگر دوستان تجربه ای دارند سپاسگزار میشم راهنمایی کنند.
سلام
بهتره همون یورو را در ارمنستان به درام تبدیل کنی.اگه بخواهی یورو رو به دلار و بعد به درام تبدیل کنی 2 بار چنج میشه و قاعدتا ضرر میکنی.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: aghaghia ، gema ، محبت ، Shahabpk ، کیارش ب. ، nimaaa ، khder ، shayesteh ، a.rahaa ، kage.omid ، mehdi2014
(2014-05-26 ساعت 18:06)nimaaa نوشته:  سلام دوستان

در ایروان یورو به همان راحتی دلار قابل تبدیل است از همون دستگاه های تبدیل در فرودگاه ارمنستان تا صرافی های مستقر در شهر .
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema ، محبت ، Shahabpk ، کیارش ب. ، nimaaa ، khder ، shayesteh ، a.rahaa
دوستان هم مهاجری
آیا آدرس عکاسی، دارالترجمه و پزشک عمومی که فارسی بفهمد ( بجز لوسی خانم Smile در ایروان دارید؟
خیلی ممنون میشوم اگر پاسخی بگیرم.
تشکر کنندگان: gema ، a.rahaa
(2014-05-27 ساعت 00:38)ah1004 نوشته:  دوستان هم مهاجری
آیا آدرس عکاسی، دارالترجمه و پزشک عمومی که فارسی بفهمد ( بجز لوسی خانم Smile در ایروان دارید؟
خیلی ممنون میشوم اگر پاسخی بگیرم.

آقای مختاریان (091468319) ایشون هم کارای تور انجام می ده و هم کارهای ترجمه و سایر خدماتی از این قبیل
دو دکتر ایرانی هستند در خیابان ماشتوتس -مسجد کبود
دکتر علیرضا سیفی 055315015
دکتر رضا خادمی 094079298
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

(2014-05-24 ساعت 18:32)sahar66 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 21:57)Beowulf II نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 15:45)محبت نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 10:40)Beowulf II نوشته:  سلام. Smile
1- حداقل مایحتاج هزینه برای 2 نفر با سفر زمینی چقدره؟
2- کجا ویزا بگیریم ارزونتر در میاد؟
3- کجا می تونیم درام رو ارزونتر تهیه کنیم؟
4- راهکارهایی که کمک می کنه که هزینه ها کاهش پیدا کنه چی هستن؟

ممنون!
سلام
1- هزینه سفر با ماشین شخصی با اتوبوس متفاوته و اتوبوس به صرفه تر خواهد بود.
2- لب مرز در مرز نوردوز.
3- اینجا دلار بگیر و تو ارمنستان به درام تبدیل کنی مناسب تره. البته به اندازه لازم برای دریافت ویزا تو مرز درام لازم داری.
4- استفاده از هاستل و واکسیناسیون کامل و کم خوردن و استفاده از اتوبوس در اونجا و سوغاتی نخریدنWink

ممنونم محبت جان! لطف کردی. Smile سوعاتی چیه باو؟ خودم سوغاتیم واسه همه! Big Grin

سلام دوست عزیز:
sasبرای دلار از همه جا بهتر حساب می کرد حتی از دستگاه فرودگاه.
ولی قیمت جنسها یروان سیتی بهتر از sas بود.
هزینه سفر با اتوبوس ارزونتره ولی حساب کنید که چون ارز دولتی به هوائی تعلق میگیره انقدر ارزش داره که بیش از 20 ساعت تو راه باشید؟ ما حساب کردیم فرقش 200 هزار تومن بود.

ممنون!
خوب ارز دولتی الآن با چه قیمت محاسبه میشه؟
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان:
دوستان آدرس ایمیل سفارت ایروان IranIVYerevan@state.gov هست یا IVYerevan@state.gov ؟!
برای مکاتبه با سفارت جهت تغییر زمان مصاحبه
تشکر کنندگان: shadi79
(2014-05-28 ساعت 00:21)fatimafam نوشته:  دوستان آدرس ایمیل سفارت ایروان IranIVYerevan@state.gov هست یا IVYerevan@state.gov ؟!
برای مکاتبه با سفارت جهت تغییر زمان مصاحبه
من بهشون ايميل زدم. يادمه به آدرس دوم ايميل زدم يعني IVYerevan@state.gov. ولي جوابي كه اونها بهم دادن، با آدرس اوله يعني IranIVYerevan@state.gov

(2014-05-28 ساعت 00:01)Beowulf II نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 18:32)sahar66 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 21:57)Beowulf II نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 15:45)محبت نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 10:40)Beowulf II نوشته:  سلام. Smile
1- حداقل مایحتاج هزینه برای 2 نفر با سفر زمینی چقدره؟
2- کجا ویزا بگیریم ارزونتر در میاد؟
3- کجا می تونیم درام رو ارزونتر تهیه کنیم؟
4- راهکارهایی که کمک می کنه که هزینه ها کاهش پیدا کنه چی هستن؟

ممنون!
سلام
1- هزینه سفر با ماشین شخصی با اتوبوس متفاوته و اتوبوس به صرفه تر خواهد بود.
2- لب مرز در مرز نوردوز.
3- اینجا دلار بگیر و تو ارمنستان به درام تبدیل کنی مناسب تره. البته به اندازه لازم برای دریافت ویزا تو مرز درام لازم داری.
4- استفاده از هاستل و واکسیناسیون کامل و کم خوردن و استفاده از اتوبوس در اونجا و سوغاتی نخریدنWink

ممنونم محبت جان! لطف کردی. Smile سوعاتی چیه باو؟ خودم سوغاتیم واسه همه! Big Grin

سلام دوست عزیز:
sasبرای دلار از همه جا بهتر حساب می کرد حتی از دستگاه فرودگاه.
ولی قیمت جنسها یروان سیتی بهتر از sas بود.
هزینه سفر با اتوبوس ارزونتره ولی حساب کنید که چون ارز دولتی به هوائی تعلق میگیره انقدر ارزش داره که بیش از 20 ساعت تو راه باشید؟ ما حساب کردیم فرقش 200 هزار تومن بود.

ممنون!
خوب ارز دولتی الآن با چه قیمت محاسبه میشه؟
دقيقش رو يادم نيست ولي حول و حوش 2550 تومنه. روز دوشنبه همسرم حواله‌اش رو گرفت.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: Beowulf II ، محبت ، mehdi2014
سلام به همه
من 24 جون راه میوفتم با اتوبوس و 25 جون ظهر اونجام . یه شب هتل آرارات رو رزرو کردم 25 و 26 و 27 تا ببینم آپارتمان خوب و امن گیرم میاد یا نه تا 5 روز دیگه اونجا بمونم . امنیت اونجا شنیدم خوبه ولی اگر یه دفعه کسی مدارکومونو بدزده بدبخت میشیم واسه همین خیلی نگران امنیت آپارتمان ها هستم
کسی هم تو این تاریخها اونجا بود پیام بده با هم در تماس باشین و اگر شد با هم بریم . ما سه نفریم . ممنونم
mrp611@gmail.com
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان