چرخ روزگار می چرخه. می چرخه و می چرخه و تا خدا نخواد وای نمیسه. گاهی بعضی از آدما را با خودش می بره بالا. گاهی بعضی ها را از اون بالا پرت می كنه پایین. ولی بدتر از همه اینه كه بعضی از آدمها را لای چرخش هایش كم كم له می كنه. و انگار هیچ صدای فریاد هایشون را نمی شنوه. روزگار هم سنی ازش گذشته... گوش هایش سنگین شده.... چشم هایش كم سو شده...
بگذریم...برای من و خیلی از دوستان خیلی راحت نیست که بیاییم و توی تاپیک کلیرنس مطلب بنویسیم ، بسیاری از آقایون و خانمها از جمله مامان سایه و بیات عزیز هم بخاطر روحیه های خاص خودشون و قلب بزرگی که خداوند به اونها اعطا کرده میان و بقیه رو راهنمایی میکنن ، سال گذشته توی برهه ای از زمان این دوستان نبودند و جاشون بسیار بسیار احساس می شد علی ایحال من هم دلم تنگ شده بود برای تاپیک کلیرنس و هم دیدم خوب این بچه های 2014 هم عزیزان ما هستند و مثل بقیه باید ما دست اونها رو بگیریم و اونها هم دست بعدی ها رو تا این سنت حفظ بشه حتی اگر لاتاری 2016 وجود نداشته باشه.....بسیاری مطالب رو دوستان گفتند و من هم چند تایی رو میگم تا راه گشایی باشه برای مواردی که در آینده باهاش دست و پنجه نرم میکنند...
1- دوستان سفرنامه ها و تاپیک کلیرنس رو در سال های گذشته و اقلاً 2013 حتماً مطالعه کنند ...پیشنهاد میشود 1 یا دو نفر از دوستان حداقل این 2 تاپیک را خوانده و خلاصه نویسی کنند تا عموم بتوانند از اون بهره ببرند.
2- بنده مطالبی رو در خصوص اسپانسر و گواهی تمکن مالی درتاپیک مربوطه 2014 نوشته ام بد نیست سری به
اون مطلب بزنید.
3- همونطور که بارها گفته شد در خصوص ترجمه ها ابداً احتیاجی به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه نیست ، گول کسی رو نخورید و فقط مدارک رو ببرید دارالترجمه و مهر کنید.
4- از خودتون مدارک من در آوردی درست نکنید و به سفارت نبرید که کار دست بقیه میدید و بقیه رو هم به دردسر میاندازید همونطور که در سال و سال های گذشته ریز نمرات لازم نبود و بعد از اینکه چند نفر از دوستان به صورت سر خود با خودشون ریز نمرات بردن ، سفارت دیگه بعد از اون در مواردی به نیاوردن ریز نمرات گیر داد
5- برخورد سفارت و کارکنان داخل سفارت بسیار بسیار مناسب و با احترام است ، در خصوص سفارت آنکارا حتی گفتنی است که ساختمان این سفارت و سفارت سابق امریکا در تهران بسیار به هم مشابهت دارند و گفتنی است که معمار هر 2 آنها یک نفر میباشد، و در ساختمان سفارت کمتر احساس غربت میکنید ، ولیکن بسیاری از مسائل متاسفانه در زمینه قول و قرار و نظم و انضباط کار و موارد دیگر به ایران بسیار شبیه و بعضاً بدتر از ایران هست ، در خیلی از موارد از جمله تاریخی که برای انتظار کلیرنس به شما اعلام میشود و یا نامه نگاری با سفارت و ..... منتظر عکس العمل به موقع و از روی نظم و انضباط نباشید ، البته kcc در این موارد بسیار بسیار بهتر از سفارت خانه ها عمل میکند...به هر حال امریکا یه چیزایی باید شبیه ایران خودمون داشته باشه که همه ما آخرش میخواییم بریم آمریکا ...حتی اگه بریم استرالیا و کانادا.......بعدش حتماً باید بریم آمریکا
6- کلیرنس اضطراب و تشویش داره مخصوصاً اگر طولانی بشه ، دوستان به یاد داشته باشند وقتی افیسر به شما گفت شمارتون رو 4 هفته بعد و یا 2 ماه بعد در سایت چک کنید و این مدت تمام شد و شماره اعلام نشد اصلاً نگران نباشید و در فواصل مشخص مثلاً بعد از اتمام موعد و عدم نمایش یک بار و هر 2 یا 3 هفته یکبار با سفارت مکاتبه کنید .
7- تماس با سایر جاها (غیر از سفارت) مثل وزارت امور خارجه ، kcc و امثالهم مشکلی از مشکلات شما رو حل نمیکند و در آخر به سفارت ارجاع داده خواهید شد....
8- بنده 180 روز منتظر بودم ولیکن بسیاری از بچه ها هم 30 روزه و 40 روزه کلیر شدن و البته ......عزیزانی هم هیچ گاه نشدن ، اما درصد کلیر شده ها هم اکثریت بود و نه اقلیت ، پس امیدوار باشید چون بسیاری از اتفاقات از ید قدرت من و شما خارجه و ما نمیتونیم توی اون دخل و تصرفی بکنیم و تسریع و تاخیرش بندازیم......
9- پارسال از نزدیک سیصدو و خورده ای هزار ثبت نامی و کلاً ششصدو خورده ای کل نفرات با خانواده حدود شش هزار نفر لاتاری پذیرفته شدن که از دوره هایی بود که بیشترین قبولی رو داشت ولیکن به عده ای ویزا نرسید و روز عجیبی بود ظهر جمعه 20 سپتامبر در آنکارا ، بگم ظهر عاشورای بچه های 2013 بود دروغ نگفتم، اما این اتفاق امسال به این شدت و حدت اتفاق افتاد و البته در 2011 هم چندین نفری بهشون ویزا نرسید ولیکن در بسیاری موارد ویزا به اکثریت رسید و امیدوارم امسال هم اتفاقات خوب در پیش باشه....
10- سعی کنید جو سازنده ای در این تاپیک بسازید و بسازیم ، سعی کنیم کمک حال هم باشیم اینجا کسی به کسی بدهکار نیست و هیچ کس هم وام دار کسی و شخصی نیست اگر حرفی ، سخنی به ظن ما نسنجیده آمد فقط نظر خود را ابراز کنیم ، یک توصیه هم به مدیران تاپیک دارم و اون اینکه اگر خدای نکرده زمان کلیرنس برخی دوستان طولانی شد بزارید اینجا مامن و همراه اونها باشه ، تاپیک کلیرنس از عجیب ترین تاپیک های اینترنت است ، برخی در سال های پیش میگفتند اینجا تاپیک کلیرنس است با وضو وارد شوید ، و به خدا که در برخی موارد دروغ نمیگفتند یکم مماشات کردن در این تاپیک با بچه ها توصیه میشود......
و بدانیم که دست خدا بالای همه دست هاست.....