کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان عزیز،

امروز دوباره رفتیم بیمارستان تا جواب آزمایش هارو بگیریم همه‌چیز خوب بود به جز چیزی که من نگرانش بودم یعنی‌ تست سل که از بچه ها گرفته بودن از شانس ما هر دوتاشون عکس‌العمل نشون دادن و ما مجبور شدیم از هر کدوم دوتا عکس قفس سینه بگیریم خیلی‌ اذیت شدیم و کاری که فکر میکردیم نیم ساعت تموم می‌شه ۴ ساعت طول کشید امروز خیلی‌ شلوغ بود، تازه به ما گفتن تو امریکا دوباره تست سل میزنن و چون بچه های ما واکسن زدن اکثرا جواب‌شون مثبت و اونا فکر می‌کنن بچه ها مبتلا هستن و ۶ تا ۹ ماه باید آنتی بیوتیک‌های قوی مصرف کنن.و ما باید حتما بتونیم با این عکس‌ها قانع شون کنیم که بچه ها بیمار نیستن! خدا به دادمون برسه امیدوارم هیچ کدومتون دردسر امروز ما رو نداشته باشید، نمیدونم جاهای دیگه هم اینطوری بوده یا فقط بچه های من اینطوری شدن؟ راستی‌ فردا مصاحبه داریم دعا کنید.
موفق باشید.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
(2013-10-14 ساعت 18:51)godot نوشته:  سلام دوستان عزیز،

امروز دوباره رفتیم بیمارستان تا جواب آزمایش هارو بگیریم همه‌چیز خوب بود به جز چیزی که من نگرانش بودم یعنی‌ تست سل که از بچه ها گرفته بودن از شانس ما هر دوتاشون عکس‌العمل نشون دادن و ما مجبور شدیم از هر کدوم دوتا عکس قفس سینه بگیریم خیلی‌ اذیت شدیم و کاری که فکر میکردیم نیم ساعت تموم می‌شه ۴ ساعت طول کشید امروز خیلی‌ شلوغ بود، تازه به ما گفتن تو آمریکا دوباره تست سل میزنن و چون بچه های ما واکسن زدن اکثرا جواب‌شون مثبت و اونا فکر می‌کنن بچه ها مبتلا هستن و ۶ تا ۹ ماه باید آنتی بیوتیک‌های قوی مصرف کنن.و ما باید حتما بتونیم با این عکس‌ها قانع شون کنیم که بچه ها بیمار نیستن! خدا به دادمون برسه امیدوارم هیچ کدومتون دردسر امروز ما رو نداشته باشید، نمیدونم جاهای دیگه هم اینطوری بوده یا فقط بچه های من اینطوری شدن؟ راستی‌ فردا مصاحبه داریم دعا کنید.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز ایشالا فردا با خبرای خوب بیاین. نگران نباشین. تو طول این پروسه واسه هرکسی اتفاقات غیر قابل پیش بینی بوجود میاد. من خودم برای اتفاقی که افتاد واسم ۱ ماهه حال و حوصله ندارم اصلا و حتی اینجا هم کمتر میام. همیشه به این فکر کنین که بدتر هم ممکنه اتفاق بیوفته.

تشکر کنندگان: godot ، H Pier ، noobnoobi ، ali1220
(2013-10-14 ساعت 18:31)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 16:08)maryam_fo نوشته:  دوستان پروا ز های ایروان برای نوامبر امروز باز شده .....
من امروز با هواپیمایی آسمان تماس گرفتم، گفتند تا 28 اکتبر باز شده!
شما مطمئنید؟اقدام کردین برای خرید بلیط؟

بله من امروز گرفتم و فردا بلیط ها رو برام ارسال میکنند به قیمت 900000 . از هواپیمایی آسمان هم پرسیدم همینو گفتن ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: H Pier ، godot ، amin arefi ، pari pariaaa ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-14 ساعت 21:27)H Pier نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 19:02)rainyboy نوشته:  سلام دوست عزیز ایشالا فردا با خبرای خوب بیاین. نگران نباشین. تو طول این پروسه واسه هرکسی اتفاقات غیر قابل پیش بینی بوجود میاد. من خودم برای اتفاقی که افتاد واسم ۱ ماهه حال و حوصله ندارم اصلا و حتی اینجا هم کمتر میام. همیشه به این فکر کنین که بدتر هم ممکنه اتفاق بیوفته.

سلام آقای بارانی چرا آخه حوصله ندارین؟Sad
چه اتفاقی؟ Sad

همین که گفتن فرماتو نداریم با اینکه تایید کرده بودن قبلش. من که مطمئن بودم اکتبر مصاحبم میوفته الان دارم دعا می کنم که شاید دسامبر باشه که احتمالش کمه Sad شاید به نظرتون مهم نباشه خیلی ولی خیلی تو ذوقم خورد.مخصوصا با این قضیه بچه های ۲۰۱۳ SadSad

تشکر کنندگان: H Pier ، godot ، reza_top60 ، گل نهال ، amin arefi ، pari pariaaa ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-14 ساعت 21:56)rainyboy نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 21:27)H Pier نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 19:02)rainyboy نوشته:  سلام دوست عزیز ایشالا فردا با خبرای خوب بیاین. نگران نباشین. تو طول این پروسه واسه هرکسی اتفاقات غیر قابل پیش بینی بوجود میاد. من خودم برای اتفاقی که افتاد واسم ۱ ماهه حال و حوصله ندارم اصلا و حتی اینجا هم کمتر میام. همیشه به این فکر کنین که بدتر هم ممکنه اتفاق بیوفته.

سلام آقای بارانی چرا آخه حوصله ندارین؟Sad
چه اتفاقی؟ Sad

همین که گفتن فرماتو نداریم با اینکه تایید کرده بودن قبلش. من که مطمئن بودم اکتبر مصاحبم میوفته الان دارم دعا می کنم که شاید دسامبر باشه که احتمالش کمه Sad شاید به نظرتون مهم نباشه خیلی ولی خیلی تو ذوقم خورد.مخصوصا با این قضیه بچه های ۲۰۱۳ SadSad
هرچه که باشد از ما زودتر مصاحبه میشوید... اینطوری من هم استرس میگیرم که نکنه مدارک من رو هم ندارن.
اما جالب اینه که تا به حال این مورد رو جایی ندیدم.... و شاید اشتباه به شما اعلام کردند... و همین روز ها نامه دومتون جایگزین بشه ... به هرحال آرزوی موفقیت دارم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: godot ، rainyboy ، pari pariaaa ، ali1220 ، noobnoobi

امروز دوباره رفتیم بیمارستان تا جواب آزمایش هارو بگیریم همه‌چیز خوب بود به جز چیزی که من نگرانش بودم یعنی‌ تست سل که از بچه ها گرفته بودن از شانس ما هر دوتاشون عکس‌العمل نشون دادن و ما مجبور شدیم از هر کدوم دوتا عکس قفس سینه بگیریم خیلی‌ اذیت شدیم و کاری که فکر میکردیم نیم ساعت تموم می‌شه ۴ ساعت طول کشید امروز خیلی‌ شلوغ بود، تازه به ما گفتن تو آمریکا دوباره تست سل میزنن و چون بچه های ما واکسن زدن اکثرا جواب‌شون مثبت و اونا فکر می‌کنن بچه ها مبتلا هستن و ۶ تا ۹ ماه باید آنتی بیوتیک‌های قوی مصرف کنن.و ما باید حتما بتونیم با این عکس‌ها قانع شون کنیم که بچه ها بیمار نیستن! خدا به دادمون برسه امیدوارم هیچ کدومتون دردسر امروز ما رو نداشته باشید، نمیدونم جاهای دیگه هم اینطوری بوده یا فقط بچه های من اینطوری شدن؟ راستی‌ فردا مصاحبه داریم دعا کنید.
موفق باشید.

دوست عزیز این جریان واکسن سل برای بچه ها چیه؟من پسرم سه ساله اش هست یعنی زده؟اسم واکسنش چیه؟ یعنی اینا نمیدونن کسی که زده باشه تستش پالس مثبتت داره؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
سلام دوستان
برای هفته اول نوامبر کسی هست همسفر بشیم آیا؟
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: khalije fars ، noobnoobi
سلام
ما هم هفته اول نوامبر مصاحبه داریم.
Smile

(2013-10-15 ساعت 00:09)hamidrezapir1 نوشته:  سلام دوستان
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: گل نهال ، H Pier ، ali1220 ، noobnoobi
100.000 تومن هزینه ترانسفر

یعنی چیزی حدود 12 - 13 هزار درام Sad

تازه اونم از ترمینال

از فرودگاه که مسافت بیشتری داره این هزینه چیزی حدود 2500-3000 درام هست

به نظر من کنسل کنید و از اونجا تاکسی بگیرید نهایتا 2000 درام تا هر نقطه شهر بخواهید می رسونند شما رو هرچند که کرایه تاکسی (نه مسافر بر های شخصی) 1000 درام هم نمی شه.

از اون گذشته زمان ورود اتوبوس ها به ترمینال بسته به خیلی از شرایط متفاوت هست و ساعت مشخصی نداره و اگر فرد منتظر شما بمونه هزینه اضافی برای شما داره

یکم در پول خرج کردن دقت داشته باشید و حتما سفرنامه ها رو بخونید دوستان

(2013-10-13 ساعت 10:42)hometown نوشته:  سلام دوستان
من دیروز بلیط اتوبوس صندلی تخت شو را 155000 و هتل ماسیو را شبی 20$ و برای 6 شب رزرو کردم هزینه ترانسفر از ترمینال به هتل رفت و برگشت 100000 تومان شد . بیمه سامان که به صورت اختیاری هست 25000 تومان شد زمان حرکت اتوبوسم 30 مهر است که جمعا 643000 بدون احتساب بلیط برگشت شد چون بلیط برگشت را از انجا دو روز قبل از برگشت باید رزرو کرد و به دلار است .
با تشکر
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، vistac ، ffrfar ، amin arefi ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-08-22 ساعت 01:20)pari pariaaa نوشته:  به نام خداSmile
همسفرهاي ارمنستان براي ماه اكتبر،از كي بليط رزرو كنيم؟اگه آژانس خوب ميشناسيد به من معرفي كنيد.

شما مصاحبه تون کی هست؟؟ من از شیراز رزرو کردم برای 31 اکتبر .
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان: noobnoobi

سلام ما 31 اکتبر بلیط گرفتیم. 5 نوامبر مصاحبه مون هست. دکتر هم 1 نوامبر وقت گرفتیم
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-15 ساعت 00:25)saeedshafiee نوشته:  سلام
Smile

ما هم 5 نوامبر مصاحبه داریم
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستان ما 19 اکتبر داریم میریم و حداقل یکهفته هم خواهیم موند پس اگر کسی دوست داشته باشه همراه باشیم خوشحال می شیم Smile پیام خصوصی بدین ! اونجا هم هتل گرفتیم نزدیک میدان جمهوری (هراپاراگ) هرکسی هر اطلاعاتی در زمینه این مسافرت خواست در خدمت هستم
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: H Pier ، saeedshafiee ، amin arefi ، ali1220 ، noobnoobi ، امین 13
سلام
ما از طریق مرز نوردوز 6 یا 7 آبان وارد خواهیم شد ، قصد داریم در مرز ماشین کرایه کنیم ، در مقصد هم قبلا یک خوابگاه رزرو کردیم. اگر دوستان مایل به تبادل اطلاعات بیشتری بودند لطفا پیغام خصوص بفرستند.

(2013-10-15 ساعت 13:04)shiraz_neda نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 00:25)saeedshafiee نوشته:  سلام
Smile

ما هم 5 نوامبر مصاحبه داریم
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: H Pier ، amin arefi ، ali1220 ، noobnoobi

موفق باشید.

دوست عزیز در مورد تست سل که انجام شد میشه توضیح بیشتری بدید ممنون
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، ali1220 ، reza_top60 ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان