موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . راستی بچه ها یه سوال . اگه خدا خواست و کیس ما هم مثل باقی بچه ها اعلام شدو خواستم برم آنکارا از همسرم باید وکالت نامه داشته باشم تا بتونم پاسپورتشو از پست بگیرم یا نه نمی خواد ؟ کسی اطلاعاتی داره
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
در انتهای نا امیدی که خودم دارم می خوام یه امیدواری کوچیک بدم . اینکه سپتامبر می توونه ماه مهمی باشه و خیلی ها کلیر بشن . ما آپ نشدیم و این خیلی نگرانم می کنه . الان دلم از گرفتن ویزا فقط 1 % احتمال می ده ! 1 سال و نیم هست که با امید همین لاتاری روزها بیدار شدیم و شب ها خوابیدیم . این چند ماه آخر که واسه من وحشتناک بود بدون هیچ آپدیتی !!!!
اگه شد که خدا رو شکر اگه هم که نشد باید خودمونو پیدا کنیم باید یه فکر دیگه واسه این زندگی کنیم !بالاخره شاید ما هم جزو اونایی باشیم که از این جا سفر کردند و یه زندگی بی دردسر و شروع کردن .
همونطور که قبلا هم گفتم باید تا سپتامبر صبر کنیم !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. بامید خبرهای خوش برای همه در هفته پیش رو. ایشالا
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
وستان من شنیدم اگر کسی برای ویزای لاتری که ویزای اقامتی محسوب میشه اقدام کنه و به هر دلیلی نگیره، بعدا بهش هیچ نوع ویزای غیر مهاجرتی داده نمیشه. آیا این درسته؟
لطفا راهنمایی کنید. من خیلی نگرانم.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 10:03)nasim نوشته: بچه ها سلام
در انتهای نا امیدی که خودم دارم می خوام یه امیدواری کوچیک بدم . اینکه سپتامبر می توونه ماه مهمی باشه و خیلی ها کلیر بشن . ما آپ نشدیم و این خیلی نگرانم می کنه . الان دلم از گرفتن ویزا فقط 1 % احتمال می ده ! 1 سال و نیم هست که با امید همین لاتاری روزها بیدار شدیم و شب ها خوابیدیم . این چند ماه آخر که واسه من وحشتناک بود بدون هیچ آپدیتی !!!!
اگه شد که خدا رو شکر اگه هم که نشد باید خودمونو پیدا کنیم باید یه فکر دیگه واسه این زندگی کنیم !بالاخره شاید ما هم جزو اونایی باشیم که از این جا سفر کردند و یه زندگی بی دردسر و شروع کردن .
همونطور که قبلا هم گفتم باید تا سپتامبر صبر کنیم !
نسیم جان
تو نسیم بانو هستی با همه فرق داری... مطمئنم ویزا به تو یکی میرسه
مطمئن باش خدا کسانی رو که مرکز امید و توجه یک جمع هستن رو هیچوقت نا امید نمیکنه ...
بر عکس این وقفه کشنده و طولانی من مطمئنم که این تاپیک بزودی چنان انفجاری از شادی خواهد داشت که صورت های همه ما پر از اشک شادی خواهد شد. یادمون باشه که سفارت هنوز اعلام نکرده که ویزا تمام شده پس امید هنوز زنده است و در کنار آرزو ....
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگر برای پیگیری وضعیت کیس و کلیرنس به سفارت میل بزنیم مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟؟
به من گفتن اگر میل بزنی و بهشون گیر بدی اصلا کارتو انجام نمیدن... من الان چیکار کنم؟؟؟؟؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-18 ساعت 10:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-18 ساعت 10:24 توسط mohamad2014.)
(2014-08-18 ساعت 09:51)Ramin geologist نوشته: (2014-08-18 ساعت 09:33)Reza20002 نوشته: دوستان عزیز
کشورهای پیشرفته صنعتی و باصطلاح جهان اول از مشکلاتی مثل پیر شدن جمعیت یا در مناطقی که آماج مهاجرت بی رویه هستند از کاهش شاخص شایستگی جمعیت کشور رنج می برند. آمریکا برنامه هوشمندانه ای را برای اصلاح مدل نژادی جمعیت خودش در پیش گرفته و این برنامه لاتاری را اجرا کرده. این برنامه اونقدرها هم بخت و اقبالی نیست به همین دلیله که ما در جمع برندگان این ویزا درصد بالایی از جوونهای بدرد بخور و آینده ساز می بینیم که به هیچ وجه تصادفی نیست.
من در روز مدیکال و مصاحبه هیچ برنده معمولی ندیدم و هر چه دیدم تحصیلکرده و شاخص بود که بدلایل مشترک نه تنها از ایران بلکه از کل خاورمیانه گریزان بودند . آمریکا نمی تونه (قطعا نمی تونه) در هیچ کجای دنیا جمعیتی با چنین عیار بالایی گیر بیاره. فکر می کنین نپالی و بنگلادشی و آفریکن و ... دارای همه شاخص های موجود در برندگان ایرانی باشند؟؟؟
یا فکر می کنین اون آلمانی که دارای شاخص های ارزشی اجتماعی بالایی هست حاضره کشورشو ول کنه بره به آمریکا که 28% مالیات و عوارض و ... تا آخر عمرش بده و صداش هم در نیاد؟
پس بیاین اینطوری فکر کنین. اینطوری توی صفحات اجتماعی منتشر کنین وبه گوش همه برسونین : با رفتن ما که سرمایه های این کشوریم مسئولین این کشور باید عزا بگیرن و با رفتن ما که سرمایه های اجتماعی بزرگی هستیم آمریکا باید جشن بگیره،
آنچه در این مدت از نوشته هاتون دیدم اظهار یاس بود که به کاهش اعتماد به نفس منجر می شد و شکوه ها و دلتنگی های زیادی بود که به کاهش عزت نفس منجر می شه.
اگر وزارت خارجه آمریکا بیش از این در صدور ویزای مصاحبه شونده های 2014 تعلل بکنه بطوریکه درصدی از این بچه ها ویزا نگیرن باید گفت که آمریکا در محاسبات خودش در خاورمیانه دچار اشتباه استراتژیک شده.
فبول؟
مطلب جالبی بود رضا جان
کاملاً با حرفات موافقم
مطلبتون درسته..واقعا همینطوره که این یک برنامه جامع برای جذب نیروی کار و جوان هست...ولی تحصیلات مارو قبول ندارن تا جایی که من میدونم...یه مطلبم من اضافه کنم که تا جایی که میدونم توی کشورهای اروپایی مالیات 40% است. و اروپایی ها از خداشونه که برن امریکا زندگی کنن
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 10:17)nilka نوشته: اگر برای پیگیری وضعیت کیس و کلیرنس به سفارت میل بزنیم مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟؟
به من گفتن اگر میل بزنی و بهشون گیر بدی اصلا کارتو انجام نمیدن... من الان چیکار کنم؟؟؟؟؟
اينجوري نيست كه گير بدن و كارتون انجام ندن اونا كه مشكل شخصي با كسي ندارن. بر اساس استانداردهاي و پروتكلهاي اداري خودشون كار ميكنن. معمولا جواب ميدن اما در مورد كليرنس متن همه جوابها و محتواش تقريبا يكسانه مگر اينكه سوال خاصي پرسيده باشين. البته اين روزا چون خودشون هم شايد كمي سردرگم باشن جواب به ايميلها هم كمتر ميدن
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر