موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
شاندیز خان بالاخره کار خودتو کردی!
امروز پروازمو عوض کردم . اوایل سپنامبر میرم ایروان برای ویزا .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
آقا شهاب در تایید توصیه دوستان .کار خوبی کردید.می خواستم بگم عجب دل بزرگی دارید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اقا شهاب عزيز
باز هم تبريك
خوشحالم تصميم گرفتيد توصيه دوستان را عملي كنيد، ته دل ما هم تاپ تاپ ميكرد نكنه بعلت تاخير دوباره كليرنس بخوريد و اين اوضاع و قاطي پاتي شدن ها ي صدور ويزا امسال و يك نظم در بي نظمي كه ما نميتونيم از كارشون سر در بياريم سنگ اندازي تو كار پيش بياره، كار كي تموم شد وقتي ويزا تو پاس ايشود شد،
يك سري هم به كليرنس ٢٠١٤ ايي ها بزنيد، بد نيست! به خيلي هاشون تو آگوست اعلام كردن ويزا نامبر در اين ماه تموم شده و همه را سرگردون كردند.
به قول قديمي ها انشا.... ويزا تو پاستون بزودي بخورهههههه يك هوراااااي ديگه براتون داريم و اميدوارم مشكل تون هم در كنارش بخوبي حل بشه
و زودتر پيش خانواده باشيد و از اونجا با آرامش و شادي و شادكامي هواي همه ما را مثل هميشه داشته باشيد
منتظر خبر ها خوب وبيشتر براي همه خصوصا نفر بعدي دكتر پدي گرامي و منتظر الكلير خودمان
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-23 ساعت 18:48)smpf نوشته: سلام اقا شهاب عزيز
باز هم تبريك
خوشحالم تصميم گرفتيد توصيه دوستان را عملي كنيد، ته دل ما هم تاپ تاپ ميكرد نكنه بعلت تاخير دوباره كليرنس بخوريد و اين اوضاع و قاطي پاتي شدن ها ي صدور ويزا امسال و يك نظم در بي نظمي كه ما نميتونيم از كارشون سر در بياريم سنگ اندازي تو كار پيش بياره، كار كي تموم شد وقتي ويزا تو پاس ايشود شد،
يك سري هم به كليرنس ٢٠١٤ ايي ها بزنيد، بد نيست! به خيلي هاشون تو آگوست اعلام كردن ويزا نامبر در اين ماه تموم شده و همه را سرگردون كردند.
به قول قديمي ها انشا.... ويزا تو پاستون بزودي بخورهههههه يك هوراااااي ديگه براتون داريم و اميدوارم مشكل تون هم در كنارش بخوبي حل بشه
و زودتر پيش خانواده باشيد و از اونجا با آرامش و شادي و شادكامي هواي همه ما را مثل هميشه داشته باشيد
منتظر خبر ها خوب وبيشتر براي همه خصوصا نفر بعدي دكتر پدي گرامي و منتظر الكلير خودمان
خدا از دهنتان بشنود انشاالله
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من همسرم برنده و ویزاشو هم گرفته و من تو ا پی هستم.در صورت عدم صدور ویزای من. ایا با رفتن همسرم به امریکا چند سال زمان لازمه تا بنده بتونم ملحق شم؟
شنیدم برای لاتاری فرق داره چون ویزای عادی همسر یک دارنده گرین کارت مثل اینکه 5 سال میخاد یعنی تا سیتیزن شدن دارنده.
if there is a will,there is a way
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.باز تنهایی من شروع شد.دیشب بچه ها رفتن
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013