موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بولتين ويزا براي ماه مارس به coming soon رفته
اميدوارم اين ماه ٧٥ روزه باشيم
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بولتين ويزاي ماه مارس فقط ٢٢ روز جلو رفت. ٢٢ سپتامبر
بااين سرعت ارام فكر كنم روند كار ما به دو سال و نيم بكشه
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-09 ساعت 14:54)SHABAH51 نوشته: پی نوشـت: محض اطلاع دوستان خوبم , نامه مصاحبه من هم چندروزی است رسیده.
سلام
مبارکه
چه تاریخی وقت گرفتید؟
بازمانده لاتاری 2014 (F2A)
Pd = 2014/10/06
Interview = 2016/05/16(ABD)
دو خطی = 2016/12/08
OR = 2016/12/12
Clear = 2016/12/13
Enter to = USA 01/22/2017
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
alireza51
(2016-02-09 ساعت 14:54)SHABAH51 نوشته: پی نوشـت: محض اطلاع دوستان خوبم , نامه مصاحبه من هم چندروزی است رسیده.
سلام. تبريك ميگم. اميدوارم كه شما هم با ويزاي يكضرب به خانواده بپيونديد
ميشه لطفاً سفارتي كه مصاحبه داريد را بفرماييد
چون ميگن انكارا خيلي شلوغه و به كارنت شده ها هم دير وقت ميده
23 sep دوخطي -
11oct o
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
چند سوال دارم از دوستاني كه براي مصاحبه به انكارا رفتند
من سري قبل مصاحبه ام ارمنستان بود و مدارك مديكالم را دارم
١- الان هم كارت واكسنم را مجدداًازانستيتو پاستور گرفتم
اما تاپيك مديكال انكارا را ميخوانم همه نوشتند كه دكتر اونكان مجدداًواكسن ابله به همه ميزنند و ١٣٠ دلار ميگيرند.
ايا اين صحت دارد ؟ براي جلوگيري از اين پول مفت چه بايد كرد ؟ ايا شامل حال ما كه پرونده مديكال از قبل داشتيم هم ميشود ؟
٢- ايا مثل لاتاري باز بايد يكماه قبل مصاحبه مدارك فرستاد ( چون انكارا قانونش با ارمنستان فرق ميكرد. از افرادي كه در ارمنستان مصاحبه. داشتند يك سري ترجمه ميخواستند كه ان را هم روز مصاحبه ميبرديم و تحويل ميداديم. اما بچه هاي لاتاري كه مصاحبه در انكارا داشتند بايد پست ميكردند
اما ما كه همسرانمون كپي مداركمون را به nvc فرستادند ايا باز هم نياز به ارسال مدارك يكماه قبل از مصاحبه داريم ؟
٣- باز پر كردن csc و معرفي ptt لازمه ؟
تمام اين قراي بازي ها مال انكاراست
(ارمنستان خيلي خوب بود
كاش باز ارمنستان ميفتادم )
23 sep دوخطي -
11oct o
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
1- علیرضای عزیز تاریخ مصاحبه من اواخر مارچ است
2- فرنود عزیز سفارت من هم آنکاراست. من فکر نمی کنم شلوغی آنکارا مطرح باشد چون به جز من که به دلایل دیگر با تاخیر وقت گرفتم بقیه دوستانی که آنکارا مصاحبه داشتند و کارنت شده بودند بلافاصله بعد از کامپلیت نامه مصاحبه را گرفتند. پس موضوع شلوغی سفارت منتفی است.
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه
زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر
F2a:5th November 2013 .....اپروو شده بعد از 18 ماه
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
به به! خبرای خوب!!
شهرام جان بالاخره تلسم رو شکستی! فرنود عزیز هم مبارک باشه. ایشالا زود زود ویزا ها رو میگیرید و تشریف میارید و .... بدو بدو شروع میشه!!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من از بازمانده های لاتاری هستمو برای همسرم با کپی ویزا اقدام کردم ایا کسی خبر داره که من باید کپی گرین کارتو براشون بفرستم ؟؟به کدوم ادرس همون یوسیس که برای مدارک فرستادم؟بعد اینکه اگه نفرستم ممکنه در اپرو شدن خللی وارد شه؟؟ممنون میشم جواب بدین
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دو تا سوال دارم. اگه کسی میدونه لطف کنه جواب بده خیلی خیلی ممنون میشم
من دارم فرم I-130 رو پر میکنم تو قسمت information about you مورد 14 چجوری باید جواب داد؟ چه تاریخی رو باید نوشت و منظور از class of admission چیه؟؟؟؟؟؟
سوال دوم اینکه تو قسمت information about your relative مورد 16 رو باید yes بزنیم یا no ؟؟ چون همسرم با من تو پروسه لاتاری بوده و ویزا نگرفته!!!
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016