2014-07-12 ساعت 02:32
uothosa pid='520542' dateline='1404932959']
[/quote]
سلام
از اینکه انقدر دیر پاسخ میدم عذر خواهی می کنم. اینجایی که هستم دسترسی به اینترنت خیلی سخته. خصوصا از طریق موبایل.
اگر که پرونده شما هنوز در uscis هست و هنوز به مرحله decision نرسیده معنیش اینه که شما هنوز اپروو نشدید. وقتی که اپروو شدید برای شما یک نامه با کد i-767c می فرستند و به شما اعلام میکنند. بعد از یک یا دو ماه nvc شماره کیس شما را اعلام میکنه. تاریخی که در بالا اعلام کردم تاریخی هست که روی رسید uscis زده میشه. که به اصطلاح Priority Date گفته میشه. دوستانی هستند که تا چند سال طول کشیده تا اپرو شدند. برای دیدن لینک همین تاریخی که اعلام کردم اوایل همین تاپیک یک راهنما داریم. لطفا مطالعه کنید.
گذاشتن لینکش برام از اینجا خیلی سخته. اگه دوستان زحمت بکشند ممنون میشم.
(2014-07-08 ساعت 21:11)Shahabpk نوشته:پدر من فکر میکنم که تنها کسی بود که پارسال 16 سپتامبر کلیر شد و من 17 سپتامبر پاسپورتش رو تحویل سفارت دادم بعد از 10 روز پاسپورتش را خالی... ممکن هست میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون از اینکه USCISتا 25 سپتامبر 2013 رو رسیدگی کرده یعنی چی؟ و من کارنت شدن رو از کدوم آدرس باید دنبال بکنم؟ آیا خودشون با ایمیل کیس نامبر اعلام میکنند؟(2014-07-08 ساعت 01:56)hosa نوشته: عزیزان سلام. از تاریخ فرستادن مدارک به USCIS و...سلام
خب معمولا تو این مرحله باید منتظر کارنت شدن بمونید....
[/quote]
سلام
از اینکه انقدر دیر پاسخ میدم عذر خواهی می کنم. اینجایی که هستم دسترسی به اینترنت خیلی سخته. خصوصا از طریق موبایل.
اگر که پرونده شما هنوز در uscis هست و هنوز به مرحله decision نرسیده معنیش اینه که شما هنوز اپروو نشدید. وقتی که اپروو شدید برای شما یک نامه با کد i-767c می فرستند و به شما اعلام میکنند. بعد از یک یا دو ماه nvc شماره کیس شما را اعلام میکنه. تاریخی که در بالا اعلام کردم تاریخی هست که روی رسید uscis زده میشه. که به اصطلاح Priority Date گفته میشه. دوستانی هستند که تا چند سال طول کشیده تا اپرو شدند. برای دیدن لینک همین تاریخی که اعلام کردم اوایل همین تاپیک یک راهنما داریم. لطفا مطالعه کنید.
گذاشتن لینکش برام از اینجا خیلی سخته. اگه دوستان زحمت بکشند ممنون میشم.
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]