کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
آقا من امروز رفتم سفارت ارمنستان با 6 یورو نفری ویزاهامونو گرفتیم!!!
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان: poem ، M@hdi ، storagemeter ، pari pariaaa ، ghasoo ، amin arefi ، hamid_fs3 ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi
(2013-11-16 ساعت 13:50)گل نهال نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 13:22)vistac نوشته:  سلام بر دوستان امیدوارم که سایت دیگه نپوکه

دوستان میدونید ترمینال ایروان در کدوم خیابان ایروان هست؟.
ترمينال ايروان توي همون خيابون سفارت هست، ولي دست مقابل سفارت و يه كم نزديكتر به كارخانه آرارات

با سلام
ما هم احتمالا با شما همسفر هستیم
از کدوم ترمینال و در چه ساعتی شما حرکت می کنید؟

(2013-11-16 ساعت 15:22)Aardalan نوشته:  آقا من امروز رفتم سفارت ارمنستان با 6 یورو نفری ویزاهامونو گرفتیم!!!

می شه لطفا توضیح بدین یعنی چی با 6 یورو ؟
تشکر کنندگان: ghasoo ، vistac ، noobnoobi
(2013-11-16 ساعت 19:02)hotbasic نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 13:22)vistac نوشته:  سلام بر دوستان امیدوارم که سایت دیگه نپوکه

ترمينال ايروان توي همون خيابون سفارت هست، ولي دست مقابل سفارت و يه كم نزديكتر به كارخانه آرارات

با سلام

(2013-11-16 ساعت 15:22)Aardalan نوشته:  آقا من امروز رفتم سفارت ارمنستان با 6 یورو نفری ویزاهامونو گرفتیم!!!

می شه لطفا توضیح بدین یعنی چی با 6 یورو ؟

یعنی مراجعه می کنی به سفارت ارمنستان (روبروی پارک دانشجو)اگر فرم ویزا را از اینترنت گرفتی وتکمیل کردی که با پاسپورتها تحویل می دهی و برای هر نفر 6 یرو پرداخت می کنی ولی اگر فرمها را نداری از سفارت تحویل می گیری همانجا تکمیل می کنی و تحویل سفارت می دهی بعد از سه روز کاری ویزای شما اماده است و می روید و تحویل می گیرین موفق باشی Wink
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: pv-n ، storagemeter ، M@hdi ، pari pariaaa ، ghasoo ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi
دوستان من هم یک آپارتمان executive از hyurservice گرفتم که با کلی چونه زدن بهم شبی 50$ داد
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ali1220 ، pari pariaaa ، ghasoo ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi

با سلام
سلام ترمینال غرب شرکت دیدار سیر گیتی ساعت 1 بعداز ظهر خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
خب من دیروز عصر رفتم تهران و امروز صبح رفتم پاستور و کارت بین المللی واکسن رو برای خودم و همسرم گرفتم و یه واکسن td هم نوش جان کردم و از فردا بیفتم دنبال برگه تمکن مالی

راستی دوستانی که رفتن سفارت مدارک و ترجمه ها رو تو چی تحویل دادند؟پوشه یا چیز دیگه؟
تشکر کنندگان: maria2000 ، noobnoobi
بچه های گل لطفا زودتر سفرنامه هاتونو جهت استفاده بچه ها بنویسین تا بهتر بتونیم برای سفر برنامه ریزی کنیم. خدا خیرتون بده
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: maria2000 ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi
(2013-11-17 ساعت 18:29)vistac نوشته:  خب من دیروز عصر رفتم تهران و امروز صبح رفتم پاستور و کارت بین المللی واکسن رو برای خودم و همسرم گرفتم و یه واکسن td هم نوش جان کردم و از فردا بیفتم دنبال برگه تمکن مالی

راستی دوستانی که رفتن سفارت مدارک و ترجمه ها رو تو چی تحویل دادند؟پوشه یا چیز دیگه؟

در باجه تحویل مدارک در سفارت مدارک و اصل مدارک تک تک از شما تحویل گرفته میشود و نیازی به پوشه یا چیز دیگری نیست ولی شما جهت دسترسی سریع و اسان به مدارک و تحویل انها از قبل مدارک را در کیف های پاپکو که برای این منظور ساخته شده اند قرار دهید و با خود داشته باشید ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: vistac ، گل نهال ، amin arefi ، maria2000 ، M@hdi ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-17 ساعت 18:24)vistac نوشته:  

با سلام
سلام ترمینال غرب شرکت دیدار سیر گیتی ساعت 1 بعداز ظهر خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم

سلام
ممنون. پس ایشاله همدیگرو می بینیم.شما بلیط و تهیه کردین؟
ما خیلی شبیه هم هستیم.هم کیس 3 رقمی .هم 2نفر .هم تو یه تاریخ مدیکال.هم تو یه تاریخ مصاحبه.حالا هم که ایشاله با هم همسفر می شیم.
ایشاله ویزای یکضربمون هم با هم میگیریم
تشکر کنندگان: vistac ، pari pariaaa ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi
سلام دوستان
من صبح وقت سفارت دارم و با توجه به تعطیلات اخر هفته و روزهای محدود پرواز اسمان باید حداقل 8 روز اونجا باشم برای همین بلیط برگشت رو همون روز مصاحبه گرفتم.
می خواستم ببینم امکان پیک اپ پاسپورت برای این ویزا از طریق اژانس ها هست یا باید بلیطمو پس بدم و منتظر گرفتن جواب از سفارت بموونم؟
مرسی از راهنماییتون
تشکر کنندگان: maria2000 ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-17 ساعت 23:55)rox_ana نوشته:  سلام دوستان
من صبح وقت سفارت دارم و با توجه به تعطیلات اخر هفته و روزهای محدود پرواز اسمان باید حداقل 8 روز اونجا باشم برای همین بلیط برگشت رو همون روز مصاحبه گرفتم.
می خواستم ببینم امکان پیک اپ پاسپورت برای این ویزا از طریق اژانس ها هست یا باید بلیطمو پس بدم و منتظر گرفتن جواب از سفارت بموونم؟
مرسی از راهنماییتون
نه، واسه سفارت ارمنستان نميشه فردي بجز يكي از اعضاي كيس، پيكاپ كنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، maria2000 ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi
(2013-11-18 ساعت 00:10)گل نهال نوشته:  
مرسی از راهنماییتون

مطمین هستید از این موضوع؟
پس برای بلیط برگشت باید چه کار کرد؟ از کجا بدونیم چند روز بعد بلیط بگیریم؟
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-11-18 ساعت 00:23)rox_ana نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 00:10)گل نهال نوشته:  
مرسی از راهنماییتون

مطمین هستید از این موضوع؟
پس برای بلیط برگشت باید چه کار کرد؟ از کجا بدونیم چند روز بعد بلیط بگیریم؟

دوست من سلام
بلیط چارتر فقط نگیری بلیط معمولی بگیر که اگر بخوای بتونی تاریخش رو تعویض کنی
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi
(2013-11-17 ساعت 21:38)hotbasic نوشته:  

با سلام

سلام
ما خیلی شبیه هم هستیم.هم کیس 3 رقمی .هم 2نفر .هم تو یه تاریخ مدیکال.هم تو یه تاریخ مصاحبه.حالا هم که ایشاله با هم همسفر می شیم.

سلام
بله امروز پول رو واریز و رزرو رو نهایی کردم برای 3 شنبه 5 آذر ساعت 13 البته ما 5نفریمBig Grin من و همسرم باتفاق خانواده همسرم Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-18 ساعت 12:50)vistac نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 21:38)hotbasic نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 13:50)گل نهال نوشته:  ترمينال ايروان توي همون خيابون سفارت هست، ولي دست مقابل سفارت و يه كم نزديكتر به كارخانه آرارات

با سلام

سلام

سلام
بله امروز پول رو واریز و رزرو رو نهایی کردم برای 3 شنبه 5 آذر ساعت 13 البته ما 5نفریمBig Grin من و همسرم باتفاق خانواده همسرم Wink

به سلامتی
انشاله سفر خوبی داشته باشین و با دست پر برگردین
ما هم امروز فردا میریم بلیط و می گیریم.انشاله هم و می بینیم
فقط یه کم از شرایط سربازی و کار دولتی کیستون توضح می دین؟شاید از این نظرم شبیه هم باشیم
شما برگه تمکن مالی هم تهیه کردین؟

با سلام به همگی
میشه لطفا بگین که برگه عدم سوء پیشینه دیگه لازم نیست بگیریم؟
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان