کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
برای تمدید مدیکال در ایروان، میشه راهنمایی کنید چه واکسن هایی در ایران نیاز هست که تکرار شه؟مراحل کار در ایروان مانند قبل هست؟لطفا کسایی که برای تمدید رفتن راهنمایی کنن.
تشکر کنندگان:
میگما،
نکنه به خاطر اینکه انوش دیده اول ما به کریستین ایمیل زدیم و چون اون مرخصی بوده، به این رو زدیم داره ناز می کنه؟
نکنه بهش برخورده که ما تحویلش نگرفتیم و از مشتری های کریستین هستیم داره اذیتمون می کنه؟
شایدم با کریستین دعواش شده، ماها رو پیچونده؟
هان؟ Sad
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: gema ، EmJay ، forgiven
(2014-05-24 ساعت 15:57)gema نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 15:34)pari1392 نوشته:  من۳۰اردیبهشت به هر دو دکتر ایمل دادم دکتر کریستین گفت مرخصییم دکتر انوش هم ۷ روز زودتر از مصاحبه وقت داد من تایید کردم واز ایشون هم خواستم تایید کنه ولی هنوز جواب نهایی ندادن
دوست من چه روزی دکتر انوش جواب ایمیل شمارو دادن؟ منم همون روز بهشون ایمیل زدم ولی دریغ از جواب!

۴ساعت بعد از ایمیل من البته دکتر کریستین گفتند با دکتر انوش هماهنگی کنید
تشکر کنندگان: gema ، Beowulf II
(2014-05-24 ساعت 17:54)Beowulf II نوشته:  میگما،
نکنه به خاطر اینکه انوش دیده اول ما به کریستین ایمیل زدیم و چون اون مرخصی بوده، به این رو زدیم داره ناز می کنه؟
نکنه بهش برخورده که ما تحویلش نگرفتیم و از مشتری های کریستین هستیم داره اذیتمون می کنه؟
شایدم با کریستین دعواش شده، ماها رو پیچونده؟
هان؟ Sad

نه دوست گلم. نگران این چیزا نباشید. Wink
فکرکنم اینم الان رفته تعطیلات! پیشواز رفته!
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: Beowulf II ، pari1392
سلام به همگی دوستان .... یه سوال دارم
من به دکتر کریستین ایمیل دادم که گفت مرخصی هستم و با دکتر انوش هماهنگ کنید ... به دکتر انوش ایمیل زدم گفت 14 یا 11 جولای میخوای؟ مصاحبه من 16 جولای هست . با توجه به تاریخ مصاحبه (16 جولای)، 14 جولای رو اوکی کنم دیر نیست یا 11 جولای رو بگیرم ؟ هرچند ایمیل دادم که 14 جولای رو اوکی کنه ولی هیچ جوابی نداده ....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2014-05-24 ساعت 20:12)kooshamostofi نوشته:  سلام به همگی دوستان .... یه سوال دارم
من به دکتر کریستین ایمیل دادم که گفت مرخصی هستم و با دکتر انوش هماهنگ کنید ... به دکتر انوش ایمیل زدم گفت 14 یا 11 جولای میخوای؟ مصاحبه من 16 جولای هست . با توجه به تاریخ مصاحبه (16 جولای)، 14 جولای رو اوکی کنم دیر نیست یا 11 جولای رو بگیرم ؟ هرچند ایمیل دادم که 14 جولای رو اوکی کنه ولی هیچ جوابی نداده ....
سلام دوست من نه اصلا هم دیر نیست و خیلی هم وقت خوبی بهتون داده. من یک سوال از شما دارم, شما کی ایمیل زدید بهشون و کی جواب گرفتید ازشون؟ بنده و چندتا از دوستان رو حسابی کاشتن...Sad
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: Beowulf II ، kooshamostofi ، محبت
دوستانم.....من زودتر از همسرم که برنده کیس هست به دبی میرم...حال سوال من اینه که بدون همسرم مدیکال من انجام میشه ؟
با تشکر از پاسختون
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
دوستان اصلا نگران جواب ندادن دکتر انوش نباشید. دوشنبه حتما جواب میده - ظاهرا دکتر انوش روزهای زوج هستند. به من و دوستان دیگه هم روز چهارشنبه جواب دادن- حتما شنبه و یکشنبه هم تعطیل هستن . پس دوشنبه جواب میده - نگران نباشید
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema ، EmJay ، shekari ، Beowulf II ، natasha
سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها میگم آدرس NMC ‎‏ ابوظبی رو کسی داره؟یا اگر لینکی در موردش تو مهاجرسرا دارید بی زحمت بهم بدید.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان:
چرا دکتر انوش جواب نمیده اخه
شماره کیس:2014AS00076xx
کنسولگری:انکارا تغییر به ایروان
تاریخ روئت قبولی در سایت:3may
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25june
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان: Beowulf II ، zepehr ، EmJay
(2014-05-25 ساعت 09:12)ghazalii نوشته:  چرا دکتر انوش جواب نمیده اخه
امروز روز تعطیلشونه. فردا امیدوارم جواب بده...
تشکر کنندگان: aghaghia ، shekari ، Beowulf II
دوستان اگر کسی که برنده شده همراه هم داشته باشه، آیا همراهانش هم باید معاینات پزشکی رو انجام بدن؟
تشکر کنندگان: Beowulf II ، zepehr
(2014-05-25 ساعت 18:43)fatimafam نوشته:  دوستان اگر کسی که برنده شده همراه هم داشته باشه، آیا همراهانش هم باید معاینات پزشکی رو انجام بدن؟

دوست من منظورتون از همراه دقیقا چیه؟ اگه منظورتون افراد مشمول کیسه(همسر و یا فرزند)بله 100%باید انجام بدن, ولی اگه منظورتون شخصیه که قراره صرفا شما رو در مسافرت همراهی کنه,خیر احتیاجی نیست.
تشکر کنندگان: fatimafam ، Beowulf II ، محبت ، zepehr
(2014-05-22 ساعت 22:55)nazanin fatemi نوشته:  سلام دوستان....ایا برای انجام مدیکال حضور شخص برنده الزامیست ؟ چون من وپسرم به خاطرتست سل پسرم زودتر از همسرم که (برنده اصلیست) به دبی میریم ؟
خير احتياجي به حضور فرد برنده نيست ، شما ميتونيد از هم جدا انجام بدين
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: Beowulf II ، nazanin fatemi ، zepehr
دوستان سلام
دكتر شوكلا بالاخره به من جواب داد....اما تاريخ دقيق بهم نداده....فقط توضيح داده كه براي بزرگسالان 2 روز كاري جواب مديكال آماده ميشه و براي بچه هاي 2 تا 14 ساله هم 48 ساعت ( حالا اين چه فرقي با همون دو روز داره من كه نفهمديم!)
و همه اينا در صورتي هست كه جواب آزمايشاتمون نرمال باشه
كلينيك فقط جمعه ها تعطيله ديگه نه؟
باتوجه به روز مصاحبه من كه دوشنبه هست اگه پنجشنبه برم همه چيز اكي هست ديگه انشالااااااا؟
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان