کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من که دوست دارم کلیرنسم تا میشه طولانی بشه که به کارام برسم واقعا این همه عجله و استرس شماها رو درک نمیکنم آخه با این وضع پیش بره که همتون خدای نکرده با مریضی اعصاب و هزار و یک نوع بیماری روحی میرید آمریکا آخر سر
بابا بیخیال شد شد نشد هم فبها
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: meisam14 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، hamid_fs3 ، pari pari
(2014-01-23 ساعت 16:12)alimomen نوشته:  من که دوست دارم کلیرنسم تا میشه طولانی بشه که به کارام برسم واقعا این همه عجله و استرس شماها رو درک نمیکنم آخه با این وضع پیش بره که همتون خدای نکرده با مریضی اعصاب و هزار و یک نوع بیماری روحی میرید آمریکا آخر سر
نشد فبها !! پس چرا لاتاری شرکت کردی دوست عزیز؟!!Cool
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، mohamad92
(2014-01-23 ساعت 06:41)Saeedv13 نوشته:  ...........پس شما هم:
بیخودی در مورد کارنت شدن یا نشدن و کلیر شدن یا نشدن ملت چرتکه نندازین.
اخطار می کنم که من به جو ناامیدی و استرس حساسیت دارم و هر کسی که بخواد به این جو دامن بزنه مستقیم با خود من شاخ به شاخ شدهBig Grin. کسی هم که با عمو سعید شاخ به شاخ بشه معلوم نیست سرنوشتش در کجای این سایت رقم می خورهTongue. یه مدتی آقای غفاری (عمو احسان) از خودش انرژی مثبت ول می داد. من نمی دونم چه کسی، چه چیزی به این بنده خدا گفت که همه چی رو تعطیل کرد و رفت؟ تاپیک کلیرنس بدون انرژی مثبت نوبره واقعاً. هر کسی متعرض انرژی مثبت دادن شما شد به من خبر بدین. یعنی فقط پستش رو گزارش کنین تا طرف رو به انرژی حرارتی تبدیل کنمTongue......

مخلص عمو سعید عزیز که من به شخصه ارادت زیادی به شما دارم.
والا من خودم به مقوله انرژی اونم از نوع مثبتش به شدت اعتقاد دارم. اما چند نفر ( نه یکی دو نفر ) از دوستان به این موضوع گله کردن و با اینکه یکی دو بار سعی کردم توجیه کنم موضوع رو براشون اما دیدم عمدتاً ناراضی بودند برای همین به احترام جمع دیگه انرژی مثبت دادن رو کنسل کردم.
البته از این موضوع نگذریم که الان هم دارم روزهای آخر در ایران بودن رو طی می کنم و به شدت درگیر کارها هستم. حالا زمان خوبی که تا من میرم اونور دوستان نظراتشون رو بگن تا اگر مخالفی نداریم به محض مستقر شدن در بلاد کفر انرژی مثبت ها رو از اونور ول بدم بیاد .... Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2014-01-23 ساعت 16:15)خسته از وطن نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 16:12)alimomen نوشته:  من که دوست دارم کلیرنسم تا میشه طولانی بشه که به کارام برسم واقعا این همه عجله و استرس شماها رو درک نمیکنم آخه با این وضع پیش بره که همتون خدای نکرده با مریضی اعصاب و هزار و یک نوع بیماری روحی میرید آمریکا آخر سر

شما منظور منو نگرفتید عزیز
همه هم کنکور ثبت نام میکنن چون دوست دارن ادامه تحصیل رو .ولی وقتی یک نفر هر کاری میکنه قبول نمیشه باید بره خودکشی کنه؟باید آسمون بیاد زمین؟باید از صبح تا شب گریه و زاری کنه؟
نه خب میره تو یک رشته ای دیگه اتفاقا پیشرفت هم میکنه
من ثبت نام کردم چون دوست داشتم تو یک مملکت آزاد پیشرفت کنم حالا وقتی نمیشه (که اصلا هم معلوم نیست تا این لحظه احتمال زیاد هم بشه)من که نمیتونم اعصاب خودم و تمام اطرافیان رو خرد کنم
خواهش میکنم منطقی با قضایا برخورد کنید چون چیزی که روزگار برای تک تک ماها مقدر کرده قابل تغییر نیست
من قصد جسارتی به شما ندارم ولی فکر میکنم شما کلا آدم ناامیدی هستید چون این موضوع از انتخاب اسم ایدیتون مشخصه(بازم از رک گویی که کردم معذرت میخام)
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، hamid_fs3 ، aaraam ، pari pari
(2014-01-23 ساعت 16:44)sabsab نوشته:  سلام و خسته نباشید رفقا، می‌خواستم بپرسم الان تا چه شماره‌ای کارنت شده و زمان مصاحبه براشون مشخص شده؟ من ۶۰۰۰ هستم و کماکان منتظر تعویض ایمیل اولی‌ با دومی‌ و هیچ خبری نیست،ممنون میشم از راهنماییتون

( پست موقت )

دوست عزیز، جای مطرح کردن این سوال در این تاپیک نیست. اگر صفحات پایانی تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن رو بخونید پاسختون رو دریافت می کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، soli asali
(2014-01-23 ساعت 16:28)alimomen نوشته:  

همه هم کنکور ثبت نام میکنن چون دوست دارن ادامه تحصیل رو .ولی وقتی یک نفر هر کاری میکنه قبول نمیشه باید بره خودکشی کنه؟باید آسمون بیاد زمین؟باید از صبح تا شب گریه و زاری کنه؟
من ثبت نام کردم چون دوست داشتم تو یک مملکت آزاد پیشرفت کنم حالا وقتی نمیشه (که اصلا هم معلوم نیست تا این لحظه احتمال زیاد هم بشه)من که نمیتونم اعصاب خودم و تمام اطرافیان رو خرد کنم
خواهش میکنم منطقی با قضایا برخورد کنید چون چیزی که روزگار برای تک تک ماها مقدر کرده قابل تغییر نیست
من قصد جسارتی به شما ندارم ولی فکر میکنم شما کلا آدم ناامیدی هستید چون این موضوع از انتخاب اسم ایدیتون مشخصه(بازم از رک گویی که کردم معذرت میخام)
دوست عزیز انرژی مثبت من، اتفاقا منظور شما رو گرفتم ولی اون تیکه اش که گفتین "نشه چه بهتر" برام تعجب آور بود.
در ضمن در مورد نام کاربری ام، اگه دقت کنید تاریخ عضویتم May 2012 هستش یعنی قبل از قبولی لاتاری که اون موقع به هر دری می زدم نمی شد که برم تا اینکه بالاخره قبل قبولی لاتاری اقامت یک کشور دیگه رو گرفتم و فروردین اومدم که جمع و جور کنم برم که "خداوند بزرگ" از سر لطف همیشگی اش این راه رو در اردی *****بهشت***** ماه پیش روم قرار داد.
خدا را سپاس. همیشه موید باشید
تشکر کنندگان: meisam14 ، H Pier ، aseman abi ، pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، mohamad92
(2014-01-23 ساعت 17:10)خسته از وطن نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 16:28)alimomen نوشته:  

دوست عزیز انرژی مثبت من، اتفاقا منظور شما رو گرفتم ولی اون تیکه اش که گفتین "نشه چه بهتر" برام تعجب آور بود.
در ضمن در مورد نام کاربری ام، اگه دقت کنید تاریخ عضویتم May 2012 هستش یعنی قبل از قبولی لاتاری که اون موقع به هر دری می زدم نمی شد که برم تا اینکه بالاخره قبل قبولی لاتاری اقامت یک کشور دیگه رو گرفتم و فروردین اومدم که جمع و جور کنم برم که "خداوند بزرگ" از سر لطف همیشگی اش این راه رو در اردی *****بهشت***** ماه پیش روم قرار داد.
خدا را سپاس. همیشه موید باشید

منظور از فبها اینه که:"نشدم مهم نیست" نه "نشه چه بهتر". به هر حال دیگه باید ایدیتو عوض کنی بذاری"جسته از وطن"چون با این اوصاف چه ویزای لاتاری بگیری یا نه از وطن میرید
پاینده باشید.
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، soli asali
(2014-01-22 ساعت 16:45)shohreh63 نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 16:06)NIKKI نوشته:  وقتي از كليرنس خبري نشد ...
...
...
...
به اميد موفقيت همه هموطنان به ويژه دوستان مهاجرسرا
خدايا ما را آن ده كه آن به
اول از همه از شما دوست عزیز به خاطر این آمار خوب و دقیق ممنونم
ولی یه سوالی برام پیش اومد چرا توی منتظر سرا تعداد کیس های ابوظبی خیلی بیشتر از آنکارا هست ولی آمار شما عکسشا نشون میده؟

توجه کنید این آمار فقط کیسهای 0 تا 1500 را شامل میشه و همه کیسهای کارنت شده یا مصاحبه شده را نداره
در ضمن اگرچه که نوشتم کیسای زیر 1000 بیشتر تو آنکارا هستن ولی آنکارا مصاحبه هاش خیلی عقبه. تو منتظرسرا هم که ببینید در ایروان و ابوظبی کیسای بالای 2000 ماههای پیش مصاحبه شدن ولی تو آنکارا تعداد زیادی کیس 3 رقمی برا ی ژانویه و فوریه مصاحبه دارن...
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: قصه گو ، kage.omid ، soli asali ، mohamad92
(2014-01-23 ساعت 14:16)soli asali نوشته:  به جان خودم من منظورم این بود که تاپیک شلوغ پولوغ نشه .. اتفاقا بنده هم پیشنهاد دادم که جناب ارشد ابوظبی این مسئولیت رو به نمایندگی از بچه ها به عهده بگیره.
بنده فقط نیت خیر داشتم ! Sad

سُلی جان ناراحت نشو خانمی! شما گفتین روزی یک نفر بذاره، نگفتی که اصلا نذارین، خب دیگه این به عهده دوستان هست که وقتی یک 2 نفر انرژی مثبت میذارن، دیگه بقیه نذارن که تاپیک برای کسانی که میخوان بخونن سنگین نشه... وگرنه کسی به شما خورده نمیگیره، شما به اندازه کافی برای این تاپیک و دوستان مایه گذاشتی مطمئن باش کسی از دستت ناراحت نشده و حرف عمو سعید هم جنبه شوخی داشت Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
امشب چرا از بچه ها ی ابوظبی خبری نیست ؟ مگه آپدیت نشدین؟اینجا چرا انقدر سوت و کوره ؟
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: قصه گو ، masuodrh ، artam2 ، pari pariaaa ، mohamad92 ، soli asali ، pari pari
من که تازه رفتم مصاحبه،یکی‌ روز بعد مصاحبه آپدیت شدم،یکی‌ هم ۶ روز بعد،حالا یعنی‌ انقدر تند تند آپدیت‌ها انجام می‌شه؟چند تا باید انجام بشه کسی‌ خبر داره؟یکیم من هرروز به سایت سر نمی‌زدم،تعداد آپدیت‌ها رو از کجا باید فهمید؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، 5ina ، soli asali ، Narvan ، 2014winner
(2014-01-23 ساعت 21:45)2014winner نوشته:  امشب چرا از بچه ها ی ابوظبی خبری نیست ؟ مگه آپدیت نشدین؟اینجا چرا انقدر سوت و کوره ؟
نه ..این هفته ابوظبی آپدیت چندانی نداشت..شاید به انگشتان دست هم نرسه تو یک هفته Sad
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: artam2 ، قصه گو ، pari pariaaa ، mohamad92 ، soli asali ، 2014winner
(2014-01-23 ساعت 16:20)ghafari88 نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 06:41)Saeedv13 نوشته:  ...........پس شما هم:
بیخودی در مورد کارنت شدن یا نشدن و کلیر شدن یا نشدن ملت چرتکه نندازین.
اخطار می کنم که من به جو ناامیدی و استرس حساسیت دارم و هر کسی که بخواد به این جو دامن بزنه مستقیم با خود من شاخ به شاخ شدهBig Grin. کسی هم که با عمو سعید شاخ به شاخ بشه معلوم نیست سرنوشتش در کجای این سایت رقم می خورهTongue. یه مدتی آقای غفاری (عمو احسان) از خودش انرژی مثبت ول می داد. من نمی دونم چه کسی، چه چیزی به این بنده خدا گفت که همه چی رو تعطیل کرد و رفت؟ تاپیک کلیرنس بدون انرژی مثبت نوبره واقعاً. هر کسی متعرض انرژی مثبت دادن شما شد به من خبر بدین. یعنی فقط پستش رو گزارش کنین تا طرف رو به انرژی حرارتی تبدیل کنمTongue......

مخلص عمو سعید عزیز که من به شخصه ارادت زیادی به شما دارم.
والا من خودم به مقوله انرژی اونم از نوع مثبتش به شدت اعتقاد دارم. اما چند نفر ( نه یکی دو نفر ) از دوستان به این موضوع گله کردن و با اینکه یکی دو بار سعی کردم توجیه کنم موضوع رو براشون اما دیدم عمدتاً ناراضی بودند برای همین به احترام جمع دیگه انرژی مثبت دادن رو کنسل کردم.
البته از این موضوع نگذریم که الان هم دارم روزهای آخر در ایران بودن رو طی می کنم و به شدت درگیر کارها هستم. حالا زمان خوبی که تا من میرم اونور دوستان نظراتشون رو بگن تا اگر مخالفی نداریم به محض مستقر شدن در بلاد کفر انرژی مثبت ها رو از اونور ول بدم بیاد .... Big Grin

عمو احسان عزيز سلام
بد نيست دوستان مخالف يك نگاهي به تاپيك كليرنس ٢٠١٣ بندازند تا متوجه جو بسيار دوستانه حاكم بر اون تاپيك بشوند. لازمه به عرض اين دوستان برسانم اين تاپيك با بقيه تاپيكها بسيار متفاوته و يا بهتر بگم بهتر بود كه متفاوت باشه. من واقعا با انرژي مثبتهاي عمو احسان انرژي ميگرفتم به خصوص با اون آدمكهاي خيلي بامزه، در هر صورت فكر نمي كنم عمو احسان ديگه فرصتي براي ادامه اين كار داشته باشند
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: mohamad92 ، pari pariaaa ، masuodrh ، soli asali ، قصه گو ، Saeedv13 ، ghafari88 ، امین 13 ، pari pari
دوستای عزیز
الان داشتم سفرنامه ی دوست گلمون خانم NA62 رو میخوندم که نمونه ای از طرز کار دلال های پیکاپ دوبی رو تعریف کرده بودن.
چند صفحه قبل توی همین تاپیک من به دوستان از سر دلسوزی توصیه کرده بودم به این افراد وشرکتها اعتماد نکنین! کاش بقیه دوستان و مدیران بجای قضاوت درباره ی من و متهم کردن بنده به توهین وبدبینی، کمی به حرفام فکر میکردن،شاید اون بنده خدایی هم که پاسپورت و ویزاش به دست قضا وقدر سپرده شده الان دچار این مشکل نشده بودن.آخه چطور کسی رو که حتی داخل سفارت راه نمیدن وکیل خودمون بکنیم؟!
در پایان از مدیران پیشکسوت سایت بخاطر پاک نکردن سفرنامه ی این دوست محترم و فرهیخته مون ،تشکر میکنم.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: NIKKI ، taleghani ، artam2 ، soli asali ، قصه گو ، meisam14 ، mohamad92 ، banafsh14 ، 2014winner
(2014-01-23 ساعت 23:22)نام کاربری somi نوشته:  دوستای عزیز
الان داشتم سفرنامه ی دوست گلمون خانم NA62 رو میخوندم که نمونه ای از طرز کار دلال های پیکاپ دوبی رو تعریف کرده بودن.
چند صفحه قبل توی همین تاپیک من به دوستان از سر دلسوزی توصیه کرده بودم به این افراد وشرکتها اعتماد نکنین! کاش بقیه دوستان و مدیران بجای قضاوت درباره ی من و متهم کردن بنده به توهین وبدبینی، کمی به حرفام فکر میکردن،شاید اون بنده خدایی هم که پاسپورت و ویزاش به دست قضا وقدر سپرده شده الان دچار این مشکل نشده بودن.آخه چطور کسی رو که حتی داخل سفارت راه نمیدن وکیل خودمون بکنیم؟!
در پایان از مدیران پیشکسوت سایت بخاطر پاک نکردن سفرنامه ی این دوست محترم و فرهیخته مون ،تشکر میکنم.

دوست عزیز ما هیچوقت حقیقت رو پاک نمیکنیم!!! اولا همون روزای اول که بحث پیکاپ ویزا شد خود من گفتم که یه عده از این خدمات استفاده کردن و راضی بودن یه عده هم نبودن! ( این پست )پس دلیلی نداره فکر کنیم همه کسانی که این کار رو انجام میدن آدمای بدی هستند و یا بالعکس! برادر خود من از پیکاپ ویزا استفاده کرد و راضی هم بودیم هیچ مشکلی هم پیش نیومد! عین این اتفاق پارسال برای یکی دیگه از دوستان افتاده بود و این خانم ازشون همین درخواست رو کرده بودن و همین مشکل پیش اومده بود اون کاربر هم خانم نگار کریمی بودن، مسئله اینه که دوستانی که تشریف میبرن داخل این بردن پاسپورت رو قبول نکنند که نه باعث دردسر خودشون بشه و نه همچین گرفتاری برای فرد دیگه بوجود بیاد.....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان