کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بانک ملت ایروان

[عکس: dsc_4063new.jpg]
بانک ملت امکان پرداخت ارز به مسافران ایرانی در شعب ایروان ارمنستان را با استفاده از کارت های عضو شتاب فراهم کرد
به گزارش عصرایران به نقل از روابط عمومی بانک ملت، این اقدام در راستای تسهیل در ارائه خدمات ارزی و جابه جایی راحت تر وجه رایج سایر کشورها از سوی مسافران عازم این کشورها انجام شده است و بدین ترتیب دارندگان کارت های بانکی ایران در صورت مراجعه به شعب بانک ملت در شهرهای ایروان ارمنستان یا استانبول ترکیه ، قادر خواهند بود ارز مورد نظر خود را دریافت کنند بر این اساس، معادل ریالی ارز پرداختی به مشتریان، در لحظه از حساب ریالی متصل به کارت شتابی آنان در ایران کسر خواهد شد

با توجه به استقبال صورت گرفته از سوی مسافران ایرانی، بانک ملت در نظر دارد این خدمت را در شعب خود در سایر کشورهای خارجی نیز که امکان آن وجود دارد دایر کند.

بانک ملت شعبه ایروان در میدان جمهوری ارمنستان به سمت خیابان آبویان واقع شده است

توضیح اینکه از بهمن 1390 پرداخت کارت های شتاب بانک ملت غیر فعال شده است

Telephone 00374-10-581791

00374-10-567628

FAX:00374-10-540885

[عکس: 100_0274.jpg]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، godot ، amin arefi ، H Pier ، Azi2014 ، ali1220 ، Almond ، storagemeter ، pari pariaaa ، noobnoobi ، امین 13 ، nedaba ، taleghani
بالاخره رو این بانک میشه حساب کرد یا نه؟

برای هفته اول نوامبر کسی هست همسفر بشیم آیا؟
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: khalije fars ، H Pier ، ali1220
(2013-10-15 ساعت 23:24)hamidrezapir1 نوشته:  بالاخره رو این بانک میشه حساب کرد یا نه؟

برای هفته اول نوامبر کسی هست همسفر بشیم آیا؟

بهترین راه اینه که زنگ بزنید و سوال بفرمایید...
تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، H Pier ، ali1220 ، pari pariaaa ، nedaba ، noobnoobi
(2013-10-15 ساعت 22:04)KIMIA2005 نوشته:  دوستان بالاخره یک اپارتمان یک خوابه با امکانات کامل و اینترنت وماهواره واسه تماشای حریم سلطان و کوزی گونی Big Grin در خیابان امیریان رزرو کردم شبی 35 $ فعلا هم دنبال بلیط هواپیما ارزون قیمت هستم اگه بتونم پیدا کنم فعلا 899 هزار گیر اوردم فقط واسه اجاره اپارتمان تا میتونید چونه بزنید و تخفیف بگیرید مطمئن باشید کارتون میشه چون خوشبختانه توی فصلی هستیم که مسافر و توریست کم هست و بقول معروف low season هستش
این هم عکسش

علی جان! اینجا رو اینترنتی رزرو کردی؟ از کجا؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، Azi2014 ، godot ، noobnoobi ، pari pariaaa
سلام من به تازگی از ارمنستان برگشتم و ویزام رو همونجا بهم دادن Smile خوشحال میشم اگه سوالی بود جواب بدم بهتون Smile
[quote='Niloofar_rabie' pid='433421' dateline='1381875557']
سلام من به تازگی از ارمنستان برگشتم و ویزام رو همونجا بهم دادن Smile خوشحال میشم اگه سوالی بود جواب بدم بهتون Smile
هوووووووورا
کدوم هتل بودی ؟ چند روز قبل از مصاحبه اونجا بودی ؟ چند روز طول کشید تا ویزاتو دادن ؟
تشکر کنندگان: Niloofar_rabie ، H Pier ، ali1220 ، godot ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، taleghani
Smile مرسیی
من یک آپارتمان نقلیه خوب گرفتم در خیابان امیریان که بقله میدون جمهوریه که یکی از بچه های دانشجوی اونجا واسم گرفته بود.3 روزه دادن بهم ویزارو
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، pari pariaaa ، ffrfar ، nedaba ، aghaghia ، noobnoobi
(2013-10-16 ساعت 03:00)Niloofar_rabie نوشته:  Smile مرسیی
من یک آپارتمان نقلیه خوب گرفتم در خیابان امیریان که بقله میدون جمهوریه که یکی از بچه های دانشجوی اونجا واسم گرفته بود.3 روزه دادن بهم ویزارو

اجاره شبی چقدر بود ؟
سفرنامه هم برامون بنویس Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-16 ساعت 03:08)Azi2014 نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 03:00)Niloofar_rabie نوشته:  Smile مرسیی

اجاره شبی چقدر بود ؟
سفرنامه هم برامون بنویس Smile

شبی 50 دلار بود که این دوستمون که اونجا دانشجو هست واسمون تخفیف گرفت شد شبی 35 دلار.اگه فرصت کنم حتما Smile
تشکر کنندگان: Azi2014 ، H Pier ، ali1220 ، KIMIA2005 ، monthmehr ، pari pariaaa ، noobnoobi ، ffrfar ، امین 13 ، nedaba
دوستان سلام

ما فردا راهی ارمنستانیم.کسی از دوستان فردا مسافر هست با پرواز آسمان.
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، KIMIA2005 ، ali1220 ، raihaneh.az90 ، pari pariaaa ، noobnoobi ، H Pier ، امین 13
(2013-10-16 ساعت 01:40)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 22:04)KIMIA2005 نوشته:  دوستان بالاخره یک اپارتمان یک خوابه با امکانات کامل و اینترنت وماهواره واسه تماشای حریم سلطان و کوزی گونی Big Grin در خیابان امیریان رزرو کردم شبی 35 $ فعلا هم دنبال بلیط هواپیما ارزون قیمت هستم اگه بتونم پیدا کنم فعلا 899 هزار گیر اوردم فقط واسه اجاره اپارتمان تا میتونید چونه بزنید و تخفیف بگیرید مطمئن باشید کارتون میشه چون خوشبختانه توی فصلی هستیم که مسافر و توریست کم هست و بقول معروف low season هستش
این هم عکسش

علی جان! اینجا رو اینترنتی رزرو کردی؟ از کجا؟

اره دوست عزیز
ادرس سایت رو قبلا هم گذاشته بودم ولی جهت اطلاع شما دوستان جهت اجاره اپارتمان این دوسایت قیمتهای مناسبی داره اینــــــــــــجا و اینــــــــــــجا
اینــــــــــجا هم هست ولی قیمتهاش بالاس البته بایستی تا میتونید تخفیف بگیرید البته hyurservice از 15 نوامبر تا 15 مارچ 2014 15 درصد تخفیف گذاشته

[عکس: 86803358012878127460.png]
تشکر کنندگان: ali1220 ، aghaghia ، pari pariaaa ، noobnoobi ، H Pier ، reza_top60 ، amin arefi ، nedaba ، taleghani
(2013-10-16 ساعت 02:53)Azi2014 نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 02:49)Niloofar_rabie نوشته:  سلام من به تازگی از ارمنستان برگشتم و ویزام رو همونجا بهم دادن Smile خوشحال میشم اگه سوالی بود جواب بدم بهتون Smile
هوووووووورا
کدوم هتل بودی ؟ چند روز قبل از مصاحبه اونجا بودی ؟ چند روز طول کشید تا ویزاتو دادن ؟

چه سوال هایی پرسیدن؟
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، pari pariaaa ، Niloofar_rabie ، noobnoobi
(2013-10-16 ساعت 02:49)Niloofar_rabie نوشته:  سلام من به تازگی از ارمنستان برگشتم و ویزام رو همونجا بهم دادن Smile خوشحال میشم اگه سوالی بود جواب بدم بهتون Smile
سلام و عرض تبریک
میشه اونجا رفت بعد هتل با قیمت مناسب گرفت یا اگه اینجا رزرو کنیم بهتره ؟ یکم در مورد روند کارتون از بدو ورود توضیح میدین؟
ممنون .منم هفته اول nov مصاحبمه.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
دوستان 2013 "هوس تل" معرفی کردن به من به قیمت 7000 درام . گفتن فقط عیبی که داره اینه که دستشویی و حمامش مشترکه که البته میگفتن تو این فصل به خاطر نبود مسافر مشکلی بزرگی نیست .
دوستان نظر بدن
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-17 ساعت 13:41)امین 13 نوشته:  دوستان 2013 "هوس تل" معرفی کردن به من به قیمت 7000 درام . گفتن فقط عیبی که داره اینه که دستشویی و حمامش مشترکه که البته میگفتن تو این فصل به خاطر نبود مسافر مشکلی بزرگی نیست .
دوستان نظر بدن

بستگی داره اگه گرمی هاستل باشه خوبه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ali1220 ، محبت ، NEURON ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان