کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-29 ساعت 20:13)اسفند89 نوشته:  از فرودگاه که اومدی بیرون سمت راست حود 50 متر جلوتر اتوبوسهایی هستن معروف به 422
باهاشون برو و بگو دقیقا کنار پارک کوگولو دربلوار آتاتورک پیادت کنه
اتوبوسهای خط 442 از فرودگاه به میدان کیزیلای میرن وتمامی طول بلوار اتاتورک رو طی نمیکنن تا ایشون رو جلوی پارک پیاده کنن!! بلکه از اواسط بلوار از طریق یه اتوبان دیگه وارد بلوار اتاتورک میشن
ایشون باید در ایستگاه کیزلای پیاده بشن ، عرض بلوار رو طی کنن و به سمت دیگه بلوار برن و با اتوبوسهای 427 و یا 413 میتونن تا جلوی پارک کوگولو تشریف ببرن و اگر چمدون دارن با تاکسی
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-04-29 ساعت 23:41)Lemony نوشته:  چرا اینجا هیشکی سفرنامه نمی نویسه؟پس این اژانسا چرا وقتی زنگ می زنی واسه هتلو بلیط هی لحظه ای هتلاشون پرو خالی می شه؟ Smile بیاین بنویسین دیگه دوستان
سلام
سفرنامه را در انجمن خصوصی بخوانید در این جا فقط به سوالات پاسخ می دهند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: Lemony
سلام دوستان ، همین الان یه ایمیل برام اومد که وقت و ساعت مصاحبه ما رو تو آنکارا کانفرم کرد و یه لیست رو از مدارکی رو که باید واسه اون روز ببریم برامون نوشته ، یه چیزی که بهم شوک وارد کرد این بود که من تو سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۸ به مدت دقیقا ۶ ماه واسه گذروندن یه دورهٔ آموزشی‌ به ترتیب تو استرالیا و سوئیس بودم ، حالا اونا (سفارت) از من خواستند که واسشون از این دو کشور پلیس چک (police certificate) ببرم ، در صورتی‌ که چند ماه پیش که می‌خواستم شروع کنم به جمع‌آوری مدارک با خیلی‌ از دوستان تو مهاجرسرا مشورت کردم و همه متفقاً تائید کردن که زیر یک سال احتیاج به این مدرک نداره ،، حتا دوستان منو به متن اصلی‌ که به زبان انگلیسی‌ بود رجوع دادن و در اون هم ذکر شده بود که واسه اقامتهای یک سال و بالاتر این گواهی نیازه !!!!!!

حالا به نظر دوستان با تجربه من باید چی‌ کار بکنم؟

ضمنا متاسفانه فردا صبح هم عازم آنکارا هستیم . لطفا راهنمائی کنید
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان:
(2014-04-30 ساعت 01:08)atial نوشته:  من تو سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۸ به مدت دقیقا ۶ ماه واسه گذروندن یه دورهٔ آموزشی‌ به ترتیب تو استرالیا و سوئیس بودم ، حالا اونا (سفارت) از من خواستند که واسشون از این دو کشور پلیس چک (police certificate) ببرم ، مهاجرسرا مشورت کردم و همه متفقاً تائید کردن که زیر یک سال احتیاج به این مدرک نداره ،،
ما روایت اقامت بیش از شش ماه رو شنیدیم ،اونم اقامت در یه کشور!!
شما مطمئن هستید صراحتا نام گواهی سوء پیشینه این دو کشور روبرده ؟! ، چون شما در هریک از این کشورها به تنهائی کمتر از شش ماه اقامت داشتید و روز مصاحبه حتما پاسهای حاوی ویزا و مهر ورود و خروج این دوکشور رو همراه داشته باشین و توضیح بدین
در هر صورت اگر برداشت شما درست باشه ،این مورد یکی از نقصهای پرونده خواهد بود و به شما فرصت کافی میدن از طریق سفارت خانه های این دو کشور در تهران درخواست کنین ، نگران نباشد
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: atial
سلام بر دوستان و مخصوصا دوستان با تجربه،،آیا کسی‌ از دوستان اطلاع داره که متن و یا صفحه‌ای که مربوط به گرفتن police certifictae هست که در اون نوشته شده ""کسانی که ۱ سال یا بیشتر در یک کشور دیگه زندگی‌ میکردن باید این گواهی رو بگیرند"" کجاست ؟ ،، اگر میدانند لطف کنن اونو برام بفترستن یا لینکشو اینجا بزارن ،، خیلی‌ ممنون میشم ازتون
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
تشکر کنندگان:
(2014-04-30 ساعت 01:25)amjad نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 01:08)atial نوشته:  من تو سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۸ به مدت دقیقا ۶ ماه واسه گذروندن یه دورهٔ آموزشی‌ به ترتیب تو استرالیا و سوئیس بودم ، حالا اونا (سفارت) از من خواستند که واسشون از این دو کشور پلیس چک (police certificate) ببرم ، مهاجرسرا مشورت کردم و همه متفقاً تائید کردن که زیر یک سال احتیاج به این مدرک نداره ،،
شما مطمئن هستید صراحتا نام گواهی سوء پیشینه این دو کشور روبرده ؟! ، چون شما در هریک از این کشورها به تنهائی کمتر از شش ماه اقامت داشتید و روز مصاحبه حتما پاسهای حاوی ویزا و مهر ورود و خروج این دوکشور رو همراه داشته باشین و توضیح بدین
در هر صورت اگر برداشت شما درست باشه ،این مورد یکی از نقصهای پرونده خواهد بود و به شما فرصت کافی میدن از طریق سفارت خانه های این دو کشور در تهران درخواست کنین ، نگران نباشد

بله دوست عزیز نوشته ……….:police certificate from Australia and Switzerland for
آپدیتها
تشکر کنندگان:
(2014-04-30 ساعت 15:33)atial نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 01:25)amjad نوشته:  

بله دوست عزیز نوشته ……….:police certificate from Australia and Switzerland for

حالا از کجا متوجه شدن که شما این دو کشور رفتید؟
چون احتیاج نبود که ما لیست کشورهایی رو که رفتیم بنویسیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-08 ساعت 18:39)meysam1986 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 16:57)2014winner نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:38)spv نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 01:07)2014winner نوشته:  سلام بچه ها ما آنکارا هستیم چهارشنبه شب اینجا رسیدیم فردا صبح هم نوبت مصاحبمونه برامون دعا کنین
سلام
خبری از شما نشد چه کار کردین مصاحبه چطور بود یه خبری بدین همه منتظریم

اين آقا خوشتيپه نذاشت حرف بزنيم يه راست كليرنس خورديم?الانم از اعصاب تعطيليم نشستيم تو اتب بلوار
فرق نمیکنه آقا خوشتیپه باشه یا خانم خوشکله اگه سربازی رفته باشی یا شغل دولتی داشته باشی یا پول زیاد مطمئن باش کلیر میخوری. 99٪ مردا کلیر میخورن جز اونایی که شر ایطی که گفتم را نداشته باشن. اونم خیلی سخت میگیره آفیسر و کلی سوال و جواب میکنه که یجا سوتی بدی کلیر بزنه. اصلا نگران کلیر نشید همه کلیرشون ok میشه فقط اگه بیش از 6 ماه طول کشید حتما پیجور بشید از سفارت و به محض مشاهده کلیرنس حتی 1 روز هم تعلل نکنید و برید پاستون را بدید که مثل ما 2013 ها به قحطی ویزا دچار نشید.
پول زیاد؟ یعنی چی؟ من فکر میکردم وضعیت مالی اگه بهتر باشه احتمال ویزا گرفتن بیشتر میشه. الان شما داری برعکس این قضیه رو میگی؟

(2013-10-19 ساعت 23:55)vidi نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 13:45)basi2014 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 13:32)basi2014 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 13:25)basi2014 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 12:03)ssafaye66 نوشته:  بله درسته

کپی کامل از صفحات پاس رو منظورتون برای کسایی هست که مسافرت خارجی دارن؟ یعنی اگر مسافرت خارجی داشته باشیم علاوه بر صفحه اول اون صفحه مسافرت رو هم کپی کنیم؟

ضمنا کپی سی اس سی رو مگه نباید همونجا نشونشون میدادیم؟؟
فکر نمیکنم جزو مدارک ارسالی باشه ها...

بازم دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم

من هم مسافرت خارجه نداشتم ولی حالا شما همه صفحاتو بفرستی چی میشه؟! CSC هم بفرست مشکلی که ایجاد نمیشه. دوست عزیز همه چیزو کامل بفرست که بهونه دستشون ندی واسه کلیرنس
ضمنا من چندتا پست هم قیمتاشو پرسیدم این آرامکس از همه ارزونتره 70-80 تومن میگیره. اگه شما ارزونتر سراغ دارید بگید
ضمنا این مدارک باید فارسیشو هم بفرستید + ترجمه. چون تو خود دستورالعملش گفتهall documents not in english must be accompanied by certified english translation یعنی چی؟ یعنی مدارکی که انگلیسی نیست باید انگلیسیش همراهش باشه. اگه به کلمه همراه توجه کنید یعنی هم فارسی هم انگلیسی

راستی دوست عزیز یه فرم دوصفحه ای (contact information) هم در انتهای این دستورالاعمل هست که باید پر بشه و فرستاده بشه

اصل برگه تمکن مالی باید پست بشه یا کپیش؟!!
Contact information چیه؟!!!!

اصل برگه تمکن مالی اگر ترجمه بشه، ترجمه‌اش باید رسمی باشه و مهر دادگستری بخوره پاش؟

تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 17:41)Hamid nezam نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 16:56)اسفند89 نوشته:  
(2014-03-31 ساعت 22:59)H-TALEBI نوشته:  دوستان عزيز سلام
شماره کیس***2014AS00006 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته چهارم مي.
مي خواستم بپرسم تا چه زماني فرصت هست براي وقت گرفتن براي مديكال. سه نفريم با يه بچه 5 ساله.
ممنون از همه

با احترام

از یک ماه قبل از تاریخ مصاحبه میتونید درمحدوده مناسب برای خودتون نوبت را بگیرید
زودتر از یک ماه ، امکان گرفتن نوبت از سایت دکتر اوگان نیست. همیشه از تاریخ یک ماه قبل به بعد فعال هستش
شما از این مورد که گفتید مطمئنید؟ آخه یکی بود توی همین انجمن میگفت از همون لحظه‌ای که ترایخ مصاحبه‌تون مشخص شد میتونید اقدام کنید واسه وقت دکتر گرفتن. واسه همین دکتره آنکاراها.

تشکر کنندگان:
بله درست هستش ميتونيد امتحان كنيد و ببينيد.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: arashmanteghi
(2014-04-12 ساعت 00:36)ffrfar نوشته:  دوستان تو فرم اطلاعات تماس تو قسمت آدرس ا م ر ی ک ا منظور از c/o name چیه؟؟؟(اسم کسی که آدرسشو دادیم؟؟؟؟)ممنون از پاسختون

خوب خودم جواب رو یافتم شاید برای شما دوستان عزیز هم مفید واقع بشه!!!! به این لینک مراجعه کنید...

http://www.mohajersara.com/post-442301.html#pid442301

اگه کسی رو اونجا نداشته باشیم و این قسمت رو خالی بزاریم مشکلی پیش میاد؟

تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 15:08)arashmanteghi نوشته:  شما از این مورد که گفتید مطمئنید؟ آخه یکی بود توی همین انجمن میگفت از همون لحظه‌ای که ترایخ مصاحبه‌تون مشخص شد میتونید اقدام کنید واسه وقت دکتر گرفتن. واسه همین دکتره آنکاراها.

برای آنکارا زودتر از یک ماه نمیتونید وقت بگیرید! یعنی سایتش سیستم نوبت دهی داره و بازه اش یک ماهه هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، arashmanteghi
نامه CSC و پست به جز قسمت مشخصات فردی و آدرس اداره پست فارسی هستش ، همین طوری باید بفرستیم؟
(2014-05-02 ساعت 10:21)Ala123 نوشته:  نامه CSC و پست به جز قسمت مشخصات فردی و آدرس اداره پست فارسی هستش ، همین طوری باید بفرستیم؟
بله همینطور بفرستید.Smile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان