کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-27 ساعت 14:01)Full moon نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 13:26)aghaghia نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 13:17)YEK DOOSTE KHOOB نوشته:  حتما باید 15 روز قبل مدارکو فرستاد به سفارت تو آنکارا؟
آخه دوست من از برندگان پارسال بود و با خودش برد مدارکو و قبلا ارسال نکرد فقط مدارک اسپانسرشون از قبل فرستاده شد.

بله پست کنید از قبل، چون ممکنه برید بعد زمان مصاحبه تون رو عوض کنند، قبلا این اتفاق افتاده و ممکنه مصاحبه تون یکی 2 روز عقب بیفته...

سلام دوستان عزیز، ان شالله که مراحل کار لاتاری همه عالی پیش بره. منم می خواستم بپرسم کسی هست که مدارکش دیرتر به سفارت رسیده باشه؟ مثلا 13 روز قبلSad من مدارکم یکم دیرتر می رسه. امیدوارم قبول کنند و بخیر بگذره.
من دوستم پارسال روز مصاحبه با همسرشون حضوری بردند .فکر نکنم چند روز دیر رسیدن در صورتی که قبل برگزاری مصاحبه باشه مشکلی ایجاد کنه
تشکر کنندگان:
برای 12 جون کسی آنکارا نیست؟ این امضا رو چطور درست میکنند؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان وقتی مدارکی را که پست کردیم سفارت به دستشان رسید به ما ایمیل میزنند که رسیده یا نه؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 21:55)YEK DOOSTE KHOOB نوشته:  برای 12 جون کسی آنکارا نیست؟ این امضا رو چطور درست میکنند؟

فکر میکنم ارسالهای شما باید بالای 10 تا باشه

بعدش برین توی کنترل پنل کاربر، بالای صفحه و صفحه که باز شد سمت راست ، ایجاد امضا و .......
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: YEK DOOSTE KHOOB
(2014-04-25 ساعت 14:44)mohsen2014 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 13:15)abbas09 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 12:35)mohsen2014 نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 23:12)بهنامي نوشته:  ٢١ مي نيست من و خانومم همسفر مي طلبيم :-)

سلام ما چهر شنبه 21 می مصاحبه داریم شما کی وقت دکتر گرفتی؟ دوشنبه دکتر هستش؟

مصاحبه ما هم اتفاقا چهارشنبه بود اگر بچه ندارید همون دوشتبه وقت ذکتر بگیرید و سه شنبه جواب میدن ما که دو نفر بودیم به این ترتیب بود یکشنبه با ایران ایر رفتیم چهارشنبه یعد از مصاحبه برگشتیم زمان کافی بود

ممنون ولی مشکل ما اینکه دوشنبه تعطیل رسمی ترکیه است. البته ما با مطب تماس گرفتیم گفت مطب بازه. حالا میشه با این تماس مطمئن بود که واقعا میشه دوشنبه وقت گرفت؟

(2014-04-27 ساعت 21:55)YEK DOOSTE KHOOB نوشته:  برای 12 جون کسی آنکارا نیست؟ این امضا رو چطور درست میکنند؟
سلام من هستم
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 21:53)YEK DOOSTE KHOOB نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:01)Full moon نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 13:26)aghaghia نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 13:17)YEK DOOSTE KHOOB نوشته:  حتما باید 15 روز قبل مدارکو فرستاد به سفارت تو آنکارا؟
آخه دوست من از برندگان پارسال بود و با خودش برد مدارکو و قبلا ارسال نکرد فقط مدارک اسپانسرشون از قبل فرستاده شد.

بله پست کنید از قبل، چون ممکنه برید بعد زمان مصاحبه تون رو عوض کنند، قبلا این اتفاق افتاده و ممکنه مصاحبه تون یکی 2 روز عقب بیفته...

سلام دوستان عزیز، ان شالله که مراحل کار لاتاری همه عالی پیش بره. منم می خواستم بپرسم کسی هست که مدارکش دیرتر به سفارت رسیده باشه؟ مثلا 13 روز قبلSad من مدارکم یکم دیرتر می رسه. امیدوارم قبول کنند و بخیر بگذره.
من دوستم پارسال روز مصاحبه با همسرشون حضوری بردند .فکر نکنم چند روز دیر رسیدن در صورتی که قبل برگزاری مصاحبه باشه مشکلی ایجاد کنه

خدا کنه همینطور پیش بره. ممنون از اطلاع رسانیتون و دلگرمی که بهم دادین. در آرامش و شادی ساکن باشید.
تشکر کنندگان: ffrfar ، Lemony
سلام. بچه‌ها من june 24 توی آنکارا مصاحبه دارم. کسی توی این تاریخ یا یکی ۲ روزی اینطرف و اون طرف وقت مصاحبه نداره که با هم بریم؟

تشکر کنندگان:
سلام دوستان ،، من ۴ شنبه هفته دیگه مصاحبه دارم حدود ۲۰ روز پیش هم مدارکمو فرستادم اما هیچ ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از سفارت برام نیومد ،، نیومدن ایمیل مشکلی‌ ایجاد نمیکنه؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-04-28 ساعت 23:25)atial نوشته:  سلام دوستان ،، من ۴ شنبه هفته دیگه مصاحبه دارم حدود ۲۰ روز پیش هم مدارکمو فرستادم اما هیچ ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از سفارت برام نیومد ،، نیومدن ایمیل مشکلی‌ ایجاد نمیکنه؟

دوست عزيز سلام نگران نباش از پست پيگيري كن پستت چي بود دي اچ ال يا تي ان تي يا ...
توي مداوكي كه فرستادي كپي همه صفحات شناسنامه بود يا فقط صفحه اول و ازدواج؟
ما فردا مي خوايم دي اچ ال كنيم :-) اميدوارم به خوبي كارات پيش بره
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان:
دوستان، به فرض اینکه بخوان ویزای یک ضرب بدن، چند روز بعد از مصاحبه ویزا رو میدن؟
تشکر کنندگان:
دوستان کسی می دونه که از فرودگاه تا مطب دنکر اونگان در ترکیه چقدر راهه؟ ما طبق بلیط 11.10 می رسیم 12.25 وقت داریم می رسیم به دکتر؟ تاخیر و پاسپورت چک و ترافیک و کسی می دونه چه جوریه وضعیتش؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان:
(2014-04-29 ساعت 02:38)nilka نوشته:  دوستان، به فرض اینکه بخوان ویزای یک ضرب بدن، چند روز بعد از مصاحبه ویزا رو میدن؟
سه تا پنج روز کاری زمان میبره
(2014-04-29 ساعت 10:27)Moamma111 نوشته:  دوستان کسی می دونه که از فرودگاه تا مطب دنکر اونگان در ترکیه چقدر راهه؟ ما طبق بلیط 11.10 می رسیم 12.25 وقت داریم می رسیم به دکتر؟ تاخیر و پاسپورت چک و ترافیک و کسی می دونه چه جوریه وضعیتش؟
با تاکسی حدود نیم ساعت و با اتوبوس کمتر از یک ساعت ، حساب اختلاف ساعت با ایران رو هم حساب کنید، اصلا زمان کم نمیرارین
خروج و چکینگ از فرودگاه شاید یک ساعت زمان ببره
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: frozen mind ، Lemony
(2014-04-29 ساعت 01:30)بهنامي نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 23:25)atial نوشته:  سلام دوستان ،، من ۴ شنبه هفته دیگه مصاحبه دارم حدود ۲۰ روز پیش هم مدارکمو فرستادم اما هیچ ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از سفارت برام نیومد ،، نیومدن ایمیل مشکلی‌ ایجاد نمیکنه؟

دوست عزيز سلام نگران نباش از پست پيگيري كن پستت چي بود دي اچ ال يا تي ان تي يا ...
توي مداوكي كه فرستادي كپي همه صفحات شناسنامه بود يا فقط صفحه اول و ازدواج؟
ما فردا مي خوايم دي اچ ال كنيم :-) اميدوارم به خوبي كارات پيش بره

با ارامکس فرستادم ، دقیقا ۳ روز بعدش هم رسیده بود به سفارت.

بله هم کپی شناسنامه و هم کپی سند ازدواج رو فرستادم از تموم صفحاتش
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان:
(2014-04-29 ساعت 10:27)Moamma111 نوشته:  دوستان کسی می دونه که از فرودگاه تا مطب دنکر اونگان در ترکیه چقدر راهه؟ ما طبق بلیط 11.10 می رسیم 12.25 وقت داریم می رسیم به دکتر؟ تاخیر و پاسپورت چک و ترافیک و کسی می دونه چه جوریه وضعیتش؟

از فرودگاه که اومدی بیرون سمت راست حود 50 متر جلوتر اتوبوسهایی هستن معروف به 422

کرایشون هرنفر 5.25 لیر
باهاشون برو و بگو دقیقا کنار پارک کوگولو دربلوار آتاتورک پیادت کنه
سختمون 237 که دفتر هوایی ماهان هم دقیقا در اون ساختمون هست....
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: exxedus ، ffrfar ، azadeh2014 ، Lemony
چرا اینجا هیشکی سفرنامه نمی نویسه؟پس این اژانسا چرا وقتی زنگ می زنی واسه هتلو بلیط هی لحظه ای هتلاشون پرو خالی می شه؟ Smile بیاین بنویسین دیگه دوستان
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان