موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برای گرفتن وقت مدیکال با دکتر کرستین تماس میگیرم اما جواب نمیده ایمیل دکتر چی هست؟با متن انگلیسی باید باشه؟
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-30 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-30 ساعت 13:11 توسط behi.v.)
(2014-06-30 ساعت 13:05)KIMIA2005 نوشته: (2014-06-30 ساعت 12:40)behi.v نوشته: سلام دوستان من برای گرفتن وقت مدیکال با دکتر کرستین تماس میگیرم اما جواب نمیده ایمیل دکتر چی هست؟با متن انگلیسی باید باشه؟
دکتر کریستین تعطیلات هستند بایستی از انوش وقت بگیری دوست عزیز
من تاریخ مصاحبم برای یک ماه دیگه هست یعنی تا اون موقع برنمیگردن؟ولی بلیط میخوام بگیرم باید بدونم کی اونجا باشم .ایمیل دکتر انوش چی هست؟باید متن ایمیل به انگلیسی باشه؟
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-30 ساعت 13:17)KIMIA2005 نوشته: (2014-06-30 ساعت 13:10)behi.v نوشته: (2014-06-30 ساعت 13:05)KIMIA2005 نوشته: (2014-06-30 ساعت 12:40)behi.v نوشته: سلام دوستان من برای گرفتن وقت مدیکال با دکتر کرستین تماس میگیرم اما جواب نمیده ایمیل دکتر چی هست؟با متن انگلیسی باید باشه؟
دکتر کریستین تعطیلات هستند بایستی از انوش وقت بگیری دوست عزیز
من تاریخ مصاحبم برای یک ماه دیگه هست یعنی تا اون موقع برنمیگردن؟ولی بلیط میخوام بگیرم باید بدونم کی اونجا باشم .ایمیل دکتر انوش چی هست؟باید متن ایمیل به انگلیسی باشه؟
تاپیک گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی رو بخون
نمیتونم پیداش کنم میشه لینکش رو بزارید.ممنوم میشم
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مصاحبم اواخر جولای هست. چند تا سوال دارم:
1- وقتی برای مصاحبه میریم، از اونجایی که معلوم نیست کلیرنس بخوریم یا یک ضرب بگیریم، تاریخ برگشت رو چطوری تعیین کنیم (من میخوام هوایی برم)؟ به نظرتون این خوبه که فرض کنیم کلیرنس میخوریم (چون احتمالش بیشتره) و بلیط و هتل رو با توجه به اون بگیریم، و اگه احیانا انشاله یکضرب گرفتیم، برگشت رو عقب بندازیم؟
2- اگه این کارو بکنیم، برای کنسل کردن بلیط و گرفتن تاریخ جدید کجا باید بریم؟ پرواز هم بالاخره یا آسمان خواهد بود یا ماهان دیگه.
3- اگه یکضرب بگیریم، ویزا رو چند روز بعد میدن؟
4- سفارت ترکیه اعتبار ویزاش 6 ماه بعد از مدیکاله، این که میگن ارمنستان اعتبار ویزا 6 ماه بعد صدور ویزاست و ربطی به مدیکال نداره درسته؟ یعنی مثلا من اگه یک ماه پیش رفته باشم مدیکال و مصاحبه و امروز ویزام بیاد، ویزام چقدر اعتبار داره؟ از الان پنج ماه یا شش ماه؟
5- برای پیکاپ ویزای مهاجرتی نمیشه شخص دیگه ای بره نه؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب
بنده و خانمم بیست و پنجم فروردین 93 در ارمنستان مصاحبه داشتیم آفیسر بعد از اتمام مصاحبه برگ آبی رنگی به ما داد و گفت بعد از دو هفته تا حداکثر دو ماه به وبسایتشان مراجعه و پس از رویت ناممان برای اخذ ویزا به سفارت برویم اما تا امروز 78 روز میگذرد و اسممان اعلام نشده میخواستم بدانم علتش چیست که هنوز اعلام نشده است ضمنا آفیسر بعد از مصاحبه به ما گفت از نظر من شما هیچ مشکلی ندارید و بعد از اخذ ویزا حداکثر تا پایان سپتامبر 2014 فرصت دارید از ایران خارج شوید در غیر اینصورت بایستی تست مدیکال تکرار شود خواهشمند است راهنمایی بفرمایند باید چه اقدامی بنماییم متشکرم
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 10:59)jafarlari نوشته: با سلام و عرض ادب
بنده و خانمم بیست و پنجم فروردین 93 در ارمنستان مصاحبه داشتیم آفیسر بعد از اتمام مصاحبه برگ آبی رنگی به ما داد و گفت بعد از دو هفته تا حداکثر دو ماه به وبسایتشان مراجعه و پس از رویت ناممان برای اخذ ویزا به سفارت برویم اما تا امروز 78 روز میگذرد و اسممان اعلام نشده میخواستم بدانم علتش چیست که هنوز اعلام نشده است ضمنا آفیسر بعد از مصاحبه به ما گفت از نظر من شما هیچ مشکلی ندارید و بعد از اخذ ویزا حداکثر تا پایان سپتامبر 2014 فرصت دارید از ایران خارج شوید در غیر اینصورت بایستی تست مدیکال تکرار شود خواهشمند است راهنمایی بفرمایند باید چه اقدامی بنماییم متشکرم
سلام
دوست خوبم یه سر به این تاپیک بزن:کلیرنس برندگان 2014.
و ببین که تعداد بسیاری مثل شما هستن پس نیازی به نگرانی نیست و صرفا باید منتظربمونید همین و بس و در خصوص خروج از ایران خیر اعتبار ویزا عموما 6 ماهه ست البته اگر مدیکالتون بیش از 6 ماه ازش گذشته باشه نیاز به تمدید خواهد داشت و در برخی موارد زمان ویزا با اتمام اعتبار مدیکال یکیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان مهاجر سرایی
بالاخره ما هم بعد از هفت ماه و نیم استرس امروز چشممان به ویزای خوشگل روشن شد انشالا همتون زودی ویزارو بگیرین و شادی و لذت اونو تجربه کنید۰ ما تا فردا ایروانیم اگه از دوستان کسی کاری داره در خدمتیم۰
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 10:59)jafarlari نوشته: با سلام و عرض ادب
بله دوست عزيز ما هم مثل شما هستيم . لطفاً مثل ما تشريف ببريد به تاپيك كليرينسي ها
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر