کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوست عزیز می تونید پیشنهاد بدید وقتی که براتون بهتره را به دکتر
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: shekari ، gema
منم الان وقت گرفتم بچه‌ها، ولی‌ ۴ روز زودتر از روز مصاحبه بهم وقت داد دکتر انوش
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014 ، پرویز تابنده
چرا از آنكارا اطلاعات زياد نيست؟
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
تشکر کنندگان:
دوستان من بارها و بارها با دکتر انوش تماس گرفتم ولی جواب نمیدهSad بازم تماس میگیرم ولی دیگه دارم دیوونه میشم. امتحان دارم یه کلمه نتونستم درس بخونم!!!
اگه احیانا بازم جواب نداد بدون وقت برم مشکلی پیش میاد؟
دوستانی که به موبایل این خانم زنگ زدن و موفق به صحبت با ایشون شدن میشه به من بگن وقتی زنگ زدید ایشون خودشون تلفن رو جواب دادن یا رفت روی answering machine؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: shekari ، EmJay
(2014-05-28 ساعت 13:01)gema نوشته:  دوستان من بارها و بارها با دکتر انوش تماس گرفتم ولی جواب نمیدهSad بازم تماس میگیرم ولی دیگه دارم دیوونه میشم. امتحان دارم یه کلمه نتونستم درس بخونم!!!
دوستانی که به موبایل این خانم زنگ زدن و موفق به صحبت با ایشون شدن میشه به من بگن وقتی زنگ زدید ایشون خودشون تلفن رو جواب دادن یا رفت روی answering machine؟

من با خودش صحبت کردم. بارها هم تأکید کردم که شا خود دکتر انوش هستید؟ پاسخ مثبت گرفتم ازش!
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: gema
سلام دوستان عزیز من امروز وقت دکتر داشتم خدا را شکر صبح ساعت 8 رفتیم تا 12 ظهر تمام شد جمعه جواب میدهند
تشکر کنندگان: gema ، forgiven
دوستان اصلا استرس نداشته باشید من خودم داشتم ولی دیدم خیلی ساده هست
تشکر کنندگان: forgiven
(2014-05-27 ساعت 14:06)امید برنده نوشته:  واسه ابوظبی وقت بگیرم از دکتر؟
دوست عزیز با سلام
نی می خواد وقت بگیری .
اگر ایمیل بزنی و اونها هم یک جواب فرمالیته میدن.
شما سعی کن صبح اول وقت اونجا باشی ... از بعد از ظهر بهتره.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: gema
(2014-05-28 ساعت 13:01)gema نوشته:  دوستان من بارها و بارها با دکتر انوش تماس گرفتم ولی جواب نمیدهSad بازم تماس میگیرم ولی دیگه دارم دیوونه میشم. امتحان دارم یه کلمه نتونستم درس بخونم!!!

من هم امروز بیش از 10 بار زنگیدم، ولی هیچی به هیچی!
نمی دونم چرا؟
یه وقت گرفتن دکتر کلی استرس زا شده! همه چی هم به این وصله! تاریخ رفت، هتل
تازه یه روز تست سل می گیرن، یه روز نمی گیرن
خلاصه که
Every thing is up in the air
Cool
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: shekari ، gema ، forgiven
سلام
ما براي ايروان مصاحبه داريم.
1 - چطور هماهنگ كنم؟
2 - متن نامه براي براي يك زوج و بچه زير 5 ساله چطوريه؟
3 - اين دكتراي ايروان فارسي حرف ميزنن؟
ممنون اگر جوابمو بديد.
تشکر کنندگان:
(2014-05-29 ساعت 14:47)reza8rgh نوشته:  سلام
1 - چطور هماهنگ كنم؟
ممنون اگر جوابمو بديد.

سلام دوست عزیز،
1. باید زنگ بزنید به دکتر انوش! دوستان صفحه قبل شماره تلفنش رو گذاشتن..
2. با ایمیل ایشون کار نمیکنند... پشت تلفن بهشون بگید که چند نفرید و چه سنی و تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه رو هم بگید...
3.خیر، انگلیسی و ارمنی
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Beowulf II ، gema
(2014-05-29 ساعت 14:47)reza8rgh نوشته:  سلام
1 - چطور هماهنگ كنم؟
ممنون اگر جوابمو بديد.

دوست عزیزم آقا رضا،

بایستی به دکترهای ایروان که دو نفر هستند ایمیل بزنین و تقاضای وقت کنین،نمونه ایمیل به دکتر هم در صفحه اول این تاپیک وجود داره.،در متن نامه بگین که در چه تاریخی وقت مصاحبتون در سفارت هست و بگین که 3 نفر هستین و اسم و فامیل خودتون و خانم و بچه رو بگین و همچنین می تونین زمان مورد نظرتون برای آزمایشات پزشکی رو به دکتر مورد نظر پیشنهاد کنین تا ببینین دکتر قبول می کنن یا نه،اگه قبول کردن که چه بهتر ولی اگر قبول نکردن،خود دکتر به شما یه وقت خوب و مناسب میدن،فقط پیشنهاد می کنم که چون بچه دارین،به خاطر تست سل از بچه، حتما 4 روز کاری و غیر تعطیل قبل از وقت مصاحبه از دکتر وقت بگیرین.
اگر ایمیل زدین و بیشتر از 1 هفته طول کشید و جوابی نگرفتین،حتما زنگ بزنین،البته من و چند نفر از دوستان به دکتر کریستین ایمیل زدیم و ایشون گفتن که در تعطیلات هستن و بایستی برای گرفتن وقت به دکتر انوش اردیان زنگ بزنیم،پیشنهادم اینه که از همون اول به دکتر انوش اردیان زنگ بزنین.
هر دو دکتر انگلیسی صحبت می کنن.
تشکر کنندگان: Beowulf II ، gema ، ffrfar ، EmJay
لطفا متن نامه ایمیل برای تمدید مدیکال را بگذارید؟ ایا باید واکسنهای جدید در ایران بزنیم؟
تشکر کنندگان: ssafaye66
توی تاپیک های قبلی راجع به ترکیه صحبت نشده متاسفانه

من شش ماه مدیکالم تموم شده ایا وقتی تو سایت ویزام اومد باید قبل از رفتن مجددا وقت بگیرم یا اینکه همینجوری برم؟

تمدیدش چند روز طول میکشه؟
برای تمدید مدیکال چقدر پول میگیرن؟
و مهمممممممتر از همه چه مدارکی لازمه ببرم؟

ضمنا دکتر اونگان کارت زرد منو گرفت Sad ظاهرا هم مال همه رو گرفته...
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان:
دوستان من هم برای تمدید مدیکال باید برم دبی..میخواستم بدونم آیا nmc برای شیفت بعد از ظهر هم نوبت میده از چه ساعتی پذیرش دارند برای بعد از ظهر؟ ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان