موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با یکی از بستگانم که تو خبرگزاری دویچه ووله فعاله از طریق ایمیل مکاتبه کردم و براش توضیح دادم که چه اتفاقایی داره برامون میفته . البته خیلی مختصر - چون گفتم شاید اصلا ازعلاقه مندی هاش نباشه- و ازش خواستم که اگه تمایل داره بهم بگه
تابقیه اطلاعات رو هم بهش بدم و ببینیم که ایا با این روش میشه یه تسریعی تو روند صدور ویزاها داشت یا نه.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه ايميل مي زنند براي پيگيري، سعي كنند توي متنشون به صورت كاملا واضح بپرسند كه مرحله ap كيسشون آيا تموم شده يا نه، وقتي به اين صورت مي پرسين مجبور مي شن كه جواب شفاف بهتون بدهند، اما وقتي مي پرسيد چرا تا حالا كلير نشديد جواب دو پهلو بهتون مي دهند، البته اين پيشنهاد رو يكي از دوستاني كه جديدا از طريق ايميل كلير شدند و ويزا دريافت كردند براي من عنوان كردند يك متني مثل متن زير، البته اين يك پيشنهاده و من هم از بس ايميل فرستادم و ايميل زدن به سفارت شغل جديدمه شايد امتحان كردم:d
البته متنمو همين طوري نوشتم نمي دونم مشكل داره يا نه
Is my case under administrative processing? Or It is done?
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من فكر مي كنم بعد از اتمام مصاحبه هاي اوت تعدادي ويزا كه باقيمانده را براي كلير شده هاي جديد اعلام مي كنند و در ماه بعد هم به همين ترتيب.بنابراين اخر اين ماه و اخر ماه بعد ،بعضي كيس هاي كلير شده موفق به دريافت ويزا خواهند شد.
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 16:50)me_u نوشته: (2014-08-18 ساعت 16:28)pari pari نوشته: سلام دوستان گلم.
من و همسرم امروز دوباره اپديت شديم بدون ايميل.
ولى من ديگه آپديت نميخوام دلم كليير ميخوااااااااااااااااااااااااااااد.
سلام
دوست عزیز از خدا میخوام این آخرین آپدیت شما برای کلیر شدن باشه.
شما مثال بارز صبر و شکیبائی تو برندگان 2014 هستید.
ان شا ا... هر جه زودتر کلیر بشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
ممنونم ازتون. ايشالا كه همينطور باشه
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز سفارت ایروان تعطیل بود،یه تعطیلی محلیه تو ارمنستان،ولی دکتر کریستین بود،و به ما گفت موردای جدید از اول اگوست که ایشون از مرخصی برگشتن برای لاتاری نیومدن، چون سفارت اعلام کرده که ویزای کافی نداریم ارمنیا و ایرانیایی که مصاحبه نرفتن نمیان هزینه کنن.
خبر دیگه ایی هم نیست، ما هم ایمیل نزدیم کلیر و اپدیتم نشدیم، فقط اینجاییم
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-18 ساعت 17:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-18 ساعت 17:11 توسط ibehnam.)
(2014-08-18 ساعت 17:00)arash1392 نوشته: دوستان من با یکی از بستگانم که تو خبرگزاری دویچه ووله فعاله از طریق ایمیل مکاتبه کردم و براش توضیح دادم که چه اتفاقایی داره برامون میفته . البته خیلی مختصر - چون گفتم شاید اصلا ازعلاقه مندی هاش نباشه- و ازش خواستم که اگه تمایل داره بهم بگه
تابقیه اطلاعات رو هم بهش بدم و ببینیم که ایا با این روش میشه یه تسریعی تو روند صدور ویزاها داشت یا نه.
چه کاریه آخهههههههههه ؟؟؟؟؟؟
چرا صبرتون لبریز میشه چرا دست به کارای انتحاری میزنید آخه !
به خبر گزاری چه برادر من ؟
کار رو از اینی که هست بدتر نکنید !!!!!!!!!!!!
مگه قرارداد با شما بستند که ویزا بهتون بدن ؟
واقعاْ متاسفم !!!!!!!!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 17:07)نام کاربری somi نوشته: سلام دوستان
امروز سفارت ایروان تعطیل بود،یه تعطیلی محلیه تو ارمنستان،ولی دکتر کریستین بود،و به ما گفت موردای جدید از اول اگوست که ایشون از مرخصی برگشتن برای لاتاری نیومدن، چون سفارت اعلام کرده که ویزای کافی نداریم ارمنیا و ایرانیایی که مصاحبه نرفتن نمیان هزینه کنن.
سلام،
دستتون درد نكنه آقا سامي، معلومه آب و هواي ايروان بهتون ساخته حسابي، يكم روحيتون خوب شده خدا رو شكر
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-18 ساعت 17:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-18 ساعت 17:16 توسط Sara_lphmkf.)
(2014-08-18 ساعت 17:10)ibehnam نوشته: چه کاریه آخهههههههههه ؟؟؟؟؟؟
چرا صبرتون لبریز میشه چرا دست به کارای .... میزنید آخه !
به خبر گزاری چه برادر من ؟
کار رو از اینی که هست بدتر نکنید !!!!!!!!!!!!
مگه قرارداد با شما بستند که ویزا بهتون بدن ؟
واقعاْ متاسفم !!!!!!!!
آقا بهنام ، داداش گلم چرا عصباني مي شي خب، اين هم يك حركت ديگه، ايشون اين كارو انجام دادند، اسم شما رو كه نبردند، كسي هم قرار نيست ضرر كنه، شما هم خودتون رو ناراحت نكنيد
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 17:12)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-18 ساعت 17:07)نام کاربری somi نوشته: سلام دوستان
سلام،
دستتون درد نكنه آقا سامي، معلومه آب و هواي ايروان بهتون ساخته حسابي، يكم روحيتون خوب شده خدا رو شكر
مرسی ساراجون
هواش که یخورده گرم و شرجیه الان، ولی بقیه مواردش میسازه، خداروشکر
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 17:21)Afshim553 نوشته: خاله سرا اینقدر ایمیل زدی به ایروان که بیچاره ها اتو ریپلایشون رو فعال کردند "بعد از سه روز کاری جواب شما رو میدهیم."
من يك مامان بزرگ داشتم كه پارسال فوت كردند ، خدا بيامرزتش، اگه كاري رو كه مي گفت انجام نمي دادي دنبالت راه ميفتاد ولت نمي كرد، اونقدر مي گفت تا كچل بشي، فكر كنم ژن اونو به ارث بردم
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 17:16)حاجی واشنگتن نوشته: (2014-08-18 ساعت 16:28)pari pari نوشته: سلام دوستان گلم.
من و همسرم امروز دوباره اپديت شديم بدون ايميل.
ولى من ديگه آپديت نميخوام دلم كليير ميخوااااااااااااااااااااااااااااد.
پری جان سلام، با این آپدیت ها که توی آگوست داشتین فکر کنم که دیگه باید بار و بندیل تون رو ببندید...
خدا كنه. يعنى ميشهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
پس از بررسی های فراوان به این نتیجه رسیدم که من قاتل زنجیری هستم و اونا هم کاراگاه گجت یا نهایتا کاراگاه علوی رو مامور پرونده ام کردن و دیگه الان اسمم رو از لیست لاتاری دراوردن به لیست ترورهای بین المللی اضافه کردن...بازم اپدیت شدم امروز تا حالا این همه اپدیت رو یه جا ندیده بودم.فقط تو 3 هفته اخیر 4 بار اپدیت شدم بماند 8 تا اپدیت قبلش.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.