کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-18 ساعت 00:56)azadeh2014 نوشته:  سارا جونم امیدوارم به همین زودی ویزاتو ببینی و بدستش بیاری... Smile
فدات شم آزاده جونم، همچنين شما و همه دوستاي گل مهاجرسرايي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
ابوظبي يه تكوني بده دلامصب.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
دوستان ببینید یکسال پیش در چنین صفحه ای( برابر با صفحه 1925 امسال) چه شور و حالی بر پا بوده :

http://www.mohajersara.com/thread-5637-page-1925.html

ما هم منتظریم . جز صبر و حرص خوردن از دست سفارت ها و تو دل به فامیلاشون عرض ارادت کردن کاری از دستمون برنمیاد خب ... بماند ، داستان ما هم داره افسانه میشه. Smile
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
حالا فرض کنیم سپتامبر تموم شده با هر نتیجه ای..چه جوری ساعت خوابمونو دوباره تنظیم کنیم؟! من که همون اندک ساعتی هم که می خوابم فقط پستای مهاجرسرا رو تو خواب می خونم Big Grin
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-08-18 ساعت 01:36)HELIAA نوشته:  حالا فرض کنیم سپتامبر تموم شده با هر نتیجه ای..چه جوری ساعت خوابمونو دوباره تنظیم کنیم؟! من که همون اندک ساعتی هم که می خوابم فقط پستای مهاجرسرا رو تو خواب می خونم Big Grin

هليا جونم، اين تمرينه برامون، داريم ساعت خوابمونو با اون ور آب تنظيم مي كنيم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: HELIAA ، USA2014 ، arelarel ، A_A ، ali3875 ، sonyz2 ، pari pari ، nasim ، soli asali ، reasonable ، afsaneha ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 01:44)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 01:36)HELIAA نوشته:  حالا فرض کنیم سپتامبر تموم شده با هر نتیجه ای..چه جوری ساعت خوابمونو دوباره تنظیم کنیم؟! من که همون اندک ساعتی هم که می خوابم فقط پستای مهاجرسرا رو تو خواب می خونم Big Grin

هليا جونم، اين تمرينه برامون، داريم ساعت خوابمونو با اون ور آب تنظيم مي كنيم

این ساعت خواب که واقعا یه معضل شده. تا اخر سپتامبر دیگه کم کم چیزی به اسم خواب شب وجود نخواهد داشتBig Grin
تشکر کنندگان: HELIAA ، arelarel ، Sara_lphmkf ، ali3875 ، sonyz2 ، pari pari ، nasim ، soli asali ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
سلام به همگی دوستان وبا امید اینکه بزودیه زود هممون کلیر شیم که واقعا انتظار کشیدن سخته.حیقیقتشو بخواین من خیلی نتونستم بخاطر مسایل روزمره وزندگی اونجوری که باید وشاید مثل خیلی از دوستان اینجا فعال باشمو کمکی به بقیه کنم اول از این بابت از همه عذر خواهی میکنم دوم اینکه سرنوشت هممون از قبل رقم خورده اونی که نوشته خودش میبردمون هر جا دلش خواست و به هر جا برد بدونید تقدیرمون همونجاست.(یا اینجا یا US)
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
(2014-08-17 ساعت 14:50)ibehnam نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:13)سعید پ نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 13:54)morteza-dm نوشته:  درود
روزی که رفتم مصاحبه آفیسر خانم سارا آدرس سایت رو رو برگه آبی برام علامت زد گفت از اینجا کیس رو چک کن تا یکهفته دیگه اگر اومده بود بیا ویزات رو بگیر آفسیر اینقدر مطمئن حرف زد من گفتم واقعا شاید یکهفته ای در بیاد حالا برام سواله اونا چه رودرواسی دارند که میگن یکهفته دیگه چرا نمیگن 3 ماه یا 6 ماه یا ... چرا دروغ میگن ؟ آدم رو امیدوار میکنن ؟ با این حساب معلومه که برا اونا مهم نیست. کجایند اونایی که میگن اینا کاراشون رو حساب کتابه بی نقصه ؟ آمریکا اینطوری آمریکا اونطوری سیستم اداریشون تو دنیا تکه اینا همش خیال باطله اصلا اینطوری نیست ما میگفتیم اینجا حساب کتابی وجود نداره ولی اونجا هم دست کمی از اینجا نداره . مردم رو بیخود الاف میکنند فقط هزینه بیخودی بود همین ... من که کیس بقیه دوستان رو با کیس خودم مقایسه میکنم اصلا امیدی ندارم امیدوارم بقیه دوستان کلیر بشن .
به نظر من به دوستان 2015 هم بگیم فکر نکنن برنده شدن دیگه تمومه خیال باطل نداشته باشند تا وقتی ویزا تو پاسشون زده نشده 100 درصد مطمئن نباشن

کاملا باهات موافقم...من همیشه معتقد بودم که این تصور که اونها کاراشون خیلی رو حساب و کتابه اشتباهه...اونها فقط یه چیز میخوان...هر کسی رو که یکم شک دارن ویزا ندن...امسال که دیگه خیلی باحال بودن...کلی شماره رو کارنت نکردن اصلا!! خوب این همه ساله داری لاتاری برگذار میکنی!! هنوز درست یاد نگرفتی؟؟ این چه جور حساب کتابه؟؟

سیستم اداری دولتی یو اس که افتضاحه ! کسی نگفته خوبه !

نه جونم شما تحلیل های دوستان تو همین تاپیک رو نگاه بکنی کلیهاشون فکر میکنن یه حساب و کتاب پنهانی پشت همه اتفاقاتی که داره میوفته هست.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، sonyz2 ، soli asali ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
دیروز بخاطر عمل چشم پدرم باید میرفتم و یه یکساعتی که اومدم و تند تند داشتم صفحات را میخوندم و دل تو دلم نبود که ببینم اینجا پر از هورا شده و حالا ساعت 4 صبح روز دوشنبه و هنوزم هیچ خبری نیست SadSadSad
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
كاربران درحال بازديد اين موضوع: mjarim

ابوظبي يه حركتي بزن امروز دلامصب.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: shilan ، sonyz2 ، pari pari ، nasim ، soli asali ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
هیچ چیزی به نام تقدیر یا سرنوشت وجود ندارد.

هر چه پیش می آید نتیجه آنچیزی است که خواسته ایم و کرده ایم.

بخواهیم تا بتوانیم.
(2014-08-17 ساعت 22:59)کیانوش2 نوشته:  دوستان عزیزم بنده هم روز 4 شنبه صبح از طریق سایت ابوظبی ازشون گله مندی کردم. امروز ظهر به تاریخ 17 آگوست آپدیت خوردم اما هنوز جواب ایمیلم را ندادند فلذا نمی دانم که آپدیت بخاطر ایمیل بوده یا نه. جالب است بدانید که اینروزها برای کار در محل جدیدی اقدام می کنم و خودتان می دانید که کارفرماها چه رفتارهایی دارند و می خواهند مطمئن شوند که به اندازه 2 ، 3 نفر برای سیستمشون مفید خواهی بود. من هم با توجه به زمان کم باقیمانده دارم حداکثر تلاشمو می کنم که اون کار رو بدست بیارم اما از طرفی تمام ذهنم مشغول سایت و کیس نامبر و کلیر است. در ظاهر حرفهای مدیر اونجا رو را تأیید می کنم ولی تو ذهنم میگم که خدا منو از دست تو و احمق های دور و برت نجاتم بدهد! دوران بسیار سختی است! باشد که جمیعاً کلیر شویم.

کیانوش به سیمون هم فک کن
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، reasonable ، قصه گو ، azadeh2014 ، nedaba
سلام به همه ي دوستان
من خيلي وقته همراه شما هستم اما وارد سايت نشده بودم
مي بينم همه مثل خود من نگران هستين
من سفارت ايروان بودم
واقعا زندگيم ميان زمين و هواست اميدوارم اين هفته تكليف مشخص بشه
حالا در خدمت هستم از اين به بعد
این هفته هفته خوبی برای دوستان لاتاریه. کلیر شدن شروع میشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2014-08-18 ساعت 06:22)reza_norouzi نوشته:  هیچ چیزی به نام تقدیر یا سرنوشت وجود ندارد.

هر چه پیش می آید نتیجه آنچیزی است که خواسته ایم و کرده ایم.

بخواهیم تا بتوانیم.
برادر عزیز منم اگه ویزا تو دستم بود می گفتم خود خواستم و خود کردم...
ولی حالا که دستم از همه جا کوتاهه چاره ای جز قبول تقدیر و سرنوشت ندارم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: arash1392 ، m.mehdi ، nasim ، shhak ، reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان