کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-23 ساعت 16:16)shirin_n نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 15:26)aghaghia نوشته:  سلام دوست عزیز، متاسفم که این اتفاق افتاده ایشالا هفته بعد ویزای یکضرب میگیرید Smile فقط سوالی که دارم این هست که به آدرس ایمیلی که موقع ثبت نام اولیه داده بودید امیل زده بودن یا آدرس ایمیلی که در فرم ها وارد کردید؟! ممنون

به ادرسي كه خودشون خواستن يعني جي ميل به جاي ياهو اشتباه از اونها بود كه مجبور شديم برگرديم و دوباره بياييم

دوست عزیز منظورم این بود که شما این ادرس جی میل رو کِی بهشون داده بودید، روز ثبت نام اولیه؟ یا توی فرم هاتون نوشته بودید؟ به هر حال این ادرس رو خودتون توی یکی از مراحل بهشون دادین.. یا این که منظورتون این هست که پسوند آدرس ایمیلتون رو اشتباها به جای یاهو دات کام، جی میل دات کام زدن؟!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-02-23 ساعت 18:48)aghaghia نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 16:16)shirin_n نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 15:26)aghaghia نوشته:  سلام دوست عزیز، متاسفم که این اتفاق افتاده ایشالا هفته بعد ویزای یکضرب میگیرید Smile فقط سوالی که دارم این هست که به آدرس ایمیلی که موقع ثبت نام اولیه داده بودید امیل زده بودن یا آدرس ایمیلی که در فرم ها وارد کردید؟! ممنون

به ادرسي كه خودشون خواستن يعني جي ميل به جاي ياهو اشتباه از اونها بود كه مجبور شديم برگرديم و دوباره بياييم

دوست عزیز منظورم این بود که شما این ادرس جی میل رو کِی بهشون داده بودید، روز ثبت نام اولیه؟ یا توی فرم هاتون نوشته بودید؟ به هر حال این ادرس رو خودتون توی یکی از مراحل بهشون دادین.. یا این که منظورتون این هست که پسوند آدرس ایمیلتون رو اشتباها به جای یاهو دات کام، جی میل دات کام زدن؟!!!!
پسوند رو اشتباه زده بودن و ما دچار استرس اضافي و هزينه اضافي شديم ولي خوش گذشت همه چي به فردا بستگي داره
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، ramaya ، Lindsay Wagner ، powerb ، pari pariaaa
ما هم برگه صورتي گرفتيم گفت تا ٣ ماه ديگه طول ميكشه
اما يه پسره جلو ما يكضرب گرفت
حالم گرفته شد
پرسيدم گفتم تو اين ٣ ماه اماده ميشه گفت بله ولي ممكنه كم و زياد بشه
2نفر
ویزا :
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: miladfr12 ، alitab ، ali3875 ، aghaghia ، Lindsay Wagner ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، H Pier ، ffrfar
(2014-02-24 ساعت 13:14)shirin_n نوشته:  ما هم برگه صورتي گرفتيم گفت تا ٣ ماه ديگه طول ميكشه
حالم گرفته شد
انشالله زودتر تموم میشه این مدت
اون آقای که جلوی شما یکضرب گرفت چه شرایطی داشت که شما و همراهتون نداشتید؟؟
Sad
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: alitab ، Lindsay Wagner ، pari pariaaa
[quote='shirin_n' pid='466085' dateline='1393231450']
ما هم برگه صورتي گرفتيم گفت تا ٣ ماه ديگه طول ميكشه
حالم گرفته شد

شیرین جان به جمع ما خوش اومدی نگران نباش زندگی ادامه داره چشم به هم بذاری این روزها میگذره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: alitab ، Lindsay Wagner ، anahita 62 ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، ffrfar
دوستانی که در این نظر سنجی شرکت نکردند، خواهش میکنم شرکت کنند، حتی کسانی که پست نمیذارن و فقط خواننده مطالب هستند و یا دوستانی که مصاحبه رفتند و یا قرار هست برن، این نظرسنجی کمک میکنه که متوجه بشیم تراکم کیس نامبرهای ایرانی در چه بازه عددی هست، از همگی ممنونم...

دوستان نیازی به نوشتن کیس نامبرتون نیست، فقط گزینه مربوط به کیس نامبرتون رو انتخاب کنید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: Lindsay Wagner ، exxedus ، azadeh2014 ، pouria.narimisa
دوستان گرامی

من و همسر و فرزندم در نیمه دوم فروردین 1393 خورشیدی در آنکارا اینترویو داریم ، یکی از هتل های نزدیک به سفارت را رزرو نموده ایم ، حال ! از دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارند یا داشته اند پرسش می کنم که بهتر است کدامین دفتر پستی یا PTT را برای دریافت پاسپورت هایمان برگزینم ، بعبارت دیگر نام منطقه ، خیابان و شعبه چه خواهد بود .

با سپاس

واگنر - میجر
شماره کیس : 2014AS000046XX، تاریخ فرستادن فرم ها : May,28,2013، روش فرستادن فرم ها : TNT Courier، تاریخ کارنت شدن کیس : Feb.,08,2014، نامه دوم : Feb.,12,2014، تاریخ مصاحبه : نیمه نخست آوریل، سفارت : آنکارا - ترکیه، تاریخ گرفتن ویزا :؟ ، تاریخ ورود به آمریکا : ؟ مقصد نهایی : Dallas - Texas
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، pari pariaaa
(2014-02-24 ساعت 20:50)Lindsay Wagner نوشته:  دوستان گرامی

من و همسر و فرزندم در نیمه دوم فروردین 1393 خورشیدی در آنکارا اینترویو داریم ، یکی از هتل های نزدیک به سفارت را رزرو نموده ایم ، حال ! از دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارند یا داشته اند پرسش می کنم که بهتر است کدامین دفتر پستی یا PTT را برای دریافت پاسپورت هایمان برگزینم ، بعبارت دیگر نام منطقه ، خیابان و شعبه چه خواهد بود .
با سپاس
جواب سوال شما در پست اول تاپیک موجوده به این پست مراجعه کنید...

در ضمن با استفاده از گوگل مپز و وارد کردن آدرس هایی که لازم دارید میتونید محل مناسب رو پیدا کنید...
تشکر کنندگان: Lindsay Wagner ، azadeh2014 ، pouria.narimisa ، pari pariaaa ، k98k
(2014-02-24 ساعت 13:58)miladfr12 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 13:14)shirin_n نوشته:  ما هم برگه صورتي گرفتيم گفت تا ٣ ماه ديگه طول ميكشه
حالم گرفته شد
Sad

مجرد بود شغل ازاد سربازي معاف و اسپانسر داشت وخوش و خرم رفت
2نفر
ویزا :
تشکر کنندگان: miladfr12 ، alitab ، pouria.narimisa ، pari pariaaa
(2014-02-25 ساعت 01:06)shirin_n نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 13:58)miladfr12 نوشته:  
حالم گرفته شد
Sad

مجرد بود شغل ازاد سربازي معاف و اسپانسر داشت وخوش و خرم رفت

مجرد که هستم شغلم کارمند بخش خصوصی سربازی هم رفتم ولی ارتش و تمکن دارم
انشالله منم خدایا یکضرب بگیرمWinkCoolBig Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: alitab ، powerb ، exxedus ، Farshid22 ، pari pariaaa
[quote='Lindsay Wagner' pid='466197' dateline='1393258856']
دوستان گرامی

با سپاس

واگنر - میجر
دفتری هست در ULUS که خود سایت ثبت نام هم اونجارو توصیه کرده برا ایرانیا

نزدیک میدون KIZILAY
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Lindsay Wagner ، pouria.narimisa ، pari pariaaa
سلام
ما مصاحبه مون انکارا نیس ولی ممکنه مجبور شیم اوایل اپریل به دلیل دیگه ای بریم اونجا، میشه بپرسم بلیط تهران-انکارا واسه فروردین رو چند خریدین؟ یه دوری تو تاپیک زدم به چشمم نخورد،ممنون میشم اگه بگین..
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، pari pariaaa
دوستان کسی توی یک ماه ، بیست روز آینده و حتی زودتر می ره برای مصاحبه
راستش یه خواهش و درخواستی داشتم اگر کسی می ره خصوصی پیام بده درخواستم بگم.
ممنونم
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، miladfr12
(2014-02-24 ساعت 20:50)Lindsay Wagner نوشته:  دوستان گرامی

با سپاس

واگنر - میجر
پست ینشیر رو انتخاب کنید هم جای خوبیه هم شنبه ها بازه
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pariaaa
چرا چند وقتی هیچ سفرنامه ای از آنکارا آپلود نمی شه؟؟؟
اینایی که آنکارا رو انتخاب کردن شنیدم جون شلوغه خود kcc محل مصاحبه رو عوض می کنه؟؟؟ درستههه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان