موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-06 ساعت 10:40)rezahoorjandi نوشته: (2015-09-06 ساعت 08:34)rk20000 نوشته: سلام دوستان دیروز من اون نامه ای رو که برای همسرم به آدرس اونجا ارسال شد رو دقیق خوندم نوشته بود پرونده شما به کالیفرنیا انتقال داده شده . حالا یه سوال ما باید چند وقت منتظر باشیم تا اپرووو بشیم و کارامون رو روال بیفته؟
با سلام
دقیق نمیشه گفت ولی فکر کنم حدود یکی دو ماه حداقل باید صبر کنیم تا اپروو بشیم و پروندمون که رفت NVC بقیه مراحل را انجام بدیم.
براي فرزندان بالاي ٢١ مجرد هم همين فرم I130 رو بايد پر كرد؟
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-06 ساعت 13:55)asrainman نوشته: (2015-09-06 ساعت 08:23)rezahoorjandi نوشته: (2015-09-06 ساعت 07:58)asrainman نوشته: (2015-09-06 ساعت 07:43)rezahoorjandi نوشته: ۱۰ ماه بعد
Case Was Received At My Local Office On September ۴, ۲۰۱۵, we received your Form I-130, Immigrant Petition for Relative, Fiance(E), or Orphan, Receipt Number EAC1590****, at your local office. If you move, go to
www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address
.
خسته نباشه این اداره مهاجرت
دوست عزيز يه سوال.
اين my local office كجاست؟
يعني بخشي از uscis هست يا بخشي از nvc؟
و زمانيكه به اين قسمت ميرسه كيس، يعني در چه وضعتيه؟
ممنونم
۱)منظورش از Local Office یکی از چهار مرکزی هست که روی پرونده های ما کار میکنه، پرونده ما مرکز ورمونت بود که فقط مسئول خاک دهی به پرونده بود تا ۱۰ ماه، چند روز پیش پرونده مارو از زیر خاک در آوردن و قبول زحمت فرمودند و فرستادن مرکز کالیفرنیا.
۲)در این مرحله پرونده دست USCIS هست، هر زمان که اپروو بشه میفرستن NVC و بقیه داستان....
۳)در این قسمت پرونده اولیه که همون فرم I-130 هست رو بررسی میکنن و پس از تایید اعلام میکنند و سپس میفرستن NVC.
دوست خوبم ممنون از پاسختون،آخه من 2006 واسم تقاضاي f4 شده و 2009 هم اپروو شده.تا قبل از دسامبر ۲۰۱۴ هر وقت توي سايت uscis چك ميكردم ميگفت در فلان تاريخ پرونده شما اپروو شده اما از دسامبر وقتي كيس نامبر رو چك ميكنم اين پيام رو ميده:
On December 11, ۲۰۱۴, we received your Form I-130, Immigrant Petition for Relative, Fiance(E), or Orphan, Receipt Number WAC0700453***, at your local office.
واسه همين من متوجه نميشم !!!
آخه وقتي اپروو ميشه پرونده ميره به nvc ، اما تا جايي كه من فهميدم local office زير مجموعه اي از uscis هست
?????
دوست عزیز من F4 نمیدونم چیه چون ما F2A اقدام کردیم. ولی اگر پرونده شما اپروو شده 100% پرونده شما ارسال شده به NVC و باید بقیه مراحل رو اونجا پیگیری بفرمایید و فرم های 261 و 260 و مدارک اسپانسر را ارسال کنید و بقیه مراحل که باید مستحضر باشید.
دوستان مطلع و پیش کسوت لطفا راهنمایی بفرمایند!!!
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(NVC Welcome Letter (PAOSF ما 1 سپتامبر اومده که شماره اینویس و کاور شیت هم همراشه. ولی ما هنوز نتونستیم اسپانسر پیدا کنیم. از طرفی تو نامه نوشته تا 1 سال باید مدارک رو ارسال کنیم. از دوستان پیشکسوت کسی هست که کمک کنه تو این شرایط می بایستی پرداختارو انجام بدم یا تا پیدا کردن اسپانسر صبر کنم. خیلی پیچیده شده ...
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان توجه کنید 77% ظرفیت این گروه برای همسران و بچه های زیر 21 سال و بقیه برای بچه های ازدواج نکرده بالای 21 سال است.
با توجه به نبود انباشت تقاضا برای گروه F2A، لذا 77% سهمیه جوابگوی تمام تقاضاهای این گروه در مجموع 2015 و 2016 می باشد.
از سال بعد گروه F2B از مازاد سهمیه F2A استفاده می کنند.
لذا عزیزانی که برای فرزندانشان تقاضا داده اند نوبت آنها به تدریج از 7 سال به 5 نزول پیدا می کند.
فاصله تقاضا تا مصاحبه بزودی برای گروه F2A به 15 ماه و برای گروه F2B به 60 ماه کاهش می یابد.
-----------------------
FAMILY-SPONSORED PREFERENCES
First: (F1) Unmarried Sons and Daughters of U.S. Citizens: 23,400 plus any numbers not required for fourth preference.
Second: Spouses and Children, and Unmarried Sons and Daughters of Permanent Residents: 114,200, plus the number (if any) by which the worldwide family preference level exceeds 226,000, plus any unused first preference numbers:
A. (F2A) Spouses and Children of Permanent Residents: 77% of the overall second preference limitation, of which 75% are exempt from the per-country limit;
B. (F2B) Unmarried Sons and Daughters (21 years of age or older) of Permanent Residents: 23% of the overall second preference limitation.
Third: (F3) Married Sons and Daughters of U.S. Citizens: 23,400, plus any numbers not required by first and second preferences.
Fourth: (F4) Brothers and Sisters of Adult U.S. Citizens: 65,000, plus any numbers not required by first three preferences.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان تو قسمت پرداخت ١٢٠$ زده paid چند روز بايد صبر كنم تا ٣٢٠ دلار باز شه الان از زمان پرداخت ١٢٠$ ٥ روز ميگذره مرسي از راهنماييتون
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال دارم .
من پرداخت ها رو انجام دادم و الان در حالت inprocess هست .ولی هنوز مدارک مربوط به اسپانسرم آماده نشده .آیا این پروسه dedline دارد ؟تا چه مدت زمانی میتوان انجام داد و ارسال کرد .
ممنون میشم