موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دو تا سوال دارم
1- من دوشنبه آنکارا وقت مصاحبه دارم با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه کی نوبت دکتر بگیرم جمعه خوبه؟؟؟؟ چند روز بعد جواب میدن؟؟؟؟
2- چه مدارکی رو باید برا دکتر ببریم ؟؟؟ آیا باید پست کنیم یا با خودمون ببریم؟؟؟
ممنون اگه جواب سوالامو دقیق بدید
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-19 ساعت 01:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-19 ساعت 01:40 توسط Sam2014.)
(2014-03-18 ساعت 00:39)mohajer_hf نوشته: (2013-10-08 ساعت 18:39)meysam1986 نوشته: (2013-10-08 ساعت 16:57)2014winner نوشته: (2013-10-07 ساعت 22:38)spv نوشته: (2013-10-07 ساعت 01:07)2014winner نوشته: سلام بچه ها ما آنکارا هستیم چهارشنبه شب اینجا رسیدیم فردا صبح هم نوبت مصاحبمونه برامون دعا کنین
سلام
خبری از شما نشد چه کار کردین مصاحبه چطور بود یه خبری بدین همه منتظریم
اين آقا خوشتيپه نذاشت حرف بزنيم يه راست كليرنس خورديم?الانم از اعصاب تعطيليم نشستيم تو اتب بلوار
فرق نمیکنه آقا خوشتیپه باشه یا خانم خوشکله اگه سربازی رفته باشی یا شغل دولتی داشته باشی یا پول زیاد مطمئن باش کلیر میخوری. 99٪ مردا کلیر میخورن جز اونایی که شر ایطی که گفتم را نداشته باشن. اونم خیلی سخت میگیره آفیسر و کلی سوال و جواب میکنه که یجا سوتی بدی کلیر بزنه. اصلا نگران کلیر نشید همه کلیرشون ok میشه فقط اگه بیش از 6 ماه طول کشید حتما پیجور بشید از سفارت و به محض مشاهده کلیرنس حتی 1 روز هم تعلل نکنید و برید پاستون را بدید که مثل ما 2013 ها به قحطی ویزا دچار نشید.
پول زیاد یعنی چی؟
من تمکن مالی 80/000 دلاری + اسپانسر دارم
این باعث میشه کلیرنس بخورم؟ ):
درود بر شما
منظور دوست عزیزمون اینه که بستگی به شرایط کیس داره این موضوع .
تعداد نفرات ،چند سالتونه ، چند سال سابقه کار دارید و ...
مثالی بزنم : یک نفر ، مجرد ، دو سه سال سابقه کار---} آفیسر: این مقدار تمکن رو از کجا بدست آوردی ؟(شما که چند سال کار نکردی که اینقدر پول داشته باشی ؟).. همه هم که میگن پدرم داده ، ارث رسیده وغیره) . بزرگوار جان کلام اینه که به قدر کفایت تمکن مالی و مدرک ارائه بدید بیشتر کارساز نیست والا .اون جا مثل ایران به قضایا نگاه نمی کنند که هر کی بیشتر داشته باشه کارش درست تره و باقی قضایا.
80000 دلار +اسپانسر برای آفیسر سوال برانگیزه . البته همانطور که همیشه گفته شده : هر کسی هرجور صلاحشه می تونه عمل کنه و صد البته هر کیسی شرایط خاص خودش را دارد.
در نهایت امیدوارم موفق باشید و به امید خدا ویزای یک ضرب بگیرید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،، ما برای ۵شنبه وقت مصاحبه داریم ،، با توجه به داشتن یه بچه ۱۰ ساله باید کی از دکتر در آنکارا وقت بگیریم؟؟ ،، اگه قرار باشه ۴ روز کاری قبل از مصاحبه باشه ،، باید جمعه قبلش از دکتر وقت بگیریم؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان
کسی می دونه ایران ایر و ماهان چه روز و ساعت هایی پرواز دارن برای آنکارا؟ و برگشت به تهران؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان ، من هفته سوم می 2014، به امید خدا دارم میرم آنکارا اگه کسی هست که همون هفته عزمه خوشحال میشم همسفر باشیم ، بهم پیام خصوصی بدید قرارمدار بذاریم Smile به امید ویزای یکذرب برای همه
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام . میخواستم بدونم اگه باتور هم میشه رفت انکارا برای انتخاب هتل (نزدیک سفارت)چه راهی هست؟ چون فکر کنم هتل هم با تور هست.