کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
کسی جواب سؤال منو ندادSad
ميخوام بدونم من به عنوان برنده بايد فقط مدارک ذکر شده ی خودم رو پست کنم برای سفارت يا مدارک شوهرم هم لازمه؟
لطفاً زود جواب بديد چون بايد هرچه زودتر مدارکمو بفرستم.
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 23:35)mehrdokhtc نوشته:  سلام
کسی جواب سؤال منو ندادSad
ميخوام بدونم من به عنوان برنده بايد فقط مدارک ذکر شده ی خودم رو پست کنم برای سفارت يا مدارک شوهرم هم لازمه؟
لطفاً زود جواب بديد چون بايد هرچه زودتر مدارکمو بفرستم.

برای ایشون و اگر فرزند هم دارید برای فرزندتون هم باید فرستاده بشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: mehrdokhtc ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، reasonable
(2013-10-20 ساعت 16:40)face نوشته:  Smileدرود برهمه
دوستان برای ارسال مدارک به سفارت میتونن از شرکت کارا پست استفاده کنن که از همه پستها ارزانتر هست قیمت ارسال 70500 تومان هست اینهم آدرس سایتش

http://www.karapost.com/fa

نههههههههههههههههههههههههههههههههههه
و بازم نههههههههههههههههههههههههههههههههههه

من که تا حالا اسم این پست و نشنیدم
اصلا معلوم نیست مدارکتونو برسونه یا وسط راه گمو گور کنه

دی اچ ال و تی ان تی 100 تومن هستن یعنی تنها 30 تومن بیشتر ولی در عوض خیالمون راحته که صد در صد میرسنو گم نمیشن

مدارکتونو به یه پست غیر معتبر ندین اونم فقط برای 30 هزارتومن

من به نظر شما قصد توهین ندارم ولی اگه اینجوری بود که همه میرفتن با اداره پست سر خیابونشون میفرستادن 10 هزارتومن میدادن!!!

پس برین با پست دی اچ ال یا تی ان تی بفرستین
30 تومن کمتر یا بیشتر دردی از کسی دوا نمیکنه
من اسم این پست رو تا حالا نشنیدم و پیشنهاد نمیکنم ازش استفاده کنین
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 10:53)basi2014 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 00:07)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 13:25)basi2014 نوشته:  من هم مسافرت خارجه نداشتم ولی حالا شما همه صفحاتو بفرستی چی میشه؟! CSC هم بفرست مشکلی که ایجاد نمیشه. دوست عزیز همه چیزو کامل بفرست که بهونه دستشون ندی واسه کلیرنس
ضمنا من چندتا پست هم قیمتاشو پرسیدم این آرامکس از همه ارزونتره 70-80 تومن میگیره. اگه شما ارزونتر سراغ دارید بگید

آرمکس 70-80 نمیگیره
93 میگیره همین امروز زنگ زدم قیمت کردم ازشون
دی اچ ال و تی ان تی 100 میگیرن
اختلافش 7 تومنه نه 25

من با دی اچ ال فرستادم

ضمنا در رابطه با صفحات پاسپرت 40 صفحه داره که به جز یکیش که مسافرت رفتم بقیش سفیده
نیاز نیست صفحه سفیدو کپی کنیم
فقط سوالم اون صفحه ای هست که باهاش مسافرت رفتم
که البته چون به کپی دسترسی نداشتم نگرفتمو نفرستادم
اونجا که رفتم با خودم برای محکم کاری میبرم

ولی ممنون میشم که تکلیف این کپی پاسپرت روشن شه که سایرین که میخوان مدارکشونو بفرستن بدونن چه کار کنن

دوست عزیز حالا اگه از همه صفحات خالی کپی بگیری بفرستی چه اتفاقی پیش میاد؟!!! خب عزیز من این کارو انجام بده بهونه دستشون نده که بگن شما باید همه صفحاتو میفرستادید هرچند خالی.پس با این حساب نقص مدارک داری برو کلیرنس...40 تا صفحه کپی کردن که انقد چونه ندارهBig Grin

شما راس میگی!
من نمیدونستم به جز صفحه اول باید بقیه صفحات هم کپی شن
به خصوص که اگه خالی باشه!
اخه زورم میاد از 40 صفحه خالی کپی بگیر!
ولی درست میگین شما
همین فردا میرم کپی میگیرم
البته مدارکمو دیگه پست کردم
تنها راهش اینه که با خودم ببرم کپیشو سفارت تحویل بدم
تشکر کنندگان:
ادرس پستی سفارت امریکا تو آنکارا چیه برای ارسال مدارک؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 09:05)ali3875 نوشته:  ادرس پستی سفارت آمریکا تو آنکارا چیه برای ارسال مدارک؟
یه سر به سایت سفارت بزنی بد نیستا. هم آدرسش رو از یک منبع مطمئن پیدا می کنی هم کلی اطلاعات مهم دیگه.
آدرس سفارت آمریکا در آنکارا به نقل از وبسایت سفارت
تشکر کنندگان: aghaghia ، amin arefi ، آلیس-1980 ، Sam2014
دوستان کسی نیست جواب من را بده؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 23:54)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 16:40)face نوشته:  Smileدرود برهمه
دوستان برای ارسال مدارک به سفارت میتونن از شرکت کارا پست استفاده کنن که از همه پستها ارزانتر هست قیمت ارسال 70500 تومان هست اینهم آدرس سایتش

http://www.karapost.com/fa

نههههههههههههههههههههههههههههههههههه
و بازم نههههههههههههههههههههههههههههههههههه

من که تا حالا اسم این پست و نشنیدم
اصلا معلوم نیست مدارکتونو برسونه یا وسط راه گمو گور کنه

دی اچ ال و تی ان تی 100 تومن هستن یعنی تنها 30 تومن بیشتر ولی در عوض خیالمون راحته که صد در صد میرسنو گم نمیشن

مدارکتونو به یه پست غیر معتبر ندین اونم فقط برای 30 هزارتومن

من به نظر شما قصد توهین ندارم ولی اگه اینجوری بود که همه میرفتن با اداره پست سر خیابونشون میفرستادن 10 هزارتومن میدادن!!!

پس برین با پست دی اچ ال یا تی ان تی بفرستین
30 تومن کمتر یا بیشتر دردی از کسی دوا نمیکنه
من اسم این پست رو تا حالا نشنیدم و پیشنهاد نمیکنم ازش استفاده کنین

دوست عزیز کاملا در اشتباهی
من روز اول که مدارکمو می خواستم بفرستم آمریکا با کارا پست فرستادم و 4 روزه هم مدارکم رسید. دوستان من هم که واسه اپلای کردن از این پست استفاده کردن بسیار راضی بودن از کارشون. ضمنا کارکنانشون خیلی هم پیگیری می کنند و خیلی صبورانه جواب سوالاتون رو میدهند. من این شرکت پستی را با تضمین بهتون پیشنهاد میکنم.خیالتون جمع جمع باشه
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، ghafari88 ، azifa ، ssafaye66
(2013-10-20 ساعت 21:28)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 14:43)ssafaye66 نوشته:  سلام من دارم برنامه هامو برای گرفتن هتل تنظیم میکنم

میخواستم بدونم برای منی که قراره یه ضرب ویزامو بدن (!!!!) 5 روز طول میکشه ویزامو بدن یا 5 روز کاری طول میکشه؟؟؟
چون میدونین که 5 روز کاری برابر با یک هفته میشه
میخواستم برنامه هتل رو تنظیم کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

یه عاقبت به خیر شده ای ججواب سوال ما رو بده!

سلام دوست عزیز
شما دو روز برای مدیکال (یک روز مدیکال و یک روز جواب مدیکال) ، یک روز برای مصاحبه و دو روز بعد از اون هم برای دریافت ویزا در نظر بگیرید. مجموعاً 5 روز کاری. برای اطمینان یک روز برای تأخیر در ارسال ویزا در نظر داشته باشید که خدای نکرده اگر سفارت یا پست کارشون را درست انجام ندادند ، شما برای بلیط برگشت دچار مشکل نشید.
موفق باشید و به امید ویزای یک ضرب
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: ssafaye66
(2013-10-21 ساعت 09:10)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 09:05)ali3875 نوشته:  ادرس پستی سفارت آمریکا تو آنکارا چیه برای ارسال مدارک؟
یه سر به سایت سفارت بزنی بد نیستا. هم آدرسش رو از یک منبع مطمئن پیدا می کنی هم کلی اطلاعات مهم دیگه.
آدرس سفارت آمریکا در آنکارا به نقل از وبسایت سفارت

در ضمن آدرس سفارت در پست اول هم اومده ولی دوستان کم لطفی میکنند!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ffrfar ، mohammad19911991 ، Saeedv13
(2013-08-27 ساعت 09:54)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 15:03)tenese نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 14:42)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 13:26)tenese نوشته:  من اگر دوشنبه صبح وقت از پزشک بگیرم جوابش رو تا سه شنبه می تونم بگیرم؟؟؟ یا باید شنبه وقت بگیرم؟؟
یکی از اونگان ها شنبه هم هست ولی یکشنبه نیست.
از کجا می تونم تعطیلات ترکیه رو چک کنم؟؟؟
دوست عزيز
وقت گرفتن از اونگان از طرق سايتش انجام ميشه پس اگر اون روز تعطيل باشه قاعدتا شما نبايد بتوني وقت بگيري. ثانيا اگر مجردي جوااب شما يكروزه آماده ميشه يعني اگر دوشنبه صبح مديكال انجام بدي تا سه شنبه ظهر جوابتو ميگيري
در ضمن يادآور بشم تعطيلات اونگان با سفارت مطابق نيست!!! يعني ممكنه سفارت تعطيل باشه ولي اونگان تعطيل نباشه
مرسی از جوابت. ما دو نفر هستیم. یکشنبه که تعطیل هست. من باید برای شنبه وقت بگیرم یا می تونم همون دوشنبه وقت بگیرم؟
برای اینکه وقت بگیرم ایمیل بزنم یا از طریق سایت اقدام کنم. آخه تو سایت اونگان نوشته فقط از طریق سایت وقت بگیرید.
دوست عزيز
اگر زن و شوهر هستيد همان يكروز طول ميكشد تا جواب شما بياد . وقت گرفتن بهتره از طريق سايتش انجام بشه و كار خيلي ساده اي هست. در مورد وقت گرفتن هم توضيح دادم . اگر روز دوشنبه مديكال انجام بديد تا فردا ظهرش بشما جوابتون را ميدهند

با سلام تو سایت دکتر یک قسمت زده تاریخ پرواز و تاریخ ورود شماره پرواز می خواست بدونم باید اول پروازمون مشخص بشه بعد از دکتر وقت بگیریم.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 00:39)علی1369 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 09:54)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 15:03)tenese نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 14:42)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 13:26)tenese نوشته:  من اگر دوشنبه صبح وقت از پزشک بگیرم جوابش رو تا سه شنبه می تونم بگیرم؟؟؟ یا باید شنبه وقت بگیرم؟؟
یکی از اونگان ها شنبه هم هست ولی یکشنبه نیست.
از کجا می تونم تعطیلات ترکیه رو چک کنم؟؟؟
دوست عزيز
وقت گرفتن از اونگان از طرق سايتش انجام ميشه پس اگر اون روز تعطيل باشه قاعدتا شما نبايد بتوني وقت بگيري. ثانيا اگر مجردي جوااب شما يكروزه آماده ميشه يعني اگر دوشنبه صبح مديكال انجام بدي تا سه شنبه ظهر جوابتو ميگيري
در ضمن يادآور بشم تعطيلات اونگان با سفارت مطابق نيست!!! يعني ممكنه سفارت تعطيل باشه ولي اونگان تعطيل نباشه
مرسی از جوابت. ما دو نفر هستیم. یکشنبه که تعطیل هست. من باید برای شنبه وقت بگیرم یا می تونم همون دوشنبه وقت بگیرم؟
برای اینکه وقت بگیرم ایمیل بزنم یا از طریق سایت اقدام کنم. آخه تو سایت اونگان نوشته فقط از طریق سایت وقت بگیرید.
دوست عزيز
اگر زن و شوهر هستيد همان يكروز طول ميكشد تا جواب شما بياد . وقت گرفتن بهتره از طريق سايتش انجام بشه و كار خيلي ساده اي هست. در مورد وقت گرفتن هم توضيح دادم . اگر روز دوشنبه مديكال انجام بديد تا فردا ظهرش بشما جوابتون را ميدهند

با سلام تو سایت دکتر یک قسمت زده تاریخ پرواز و تاریخ ورود شماره پرواز می خواست بدونم باید اول پروازمون مشخص بشه بعد از دکتر وقت بگیریم.
نه لازم نیست
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: ssafaye66 ، Soap McTavish
ما مدت هاست با کاراپست داریم کار می کنیم و شرکت مطمئنیه، ایرادی به سرویسشون وارد نیست
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: azadeh2014
سلام دوستان مي خواستم بدونم واكسن اگه ايران بزنم اونجا قبول ميكنن ًًو اين كه من چه مداركي رو بايد براشون بفرستم وcscچي هست ؟ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-23 ساعت 16:48)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان مي خواستم بدونم واكسن اگه ايران بزنم اونجا قبول ميكنن ًًو اين كه من چه مداركي رو بايد براشون بفرستم وcscچي هست ؟ممنون

دوست عزیز برای هر کدوم از سوالات شما تاپیک مخصوص به خودش وجود داره، تک تک سوالاتتون رو در تاپیک خودش بپرسید... پست های اول هر تاپیک اطلاعات جامعی داره که بهتره مطالعه کنید...
تشکر کنندگان: گل نهال ، Sam2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان