کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
من دو تا سوال دارم
1- من دوشنبه آنکارا وقت مصاحبه دارم با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه کی نوبت دکتر بگیرم جمعه خوبه؟؟؟؟ چند روز بعد جواب میدن؟؟؟؟
2- چه مدارکی رو باید برا دکتر ببریم ؟؟؟ آیا باید پست کنیم یا با خودمون ببریم؟؟؟
ممنون اگه جواب سوالامو دقیق بدید
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-03-17 ساعت 23:43)kian kian نوشته:  سلام دوستان
من دو تا سوال دارم
1- من دوشنبه آنکارا وقت مصاحبه دارم با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه کی نوبت دکتر بگیرم جمعه خوبه؟؟؟؟ چند روز بعد جواب میدن؟؟؟؟

من هم دوشنبه وقت دارم زوده ولی برای 5شنبه دکتر گرفتم
اگر مجرد هستید طی 24 ساعت مدیکالتون انجام میشه
اگر متاهل هستید و بچه کوچک دارید زودتر وقت بگیرید

مدارک لازم برای دکتر توی میل که در تایید وقت براتون می زنن هست
و باید همراه خودتون ببرید
تشکر کنندگان: ffrfar ، kian kian ، zaaraa ، Lemony
(2013-10-08 ساعت 18:39)meysam1986 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 16:57)2014winner نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:38)spv نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 01:07)2014winner نوشته:  سلام بچه ها ما آنکارا هستیم چهارشنبه شب اینجا رسیدیم فردا صبح هم نوبت مصاحبمونه برامون دعا کنین
سلام
خبری از شما نشد چه کار کردین مصاحبه چطور بود یه خبری بدین همه منتظریم

اين آقا خوشتيپه نذاشت حرف بزنيم يه راست كليرنس خورديم?الانم از اعصاب تعطيليم نشستيم تو اتب بلوار
فرق نمیکنه آقا خوشتیپه باشه یا خانم خوشکله اگه سربازی رفته باشی یا شغل دولتی داشته باشی یا پول زیاد مطمئن باش کلیر میخوری. 99٪ مردا کلیر میخورن جز اونایی که شر ایطی که گفتم را نداشته باشن. اونم خیلی سخت میگیره آفیسر و کلی سوال و جواب میکنه که یجا سوتی بدی کلیر بزنه. اصلا نگران کلیر نشید همه کلیرشون ok میشه فقط اگه بیش از 6 ماه طول کشید حتما پیجور بشید از سفارت و به محض مشاهده کلیرنس حتی 1 روز هم تعلل نکنید و برید پاستون را بدید که مثل ما 2013 ها به قحطی ویزا دچار نشید.

پول زیاد یعنی چی؟
من تمکن مالی 80/000 دلاری + اسپانسر دارم
این باعث میشه کلیرنس بخورم؟ ):
تشکر کنندگان: alitab ، H-TALEBI
(2014-03-18 ساعت 00:39)mohajer_hf نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 18:39)meysam1986 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 16:57)2014winner نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:38)spv نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 01:07)2014winner نوشته:  سلام بچه ها ما آنکارا هستیم چهارشنبه شب اینجا رسیدیم فردا صبح هم نوبت مصاحبمونه برامون دعا کنین
سلام
خبری از شما نشد چه کار کردین مصاحبه چطور بود یه خبری بدین همه منتظریم

اين آقا خوشتيپه نذاشت حرف بزنيم يه راست كليرنس خورديم?الانم از اعصاب تعطيليم نشستيم تو اتب بلوار
فرق نمیکنه آقا خوشتیپه باشه یا خانم خوشکله اگه سربازی رفته باشی یا شغل دولتی داشته باشی یا پول زیاد مطمئن باش کلیر میخوری. 99٪ مردا کلیر میخورن جز اونایی که شر ایطی که گفتم را نداشته باشن. اونم خیلی سخت میگیره آفیسر و کلی سوال و جواب میکنه که یجا سوتی بدی کلیر بزنه. اصلا نگران کلیر نشید همه کلیرشون ok میشه فقط اگه بیش از 6 ماه طول کشید حتما پیجور بشید از سفارت و به محض مشاهده کلیرنس حتی 1 روز هم تعلل نکنید و برید پاستون را بدید که مثل ما 2013 ها به قحطی ویزا دچار نشید.

پول زیاد یعنی چی؟
من تمکن مالی 80/000 دلاری + اسپانسر دارم
این باعث میشه کلیرنس بخورم؟ ):
درود بر شما
منظور دوست عزیزمون اینه که بستگی به شرایط کیس داره این موضوع .
تعداد نفرات ،چند سالتونه ، چند سال سابقه کار دارید و ...
مثالی بزنم : یک نفر ، مجرد ، دو سه سال سابقه کار---} آفیسر: این مقدار تمکن رو از کجا بدست آوردی ؟(شما که چند سال کار نکردی که اینقدر پول داشته باشی ؟).. همه هم که میگن پدرم داده ، ارث رسیده وغیره) . بزرگوار جان کلام اینه که به قدر کفایت تمکن مالی و مدرک ارائه بدید بیشتر کارساز نیست والا .اون جا مثل ایران به قضایا نگاه نمی کنند که هر کی بیشتر داشته باشه کارش درست تره و باقی قضایا.
80000 دلار +اسپانسر برای آفیسر سوال برانگیزه . البته همانطور که همیشه گفته شده : هر کسی هرجور صلاحشه می تونه عمل کنه و صد البته هر کیسی شرایط خاص خودش را دارد.
در نهایت امیدوارم موفق باشید و به امید خدا ویزای یک ضرب بگیرید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: alitab ، ffrfar ، pendleton ، H-TALEBI ، Lemony
(2013-08-27 ساعت 00:13)mtcanada نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز و گرامی مسافر Smile
صرفا جهت اطلاع عرض می کنم که مدارکی که در روز مصاحبه باید با خود به سفارت ببرید عبارتند از:

* اصل گذرنامه + یک نسخه کپی از تمام صفحات آن (توجه داشته باشید که از پاسپورتتان یک کپی دیگری تهیه و همراه خود داشته باشید برای زمانی که انشاالله ویزای یکضرب بگیرید نیاز می شود چون پاسپورت شما برای صدور ویزا نگه داشته می شود و با داشتن یک کپی از آن به شما تحوبل داده خواهد شد.)

* اصل شناسنامه + ترجمه آن + یک نسخه کپی از تمامی صفحات شناسنامه + یک نسخه کپی از ترجمه آن

* اصل مدرک ازدواج یا طلاق + ترجمه آن + دو نسخه کپی از تمام صفحات آن + دو نسخه کپی از ترجمه آن

*اصل آخرین مدرک تحصیلی + ترجمه ی آن (اگر مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیدارید یا هنرستانی بوده اید و مدرک دیپلم فنی حرفه ای یا کاردانش دارید + ترجمه های آنها را همراه خود داشته باشید).

* اصل کارت پایان خدمت یا معافی + ترجمه آن

*نامه دوم یا پرینت جواب ایمیل کی‌سی‌سی که در آن روز مصاحبه مشخص شده‌است

* ۶ قطعه عکس ۵×۵ (مشخصات و ویژگی های عکس هایتان مانند عکس هایی که برای KCC فرستاده اید باشد)

* گواهی عدم سوء پیشینه (البته برای ایرانیان داخل کشور نیازی نیست) که اگر در کشور دیگری غیر از ایران هستید باید از پلیس یا مرکز مربوطه دریافت کنید

*مدارک مدیکال +گواهی آزمایشات پزشکی + کارت بین المللی واکسیناسیون انستیتو پاستور (این مورد آخری اهمیت خاصی ندارد ولی برای مدیکالتون حتما همراه داشته باشید.)

* مدارک ساپورت مالی که شامل فرم تکمیل شده I-134 و فرم‌های مالیاتی دو یا سه سال گذشته اسپانسر / گواهی تمکن مالی به نام برنده از بانک به انگلیسی + کپی یا سند ملکی یا وکالت به نام برنده +کپی / ترجمه سند ملکی یا وکالت به نام برنده +کپی (ترجیحا ملک ارزشگذاری شود ) / ترجمه سند ماشین یا هر سند دیگه به نام فرد برنده + کپی.

*همراه داشتن پرینت ثبت نام در CSC

*کپی فرمهایDS230 و DS122 که قبلا برای KCC فرستاده بودید بهتره همراهتون باشه که قبل از مصاحبه مرور نمایید ، چون از همان ها سوال می کنند ، قبل از قسم خوردن جواب ها را حتما چک کنید و در صورت وجود اشتباه یا اشتباهاتی حتما قبل از قسم خوردن آنرا با افیسر درمیان بگذارید .
-نکته: پایین فرم اصلی رو هم باید امضا بزنین ، یادتون باشه امضاتون با اونی که قبلا زدین یکی باشه .

*آدرس جایی که می خواهید در آمریکا به آنجا بروید هم همراهتان باشد.

* 330 دلار جهت پرداخت به هنگام مصاحبه در سفارت.

در آخر چیزی که خیلی کمکتون می کنه اعتماد بنفس و خونسردی شما است.پس استرس های الکی و بی خود را ازخودتان دور نمایید چرا که با دستی پر به مصاحبه خواهید رفت. Smile

موفق و پیروز باشید. Smile
سلام دوست عزیز،

چن تا سوال پیش اومده برام برای مدارک.

۱.شما گفتین که این مدارک را روز مصاحبه به همراه داشته باشیم.این در حالیه که ما اینها را ۱۵ روز قبلتر فرستادیم البته بجو اصل مدارک.آیا منظورتون اینه که باید ترجمهٔ اضافه مدارک همراهمون باشه؟یا اینکه همون مدارک را که پست کردیم کفایت می‌کنه.

۲.اینکه میگید از تمام صفحات پاسپورت کپی‌ داشته باشیم،خوب منظورتون حتا صفحات سفیده پاسپورت؟آخه اونها به چه دردشون میخوره؟

۳.در ارتباط با سفرهای قبلی‌ که به خارج داشتیم و توی پاسپورت قبلی‌ معلوم شده از اونها هم باید کپی‌ داشته باشیم یا نیازی نیست.

ممنون میشم اگه این نکته‌ها شفاف بشه.
تشکر کنندگان:
(2014-03-19 ساعت 20:51)blueskysam نوشته:  سلام دوست عزیز،

چن تا سوال پیش اومده برام برای مدارک.

۱.شما گفتین که این مدارک را روز مصاحبه به همراه داشته باشیم.این در حالیه که ما اینها را ۱۵ روز قبلتر فرستادیم البته بجو اصل مدارک.آیا منظورتون اینه که باید ترجمهٔ اضافه مدارک همراهمون باشه؟یا اینکه همون مدارک را که پست کردیم کفایت می‌کنه.

۲.اینکه میگید از تمام صفحات پاسپورت کپی‌ داشته باشیم،خوب منظورتون حتا صفحات سفیده پاسپورت؟آخه اونها به چه دردشون میخوره؟

۳.در ارتباط با سفرهای قبلی‌ که به خارج داشتیم و توی پاسپورت قبلی‌ معلوم شده از اونها هم باید کپی‌ داشته باشیم یا نیازی نیست.

ممنون میشم اگه این نکته‌ها شفاف بشه.

دوست عزیز ایشون گفتن اصل مدارک رو اون روز همراه داشته باشید. در ضمن احیانا ترجمه مدرکی رو که فراموش کردید پست کنید رو همراه ببرید. نیازی به 2 سری ترجمه نیست، هر چند بعضی دوستان این کار رو میکنند.
منظور صفحه های پر هست. پاسپورت قبلی رو برای احتیاط همراه داشته باشید که اگر لیست سفرهای قبلی رو ازتون خواستن به مشکل بر نخورید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: blueskysam ، pouria.narimisa ، ffrfar ، Lemony
(2014-03-18 ساعت 00:24)mohajer_hf نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 23:43)kian kian نوشته:  سلام دوستان
من دو تا سوال دارم

من هم دوشنبه وقت دارم زوده ولی برای 5شنبه دکتر گرفتم
اگر مجرد هستید طی 24 ساعت مدیکالتون انجام میشه
اگر متاهل هستید و بچه کوچک دارید زودتر وقت بگیرید

مدارک لازم برای دکتر توی میل که در تایید وقت براتون می زنن هست
و باید همراه خودتون ببرید

منم دوشنبه مصاحبه داشتم دوست من. ما دو نفر بودیم. جمعه وقت دکتر گرفتم، شنبه ها تا ظهر هستن که جواب مارو 11 صبح شنبه دادن
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، alitab ، kian kian
مارا از دعای ویزای یکضرب خود محروم نفرماییییید فردا قرار ما سفارتBig Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: ffrfar ، alitab ، mehran.re ، Lemony
کلیر خوردیم رفت
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: aghaghia ، lida55 ، ffrfar ، H Pier ، fakhrinejad ، Lemony
سلام ،، ما برای ۵شنبه وقت مصاحبه داریم ،، با توجه به داشتن یه بچه ۱۰ ساله باید کی‌ از دکتر در آنکارا وقت بگیریم؟؟ ،، اگه قرار باشه ۴ روز کاری قبل از مصاحبه باشه ،، باید جمعه قبلش از دکتر وقت بگیریم؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-03-22 ساعت 01:55)atial نوشته:  سلام ،، ما برای ۵شنبه وقت مصاحبه داریم ،، با توجه به داشتن یه بچه ۱۰ ساله باید کی‌ از دکتر در آنکارا وقت بگیریم؟؟ ،، اگه قرار باشه ۴ روز کاری قبل از مصاحبه باشه ،، باید جمعه قبلش از دکتر وقت بگیریم؟

شما دوشنبه وقت دکتر بگيرين مناسبه. با ايميل تاييد ميکنن.
توضيحات ذکر کنيد که بچه 10 ساله داريد
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: atial ، ffrfar ، alitab
با سلام دوستان
کسی می دونه ایران ایر و ماهان چه روز و ساعت هایی پرواز دارن برای آنکارا؟ و برگشت به تهران؟
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-03-24 ساعت 23:59)Nooshinsalamat نوشته:  با سلام دوستان
کسی می دونه ایران ایر و ماهان چه روز و ساعت هایی پرواز دارن برای آنکارا؟ و برگشت به تهران؟

ایران ایر:چهارشنبه ویکشنبه
ماهان:یکشنبه وسه شنبه و پنج شنبه
دوست عزیز لطفا از سایت گوگل بقیه سوالهاتونو جستجو کنید.Rolleyes
تشکر کنندگان: aghaghia ، Nooshinsalamat ، sepideh jan ، Lemony
سلام به همگی دوستان ، من هفته سوم می 2014، به امید خدا دارم میرم آنکارا اگه کسی هست که همون هفته عزمه خوشحال میشم همسفر باشیم ، بهم پیام خصوصی بدید قرارمدار بذاریم Smile به امید ویزای یکذرب برای همه
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان: alitab
با سلام . میخواستم بدونم اگه باتور هم میشه رفت انکارا برای انتخاب هتل (نزدیک سفارت)چه راهی هست؟ چون فکر کنم هتل هم با تور هست.
تشکر کنندگان: kamearb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان