کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-26 ساعت 00:39)H Pier نوشته:  دوستانی که تصمیم به خرید بلیط ایروان دارند. من امروز از مسیح پرواز بلیط ایروان گرفتم 897000 تومان.
آدرس و شماره تلفن دو تا آژانس میزارم اینجا . امیدوارم به دردتون بخوره. دقت کنین که قیمت بلیط فعلا برای ایروان زیر 900 هزار تومان است (دست کم برای ماه فوریه).

1)رهاد گشت آریا (قیطریه) :
http://dortina.com/tehran1/gheitarieh-chizar/36
http://findatour.ir/fa/TravelAgency/item...sht%20Arya

2)مسیح پرواز (سبلان) :
http://masihparvaz.ir/contact.aspx
http://dortina.com/tehran7/nezam-abad/579

سوالی باشه در خدمتم. پاینده باشین.
مرسی از لطفتون ... من امروز زنگ زدم به رهادگشت واسه بازده که مصاحبه دارم نرخ 897 داد , واقعا عجیبه این اختلافا سر چیه Sad
تنها یک چیز می تواند تحقق یک رویا را غیر ممکن سازد " ترس از شکست "

زمان هميشه چاره است ... فقط ... اگر ... بگذرد!

شماره کیس:2014AS00002###
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، 5ina ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi
منم بلیطمو از رهاد گشت گرفتم
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، 5ina ، H Pier ، amin arefi ، HodHod Golestani ، noobnoobi
دوستان این عکسای جدیدی که لازم هست برا مصاحبه و مدیکال ببریم هم باید مثل عکس قبلیا بدون روتوش و لبخند و ..... باشه؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-26 ساعت 23:31)mehdi2014 نوشته:  دوستان این عکسای جدیدی که لازم هست برا مصاحبه و مدیکال ببریم هم باید مثل عکس قبلیا بدون روتوش و لبخند و ..... باشه؟

با سلام
بله دوست من باید بدون روتوش باشن،واسه مدیکال3×4و واسه سفارت5×5باید باشه
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: H Pier ، mehdi2014 ، rezahoorjandi ، hamid_fs3 ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-12-26 ساعت 23:31)mehdi2014 نوشته:  دوستان این عکسای جدیدی که لازم هست برا مصاحبه و مدیکال ببریم هم باید مثل عکس قبلیا بدون روتوش و لبخند و ..... باشه؟

PHOTOGRAPH REQUIREMENTS (5 X 5 CM)
The photograph must be 1) 5x5 cm; 2) "Full Face", i.e., one in which the
applicant is facing the camera directly with the ears exposed, the face
covering about 50 percent photo area; 3) have a white background; and 4)
clearly identify the applicant; and 5) not be any older than six-months old
from the date of the interview. Head coverings and hats are only
acceptable due to religious beliefs. Sunglasses or other paraphernalia are
not acceptable, unless required for medical reasons (prescription eyeglasses
(as long as there is no glare) or an eye patch, for example).

1) 5x5
2)باید شخصی که عکسش گرفته میشه کامل به دوربین نگاه کنه و دو گوش معلوم باشه.. 50 درصد عکس رو صورت گرفته باشه.
3) زمینه سفید
4)کاملا نشان دهنده چهره شخص باشه
5) عکس باید حداکثر 6 ماه قبل از تاریخ مصاحبه گرفته شده باشه
حجاب مذهبی موردی نداره اما کلاه یا پوشش های دیگر قابل قبول نیست. همینطور برای عینک آفتابی که نباید زده باشین اما عینک طبی اشکال نداره.
(عینک طبی ( نباید روی عینک نور خیره کننده یا زیاد منعکس بشه)

برگرفته از سایت سفارت ایروان

برای مدیکال هم که فقط گفته شده 3x4
اگر روتوش هم میکنین به نظرم بگین که براتون روتوش تابلو نکنه.. ولی استاندارد اونا بدون روتوش هست.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، aghaghia ، amin arefi ، naftoonbazoft1 ، pv-n ، Prometheus ، rezahoorjandi ، nedaba ، hamid_fs3 ، NEURON ، noobnoobi ، Rock
(2013-12-27 ساعت 13:33)H Pier نوشته:  سلام درخواست راهنمایی از بزرگان سفر کرده.
در مورد فرم ویزا چند تا سوال برای اطمینان و راهنمایی دارم. قبلا بابت سوالات زیاد عذرخواهی میکنم.

1) قسمت 3 و 17 رو قصد دارم با N/A پر کنم آیا صحیح است؟

2) در قسمت 11 که نوع پاسپورت سوال شده . آیا زدن علامت Ordinary صحیح است؟

3) در قسمت 15 که آدرس هتل یا محل اقامت در ارمنستان رو خواسته میتوانم خالی بزارم یا N/A بنویسم؟ و یا صبر کنم پس از رزرو محل اسکان در ایروان این قسمت رو پر کنم و فرم رو پرینت بگیرم.

4) در قسمت 19 گزینه Tourism صحیح است؟

5) قسمت 21 که مدت زمان اقامت در ایروان رو خواسته چطور بنویسم؟ آیا فاصله بین تاریخ رفت و برگشت رو بنویسم؟

6) در قسمت 24 تاریخ پرواز و یا تاریخ ورود به ارمنستان نوشته شود؟ و همینطور کی باید امضا شود؟ در فرودگاه ایروان؟

7) آیا در صفحه دوم نیازی به نوشتن مطلبی نیست و باید خالی بماند؟

سپاس و یک دنیا ممنون. Smile

حسن اقای گل هر راهنمایی دیگه خواستی در رابطه با ایروان در خدمتیم داداش

1- n/a البته اگر نام دیگری ندارید و فرزند زیر 16 شامل پاسپورتتون نیست
2- Ordinary قید کنید
3- 15 را حتما بایستی قید کنید
4-Tourism قید شود
5- 10 - 15 روز بایستی زیر 21 روز قید شود .
6- تاریخ ورود به ایروان قید گردد و در فرودگاه هنگام دریافت ویزا بایستی اون قسمت امضا شود
7- خالی بماند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: amin arefi ، pari pariaaa ، H Pier ، rainyboy ، pv-n ، rezahoorjandi ، reza_top60 ، hamid_fs3 ، ojee ، NEURON ، noobnoobi ، taleghani
(2013-12-27 ساعت 14:19)H Pier نوشته:  ممنون از پاسختون علی آقا.
فاصله بین تاریخ ورود و خروج من به ایروان 5 روز است که در قسمت 22 و 23 نوشتم. آیا قید y 10 day در قسمت 21 موردی ندارد؟
و همینطور با توجه به نوشتن تاریخ خروج به عنوان مثال 20 فوریه (در قسمت 22) اگر بنده در ارمنستان نیاز به عقب انداختن پرواز برای مدت چند روز پیدا کنم باز موردی ندارد؟
و سوال آخر اینکه در صفحه اول نیاز به چسباندن عکس میباشد یا نه؟
بازم ممنونم.
ارادتمند.

حسن اقا قید 10 روز هیچ موردی ندارد فکر نکنم دیگه بیشتر از 10 روز هم اونجا کار داشته باشی حتی اگر نیاز به عقب انداختن پرواز هم باشه البته تاریخ خروج رو بر اساس همون 10 روز قید کن و فرم ویزا عکس هم نیاز نداره موفق باشید
تشکر کنندگان: H Pier ، NEURON ، noobnoobi
سلام دوستان
فرم ویزا ارمنستان از کجا می تونم دانلود کنم
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-27 ساعت 19:42)irn22 نوشته:  سلام دوستان
فرم ویزا ارمنستان از کجا می تونم دانلود کنم

فرم ویزای ارمنستان
تشکر کنندگان: H Pier ، irn22 ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-12 ساعت 23:03)ali1220 نوشته:  سلام به همگی
دوستان من به همراه خانواده امروز ار طریق هوایی به ارمنستان وارد شدیم هوا بسیار سرد و برفی می باشد برف سنگینی باریده و دمای های 9- درجه می باشد فردا وقت مدیکال داریم پس تا بعد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

سلام. آقا اونجا هوا خیلی سرده شبهاش میشه رفت بیرون کمی گشت و گذار یا نه؟؟؟؟Big Grin

(2013-12-03 ساعت 11:54)ali1220 نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 11:21)mohamad92 نوشته:  سلام ما از 27 نوامبر تا امروز3 دسامبر ایروان هستیم. امروز ساعت 14 مصاحبه داریم.سفرنامه دوستان همه گویا هست.ما اینجا خیلی گردش کردیم و اکثر مکان ها را با مینی بوس رفتیم. هر سوالی دارین بپرسین در خدمتم. التماس دعا

واسی شما بزرگوار آرزوی موفقیت می کنم امیدوارم که بایک ویزای یکضرب برگردید و یک سفرنامه خوب برایمان بنویسید ماهم هفته سوم مصاحبه داریم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

میشه لطفا یه چندجای دیدنی ارمنستان که با این وضعیت آب و هواش و با هزینه ی کم بشه رفت را معرفی کنید. ما هم انشالله تا حدود چندهفته ی دیگه میایم اونجا.Tongue
تشکر کنندگان: H Pier ، rezahoorjandi ، asalasali ، noobnoobi
(2013-12-12 ساعت 18:26)sobi_spider نوشته:  دوستان که دارند تشریف میارند اینجا آپارتمان بسیار ارزان هستش که متعلق به یکی از دوستامه شبی 20 دلار میده.اگه مایل بودید در خدمتم.البته امیدوارم تبلیغ نکرده باشم Smile
من هفته آخر ژانویه با خانواده ارمنستان خواهم بود . میتونم تلفنتون رو برای هماهنگی داشته باشم ؟
تشکر کنندگان: asalasali ، pari pariaaa ، ojee ، noobnoobi
سلام به دوستان

دوستانی که الان اونجا هستند لطف کنند یه عکسی از درخت کریسمس میدان جمهوری بگیرند اینجا قرار بدند زمانی که ما بودیم تازش داشتند میساختنش و خاموش بود
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، saeedshafiee ، noobnoobi
Toungue 
(2013-12-28 ساعت 17:45)jnouri نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)sobi_spider نوشته:  دوستان که دارند تشریف میارند اینجا آپارتمان بسیار ارزان هستش که متعلق به یکی از دوستامه شبی 20 دلار میده.اگه مایل بودید در خدمتم.البته امیدوارم تبلیغ نکرده باشم Smile
من هفته آخر ژانویه با خانواده ارمنستان خواهم بود . میتونم تلفنتون رو برای هماهنگی داشته باشم ؟

با سلام منم ممنون میشوم اگه شمارتون را برام بفرستید چون به امید خدا منم تا یک یا دو ماه دیگه باید دوباره برم ارمنستان برای گرفتن ویزا (این اعتماد به نفس و امیدواریم منو کشته)
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، H Pier ، asalasali ، reza_top60 ، NEURON ، noobnoobi
دوستان چند مورد رو من خدمتتون عرض کنم و بعد یه سوال هم بپرسم.

درباره بلیط ارمنستان نرخ پایه همه آژانسها یکیه..اما بستگی به نوع پرواز و زمانش متفاوته.بطور مثال با توجه به پندهای دوستان قبلی که اصرار میکردن بلیط رو زودتر خریداری کنم گوش نکردم و یک ماه بعد گرونتر خریدم.(منم اصفهانی و حسابگر).نمایندگی رسمی آسمان 880 یک ماه پیش قیمت داد ونهایتا دیروز به 998 از همان دفتر خریدم و جوابشون هم طبق معمول همین بود که برگشتش کلاس خوبه..کلاس ارزونه جا نمیده.و دروغ هم نگفتن..پس به نظر ((شخص . بنده)) اگر زودتر بلیط رو تهیه کنید کمی ارزانتر هست .
درباره هتل سه سایت که بچه ها معرفی کردن واسه آپارتمان خوب بود و نهایتا یک آپارتمان 35 دلاری رو تونستم با 25 دلار اجاره کنم ..البته هنوز قطعی نکردم ..پیامی که دادن این بود که 30 دلار آخرین قیمت هست من هم فرستادم 25 تا خیرشو ببینی قبول کرذن..
http://www.yerevanapartment.net/en
میدان جمهوری رو هتل دارا به اسم ریپابلیک اسکوایر میشناسن و اهالی شهر کنترون هاراپراک .(میدان هاراپراک)تقریبا وسط شهر هست..(دوستا اگر اشتباه هست تصحیح بفرمایید).با دوستی صحبت میکردم در اونجا و هتل رو پیشنهاد کردن به دلیل اینکه هوا سرده و آپارتمانها درست و حسابی گرم نیست و من نمیدونم چقدر صحت داره این حرف.
سوالم:
سیزده ژانویه حرکت میکنم 15 مدیکال و 16 بعدازظهر مصاحبه ..اگر از دوستان کسی همسفر هست منو بیخبر نگذارید.... میمیرم از تنهایی اونجا Sad
تشکر کنندگان: H Pier ، asalasali ، pari pariaaa ، reza_top60 ، amin arefi ، noobnoobi
بچه ها سفارت و دکتر کریستین نزدیک میدون جمهوریه؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: asalasali ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان