کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-01-24 ساعت 12:12)tenese نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 09:56)aseman abi نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیز
صبح جمعتون بخیر و شادی و با انرژی مثبتTongueSmile
یه سوال داشتم ؟ از دوستانی که از 1 اکتبر تا 24 اکتبر تو انکارا مصاحبه شدن کسی هست که تا حالا تو سیس اپدیت نشده باشه؟ ( به غیر از ایمیل)
ممنون میشم که جوابمو بدین و منو از فکر و خیال در بیارینBig Grin

از زمانی که سیس کیس ها رو می شناسه ما فقط یکبار و اون هم بعد از ارسال ایمیل آپدیت شدیم و دیگر هیچ ولی میدونم که این هفته قرار یه خبرهایی بشه آخه 4 ماه رو به سلامتی پشت سر میگذاریم
لطفا جواب این سوالو هم بدیدسوال
سوالتون سوال منم هست شدید
ممنون میشم اگه به پاسخ رسیدید به منم بگیدTongue
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، tenese ، kage.omid
ديگه احتمالا كيسهاي خانوادگي و ازدواج كم كم داره تموم ميشه و ميخوان برن سر لاتاريا
به سلامتي هفته ديگه هم اينجا همش جيغ و داد و هورا داريم
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-01-24 ساعت 13:45)kage.omid نوشته:  ديگه احتمالا كيسهاي خانوادگي و ازدواج كم كم داره تموم ميشه و ميخوان برن سر لاتاريا

ايشااااااالللللللااااااااااااBig Grin انرژي مثبت فراموش نشهWink
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، tenese ، kage.omid ، ojee ، mrpahlevani ، soli asali ، NIKKI ، 2014winner ، قصه گو
(2014-01-24 ساعت 13:11)pari pariaaa نوشته:  سلااااااامممممممم .ايروان الان آپديت شد.يه كيس لاتاري اعلام كردن بالاخره Smile

2014AS1389
بالاخره یک تکونی به خودشو دادن امیدوارم ارمنستان در چند روز اینده با اعلام کیس های لاتاری بترکونه Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-01-24 ساعت 14:06)pari pariaaa نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 13:45)kage.omid نوشته:  ديگه احتمالا كيسهاي خانوادگي و ازدواج كم كم داره تموم ميشه و ميخوان برن سر لاتاريا
ايشااااااالللللللااااااااااااBig Grin انرژي مثبت فراموش نشهWink
به جرات میتونم بگم تعدادشون هنوز از شما بیشتر ! اما من از طرف خودم میگم دواززززززززززززززززده سال صبر کردم اینم روش ، حتما کارتون درست میشه ، شک نکنین - شما برین انگار ما نرفتیمBig Grin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aseman abi ، Narvan ، kage.omid ، soli asali ، 2014winner ، nedaba ، Sara_lphmkf ، Saeedv13 ، pari pari
قصد بي احترامي به كيسهاي ازدواج يا خانوادگي و ... ندارم ولي كيسهاي لاتاري از لحاظ محدوديت زماني نسبت به كيسهاي ديگه زمان كمتري دارند تا تكليفشون مشخص بشه ما همش يك سال فرصت داريم تكليفمون مشخص بشه ولي كيسهاي ديگه زمان خيلي بيشتري دارند چرا يه تقسيم بندي زماني درستي براي همه كيسها نميذارن؟چهار روز به اين كيس ميرسن جهار روز به اون كيس
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: ojee ، aseman abi ، tenese ، soli asali ، NIKKI ، 2014winner ، nedaba ، pari pariaaa ، hamedapple ، Sara_lphmkf
سلام دوستان عزیز
من 20 ژانویه به آنکارا ایمیل زدم و امروز 24 ژانویه بهم این جواب رو داد:
Dear
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
Sincerely
Immigrant Visa Unit
This email is UNCLASSIFIED.
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

(2014-01-24 ساعت 14:09)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 13:11)pari pariaaa نوشته:  سلااااااامممممممم .ايروان الان آپديت شد.يه كيس لاتاري اعلام كردن بالاخره Smile

2014AS1389
بالاخره یک تکونی به خودشو دادن امیدوارم ارمنستان در چند روز اینده با اعلام کیس های لاتاری بترکونه Big Grin

بچه ها فکر کنم کیس اعلامی آنکارا هم نارون اینا باشن این دفعه
نارون اینا مبارکه ایشالا دست راست فراموش نشه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: soli asali ، Narvan ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، pari pari
(2014-01-24 ساعت 15:19)پائیز نوشته:  

2014AS1389

سلام
ببخشید میشه بگید از کجا چک کردید و دیدید ترکیه یک کیسه لاتاری رو اعلام کرده.چون تو دو هفته گذشته من تو سایت ندیدم که ترکیه کیسه لاتاری اعلام کنه.با تشکر
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: soli asali ، hamidrezapir1 ، reza.sa
سلام بر همه منتظران ظهور ویزا!
ما دیروز برای سومین بار بعد از مصاحبه آپدیت شدیم. (16، 22 و 23 ژانویه). نمیدونم دقیقا چه تحلیلی میشه داشت ولی به نظرم خوب هستش و نشون میده حداقل سه تا بررسی هر چند کوچک انجام شده است.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: tenese ، soli asali ، Narvan ، nedaba ، pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، ojee ، reza.sa ، قصه گو ، Saeedv13 ، میما ، pari pari
(2014-01-24 ساعت 15:42)rava نوشته:  

2014AS1389

سلام
ببخشید میشه بگید از کجا چک کردید و دیدید ترکیه یک کیسه لاتاری رو اعلام کرده.چون تو دو هفته گذشته من تو سایت ندیدم که ترکیه کیسه لاتاری اعلام کنه.با تشکر
اعلام نکرده دوست من .....گفتم فکر کنم که نفر بعدی نارون باشه...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: soli asali ، Narvan ، hamidrezapir1
(2014-01-24 ساعت 15:46)پائیز نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 15:42)rava نوشته:  

2014AS1389

سلام
اعلام نکرده دوست من .....گفتم فکر کنم که نفر بعدی نارون باشه...

ممنون، آپدیت فایل ما 24 و 30 دسامبر و 16 و 17 ژانویه هستش،حالا ما هم برای ایندفعه امیدوار باشیم یا نه؟
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: soli asali ، Narvan ، pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، قصه گو
(2014-01-24 ساعت 15:15)farazz نوشته:  سلام دوستان عزیز
من 20 ژانویه به آنکارا ایمیل زدم و امروز 24 ژانویه بهم این جواب رو داد:
Dear
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
Sincerely
Immigrant Visa Unit

به من این جواب رو دادن
Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
این کلمه pending یه جورایی منو اذیت میکنه. به نظر شما این هم یه روتین جواب آنکارا هست یا مشکلی وجود داره؟؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، hamidrezapir1
(2014-01-24 ساعت 09:56)aseman abi نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیز
صبح جمعتون بخیر و شادی و با انرژی مثبتTongueSmile
یه سوال داشتم ؟ از دوستانی که از 1 اکتبر تا 24 اکتبر تو انکارا مصاحبه شدن کسی هست که تا حالا تو سیس اپدیت نشده باشه؟ ( به غیر از ایمیل)
ممنون میشم که جوابمو بدین و منو از فکر و خیال در بیارینBig Grin

بله. یکیش ما
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: 2014winner ، soli asali ، aseman abi ، hamidrezapir1 ، قصه گو
اينم از جواب ما :

Dear Sir,

As we have explained in our previous correspondences the administrative
processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency
process and our office does not have any control over it. Please be
assured that this case will progress as rapidly as permitted by law.
Once the result is received, the case number will be announced on our
web site.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان