موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-21 ساعت 04:16)alireza51 نوشته: (2015-10-21 ساعت 04:08)فریاد تنها نوشته: سلام دوستان سوالی داشتم بعد از اپروو مدارکی که فرستادیم معمولا تاریخ مصاحبه برای کی اعلام میشه؟
سلام
لطفا پبام خصوصی خودتان را چک کنید و در صورت امکان امضای خود را تکمیل کنید.
شما پس از ارسال مدارک(اسپانسر+ مدارک خودتان و بازمانده) کامپلیت می شوید.
در صورتیکه کارنت شده باشید و سفارت وقت داشته باشد حداکثر 45 روز به مصاحبه می روید.
اگر هم مثل آنکارا، وقت سفارت پر باشد و وقت نداشته باشد حدود ۲ تا ۳ ماه بعد کامپلیت و یا هر کی سفارت وقت داشت.
پس مصاحبه ابتدا به بولتن ویزا و کارنت شدن و سپس به خالی بودن وقت سفارت بستگی دارد.
آیا شما مدارک را پست کرده اید؟
آیا 325 دلار و فرم 260 را تکمیل کرده اید؟
آیا نامه کامپلیت را گرفته اید؟
سفارت محل مصاحبه شما کجاست؟
امضای شما جهت پاسخگویی بهتر کامل نیست.
روی جدول آخرین وضعیت دوستان کلیک کنید تا موقعیت خودتان را نسبت به بقیه متوجه شوید.
موفق باشید.
بله من تمام مدارک را فرستادم و تمام پولها را هم واریز کردم و الان منتظر تاریخ مصاحبه برای همسرم هستم مدارک را اواخر سپتامبر ارسال کردم
راهنمای روندکار بازماندگان لاتاری
جدول آخرین وضعیت دوستان
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
خیلی وقت بود که اینطرف ها پیدام نشده بود نه؟! :-)
خیلی خوشحالم که میبینم خیلی از دوستان کارشون پیش رفته و مصاحبه رفته اند. گسی هم ویزا گرفته بیاد اینجا دستی هم برای ما تکون بده؟ با نگاه کوتاهی که به مطالب چند صفحه گذشته کردم متوجه شدم که آقای alireza51 خیلی وقت میگذارن و جور ما رو میکشن و سوالات دوستان را با دقت کوشش زیادی پاسخ میدن. من از جانب خودم خیلی ازشون تشکر میکنم. فقط جناب علیرضا خان توجه کنید که بی هوا و از روی خیر خواهی از طرف دولت امریکا به کسی قول نیدید که توقع بیجا ایجاد نکنه. مراحلی که طی میشه تا دوستان ویزا بگیرند در طی این سالها تغییرات زیادی داشته ولی روند کلی همیشه یکی بوده. تنها روند زمانی بررسی و تایید تقاضا ها همیشه در حال تغییر بوده و هر آن هم ممکنه تغییری صورت بگیره. روند کلیرنس هم که اصلا گسی نمیدونه چقدر ممکنه طول بکشه!
به هر حال دوستان عزیز یک روز همه ی این برنامه ها تموم میشه و ویزا رو میگیرین و تشریف میارین اینجا و تازه اول بدو بدو!!
منو خیلی خوشحال تر میکنید اگه زیر همین پست بهم بگید کیا ویزا رو گرفتن و کیا اومدن اینوری!!
اگر هم سوالی هست که فکر میکنید من میتونم پاسخ بدم ، سوال را همینجا مطرح کنید و لینکشو برای من پیام خصوصی بگذارید.
موفق باشید!!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزبراى همتون آرزوى موفقيت دارم.فقط خيلى ريلکس باشيد .مصاحبه من آنکارا بود ازم فقط پرسيدن که چند ساله ازدواج کردين,بچه داريد،عکس خواستن که دو تايى توش باشيم.مدارک اسپانسر وشواهد مالى .براشون سر کار بودن پتيشنر مهم بود.فقط خودتون وسطاش بگيد که ما کيس لاتارى بوديم و چه شد من وقتى توضيح دادم آفيسر رفت با يه آفيسر ديگه صحبت کردو بعد تصميم گرفت.موفق باشيد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک سوال داشتم. کسانی که نامهٔ کامپلت شدن کیس را از NVC دریافت کردن، براشون نامه بصورت ایمیل فرستاده شده یا با پست فرستاده شده؟ ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .میشه منو راهنمایی کنین .ان وی سی ازم 2014 irs transcript خواسته .من گرین کارتم رو که گرفتم با پاس سفید برگشتم و برای همسرم اقدام کردم نه اونجا زندگی کردم نه موندم حالا اینو باید جکار کنم؟
اگه میشه لطف کنین سریع تر بهم جواب بدین .اعصابم خورد شده بعد از اینهمه علافی نمیفهمم چرا اینا اصلا کیس رو نمیخونن و عین ماشین به همه یه چیز میگن.یعنی اصلا وضع ما جامانده های لاتاری واسشون فرقی نداره.به خدا بعد از درد سر اسپانسر این یکی دیگه حسابی اشفته ام کرده.لطفا کمکم کنین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ضمنا گفته اگه لازم نیست که federal income tax returnرا فایل کنین کتبا بنویسین چرا منظورش چیه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ممنونم اقای علیرضا.خدا به شما عمر با عزت بدهد که اینقدر مهربان و مثبت هستید.پیغامتونو گرفتم و انجام دادم منتظر جوابم.باشه من نامه صفحه 139 رو هم پر میکنم میفرستم.البته ایمیل میکنم چون میشه.شاید با همین کارم درست بشه و وقت مصاحبه رو بدن.ولی واقعا میگم خدمتتون اینا اصلا دقت کاری ندارن دوباره تو نامشون نوشتن پولو کامل ندادی و واسه دخترت باید فرم 260 پر کنی .در حالی که دخترم گرین کارت داره.خسته شدم از دستشون.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی دوست گرامیمون آقای علیرضا که گفتن نامه ی صفحه ی 193 نه 139.من امروز از دست اینا قاطیم.ببخشید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-22 ساعت 17:38)خانوم دکتر 3 نوشته: سلام و ممنونم اقای علیرضا.خدا به شما عمر با عزت بدهد که اینقدر مهربان و مثبت هستید.پیغامتونو گرفتم و انجام دادم منتظر جوابم.باشه من نامه صفحه 139 رو هم پر میکنم میفرستم.البته ایمیل میکنم چون میشه.شاید با همین کارم درست بشه و وقت مصاحبه رو بدن.ولی واقعا میگم خدمتتون اینا اصلا دقت کاری ندارن دوباره تو نامشون نوشتن پولو کامل ندادی و واسه دخترت باید فرم 260 پر کنی .در حالی که دخترم گرین کارت داره.خسته شدم از دستشون.
سلام
نامه باید امضا اصل مطابق با امضا فرم I864 باشد و پست شود
بازمانده لاتاری 2014
PD 30 Sep و Approve 5 march و case and invoice number 26 June و DS261 11 July وPayment 120$ 22 July و Payment 325$ 27 July و DS260 8 August و
documents sending to NVC 31 َAugust و receiving documents by NVC 2 september و complete letter 30 September و2016 interview April 24 و آپدیت دوخطی 2017 may 5 و کلیر و ویزا June 14 2017