موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 23:30)Beowulf II نوشته: دوستان من تاپیک سفرنامه ها رو نمی تونم پیدا کنم. چجوریاس؟
سلام
وارد انجمن خصوصی بشو اونجان بخش بالایی برندگان لاتاری یعنی اینجا:
http://www.mohajersara.com/thread-6842.html
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم فقط اگه یه خانم داره میاد ایروان خوشحال میشم با هم هم خونه بشیم من تا 14 جون ایروان هستم پیام بدین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 23:00)a.rahaa نوشته: (2014-06-06 ساعت 22:50)EmJay نوشته: سلام دوستان
1- اطلاعات نقشه ای یا GPS ایروان نسخه اندروید دارید؟ اگه آفلاین باشه، راحتتره
2- در مورد اجاره خونه، اطلاعات به روز چیه؟ دوستانی که جدیداً خونه گرفتن و خیلی راضی اند، لطفا پیشنهاد بدن.
3- ما ایرانی های معمولا اسم میدل نداریم، اسم های دو کلمه ای هم همون فرست نیمه. ولی من کلمه دوم اسمم رو تو میدل نیم نوشتم، به نظرتون لازمه فرم ها رو اصلاح کنم و با خودم ببرم؟
لحظاتتون پر از ویزای یه ضرب و کلیرنس
سلام
1- google maps اگه روی گوشی تون باشه، خیلی خوب جواب میده و کافیه. فقط اونجا برای حالت walk مسیرها رو خیلی خوب روی نقشه با روشن بودن چی پی اس نشون میده. برای bus و taxi، اطلاعات ورودی چون کافی نیست، اصلا جواب نمیده.
2- ما (دو نفر) یه آپارتمان از لی لی و برادرش روبرت گرفتیم، شبی 30 دلار. دسترسیش عالی بود. امنیتش خوب بود ولی از نظر تمیزی در حد متوسط بود و خیلی عالی نبود. ولی در کل ما راضی بودیم. البته فکر کنم دیگه الان با این قیمت اجاره ندن. چون فصل سفره و ایرانی اونجا واقعا زیاد بود. ما از قبل از رفتن کلی تاکید کرده بودیم که 25 دلاری میخوایم. نهایت اونجا ما رو بردن این آپارتمان رو نشونمون دادن با 30 دلار اوکی کردیم. یکی از دوستان از hyuer گرفته بود شبی 67 دلار که با تخفیف 73 گرفتن.یکی دیگه از بچه ها از یه آقائی اجاره کرده بودن شبی 45 دلار.
شماره لی لی: +37491354566
3- هم میتونی اصلاح کنی ببری. هم اینکه اونجا بهشون بگی که این اشتباه رو کردین، خودشون فرم قبلی رو لاک میگیرن و اصلاح می کنن. ولی حتما عنوان کنین که این اشتباه رو کردین.
موفق باشین
از نرم افزار mapswithme استفاده کن. نقشه هاش offline. البته نقشه هر کشور رو که می خوای باید تو خودش دانلود کنی. البته اینترنت روی سیم کارت سرعتش خیلی خوبه و می تونی از google maps استفاده کنی ولی این برنامه اطلاعاتش بهتره.
در مورد فورم هم یه فرم رو به طور صحیح پر کن پرینت بگیر ببر. کارمند سفارت که مدارکو ازت می گیره می پرسه که فرم جدید با خودت آوردی. اگه جوابت مثبت باشه جدیدارو ازت می گیره می زاره تو پروندت. برا منم همین روال دقیقا تکرار شد.
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 18:50)mahdii نوشته: (2014-06-07 ساعت 01:38)کیارش ب. نوشته: سلام دوستان
در مورد سفر تقریبا همه گفتنی ها گفته شده...
من فقط دو نکته بهش اضافه می کنم
اینجا برای خرید پوشاک خیلی مناسب نیست فقط یه فروشگاه f&f تو ایروان مال هست که به نسبت قیمتاش بد نیست ما ازش چند تیکه ای خرید کردیم
برای غذا هم خوب رستورانهای زیادی هست ولی پیتزا تاشیر که یه شعبش تو خیابون تیگران نزدیک میدون هست هم غذاهاش خوبه هم قیمتاش خوبه همچنین رستوران ost که دو شعبه تو خیابون ماشتوتش داره برای خوردن شاورما و لاماجو خوبه
در ضمن ما الان 10 روز ایروان هستیم و هنوز بلیط برگشت گیر نیووردیم احتمالا دیگه اقامت اینجا رو بگیریم و بیخیال یو اس شیم ؛)
از فردا خلوت میشه یکم
ولی اگر خواستی من تلفن یک شرکت که تا مرز با تاکسی مبرتون را دارم و از انجا تا تبریزم باید با تاکسی بری ولی اگه عجله نداری با هواپیما برگرد چون زمینی یکم سخته
مرسی امروز برای دوشنبه اوکی شد
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-07 ساعت 19:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-07 ساعت 19:31 توسط کیارش ب..)
سلام
راستی یه نکته دیگه
بهترین جا برای تبدیل ارز دیدم فروشگاه vas بود جاشم توی خیابون ماشتوتس از مسجد کبود ( blue mosque) که به سمت اپرا حرکت کنین اواین توی اولین خیابونی که سمت راست ازش منشعب میشه به نام خورناتسی هست.
از همه جا نرخ تبدیلش بالاتر بود.
(2014-06-07 ساعت 18:50)mahdii نوشته: (2014-06-07 ساعت 01:38)کیارش ب. نوشته: سلام دوستان
در مورد سفر تقریبا همه گفتنی ها گفته شده...
من فقط دو نکته بهش اضافه می کنم
اینجا برای خرید پوشاک خیلی مناسب نیست فقط یه فروشگاه f&f تو ایروان مال هست که به نسبت قیمتاش بد نیست ما ازش چند تیکه ای خرید کردیم
برای غذا هم خوب رستورانهای زیادی هست ولی پیتزا تاشیر که یه شعبش تو خیابون تیگران نزدیک میدون هست هم غذاهاش خوبه هم قیمتاش خوبه همچنین رستوران ost که دو شعبه تو خیابون ماشتوتش داره برای خوردن شاورما و لاماجو خوبه
در ضمن ما الان 10 روز ایروان هستیم و هنوز بلیط برگشت گیر نیووردیم احتمالا دیگه اقامت اینجا رو بگیریم و بیخیال یو اس شیم ؛)
از فردا خلوت میشه یکم
ولی اگر خواستی من تلفن یک شرکت که تا مرز با تاکسی مبرتون را دارم و از انجا تا تبریزم باید با تاکسی بری ولی اگه عجله نداری با هواپیما برگرد چون زمینی یکم سخته
مرسی امروز برای دوشنبه اوکی شد
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 22:36)nimaaa نوشته: (2014-06-06 ساعت 16:20)کیارش ب. نوشته: ما چهارشنبه مصاحبه داشتیم و بک ضرب گرفتیم امروز هم رفتیم پاسارو با ویزای یو اس تحویل گرفتیم.
روز مصاحبه هم اینارو پرسید:
از کار خانمم پرسید ( برنده اصلی) دو سال دفتر بیمه داشت الان خانه دار. از کار من پرسید و مسءولیت که خصوصی بود از سربازی پرسید که معاف بودم گفت چرا؟ گفتم رتبه 2 کنکور . از خانمم پرسید کجا میخاین برین؟ گفتیم تگزاس گفت پیش کی؟ گفت پیش مادر و پدر و خواهرم گفت کارت سبز دارن؟ گفت سیتیزن هستند بعدم یه چیزایی تایپ کرد و گفت یه شماره بده و گفت ویزاها اوکی شده تا جمعه زنگ می زنیم بیاین ببرین.
کیارش جان تبریک میگم. شیرینی هم که ندادی!!!
سلام
مرسی ، خوب دیگه ندیدیمتون . حالا ایشالا کار شما هم درست می شه بی حساب می شیم
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، راستش بهتون پيشنهاد مي كنم اگر از نظر مالي مشكلي نداريد حتي المقدور از سفر زميني پرهيز كنيد كه فوق العاده مسير خسته كننده ايه، راستش من برگشتن زميني از ايروان تا مرز اومدم و بعد هم تا تبريز، و از اونجا هم با هواپيما تا تهران، مسير داخل ايران خوبه ولي مسير ايروان تا مرز و برعكس افتضاحه، جاده بد و الكي طولاني و خسته كننده، البته اين پيشنهاد منه، مخصوصا براي خانواده هايي كه بچه كوچك دارند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،