موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-30 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-30 ساعت 00:10 توسط amjad.)
(2014-04-29 ساعت 20:13)اسفند89 نوشته: از فرودگاه که اومدی بیرون سمت راست حود 50 متر جلوتر اتوبوسهایی هستن معروف به 422
باهاشون برو و بگو دقیقا کنار پارک کوگولو دربلوار آتاتورک پیادت کنه
اتوبوسهای خط 442 از فرودگاه به میدان کیزیلای میرن وتمامی طول بلوار اتاتورک رو طی نمیکنن تا ایشون رو جلوی پارک پیاده کنن!! بلکه از اواسط بلوار از طریق یه اتوبان دیگه وارد بلوار اتاتورک میشن
ایشون باید در ایستگاه کیزلای پیاده بشن ، عرض بلوار رو طی کنن و به سمت دیگه بلوار برن و با اتوبوسهای 427 و یا 413 میتونن تا جلوی پارک کوگولو تشریف ببرن و اگر چمدون دارن با تاکسی
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 23:41)Lemony نوشته: چرا اینجا هیشکی سفرنامه نمی نویسه؟پس این اژانسا چرا وقتی زنگ می زنی واسه هتلو بلیط هی لحظه ای هتلاشون پرو خالی می شه؟ بیاین بنویسین دیگه دوستان
سلام
سفرنامه را در انجمن خصوصی بخوانید در این جا فقط به سوالات پاسخ می دهند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، همین الان یه ایمیل برام اومد که وقت و ساعت مصاحبه ما رو تو آنکارا کانفرم کرد و یه لیست رو از مدارکی رو که باید واسه اون روز ببریم برامون نوشته ، یه چیزی که بهم شوک وارد کرد این بود که من تو سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۸ به مدت دقیقا ۶ ماه واسه گذروندن یه دورهٔ آموزشی به ترتیب تو استرالیا و سوئیس بودم ، حالا اونا (سفارت) از من خواستند که واسشون از این دو کشور پلیس چک (police certificate) ببرم ، در صورتی که چند ماه پیش که میخواستم شروع کنم به جمعآوری مدارک با خیلی از دوستان تو مهاجرسرا مشورت کردم و همه متفقاً تائید کردن که زیر یک سال احتیاج به این مدرک نداره ،، حتا دوستان منو به متن اصلی که به زبان انگلیسی بود رجوع دادن و در اون هم ذکر شده بود که واسه اقامتهای یک سال و بالاتر این گواهی نیازه !!!!!!
حالا به نظر دوستان با تجربه من باید چی کار بکنم؟
ضمنا متاسفانه فردا صبح هم عازم آنکارا هستیم . لطفا راهنمائی کنید
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-30 ساعت 01:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-30 ساعت 01:27 توسط amjad.)
(2014-04-30 ساعت 01:08)atial نوشته: من تو سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۸ به مدت دقیقا ۶ ماه واسه گذروندن یه دورهٔ آموزشی به ترتیب تو استرالیا و سوئیس بودم ، حالا اونا (سفارت) از من خواستند که واسشون از این دو کشور پلیس چک (police certificate) ببرم ، مهاجرسرا مشورت کردم و همه متفقاً تائید کردن که زیر یک سال احتیاج به این مدرک نداره ،،
ما روایت اقامت بیش از شش ماه رو شنیدیم ،اونم اقامت در یه کشور!!
شما مطمئن هستید صراحتا نام گواهی سوء پیشینه این دو کشور روبرده ؟! ، چون شما در هریک از این کشورها به تنهائی کمتر از شش ماه اقامت داشتید و روز مصاحبه حتما پاسهای حاوی ویزا و مهر ورود و خروج این دوکشور رو همراه داشته باشین و توضیح بدین
در هر صورت اگر برداشت شما درست باشه ،این مورد یکی از نقصهای پرونده خواهد بود و به شما فرصت کافی میدن از طریق سفارت خانه های این دو کشور در تهران درخواست کنین ، نگران نباشد
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان و مخصوصا دوستان با تجربه،،آیا کسی از دوستان اطلاع داره که متن و یا صفحهای که مربوط به گرفتن police certifictae هست که در اون نوشته شده ""کسانی که ۱ سال یا بیشتر در یک کشور دیگه زندگی میکردن باید این گواهی رو بگیرند"" کجاست ؟ ،، اگر میدانند لطف کنن اونو برام بفترستن یا لینکشو اینجا بزارن ،، خیلی ممنون میشم ازتون
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-30 ساعت 01:25)amjad نوشته: (2014-04-30 ساعت 01:08)atial نوشته: من تو سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۸ به مدت دقیقا ۶ ماه واسه گذروندن یه دورهٔ آموزشی به ترتیب تو استرالیا و سوئیس بودم ، حالا اونا (سفارت) از من خواستند که واسشون از این دو کشور پلیس چک (police certificate) ببرم ، مهاجرسرا مشورت کردم و همه متفقاً تائید کردن که زیر یک سال احتیاج به این مدرک نداره ،،
ما روایت اقامت بیش از شش ماه رو شنیدیم ،اونم اقامت در یه کشور!!
شما مطمئن هستید صراحتا نام گواهی سوء پیشینه این دو کشور روبرده ؟! ، چون شما در هریک از این کشورها به تنهائی کمتر از شش ماه اقامت داشتید و روز مصاحبه حتما پاسهای حاوی ویزا و مهر ورود و خروج این دوکشور رو همراه داشته باشین و توضیح بدین
در هر صورت اگر برداشت شما درست باشه ،این مورد یکی از نقصهای پرونده خواهد بود و به شما فرصت کافی میدن از طریق سفارت خانه های این دو کشور در تهران درخواست کنین ، نگران نباشد
بله دوست عزیز نوشته ……….:police certificate from Australia and Switzerland for
آپدیتها
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
بله درست هستش ميتونيد امتحان كنيد و ببينيد.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نامه CSC و پست به جز قسمت مشخصات فردی و آدرس اداره پست فارسی هستش ، همین طوری باید بفرستیم؟