کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام ما یک روز بعد از شما هستیم.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: ghasoo ، noobnoobi
دوستای عزیز ایا اگر من الان از سفارت در خواست کنم که وقت مصاحبه ام رو از 9 دسامبر ساعت 9 صبح به عصر همون روز تغییر بدن برام بد می شه؟
اگر بخوام بهتر ایمیل بزنم یا زنگ بزنم؟
(2013-11-20 ساعت 00:55)rox_ana نوشته:  دوستای عزیز ایا اگر من الان از سفارت در خواست کنم که وقت مصاحبه ام رو از 9 دسامبر ساعت 9 صبح به عصر همون روز تغییر بدن برام بد می شه؟

تا اونجایی که من میدونم دقیقا سر وقت مصاحبه انجان نمیشه و به ترتیبی که وارد سفارت میشن میرن مصاحبه .ولی به نظر من یه زنگ بزنید ببینید تا چه ساعتی میتونید دیر کنید
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان: ghasoo ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi
(2013-11-19 ساعت 20:33)Visas نوشته:  سلام به همگی
میگم چند روز قبل از رفتن آپارتمان رزرو کنیم خوبه؟

سلام دوست عزیز
شما می توانید از همین الان نسبت به رزرو کردن آپارتمان و طی نمودن مراحل چانه زنی با افراد ویا شرکتهای مذکور اقدام کنید البته باتوجه به فصل پائیز ارمنستان بسیار خلوت می باشد و اجاره کردن خانه ویا هر جای دیگری کار زیاد سختی نیست و با کمی چانه زنی به بهترین قیمت می توانید محل مورد نظر خود را اجاره فرمائید موفق باشید با آرزوی ویزای یکضربBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: Visas ، H Pier ، pari pariaaa ، ghasoo ، Shahabpk ، Natasha9 ، noobnoobi
(2013-11-20 ساعت 00:55)rox_ana نوشته:  دوستای عزیز ایا اگر من الان از سفارت در خواست کنم که وقت مصاحبه ام رو از 9 دسامبر ساعت 9 صبح به عصر همون روز تغییر بدن برام بد می شه؟

دوست عزیز جای سوالتون در این تاپیک نیست. لطفا در جای درست خودش سوالتونو مطرح کنید. ولی بطور کلی آنطور که بزرگترای سایت میگن شما بهتره که زمان مصاحبتونو عقب نندازین و به خاطر یکی دو روز کمتر ماندن در ارمنستان و کاهش هزینه ها بیخودی برای خودتون داستان درست نکنین. اما این فقط توصیه کلیه و همیشه تصمیم نهایی با خود شماست.
موفق باشین
تشکر کنندگان: سیمین راد ، گل نهال ، poem ، aghaghia ، H Pier ، pari pariaaa ، ghasoo ، Natasha9 ، noobnoobi
سلام تو این تاپیک بعضا دیدم دوستانی حتی ساعت رزرو و محل حضورشون برای مسافرت رو کامل و حتی با مشخصات اعلام میکنن.
قبلا مطلبی خوندم که برای امنیت بیشتر به صورت حدودی زمان مسافرت رو اعلام کنین و از پیغام خصوصی جهت هماهنگی های بیشتر با عزیزای دیگه همسفر استفاده بشه.
براتون آرزوی سرافرازی و شادی دارم.
پاینده باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، ghafari88 ، M@hdi ، storagemeter ، ali1220 ، ghasoo ، Natasha9 ، NEURON ، noobnoobi
دوستان هتل آنى پلازا شبى ٧٠ دلار اتاق سينگل شامل صبحانه و شام و اينترنت خوب
اگر دوست داشتيد به سايت هتل مراجعه كنيد همه افرهاى ويژه اونجا هست.
تشکر کنندگان: M@hdi ، ghasoo ، Shahabpk ، pari pariaaa ، Natasha9 ، noobnoobi
این سایت هم یه دید بزنید بد نیست
http://earth.locator.am/?show=category&id=3
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: M@hdi ، ghasoo ، H Pier ، noobnoobi
توی ترمینال اتوبوس ایروان جایی برای خرید سیم کارت هست؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
دوستان بلیط هواپیما رفت و برگشت گرفتم به قیمت 950 هزار تومان که قابلیت یکبار تغییر تاریخ برگشت رو بدون جریمه داره.
تشکر کنندگان: raihaneh.az90 ، KIMIA2005 ، ghasoo ، H Pier ، pari pariaaa ، gema ، asalasali ، noobnoobi
دوست عزیز
البته بنده از طریق ترمینال به شهر ایروان وارد و خارج نشدم. اما نمایندگیهای ویواسل و اورنج در همه جای شهر وجود دارد.
* حتما از فروشگاههای نمایندگی این اپراتورها اقدام به تهیه سیمکارت نمایید.
* جهت اقدام به خرید سیم کارت نیاز به کپی پاسپورت (و احیانا رویت اصل پاسپورت ) میباشد.
* لطفا برای انتخاب سرعت اینترنت مورد نیاز بر روی سیم کارت انتخاب دقیق انجام دهید.

(2013-11-20 ساعت 20:10)vistac نوشته:  توی ترمینال اتوبوس ایروان جایی برای خرید سیم کارت هست؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، vistac ، H Pier ، hamidrezapir1 ، amin arefi ، noobnoobi
از دوستان کسی شنبه دوم آذر به ارمنستان پرواز داره ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-11-20 ساعت 23:58)M@hdi نوشته:  دوستان بلیط هواپیما رفت و برگشت گرفتم به قیمت 950 هزار تومان که قابلیت یکبار تغییر تاریخ برگشت رو بدون جریمه داره.

سلام آقا مهدی عزیز,
میشه لطفا بفرمایید بلیط از کدوم آژانس تهیه کردید؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-11-21 ساعت 12:23)rezahoorjandi نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 23:58)M@hdi نوشته:  دوستان بلیط هواپیما رفت و برگشت گرفتم به قیمت 950 هزار تومان که قابلیت یکبار تغییر تاریخ برگشت رو بدون جریمه داره.

سلام آقا مهدی عزیز,
میشه لطفا بفرمایید بلیط از کدوم آژانس تهیه کردید؟

فکر می کنم بردن نام آژانس تبلیغ محسوب بشه. اطلاعات آژانسو طی پیام خصوصی براتون می فرستم.
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-21 ساعت 20:42)M@hdi نوشته:  فکر می کنم بردن نام آژانس تبلیغ محسوب بشه. اطلاعات آژانسو طی پیام خصوصی براتون می فرستم.

عزیز دلم تبلیغ نیست دوستان بارها شماره تلفن آژانس و یا مراکز دیگه مثل داروخانه در تاپیک های دیگر گذاشتند.
راحت باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Natasha9 ، pari pariaaa ، hamid_fs3 ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان