کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تا قبل از این که ما بیایم تو این صفحه هر وقت میومدیم یک سرکی بکشییم میدیم همه هی میگن هورا و شادی توش هست از وقتی ما اومدیم یک هورا ندیدیم به خدا بریم لب روخونه یک کاسه آب هم باید با خودمون ببریم الان 1000 صفحا است که همه هی دارن گریه و زاری میکنند
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nasim ، m_nikparvaz ، pari pari ، poem ، h_s2108 ، sonyz2 ، nedaba ، mizan ، nazanin fatemi
(2014-08-18 ساعت 15:59)Ramin geologist نوشته:  منم هستم
براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت و گرفتن ویزا رو می کنم
+1 Wink

آقا رامين اينو خوب اومديد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: قصه گو ، sonyz2 ، nedaba ، Darious
من هم آپ شدم ! البته ایمل زده بودم اما جواب ندادن !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

چه چسبي داره اين تاپيك ، با همه ي آه وناله هاش ، ولي اگه واسه دو ساعت ازتون دور بمونم ، كلافه ميشم !!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-08-18 ساعت 14:26)me_u نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:18)nasim نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:09)me_u نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:00)kamranh نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 13:48)me_u نوشته:  سلام.دوستان
پروسه ادمین من تو مرحله چک کردن هویتی و خطرناک نبودن ورود من به اونجا داره بررسی میشه.حالا کی تموم شه خدا میدونه.
سرافراز باشید.مثل سرو
شما از کجا می دونید کیستون توی اون مرحله است ..

سلام
من تو این مرحله ام
Personally identifiable information
البته همه دوستان این مرحله رو میگذرونن.

سرافراز باشید.مثل سرو

از کجا می توونیم ما هم متوچه بشیم که الان در چه مرحله ایی هستیم. ممنون

سلام.
برای من تو پاسخ ایمیل نوشته است

سرافراز باشید.مثل سرو

با سلام
دوست گرامي ميلي كه ارسال كرديد به سفارت بود يا نه. چون من هم ميلي به سفارت بابت وضعيت كيس و AP فرستادم و يك جواب كلي كه كيس شما در حال بررسي AP ميباشد و هنوز اين مرحله پايان نيافته برام ارسال شد.
در صورت امكان متن ميل ارسالي و آدرسي كه ميل به آنجا ارسال شده را بدبد تا من هم از آخرين وضعيت AP خودم مطلع بشم. ( من سفارت آنكارا بودم )
با آرزوي موفقيت و دريافت ويزا براي شما و همه بچه هاي مهاجرسرا Wink
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، nedaba ، mizan
من هم آپ شدم از ١١ به ١٨ آگوست اين چهارميشه از زمان مصاحبه (مارچ)
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
(2014-08-18 ساعت 16:06)soli asali نوشته:  من هم آپ شدم ! البته ایمل زده بودم اما جواب ندادن !
مثل من !!!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-18 ساعت 16:13)nahiddee نوشته:  من هم آپ شدم از ١١ به ١٨ آگوست اين چهارميشه از زمان مصاحبه (مارچ)

لطفا میگید کجا مصاحبه داشتید ؟ چی تاریخی مصاحبه داشتید ؟ رنج کیس نامبرتون چی بوده ؟ و آیا ایمیل ارسال کرده بودید چند روز گذشته یا نه ؟!
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، قصه گو ، mizan ، آلیس-1980
کاش يکي يه سوال ديگه ازشون بپرسه مثلا بپرسه معني اين آپديتهاي گروهي چيه
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-08-18 ساعت 16:09)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:26)me_u نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:18)nasim نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:09)me_u نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:00)kamranh نوشته:  شما از کجا می دونید کیستون توی اون مرحله است ..

سلام
من تو این مرحله ام
Personally identifiable information
البته همه دوستان این مرحله رو میگذرونن.

سرافراز باشید.مثل سرو

از کجا می توونیم ما هم متوچه بشیم که الان در چه مرحله ایی هستیم. ممنون

سلام.
برای من تو پاسخ ایمیل نوشته است

سرافراز باشید.مثل سرو

با سلام
دوست گرامي ميلي كه ارسال كرديد به سفارت بود يا نه. چون من هم ميلي به سفارت بابت وضعيت كيس و AP فرستادم و يك جواب كلي كه كيس شما در حال بررسي AP ميباشد و هنوز اين مرحله پايان نيافته برام ارسال شد.
در صورت امكان متن ميل ارسالي و آدرسي كه ميل به آنجا ارسال شده را بدبد تا من هم از آخرين وضعيت AP خودم مطلع بشم. ( من سفارت آنكارا بودم )
با آرزوي موفقيت و دريافت ويزا براي شما و همه بچه هاي مهاجرسرا Wink

سلام دوستان
من به سفارت ایمیل زدم
متن ایمیل من جنبه عمومی نداره ولی تقاضای من از انها این بود :
Could you please inform me about the status of my application.
و جواب اونها این بود
Privacy/PII
گزینه PII مخفف Personally identifiable information است که یکی از شاخه های پروسه AP میباشد
لینکهای زیر هم بررسی کنید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Personally_...nformation

http://www.gsa.gov/portal/content/104256
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، manamilad ، hamid_fs3 ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-08-18 ساعت 16:15)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 16:06)soli asali نوشته:  من هم آپ شدم ! البته ایمل زده بودم اما جواب ندادن !
مثل من !!!
اینا اپدیت شده اند
یعنی همه ایمیلی بوده ؟
۵۳۱۰
۵۲۱۷
۵۱۹۷
۵۱۲۴
۵۰۶۸
۵۰۵۲
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، smalijm ، m_nikparvaz ، manamilad ، sonyz2 ، nasim ، USA2014 ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980
من ابوظبي تو ماه مارچ مصاحبه داشتم و امروز هم يک ايميل ارسال کردم. چند ساعت بعدش آپ شدم احتمال ضعيف ميدم که مربوط به ارسال ايميل باشه
تشکر کنندگان: hamid.eng ، soli asali ، manamilad ، nasim ، hamid_fs3 ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980
سلام ما هم امروز ابديت شديم هر دو نفر
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
(2014-08-18 ساعت 16:25)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 16:15)hamid.eng نوشته:  
مثل من !!!
اینا اپدیت شده اند
یعنی همه ایمیلی بوده ؟
۵۳۱۰
۵۲۱۷
۵۱۹۷
۵۱۲۴
۵۰۶۸
۵۰۵۲

تو رنج 4000 به بالا هم بوده من چک کردم !
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، hamid.eng ، sonyz2 ، nasim ، USA2014 ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980
سلام دوستان گلم.
من و همسرم امروز دوباره اپديت شديم بدون ايميل.
ولى من ديگه آپديت نميخوام دلم كليير ميخوااااااااااااااااااااااااااااد.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان