موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-26 ساعت 01:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 01:34 توسط amjad.)
با سلام
با نظر دوستمون Shahabpkدر خصوص غیبت بیش از شش ماه در امریکا موافقم . قوانین مسافرتهای بین المللی برای دارندگان گرین کارت کاملا روشن و شفاف ، در پاراگراف اخر صفحه:
Additionally, absences from the United States of six months or more may disrupt the continuous residency required for naturalization. If your absence is one year or longer and you wish to preserve your continuous residency in the United States for naturalization purposes, you may file an Application to Preserve Residence for Naturalization Purposes on Form N-470
منبع
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ،
من يه دختر ٢٤ساله دارم خيلي نگران هستم چون خودم و همسرم و دختر ديگه ام گيرين كارت از طريق لاتاري گرفتيم اما دخترم بالآي ٢١ سال بود ، و شامل اون نميشد ، اين چه قانونيه ؟؟ لطفا اگر كسي اطلاعي داره در اين زمينه لطفا راهنمايي كنه.:-(:-( ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-26 ساعت 09:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 10:51 توسط smpf.)
following to join benefitsرا رفتم تو سایت خوندم این هیچ ارتباطی با ما که همسرمون ویزا نگرفته نداره .وفقط برای بچه هاس تو پرانتز نوشته childما باید green card holder را دنبال کنیم که چیزی در مورد اسپانسر و اینا هم ننوشته حتی در مورد درامد وشاغل بودن شما ها اینا رو از کجا فهمیدین
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز و بزرگوارم سلام ؛
در ابتدا تشكر ميكنم از بزرگانى كه اينجا جمع شدند و تجربياتشون براى كمك به ديگران مطرح ميكنند بخصوص يوزر عزيزم كه لطفشون در تمامى بخشها شامل حال دوستان ميشه و فقط تشكر خشك و خالى من نميتونه جوابگوى زحمات ايشون در بخشهاى مختلف بشه...
سؤالى كه من دارم اين كه آيا شخصى كه سيتيزن هست ولى داخل آمريكا زندگى نميكنه ميتونه در سفارت به كس ديگر(غير اقوام درجه يك) كمكى بكنه براى دريافت ويزا(چه توريستى چه اقامت)؟
سپاس