موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
ادرس پستی سفارت امریکا تو آنکارا چیه برای ارسال مدارک؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی نیست جواب من را بده؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-20 ساعت 21:28)ssafaye66 نوشته: (2013-10-20 ساعت 14:43)ssafaye66 نوشته: سلام من دارم برنامه هامو برای گرفتن هتل تنظیم میکنم
میخواستم بدونم برای منی که قراره یه ضرب ویزامو بدن (!!!!) 5 روز طول میکشه ویزامو بدن یا 5 روز کاری طول میکشه؟؟؟
چون میدونین که 5 روز کاری برابر با یک هفته میشه
میخواستم برنامه هتل رو تنظیم کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
یه عاقبت به خیر شده ای ججواب سوال ما رو بده!
سلام دوست عزیز
شما دو روز برای مدیکال (یک روز مدیکال و یک روز جواب مدیکال) ، یک روز برای مصاحبه و دو روز بعد از اون هم برای دریافت ویزا در نظر بگیرید. مجموعاً 5 روز کاری. برای اطمینان یک روز برای تأخیر در ارسال ویزا در نظر داشته باشید که خدای نکرده اگر سفارت یا پست کارشون را درست انجام ندادند ، شما برای بلیط برگشت دچار مشکل نشید.
موفق باشید و به امید ویزای یک ضرب
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-27 ساعت 09:54)mohammad fazli نوشته: (2013-08-26 ساعت 15:03)tenese نوشته: (2013-08-26 ساعت 14:42)mohammad fazli نوشته: (2013-08-26 ساعت 13:26)tenese نوشته: من اگر دوشنبه صبح وقت از پزشک بگیرم جوابش رو تا سه شنبه می تونم بگیرم؟؟؟ یا باید شنبه وقت بگیرم؟؟
یکی از اونگان ها شنبه هم هست ولی یکشنبه نیست.
از کجا می تونم تعطیلات ترکیه رو چک کنم؟؟؟
دوست عزيز
وقت گرفتن از اونگان از طرق سايتش انجام ميشه پس اگر اون روز تعطيل باشه قاعدتا شما نبايد بتوني وقت بگيري. ثانيا اگر مجردي جوااب شما يكروزه آماده ميشه يعني اگر دوشنبه صبح مديكال انجام بدي تا سه شنبه ظهر جوابتو ميگيري
در ضمن يادآور بشم تعطيلات اونگان با سفارت مطابق نيست!!! يعني ممكنه سفارت تعطيل باشه ولي اونگان تعطيل نباشه
مرسی از جوابت. ما دو نفر هستیم. یکشنبه که تعطیل هست. من باید برای شنبه وقت بگیرم یا می تونم همون دوشنبه وقت بگیرم؟
برای اینکه وقت بگیرم ایمیل بزنم یا از طریق سایت اقدام کنم. آخه تو سایت اونگان نوشته فقط از طریق سایت وقت بگیرید.
دوست عزيز
اگر زن و شوهر هستيد همان يكروز طول ميكشد تا جواب شما بياد . وقت گرفتن بهتره از طريق سايتش انجام بشه و كار خيلي ساده اي هست. در مورد وقت گرفتن هم توضيح دادم . اگر روز دوشنبه مديكال انجام بديد تا فردا ظهرش بشما جوابتون را ميدهند
با سلام تو سایت دکتر یک قسمت زده تاریخ پرواز و تاریخ ورود شماره پرواز می خواست بدونم باید اول پروازمون مشخص بشه بعد از دکتر وقت بگیریم.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-22 ساعت 00:39)علی1369 نوشته: (2013-08-27 ساعت 09:54)mohammad fazli نوشته: (2013-08-26 ساعت 15:03)tenese نوشته: (2013-08-26 ساعت 14:42)mohammad fazli نوشته: (2013-08-26 ساعت 13:26)tenese نوشته: من اگر دوشنبه صبح وقت از پزشک بگیرم جوابش رو تا سه شنبه می تونم بگیرم؟؟؟ یا باید شنبه وقت بگیرم؟؟
یکی از اونگان ها شنبه هم هست ولی یکشنبه نیست.
از کجا می تونم تعطیلات ترکیه رو چک کنم؟؟؟
دوست عزيز
وقت گرفتن از اونگان از طرق سايتش انجام ميشه پس اگر اون روز تعطيل باشه قاعدتا شما نبايد بتوني وقت بگيري. ثانيا اگر مجردي جوااب شما يكروزه آماده ميشه يعني اگر دوشنبه صبح مديكال انجام بدي تا سه شنبه ظهر جوابتو ميگيري
در ضمن يادآور بشم تعطيلات اونگان با سفارت مطابق نيست!!! يعني ممكنه سفارت تعطيل باشه ولي اونگان تعطيل نباشه
مرسی از جوابت. ما دو نفر هستیم. یکشنبه که تعطیل هست. من باید برای شنبه وقت بگیرم یا می تونم همون دوشنبه وقت بگیرم؟
برای اینکه وقت بگیرم ایمیل بزنم یا از طریق سایت اقدام کنم. آخه تو سایت اونگان نوشته فقط از طریق سایت وقت بگیرید.
دوست عزيز
اگر زن و شوهر هستيد همان يكروز طول ميكشد تا جواب شما بياد . وقت گرفتن بهتره از طريق سايتش انجام بشه و كار خيلي ساده اي هست. در مورد وقت گرفتن هم توضيح دادم . اگر روز دوشنبه مديكال انجام بديد تا فردا ظهرش بشما جوابتون را ميدهند
با سلام تو سایت دکتر یک قسمت زده تاریخ پرواز و تاریخ ورود شماره پرواز می خواست بدونم باید اول پروازمون مشخص بشه بعد از دکتر وقت بگیریم.
نه لازم نیست
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
ما مدت هاست با کاراپست داریم کار می کنیم و شرکت مطمئنیه، ایرادی به سرویسشون وارد نیست
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیتها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره
سفرنامه اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مي خواستم بدونم واكسن اگه ايران بزنم اونجا قبول ميكنن ًًو اين كه من چه مداركي رو بايد براشون بفرستم وcscچي هست ؟ممنون