کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-28 ساعت 19:54)mahdibashoma نوشته:  دوستان چند مورد رو من خدمتتون عرض کنم و بعد یه سوال هم بپرسم.

درباره بلیط ارمنستان نرخ پایه همه آژانسها یکیه..اما بستگی به نوع پرواز و زمانش متفاوته.بطور مثال با توجه به پندهای دوستان قبلی که اصرار میکردن بلیط رو زودتر خریداری کنم گوش نکردم و یک ماه بعد گرونتر خریدم.(منم اصفهانی و حسابگر).نمایندگی رسمی آسمان 880 یک ماه پیش قیمت داد ونهایتا دیروز به 998 از همان دفتر خریدم و جوابشون هم طبق معمول همین بود که برگشتش کلاس خوبه..کلاس ارزونه جا نمیده.و دروغ هم نگفتن..پس به نظر ((شخص . بنده)) اگر زودتر بلیط رو تهیه کنید کمی ارزانتر هست .
درباره هتل سه سایت که بچه ها معرفی کردن واسه آپارتمان خوب بود و نهایتا یک آپارتمان 35 دلاری رو تونستم با 25 دلار اجاره کنم ..البته هنوز قطعی نکردم ..پیامی که دادن این بود که 30 دلار آخرین قیمت هست من هم فرستادم 25 تا خیرشو ببینی قبول کرذن..
http://www.yerevanapartment.net/en
میدان جمهوری رو هتل دارا به اسم ریپابلیک اسکوایر میشناسن و اهالی شهر کنترون هاراپراک .(میدان هاراپراک)تقریبا وسط شهر هست..(دوستا اگر اشتباه هست تصحیح بفرمایید).با دوستی صحبت میکردم در اونجا و هتل رو پیشنهاد کردن به دلیل اینکه هوا سرده و آپارتمانها درست و حسابی گرم نیست و من نمیدونم چقدر صحت داره این حرف.
سوالم:
سیزده ژانویه حرکت میکنم 15 مدیکال و 16 بعدازظهر مصاحبه ..اگر از دوستان کسی همسفر هست منو بیخبر نگذارید.... میمیرم از تنهایی اونجا Sad
ما بلیطمون و از رهاد گشت خریدیم 897 چون 6تا بلیط بود 100 هم اخرش تخفیف داد
اپارتمانم زنگ زدم گفتن 2 خوابه شبی 60 70 دلار!!!!
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، H Pier ، pari pariaaa ، reza_top60 ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-28 ساعت 20:47)Kamyar.A نوشته:  بچه ها سفارت و دکتر کریستین نزدیک میدون جمهوریه؟
براساس نقشه :سفارت تقریباً نزدیک میدان جمهوریه ولی مطب دکتر فاصله داره. از مطب دکتر تا سفارت حدود 20 دقیقه و از سفارت تا میدان جمهوری بین 10-7 دقیقه است.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، pari pariaaa ، mohamad92 ، hamid_fs3 ، H Pier ، ojee ، noobnoobi
دوستان ما هم برای 11 ژانویه بلیط گرفتیم به قیمت 1045000. آپارتمان هم از هایر اجاره کردیم واسه 5 شب هر شب به قیمت 45 دلار نزدیک میدون جمهوری. مدیکالمون هم روز 13 ژانویه هست.
کسی اون تاریخ ایروان نمیره؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: reza_top60 ، rezahoorjandi ، asalasali ، mahdibashoma ، mohamad92 ، hamid_fs3 ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-28 ساعت 21:25)mohsenmb نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 20:47)Kamyar.A نوشته:  بچه ها سفارت و دکتر کریستین نزدیک میدون جمهوریه؟
براساس نقشه :سفارت تقریباً نزدیک میدان جمهوریه ولی مطب دکتر فاصله داره. از مطب دکتر تا سفارت حدود 20 دقیقه و از سفارت تا میدان جمهوری بین 10-7 دقیقه است.

دوست عزیز هر دو تای
این مسیر ها رو از میدان جمهوری با یک کورس تاکسی های کرایه ای با حداکثر 600 درام ( بر اساس حداقل پرداخت به تاکسیمتر) میشه طی کرد.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: H Pier ، rezahoorjandi ، amin arefi ، ojee ، noobnoobi
(2013-12-28 ساعت 20:51)asalasali نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 19:54)mahdibashoma نوشته:  دوستان چند مورد رو من خدمتتون عرض کنم و بعد یه سوال هم بپرسم.

درباره بلیط ارمنستان نرخ پایه همه آژانسها یکیه..اما بستگی به نوع پرواز و زمانش متفاوته.بطور مثال با توجه به پندهای دوستان قبلی که اصرار میکردن بلیط رو زودتر خریداری کنم گوش نکردم و یک ماه بعد گرونتر خریدم.(منم اصفهانی و حسابگر).نمایندگی رسمی آسمان 880 یک ماه پیش قیمت داد ونهایتا دیروز به 998 از همان دفتر خریدم و جوابشون هم طبق معمول همین بود که برگشتش کلاس خوبه..کلاس ارزونه جا نمیده.و دروغ هم نگفتن..پس به نظر ((شخص . بنده)) اگر زودتر بلیط رو تهیه کنید کمی ارزانتر هست .
درباره هتل سه سایت که بچه ها معرفی کردن واسه آپارتمان خوب بود و نهایتا یک آپارتمان 35 دلاری رو تونستم با 25 دلار اجاره کنم ..البته هنوز قطعی نکردم ..پیامی که دادن این بود که 30 دلار آخرین قیمت هست من هم فرستادم 25 تا خیرشو ببینی قبول کرذن..
میدان جمهوری رو هتل دارا به اسم ریپابلیک اسکوایر میشناسن و اهالی شهر کنترون هاراپراک .(میدان هاراپراک)تقریبا وسط شهر هست..(دوستا اگر اشتباه هست تصحیح بفرمایید).با دوستی صحبت میکردم در اونجا و هتل رو پیشنهاد کردن به دلیل اینکه هوا سرده و آپارتمانها درست و حسابی گرم نیست و من نمیدونم چقدر صحت داره این حرف.
سوالم:
سیزده ژانویه حرکت میکنم 15 مدیکال و 16 بعدازظهر مصاحبه ..اگر از دوستان کسی همسفر هست منو بیخبر نگذارید.... میمیرم از تنهایی اونجا Sad

عسل بانو من که گفتم از آژانس مسیح پرواز بگیرید به من 860 داد و پسرم هم که سه سالش هست رو 552حساب کرد آپارتمان دو خوابه نوساز هم 45 دلار گرفتم مرکز شهر.جالبه که نمایندگی آسمان در اصفهان از 860 مسیح پرواز شاخ در آورده بود.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: asalasali ، rezahoorjandi ، hamid_fs3 ، pari pariaaa ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-29 ساعت 00:16)reza_top60 نوشته:  

سوالم:

عسل بانو من که گفتم از آژانس مسیح پرواز بگیرید به من 860 داد و پسرم هم که سه سالش هست رو 552حساب کرد آپارتمان دو خوابه نوساز هم 45 دلار گرفتم مرکز شهر.جالبه که نمایندگی آسمان در اصفهان از 860 مسیح پرواز شاخ در آورده بود.

واقعا 45 دلار؟ شما کی میرید؟ مسیح پرواز هم همین 897 بهم قیمت داد اخه رهاد گشا 104 تخفیف داد واسه 7 تا بلیط که یکیش ماله دخترم که همون 552 حساب کرد
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: reza_top60 ، H Pier ، rezahoorjandi ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-28 ساعت 23:38)mehdi2014 نوشته:  دوستان ما هم برای 11 ژانویه بلیط گرفتیم به قیمت 1045000. آپارتمان هم از هایر اجاره کردیم واسه 5 شب هر شب به قیمت 45 دلار نزدیک میدون جمهوری. مدیکالمون هم روز 13 ژانویه هست.

چرا بلیط گرون خریدید؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
تشکر کنندگان: reza_top60 ، H Pier ، ojee ، noobnoobi
(2013-12-29 ساعت 00:16)reza_top60 نوشته:  

سوالم:

با سلام
من هم چند جا قيمت گرفتم، بهترينش 897 بود. اميد به خدا امروز رزرو ميكنم.Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، H Pier ، mohamad92 ، amin arefi ، ojee ، noobnoobi
(2013-12-29 ساعت 02:06)asalasali نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 23:38)mehdi2014 نوشته:  دوستان ما هم برای 11 ژانویه بلیط گرفتیم به قیمت 1045000. آپارتمان هم از هایر اجاره کردیم واسه 5 شب هر شب به قیمت 45 دلار نزدیک میدون جمهوری. مدیکالمون هم روز 13 ژانویه هست.

چرا بلیط گرون خریدید؟

من یک ماهه هر آژانسی زنگ می زنم واسه پرواز از 11 تا 16 ژانویه این قیمت رو بهم میگن. به همین رهادگشت و مسیح هم زنگ زدم. آخرش مجبور شدم به همین قیمت بخرم.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام پیرو پیام خصوصی دوستان جهت خرید بلیط به عرض برسونم آژانس مسیح پرواز در رسالت هست و آقای فرزاد باقری(حتما اسم کوچیکش رو بگید و ترجیحا با موبایل خودش تماس بگیرید) یکی از مدیرانش هست که دوستم هست که من باهاش در خصوص بچه های سایت صحبت کردم گفت تخفیف میدم و حداکثر 870 و کودک رو 527 حساب میکنه اما باید با خودش صحبت کنید و بگید دوست رضا هستیم و برای مصاحبه میریم و گفتند تخفیفش رو بدید.چون این نفرات آژانس اختیار دادن تخفیف ندارند و این مشکلی بود که برای دوستمون H piri پیش اومد و رفتن بودن آژانس و خود آقای باقری نبودند و خانم مسئول بلیط خارجی همون 897 حساب کردند.
09360050441 و 02177555345
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2013-12-30 ساعت 15:16)ahmad120 نوشته:  با سلام و احترام
لطفا یکی از دوستان عزیز توضیحات لازم برای پر کردن فرم ویزای ارمنستان را روی سایت بگذارد. با تشکر

سلام دوست عزیز تو امضای من هست. Smile
اینم لینک راهنما
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، aghaghia ، andishe ، mehdi2014 ، amin arefi ، noobnoobi
لیست هتل‌های ارزون تو ایروان زیر ۵۰$ شبی‌.

Town Palace Hotel
Nairi Hotel
Hrazdan Hotel
Shirak Hotel
Aquatek Hotel
SD Hotel
Cross Resort
Bass Boutique Hotel
Hotel Erebuni
Olympia Hotel
Yerevan Deluxe Hotel

هماشون ۳ و ۴ ستاره بین مللی هستن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: ojee ، reza_top60 ، H Pier ، amin arefi ، pv-n ، noobnoobi
دوستان عزيز سلام
كسي از سايت hyursercive.com يا apartrent.com
خودش جا گرفته كه رفته باشه ؟ بگه چطور بوده؟ من به سرما و تميزي حساسم!
ممنون ميشم كمكم كنيد هنوز جا نگرفتم و خيلي نگرانم!
دقيقايه ماه ديگه هم مصاحبه دارم
اين سايت apartrent قيمتاش بهتره! اگه كسي رفته خبر بده لطفا
تشکر کنندگان: ojee ، reza_top60 ، H Pier ، noobnoobi
(2013-12-30 ساعت 21:17)ريرا نوشته:  دوستان عزيز سلام

دوست عزیزبنده از hyursercive.com اپارتمان گرفتم و از هر نظر هم راضی بودیم البته حدود 2 ماه پیش اینجا هم توضیحاتی در موردش دادم ممکنه بدردت بخوره
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، ojee ، reza_top60 ، H Pier ، amin arefi ، Shahabpk ، noobnoobi
(2013-12-30 ساعت 21:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-12-30 ساعت 21:17)ريرا نوشته:  دوستان عزيز سلام

دوست عزیزبنده از hyursercive.com اپارتمان گرفتم و از هر نظر هم راضی بودیم البته حدود 2 ماه پیش اینجا هم توضیحاتی در موردش دادم ممکنه بدردت بخوره

با تشکر از اطلاعات خوبی که ارائه می کنید. من هم همین جا رو رزرو کردم. البته از 45 دلار پایینتر نیومد مسئولش. بهش تاکید کردم که گرمایشش خوب باشه اونم گفت گرمایش مرکزی داره و خیالتون راحت باشه. امیدوارم همونطور که میگه گرم باشه و سرمای الان ایروان اذیت نکنه.
تشکر کنندگان: reza_top60 ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان