کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-06-13 ساعت 20:01)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 18:38)shadi79 نوشته:  دوستان هفته آینده کسی از دکتر انوش وقت گرفته من هرچی ایمل می زنم جواب نمی ده

اگر می خواهید از انوش وقت بگیرید شب ایمیل بزنید تا جواب بدهد

من یه بار دیشم میل زدم یه بار امروز صبح جواب نداد تلفن هم به شماره ای که بچه ها دادن جواب ندادباز
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: zepehr
(2014-06-13 ساعت 20:47)shadi79 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 20:01)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 18:38)shadi79 نوشته:  دوستان هفته آینده کسی از دکتر انوش وقت گرفته من هرچی ایمل می زنم جواب نمی ده

اگر می خواهید از انوش وقت بگیرید شب ایمیل بزنید تا جواب بدهد

من یه بار دیشم میل زدم یه بار امروز صبح جواب نداد تلفن هم به شماره ای که بچه ها دادن جواب ندادباز

از دکتر کریستین وقت بگیرین اونم شبا جواب میده.
منشی فارسی زبانم داره هم واسه وقت گرفتن تلفنی و هم واسه انجام آزمایشا کارتون خیلی راحت میشه.
تشکر کنندگان: shadi79 ، a.rahaa ، zepehr
از دکتر کریستین وقت بگیرین اونم شبا جواب میده.
منشی فارسی زبانم داره هم واسه وقت گرفتن تلفنی و هم واسه انجام آزمایشا کارتون خیلی راحت میشه.
[/quote]
مشکل اینجاست اون موقعی که می خوام برم کریستین مرخصی هست موقع مصاحبه از کریستین وقت گرفته بودم
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
ما چهارشنبه رسیدم ایروان و همون روز با چمدان ها رفتیم بیمارستان
پنجشنبه هم رفتیم جوابو گرفتیم و تحویل سفارت دادیم و امروز هم ساعت 4 رفتم ویزا هارو گرفتم
Big Grin
خدا جونم دوست دارم Tongue
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، romance33 ، shahrzad001 ، Beowulf II ، natasha ، shadi79 ، zepehr ، Rasoul_j
(2014-06-13 ساعت 22:24)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
پنجشنبه هم رفتیم جوابو گرفتیم و تحویل سفارت دادیم و امروز هم ساعت 4 رفتم ویزا هارو گرفتم
Big Grin

مبارکتون باشه دوست عزیز
چه به سرعت کارتونو انجام دادن.
کاش مال مام به همین راحتی و خوشمزگی انجام بشه Big Grin
خدایا منم خیلی دوست دارم Tongue
تشکر کنندگان: zepehr ، Prometheus
(2014-06-13 ساعت 22:02)shadi79 نوشته:  مشکل اینجاست اون موقعی که می خوام برم کریستین مرخصی هست موقع مصاحبه از کریستین وقت گرفته بودم

کریستین کی میره مرخصی؟ و چند روز؟
تشکر کنندگان:
(2014-06-13 ساعت 22:24)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
Big Grin

مبارکتون باشه خیلی شیک و مجلسی Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، zepehr ، Prometheus
دوستان، بعد از اینکه ان شاالله کلیر شدیم، باید مبلغی رو در سفارت بپردازیم؟ بطور کلی بعد از کلیرنس برای دریافت ویزا چه هزینه هایی داریم؟
تشکر کنندگان:
(2014-06-14 ساعت 01:59)M@hdi نوشته:  دوستان، بعد از اینکه ان شاالله کلیر شدیم، باید مبلغی رو در سفارت بپردازیم؟ بطور کلی بعد از کلیرنس برای دریافت ویزا چه هزینه هایی داریم؟

برای سفارت هزینه ای لازم نیست بپردازید. چون قبلا پرداختید.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: M@hdi
دوستانی که برای دریافت ویزا رفتید، ان شاالله بعد از کلیر شدن ، ایروان عکس جدید می خواد؟
تشکر کنندگان: zepehr
(2014-06-14 ساعت 10:03)M@hdi نوشته:  دوستانی که برای دریافت ویزا رفتید، ان شاالله بعد از کلیر شدن ، ایروان عکس جدید می خواد؟

طبق نظر دوستانی که رفتن بله
تشکر کنندگان: alitab ، reza_norouzi ، pari pariaaa ، Shahabpk ، محبت ، zepehr ، gema
(2014-06-14 ساعت 10:52)lida55 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 10:03)M@hdi نوشته:  دوستانی که برای دریافت ویزا رفتید، ان شاالله بعد از کلیر شدن ، ایروان عکس جدید می خواد؟

منظورتون سفارت هست یا مدیکال؟ چون من سفرنامه دوم خانم pari pariaaa را که می خوندم نوشته بودن برای سفارت که اصلا عکس نخواست، مدیکال هم همون عکسهای قدیمی رو قبول کرد
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، Shahabpk ، محبت ، gema
(2014-06-14 ساعت 12:21)M@hdi نوشته:  

منظورتون سفارت هست یا مدیکال؟ چون من سفرنامه دوم خانم pari pariaaa را که می خوندم نوشته بودن برای سفارت که اصلا عکس نخواست، مدیکال هم همون عکسهای قدیمی رو قبول کرد

قابل توجه کلیه دوستان
از اونجایی که ما دوشنبه راهی ارمنستان هستیم ایمیل زدم سفارت و دکتر کریستین که هر دو گفتن باید عکس جدید اراعه بدم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، Shahabpk ، محبت ، reza_norouzi ، gema
(2014-06-13 ساعت 22:44)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 22:02)shadi79 نوشته:  مشکل اینجاست اون موقعی که می خوام برم کریستین مرخصی هست موقع مصاحبه از کریستین وقت گرفته بودم

کریستین کی میره مرخصی؟ و چند روز؟

دقیقا نمی دونم ولی هفته دوم جولای نبود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: Shahabpk ، محبت ، zepehr
(2014-06-14 ساعت 12:21)M@hdi نوشته:  

با سلام
اره عکس جدید میخواهد و عکس قدیمیاتون رو با ویزا و پاکت تحویلتون میدهند
دکتر کریستین هم 3 تا عکس 3.4 می خواهد که تاکیدی روی جدید بودنش نداشت
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، M@hdi ، Shahabpk ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان