موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-17 ساعت 15:18)far572000 نوشته: سلام دوستان، با اجازه همگی اولین هوررررررررررررررررررررررررا کلیر شدن رو ما بکشیم ، ما پاسمونو دادیم سفارت امروز پاس خانومم با ویزا اومد.
تبریک دوست عزیز با آرزوی موفقیت درباقی مراحل زندگی
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-18 ساعت 01:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-18 ساعت 01:07 توسط Danial_4139.)
(2013-10-18 ساعت 00:17)تحريري نوشته: دوستان من 11 نوامبر ليميل در يافت كردم بعد چطور تا سپتامبر همون سال بايد اقدام ميكردم تاريخ مگه به عقب بر ميگرده
اگر نياز هست ايميل رو براتون بفرستم چون من هر چي چك ميكنم مال همين سايت هستش
دوستان که گفتن ایمیلی مبنی بر برنده شدن ارسال نمیشه .
شما سال 2010 ثبت نام کردید ، جواب قرعه کشی 1 می 2011 اعلام شده و شما اگر قبول شده بودید تا سپتامبر 2012 وقت داشتید پیگیر کارهاتون بشید .
این ایمیل تقلبی زمانی برای شما ارسال شده که 2 ماه از آخرین فرصت برای گرفتن ویزای سال 2012 گذشته بوده .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-18 ساعت 12:14)gbtm نوشته: (2013-10-18 ساعت 02:08)farshadm999 نوشته: دوست عزیز با یه اسکریپت ساده میشه از طرفِ هر امیلی حتا مثلا:
admin@google.com
برای هر کسی دیگه ایمیل فرستد شما حتا اگه از طرف سایت رسمی هم ایمیل در یافت کرده باشید مطمئن باشید ایمیل تقلبیه ،
dvlottery.state.gov
برایه هیچ کس ایمیل ارسال نمیکنه.
لطفا لینک زیر رو نگاه کنید:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1749.html
سلام
من فقط یه توضیح کوچک بدم که من برنده 2012 بودم و خودم خبر نداشتم 2-3 ماه مونده به پایان مهلت به من ای میل دادن که برنده شدم
فرض بر اين كه ايميل تقلبي نباشه شما تا ٣٠ سپتامبر ٢٠١٢ وقت داشتيد ويزا بگيريد
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
khor_maah عزیز من جوابتون رو با ایمیل از طریق مهاجرسرا فرستادم لطفا مطالعه کنید.
کیس نامبر: 2014AS...1xxx/ محل مصاحبه: مومبای/ نفرات کیس: ۳ نفر
روزهای خوب خواهند آمد.
اندکی صبر...
به امید موفقیت همه دوستان
سفرنامه
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما 7 اکتبر در آنکارا مصاحبه شدیم و تجربهی شخصی من (که طبعن قابل تعمیم نیست) این بود که از قبل وضعیت کلیرنس مشخص شده بود. به این معنی که ما آخرین نفر بودیم و جز ما هیچ کسی در سالن نمونده بود، من حوصله م سر رفته بود و توی سالن راه می رفتم و نوشته های در و دیوار رو می خوندم و با اسباب بازی ها بازی می کردم، افیسر حتی شماره مون رو هم روی برد نشون نداد، به من با دست اشاره کرد که بیام برای مصاحبه، اولش با هم شوخی کردیم، خوشحال شد وقتی که باهامون انگلیسی مصاحبه کرد (انگار خسته شده بود از فارسی حرف زدن از صبح)، من توی شرکتی کار می کنم که تحت تحریمه، در مورد شرکتمون پرسید که خصوصیه یا دولتیه و منم واقعیت رو گفتم که خصوصی بود ولی دولتی شد و الان نیمه دولتی محسوب می شه، ازم پرسید که چرا معاف شدم و منم توضیح دادم که معافیت لاغری داشتم (که البته کلی با هم سر این قضیه شوخی کردیم و خندیدیم) و در نهایت سوال دیگه ای هم نپرسید، ولی همه ی مدارکمون از قبیل پاسپورت و یک سری مدارک اضافی رو از قبل گذاشته بود روی پیشخوان تا بهمون برگردونه، مشخصن از قبل معلوم کرده بود که این کیس باید کلیرنس بخوره و مصاحبه با ما بیشتر برای احراز هویت و رفع یکی دو تا ابهام کوچیک بود. در نهایت هم گفت که چهار تا شش ماه بعد سایت رو چک کنید که طبعن این زمان رو به دلیل تعطیلی دولت امریکا بیش از حد لزوم اعلام کرد
امیدوارم این مرحله برای همه سریع تر بگذره
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیتها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره
سفرنامه اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منم مصاحبم هفته دوم اكتبر بود و اما منم كليرنس خوردم...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فكر ميكنم اين پروسه كليرنس از زماني كه مدارك به دستشون ميرسه شروع ميشه يعني از قبل از مصاحبه شروع شده
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من مصاحبم ابوظبي بود هفته دوم اكتبر و به خاطر همسرم كه سربازي رفته كليرنس خورديم و افيسرم بهم گفت از هفته ديگه سايت چك كن و بعد از يك هفته كه سايت چك كردم اسم همسرم بود كه پروسه شما در حال انجام و از ٢ هفته تا چند ماه ممكن طول بكشه يعني ممكنه ٢هفته اي كليرنستون به پا يان برسه يا بيشتر...ولي من اميد دارم كه به زودي كلير ميشم... به اميد كلير شدن همه بچه هاي ٢٠١٤