موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من از همینجا آمادگی خود جهت هجوم به سفارت خاطی ایروان، از راه زمین،هوا،دریا و... را اعلام میکنم!
ما که 25 جولای پاسپورت به دست دم دریم!
ایروان! ایروان! ما داریم میاییم...
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بعضی از دوستان گفته بودن خود شرکت آسمان توی ایروان آپارتمان اجاره میده،چطوریه؟قیمتش چنده؟ توی اینترنت نمیشه پیداش کرد؟ والا سایت خود هواپیمایی که انقدر مسخره س اشلا کار نمیکنه،یک قیمت بلیط ازش نمیشه فهمید
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-16 ساعت 14:20)نام کاربری somi نوشته: سلام
بعضی از دوستان گفته بودن خود شرکت آسمان توی ایروان آپارتمان اجاره میده،چطوریه؟قیمتش چنده؟ توی اینترنت نمیشه پیداش کرد؟ والا سایت خود هواپیمایی که انقدر مسخره س اشلا کار نمیکنه،یک قیمت بلیط ازش نمیشه فهمید
خود آسمان که اجاره نمیده دفتر نمایندگی آسمان توی ایروان آژانش تاتو Tatve هست که اون مثل هایر اجاره میده نرخش خیلی گرونه سایت هم دارن
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-17 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-17 ساعت 10:59 توسط arezoo00.)
(2014-07-16 ساعت 17:53)reza_top60 نوشته: (2014-07-16 ساعت 14:20)نام کاربری somi نوشته: سلام
خود آسمان که اجاره نمیده دفتر نمایندگی آسمان توی ایروان آژانش تاتو Tatve هست که اون مثل هایر اجاره میده نرخش خیلی گرونه سایت هم دارن
به نظر من قیمتاش مناسبه سوئیت 2 نفره 35 دلار و 6 نفره 65 دلار مناسب نیست؟ 10 دقیقه هم با میدون اپرا پیاده راهه. خییییلیم تمیزو شیکه. نگهبانم داره.
(2014-07-15 ساعت 23:17)نام کاربری somi نوشته: من از همینجا آمادگی خود جهت هجوم به سفارت خاطی ایروان، از راه زمین،هوا،دریا و... را اعلام میکنم!
ما که 25 جولای پاسپورت به دست دم دریم!
ایروان! ایروان! ما داریم میاییم...
25 جولای فکر کنم قیامته جلو سفارت....
اما واقعا" 25 جولای بریم یا 1 اگوست؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ما امروز به ایروان ایمیل دادیم،که ما فکرمیکنیم APما کامل شده ولی شما شماره مارو اعلام نکردین و این که چه زمانی شماره ی جدید میذارین.
درجواب همون ایمیل قدیمی رو فرستادن که هنوز پروسه شما کامل نشده وبعدا که کامل شد شماره رو میزنیم،اونموقع بیاین.ولی حرفی و از 25جولای و اگوست و... نبود!
میخواستم بپرسم به آخرین کسایی که ایمیل دادن چی جواب دادن؟ نکنه او ایمیل استرسزای قبلی رو کلا برداشتن، که این خوبه و نشوندهنده ی حل مشکل این سفارت هست.
لطفا اگه کسی به ایروان ایمیل زده بگه چه تاریخی زده و کدوم جوابو گرفته.
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای من جوابی که اومد حاکی از این بود که مراحل AP به پایان رسیده و شما میتونید برای تبادل مدارک به سفارت بیایید.
در ادامه تاکید شده بود که بعد از 25 جولای مراجعه کنید.
برای همین هم من بلیط اتوبوس رو برای 5 مرداد ( یکشنبه) گرفتم تا دوشنبه اونجا باشم.
اگر دوستان برای محل اقامت دارند برنامه ریزی میکنند خوشحال میشم در صورت امکان مشترکا برنامه ریزی کنیم.
ارادتمند
سعید شفیعی
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 330 دلار هزینه مصاحبه رو نقدا در محل سفارت باید پرداخت کرد؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
ایا در مورد ازمایشات پزشکی معاینه چشم هم هست؟
با تشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-20 ساعت 14:24)سعید پ نوشته: دوستان 330 دلار هزینه مصاحبه رو نقدا در محل سفارت باید پرداخت کرد؟
سلام
ممنون میشم اگه بعد مصاحبتون مارو از نتیجه با خبر کنید.
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تاریخ مصاحبم که 20 خرداد بود رو تغییر دادم و 19 تیر ماه مجددا واسه پیشنهاد تاریخ بهشون ایمیل زدم و اوایل مرداد رو اعلام کردم که به من ایمیل زدن و گفتن که 20 جولای مجددا ایمیل بزن و تاریخت رو پیشنهاد بده من مجددا ایمیل زدم و در کمال ناباوری به من گفتن که سررسید 2014 به تازگی تمام شده و بعد از تاریخ 4 آگوست ایمیل بزنید شاید تونستیم اگر کسان دیگری هم بودن براتون تاریخ مشخص کنیم.
با این وضعیت احتمالا دیگه تاریخی رو به من پیشنهاد نمی دن میشه منو راهنمایی کنید؟
می خوام بدونم کسی واسه مرداد ماه یا بعد از 20 جولای واسه مصاحبه قرار هست بره ایروان ؟
میشه الان سفارتمو عوض کنم؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-21 ساعت 14:10)fatimafam نوشته: دوستان من تاریخ مصاحبم که 20 خرداد بود رو تغییر دادم و 19 تیر ماه مجددا واسه پیشنهاد تاریخ بهشون ایمیل زدم و اوایل مرداد رو اعلام کردم که به من ایمیل زدن و گفتن که 20 جولای مجددا ایمیل بزن و تاریخت رو پیشنهاد بده من مجددا ایمیل زدم و در کمال ناباوری به من گفتن که سررسید 2014 به تازگی تمام شده و بعد از تاریخ 4 آگوست ایمیل بزنید شاید تونستیم اگر کسان دیگری هم بودن براتون تاریخ مشخص کنیم.
با این وضعیت احتمالا دیگه تاریخی رو به من پیشنهاد نمی دن میشه منو راهنمایی کنید؟
می خوام بدونم کسی واسه مرداد ماه یا بعد از 20 جولای واسه مصاحبه قرار هست بره ایروان ؟
میشه الان سفارتمو عوض کنم؟
'fatimafam
میشه متن انگلیسی Email که براتون فرستادن رو با حذف مشخصات فردی تون بذارین که ما هم ببینیم.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این اولین پاسخ ناامید کنندشون به من بود که دیروز بهم جواب دادن بعد از اینکه هی گفتن توی این تاریخ ها ایمیل بزن
The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached. For the moment we cannot schedule you an interview date. Please kindly send us an email after 04 AUG 2014. If we have available visa numbers then we will schedule you an interview date.