کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-19 ساعت 09:08)javadi436 نوشته:  دوستان سفارت تا چندم تعطیله؟

دوست عزیز روی سایت که زده تا 18 اکتبر ولی امروز که 19 هست هم که شنبه است و فردا هم یکشنبه تعطیله لذا تا 20 اکتبر تعطیله و از دوشنبه شروع به کار می کنند .
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،‌محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
تشکر کنندگان: javadi436
(2013-10-19 ساعت 08:51)ali3875 نوشته:  مدارکی که باید پست کنیم فارسیشو که الان نمیخواد فقط ترجمه میخواد درست میگم دوستان؟

بله درسته

(2013-10-18 ساعت 22:59)basi2014 نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 11:45)ali3875 نوشته:  میشه دوستان دقیقا بگن چه مدارکیو باید به سفارت پست کنیم؟ من مدارکم آماده پسته

با اجازه بزرگواران و مدیران:
1- کپی کامل از صفحات پاس
2- کپی دیپلم، پیش دانشگاهی و مدرک دانشگاهی + ترجمه همه
3- کپی شناسنامه و کارت ملی + ترجمه
4- پرینت نامه دوم
5- پرینت CSC
6- کپی ازدواج + ترجمه
7- واسه پسرا (سربازی+ ترجمه)
8- دو قطعه عکس 5*5
9- و در نهایت می رسیم به قسمت مهم که رو مرده بذاری زنده میشه: منظورم پوله که باید موجودی حساب بانکیتون به زبان انگلیسی باشه اگر هم سند خونه یا ماشین دارید کپی+ترجمه را بدید اگرچه گویا افسر نگاه نمیکنه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه

اگه چیزی جا انداختم بزرگواران اعلام کنند

کپی کامل از صفحات پاس رو منظورتون برای کسایی هست که مسافرت خارجی دارن؟ یعنی اگر مسافرت خارجی داشته باشیم علاوه بر صفحه اول اون صفحه مسافرت رو هم کپی کنیم؟

ضمنا کپی سی اس سی رو مگه نباید همونجا نشونشون میدادیم؟؟
فکر نمیکنم جزو مدارک ارسالی باشه ها...

بازم دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 12:03)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 08:51)ali3875 نوشته:  مدارکی که باید پست کنیم فارسیشو که الان نمیخواد فقط ترجمه میخواد درست میگم دوستان؟

بله درسته

(2013-10-18 ساعت 11:45)ali3875 نوشته:  میشه دوستان دقیقا بگن چه مدارکیو باید به سفارت پست کنیم؟ من مدارکم آماده پسته

1- کپی کامل از صفحات پاس
4- پرینت نامه دوم
5- پرینت CSC
6- کپی ازدواج + ترجمه
8- دو قطعه عکس 5*5
9- و در نهایت می رسیم به قسمت مهم که رو مرده بذاری زنده میشه: منظورم پوله که باید موجودی حساب بانکیتون به زبان انگلیسی باشه اگر هم سند خونه یا ماشین دارید کپی+ترجمه را بدید اگرچه گویا افسر نگاه نمیکنه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه

کپی کامل از صفحات پاس رو منظورتون برای کسایی هست که مسافرت خارجی دارن؟ یعنی اگر مسافرت خارجی داشته باشیم علاوه بر صفحه اول اون صفحه مسافرت رو هم کپی کنیم؟

من هم مسافرت خارجه نداشتم ولی حالا شما همه صفحاتو بفرستی چی میشه؟! CSC هم بفرست مشکلی که ایجاد نمیشه. دوست عزیز همه چیزو کامل بفرست که بهونه دستشون ندی واسه کلیرنس
ضمنا من چندتا پست هم قیمتاشو پرسیدم این آرامکس از همه ارزونتره 70-80 تومن میگیره. اگه شما ارزونتر سراغ دارید بگید
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 10:42)tabatabaie نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 09:18)javadi436 نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 23:09)basi2014 نوشته:  دوستان زیر چرا دل به کار نمی دید آخه؟!!!
2014winner
javadi436
farazz
tenese
tabatabaie
چشمون خشک شد ... منتظر سفرنامه ایم....
عزیز من دل به کار بده Smile

دوست عزیزم سلام بنده همون روز مصاحبه تجربیات خودم رو در پست های مربوطه خدمت عزیزان تقدیم کردم منتهی بعضی از دوستان احساس کردم نیازی به اینها ندارند و تفاسیر شخصی بدی می نویسند در حالی که من فقط اون چیزی که واقعا اتفاق افتاده بود نوشتم تا همه استفاده نمایند به هر حال آرزو می کنم همه دوستان در این راه موفق باشند.

سلام
منم یک جمله نوشتم بهم حمله شد ترسیدم کلی بنویسم ....
به نظر من شما کار خورتون رو بکنید و همه چیزو همونجور که بوده بگید و به اینکه دیگران چی بهتون میگن توجه نکنید این دیگه به شخص خواننده بستگی داره که چه برداشتی از سفرنامه شما بکنه
بازهم ممنون
ضمنا از دوستان میخام به این بندگان خدا حمله نکنید تا خدانکرده این عزیزان که تجربه دارند ما رو تنها نذارن
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: azifa ، javadi436
(2013-10-19 ساعت 13:32)basi2014 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 13:25)basi2014 نوشته:  

بله درسته

1- کپی کامل از صفحات پاس
4- پرینت نامه دوم
5- پرینت CSC
6- کپی ازدواج + ترجمه
8- دو قطعه عکس 5*5

من هم مسافرت خارجه نداشتم ولی حالا شما همه صفحاتو بفرستی چی میشه؟! CSC هم بفرست مشکلی که ایجاد نمیشه. دوست عزیز همه چیزو کامل بفرست که بهونه دستشون ندی واسه کلیرنس
ضمنا من چندتا پست هم قیمتاشو پرسیدم این آرامکس از همه ارزونتره 70-80 تومن میگیره. اگه شما ارزونتر سراغ دارید بگید
ضمنا این مدارک باید فارسیشو هم بفرستید + ترجمه. چون تو خود دستورالعملش گفتهall documents not in english must be accompanied by certified english translation یعنی چی؟ یعنی مدارکی که انگلیسی نیست باید انگلیسیش همراهش باشه. اگه به کلمه همراه توجه کنید یعنی هم فارسی هم انگلیسی

راستی دوست عزیز یه فرم دوصفحه ای (contact information) هم در انتهای این دستورالاعمل هست که باید پر بشه و فرستاده بشه
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: vidi
دوستان به هیچ وجه اصل مدارک رو با پست نفرستید، در کنار ترجمه کپی مدرک شما وجود داره اگر بخوان مقایسه کنند پس فقط ترجمه ها رو بفرستید و روز مصاحبه اصل مدارک رو همراه داشته باشید برای تطابق و چک کردنشون، همین، تاکید میکنم اصل مدرک رو به هیچ وجه نفرستید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، m.mina ، nedaba ، آلیس-1980 ، amin arefi ، ffrfar ، ssafaye66 ، satin ، shimoda ، shekari ، Soap McTavish ، poopak16 ، asalkhan00m
سلام
منم یک جمله نوشتم بهم حمله شد ترسیدم کلی بنویسم ....

دوستان از شما عاجزانه خواهش می کنیم که سفرنامتون رو با تمام جزئیات بنویسید تا ما هم بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم.
من به شخصه از تمامی دوستان تشکر می کنم و امیدوارم همگی به زودی یزاتون روبگیرید Tongue
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، aghaghia ، amin arefi ، poopak16
(2013-10-19 ساعت 13:45)basi2014 نوشته:  

بله درسته

(2013-10-18 ساعت 22:59)basi2014 نوشته:  با اجازه بزرگواران و مدیران:
1- کپی کامل از صفحات پاس
4- پرینت نامه دوم
5- پرینت CSC
6- کپی ازدواج + ترجمه
8- دو قطعه عکس 5*5

ضمنا این مدارک باید فارسیشو هم بفرستید + ترجمه. چون تو خود دستورالعملش گفتهall documents not in english must be accompanied by certified english translation یعنی چی؟ یعنی مدارکی که انگلیسی نیست باید انگلیسیش همراهش باشه. اگه به کلمه همراه توجه کنید یعنی هم فارسی هم انگلیسی

راستی دوست عزیز یه فرم دوصفحه ای (contact information) هم در انتهای این دستورالاعمل هست که باید پر بشه و فرستاده بشه

اصل برگه تمکن مالی باید پست بشه یا کپیش؟!!
Contact information چیه؟!!!!
تشکر کنندگان: mehran.re
(2013-10-19 ساعت 23:55)vidi نوشته:  اصل برگه تمکن مالی باید پست بشه یا کپیش؟!!
Contact information چیه؟!!!!

اصل برگه تمکن مالی
کپیشو برای خودتون نگه دارین
میتونین هم روزی که داشتین میگرفتین دوتا بگیرن که یکی بفرستین یکی نگه دارین

گفته اصل ترجمه ها رو بفرستین
گواهی حساب بانکی هم جزو مدارک ترجمه شده حساب میشه

Contact information یه فرم دو صفحه ای هست که فقط کسانی که میخوان برن سفارت انکارا باید پرش کنن
لینک دانلودشو نمیدونم
اونم پر کنید با مدارک بفرستید
ضمنا کپیشم با خودتون ببرین
تشکر کنندگان: vidi ، mehran.re
(2013-10-19 ساعت 13:25)basi2014 نوشته:  من هم مسافرت خارجه نداشتم ولی حالا شما همه صفحاتو بفرستی چی میشه؟! CSC هم بفرست مشکلی که ایجاد نمیشه. دوست عزیز همه چیزو کامل بفرست که بهونه دستشون ندی واسه کلیرنس

آرمکس 70-80 نمیگیره
93 میگیره همین امروز زنگ زدم قیمت کردم ازشون
دی اچ ال و تی ان تی 100 میگیرن
اختلافش 7 تومنه نه 25

من با دی اچ ال فرستادم

ضمنا در رابطه با صفحات پاسپرت 40 صفحه داره که به جز یکیش که مسافرت رفتم بقیش سفیده
نیاز نیست صفحه سفیدو کپی کنیم
فقط سوالم اون صفحه ای هست که باهاش مسافرت رفتم
که البته چون به کپی دسترسی نداشتم نگرفتمو نفرستادم
اونجا که رفتم با خودم برای محکم کاری میبرم

ولی ممنون میشم که تکلیف این کپی پاسپرت روشن شه که سایرین که میخوان مدارکشونو بفرستن بدونن چه کار کنن

بله درسته

(2013-10-18 ساعت 22:59)basi2014 نوشته:  با اجازه بزرگواران و مدیران:
1- کپی کامل از صفحات پاس
4- پرینت نامه دوم
5- پرینت CSC
6- کپی ازدواج + ترجمه
8- دو قطعه عکس 5*5

با سلام
با تشکر از راهنمايتون ميخواستم بدونم که فقط من به عنوان شخص برنده بايد اين مدارک رو پست کنم
يا مدارک شوهرم هم بايد پست بشه؟
اگر بايد مدارک شوهرم هم پست کنم چه مدارکی از ايشون لازمه؟
(2013-10-19 ساعت 13:32)basi2014 نوشته:  مدارکی که باید پست کنیم فارسیشو که الان نمیخواد فقط ترجمه میخواد درست میگم دوستان؟

ssafaye66 جواب داده :
بله درسته

دوست من اصل مدارک فارسیو که نباید بفرستین
خوب اگه یه نفر اصل کارت ملی شناسنامه سند ازدواج و ... رو بفرسته که خودش دیگه اینجا بیچاره میشه
دیگه هیچ مدرک شناسایی برای خودش نداره

اصل رو نباید بفرسرتید
ترجمه و کپی مدارک اصلی کافیه
با توجه به اینکه وقتی مترجم ترجمه میکنه کپی مدرک رو هم ضمیمه میکنه شما دیگه نیاز نیست مجددا کپی بگیرین
همون اصل ترجمه رو که کپی فارسی ضمیمش شده رو بفرستید

یه وقت اصل مدرکتونو نفرستید که بره اونجا گمو گور بشه و بیچاره بشینا
تشکر کنندگان: vidi ، ffrfar
با سلام
قابل توجه دوستانی که قصد سفر به آنکارا و تهیه بلیط را دارند این آگهی را من دیدم شاید بدردتون بخوره

توجه
فروش فوق العاده تعداد محدود بلیط های ارزان قیمت فقط به مدت ٢ روز آغاز شد
آنکارا /تهران و بلعکس رفت و برگشت ١٤٠ دلار رفت بدون برگشت ٧٥ دلار
تهران / استانبول و بلعکس رفت و برگشت ١٥٠ دلار رفت بدون برگشت ٨٠ دلار
لازم به ذکر میباشد کلیه پرواز ها از ماها بعد یعنی ٠٢/١١ به مدت ٥٥ روز میباشد
زمان رزرو فقط تا پایان وقت اداری فردا میباشد
جهت اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
٠٠٩٠٥٣٦٩٣٢٤٧٢٨
http://خدمات ایرانیان ترکیه
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان: azifa ، amin arefi
(2013-10-20 ساعت 00:17)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 13:32)basi2014 نوشته:  مدارکی که باید پست کنیم فارسیشو که الان نمیخواد فقط ترجمه میخواد درست میگم دوستان؟

ssafaye66 جواب داده :
بله درسته

دوست من اصل مدارک فارسیو که نباید بفرستین
خوب اگه یه نفر اصل کارت ملی شناسنامه سند ازدواج و ... رو بفرسته که خودش دیگه اینجا بیچاره میشه
دیگه هیچ مدرک شناسایی برای خودش نداره

اصل رو نباید بفرسرتید
ترجمه و کپی مدارک اصلی کافیه
با توجه به اینکه وقتی مترجم ترجمه میکنه کپی مدرک رو هم ضمیمه میکنه شما دیگه نیاز نیست مجددا کپی بگیرین
همون اصل ترجمه رو که کپی فارسی ضمیمش شده رو بفرستید

یه وقت اصل مدرکتونو نفرستید که بره اونجا گمو گور بشه و بیچاره بشینا
دوست عزیز منم منظورم همون کپی بود وگرنه که هیچ عقل سلیمی اصل مدارک رو جایی نمیفرسته. ضمنا شما درست میفرمایید خود دارالترجمه کپی را ضمیمه میکنه
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 00:07)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 13:25)basi2014 نوشته:  من هم مسافرت خارجه نداشتم ولی حالا شما همه صفحاتو بفرستی چی میشه؟! CSC هم بفرست مشکلی که ایجاد نمیشه. دوست عزیز همه چیزو کامل بفرست که بهونه دستشون ندی واسه کلیرنس

آرمکس 70-80 نمیگیره
93 میگیره همین امروز زنگ زدم قیمت کردم ازشون
دی اچ ال و تی ان تی 100 میگیرن
اختلافش 7 تومنه نه 25

من با دی اچ ال فرستادم

ضمنا در رابطه با صفحات پاسپرت 40 صفحه داره که به جز یکیش که مسافرت رفتم بقیش سفیده
نیاز نیست صفحه سفیدو کپی کنیم
فقط سوالم اون صفحه ای هست که باهاش مسافرت رفتم
که البته چون به کپی دسترسی نداشتم نگرفتمو نفرستادم
اونجا که رفتم با خودم برای محکم کاری میبرم

ولی ممنون میشم که تکلیف این کپی پاسپرت روشن شه که سایرین که میخوان مدارکشونو بفرستن بدونن چه کار کنن

دوست عزیز حالا اگه از همه صفحات خالی کپی بگیری بفرستی چه اتفاقی پیش میاد؟!!! خب عزیز من این کارو انجام بده بهونه دستشون نده که بگن شما باید همه صفحاتو میفرستادید هرچند خالی.پس با این حساب نقص مدارک داری برو کلیرنس...40 تا صفحه کپی کردن که انقد چونه ندارهBig Grin
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: ssafaye66

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان