کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ويزاي من و فرزندم اومد
شماره كيس سه رقمي سفارت ابوظبي مصاحبه هفته اول اكتبر كليرنس فقط همسرم ، برنده خودم ويزا براي خودم و دخترم صادر شد
(2014-01-27 ساعت 16:03)farshadm999 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 15:56)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 15:44)kamranh نوشته:  سلام
دوستانی که مصاحبه نرفتن سایت Ceac شمارشونو می شناسه یا نه ؟؟
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

بله، آپدیت هم شده،شما چطور؟

مال منو نمی‌شناسه

مگه دعوت به مصاحبه نشدین؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali
سلام دوستان ما امروز مصاحبه در ایروان داشتیم برگه ابی به ما دادند وفقط جای عکس 5در 5 علامت زدند اونم چون عکس 1سال پیش داشتیم به نظر شما این به چه معنی است؟

راستی منظورتون از اپدیت شدن چیه ؟ از کجا می فهمیم که اپدیت شدیم یا نه؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، nedaba
(2014-01-27 ساعت 17:42)amirrbco نوشته:  سلام دوستان ما امروز مصاحبه در ایروان داشتیم برگه ابی به ما دادند وفقط جای عکس 5در 5 علامت زدند اونم چون عکس 1سال پیش داشتیم به نظر شما این به چه معنی است؟

راستی منظورتون از اپدیت شدن چیه ؟ از کجا می فهمیم که اپدیت شدیم یا نه؟

سلام دوست عزیز، شما وقتی کلیر شدید باید عکس جدید با خودتون ببرید یعنی نقص مدرک خوردید که البته مهم نیست و وقتی کلیر شدید تحویل میدید...
توی سایت سیس کیس نامبر تون رو چک کنید یه گزینه Status Updated Date داره که هر وقت تغییر کننه یعنی شما در اون رو آپدیت شدید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، Saeedv13 ، گل نهال ، SHABAH51
دوستان یه سوال 6 ماه از موقع دریافت ویزامون هست یا از موقع که مدیکال رفتیم میشه لطفا راهنمایم کنید ممنون میشم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
دوست عزیز ممنون از پاسختون،

منظور من اینه که مشکل دیگه ای جز عکس هم میتونه باشه؟ و اگر نیست به نظر شما با این نقص چقدر طول می کشه کلیر بشیم؟
.
.
.
.
آیا کسانی که موارد بیشتری از جمله سربازی، کار دولتی و... داشته باشند آیا در فرم آبی رنگ قید می شود یا همون اول رد می شوند؟
.
.
.
.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
(2014-01-27 ساعت 18:02)parmisv نوشته:  دوستان یه سوال 6 ماه از موقع دریافت ویزامون هست یا از موقع که مدیکال رفتیم میشه لطفا راهنمایم کنید ممنون میشم

انکارا -----> از تاریخ شروع مدیکال
ابوظبی------> از تاریخ صدور ویزا
ایروان ------> ؟؟؟؟؟؟ که البته امیدوارم همانند ابوظبی باشه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، SOLTANI11 ، pari pariaaa ، mohamad92 ، parmisv ، قصه گو ، nedaba
(2014-01-27 ساعت 18:46)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 18:02)parmisv نوشته:  دوستان یه سوال 6 ماه از موقع دریافت ویزامون هست یا از موقع که مدیکال رفتیم میشه لطفا راهنمایم کنید ممنون میشم

انکارا -----> از تاریخ شروع مدیکال
با سلام
ایروان از تاریخ مدیکال Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali
(2014-01-27 ساعت 21:44)mahdii نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 18:46)KIMIA2005 نوشته:  انکارا -----> از تاریخ شروع مدیکال
با سلام

آقا مهدي مطمئنيد؟؟؟!!!
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: mohamad92 ، soli asali ، abloom_ma
(2014-01-27 ساعت 22:08)pari pariaaa نوشته:  
با سلام

آقا مهدي مطمئنيد؟؟؟!!!
متاسفانه همین طوره من خودم روز مصاحبه از افیسر پرسیدم و گفت که 6 ماه از تاریخ مدیکال!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: mohamad92 ، pari pariaaa ، قصه گو ، taleghani ، soli asali
(2014-01-27 ساعت 15:54)sunnyluie نوشته:  دوستان کسی هست که در مورد رنگ این برگه های دریافتی از سفارت اگاهی داشته باشه
با اینکه قبلا هم گفته شده خیلی نباید به اونها دقت کنیم
اما اونطور که من دیدم برگه زرد برگه ویزای یک ضرب بود
ولی سفارت انکارا فقط برگه سفید (ته مایه های صورتی داره) به هممون داد یعنی به هر کسی که اون یکی دو روزی که من سفارت میرفتم و همه شامل AP میشدند همین برگه رو میدادند
در حالیکه که با اقای وکیلی که با ایشون مشورت کردم گفتند که برگه آبی یعنی نقص مدارک نداری و زود کلیر میشی
ولی برگه صورتی یعنی یه نقصی داره مدرکت و شاید طول بکشه و از این حرفها
کلا خیلی درگیر رنگ برگه ها شدم
اگه کسی از انکارا برگه ابی گرفته میشه بگه؟
یا اینکه اگه اطلاعاتی دارین به ما هم بدین
مرسی

لطفا یکی جواب منو بده
case number: هزار و چهارصد و خوردِی
تاریخ روءیت قبولی : 4:30 صبح 4 مرداد ماه ( 26 جولای 2013) (خیلی اتفاقی)
تاریخ مصاحبه: 8 ژانویه (سفارت روز مصاحبه وقتمو موکول کرد به روز بعد - دلیل: مدارکمو دیر فرستاده بودم و اونها فرصت مطالعه نداشتند)
آپديت ها:3 نوامبر 2013/ 11 ژانویه 2014/ 12 فوریه 2014/ 3 ژوئن 2014 / 12 ژوئن 2014/23-24 ژوئن 2014/
کلیرنس: 25 ژوئن
(2014-01-27 ساعت 22:44)sunnyluie نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 15:54)sunnyluie نوشته:  دوستان کسی هست که در مورد رنگ این برگه های دریافتی از سفارت اگاهی داشته باشه
با اینکه قبلا هم گفته شده خیلی نباید به اونها دقت کنیم
اما اونطور که من دیدم برگه زرد برگه ویزای یک ضرب بود
ولی سفارت انکارا فقط برگه سفید (ته مایه های صورتی داره) به هممون داد یعنی به هر کسی که اون یکی دو روزی که من سفارت میرفتم و همه شامل AP میشدند همین برگه رو میدادند
در حالیکه که با اقای وکیلی که با ایشون مشورت کردم گفتند که برگه آبی یعنی نقص مدارک نداری و زود کلیر میشی
ولی برگه صورتی یعنی یه نقصی داره مدرکت و شاید طول بکشه و از این حرفها
کلا خیلی درگیر رنگ برگه ها شدم
اگه کسی از انکارا برگه ابی گرفته میشه بگه؟
یا اینکه اگه اطلاعاتی دارین به ما هم بدین
مرسی

لطفا یکی جواب منو بده

با سلام
والا من زیاد درگیر رنگها نیستم، و حقیقتا رنگ برگه خودمون رو شاید یک ماه بعد از مصاحبه دیدم.رنگ برگه ما صورتی کمرنگ هستش و آفیسر بما گفت که مدارک شما کامله فقط در مورد کار شما یه سری سوال میفرستم که به ما جواب بدید و بعد از 3 روز هم همین کارو کرد و ما هم بعد از یک هفته جواب سوالها رو بهمراه CV خودم و همسرم فرستادم.بعد از 3 ساعت تاییدیه اونهم رسید و تا حالا چهار بار هم آپدیت شدیم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.ولی زیاد به رنگ برگه ها فکر نکرده و بجاش به رنگ اسمون آنطرف فکر کنید.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، shaso ، sunnyluie ، mohamad92 ، soli asali ، farid1364
(2014-01-27 ساعت 15:32)alimomen نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 17:11)melina132 نوشته:  [quote='lida55' pid='460196' dateline='1390729542']
دوستان عزیز اگر پرونده مهاجرت به کانادا تشکیل داده بودین چه میکردین بعد از چهار سال تو نوبت بودن کلا کنسول گری بسته میشد و پروندتون ارجاع میشد به د.م.ش.ق اونم که........... بعد هم تو این فاصله چند ده ملیون پول وکیل رو کلاس ایلتس میدانین و مدرکشم میگرفتین از دو سال اعتبار مدرکتون زبانتون هم میگذشت دلار پنج برابر میشد و اولویتهای مهاجر پذیری کانادا هم عوض میشدو..........................
با اجازتون چون تجربشو دارم اینارو هم اضافه کنم که :
واسه کانادا اولا باید هزینه واسه apply واسه هر کیس جدا بدی - فقط حدود نفری 400000 تومان فقط واسه ویزیت دکتر میدید و بقیه آزمایشها هزینش جداست و به راحتی حدود 1000000 واسه هر نفر آب میخوره-هزینه کلاس ایلتس یک طرف هزینه ثبت نامش طرف دیگه-اینکه تو این مدت چندین بار ازتون گواهی سو پیشینه میخان و چندین بار هم گواهی تمکن مالی تازه همه اینها یک طرف به اینکه پول تو حسابت باشه هم قانع نمیشن بلکه باید منبع اون پول رو هم مشخص کنی که مثلا خونه فروختم این پول دستم اومده هیچ منبعی وآپدیتی هم موجود نیست که بفهمی اصلن دارن رو پروندت کار میکنن یا نه
پس مجانی دارن اقامت آمریکا رو تقدیمتون میکنن اینقدر ناشکر نباشید

الان ۱۶ ماه هست که منتظر جواب سوئد هستم، زمانیکه اقدام می کردم می گفتن برای اقامت خوداشتغالی ۱۰ ماهه جواب می دن بعد از ۳ ماه یهو شد ۱۸ ماه. تو این مدت هم هر چی به افسر پرونده ایمیل می زنم که کیس من در چه وضعیتی هست می گه ۱۸ ماه ۱۸ ماه ۱۸ ماه ...تازه الان که ۱۶ ماه صبر کردم و حداقل ۲ ماه دیگه باید صبر کنم معلوم نیست پذیرش کنن یا نه!!!
تازه دیگه نمی گم چه مکافاتی کشیدم قبل اقدام، چه مکافاتی کشیدم بعد اقدام ... زمانیکه ازم خواستن بگم با توجه به ت ح ر یم ها چطور می خواهم سرمایه ام رو به سوئد انتقال بدم و ...
خدا خیلی در حق ما لطف کرد هیچوقت فراموش نمی کنم و الان که تاحدی می تونم صبر کنم فقط و فقط به این خاطر هست که مطمئنم خواست او بوده و درست می شه. حتی برای لاتا ر ی ۲۰۱۵ هم ثبت نام نکردم.
واقعا خسته شدم بچه ها خیلی خسته شدم خیلی دارم عذاب می کشم خیلی ...
(2014-01-27 ساعت 22:23)usafirststeps نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 22:08)pari pariaaa نوشته:  
با سلام

آقا مهدي مطمئنيد؟؟؟!!!
متاسفانه همین طوره من خودم روز مصاحبه از افیسر پرسیدم و گفت که 6 ماه از تاریخ مدیکال!
پس بچه هاي ايروان ... تبريك ميگم به خودمونBig Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: kage.omid ، قصه گو ، godot ، mohamad92 ، soli asali ، SHABAH51
لطفا یکی جواب منو بده
[/quote]

با سلام
والا من زیاد درگیر رنگها نیستم، و حقیقتا رنگ برگه خودمون رو شاید یک ماه بعد از مصاحبه دیدم.رنگ برگه ما صورتی کمرنگ هستش و آفیسر بما گفت که مدارک شما کامله فقط در مورد کار شما یه سری سوال میفرستم که به ما جواب بدید و بعد از 3 روز هم همین کارو کرد و ما هم بعد از یک هفته جواب سوالها رو بهمراه CV خودم و همسرم فرستادم.بعد از 3 ساعت تاییدیه اونهم رسید و تا حالا چهار بار هم آپدیت شدیم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.ولی زیاد به رنگ برگه ها فکر نکرده و بجاش به رنگ اسمون آنطرف فکر کنید.
[/quote]

خیلی ممنونم rava عزیز ... چشم!!! اسمونو خیلی خوب اومدین!!! حتما همینکارو میکنم.

یه سوال دیگه داشتم من هنوز اپدیت نشدم آیا باید کار خاصی انجام بدم یا نامه خاصی به سفارت بنویسم؟
case number: هزار و چهارصد و خوردِی
تاریخ روءیت قبولی : 4:30 صبح 4 مرداد ماه ( 26 جولای 2013) (خیلی اتفاقی)
تاریخ مصاحبه: 8 ژانویه (سفارت روز مصاحبه وقتمو موکول کرد به روز بعد - دلیل: مدارکمو دیر فرستاده بودم و اونها فرصت مطالعه نداشتند)
آپديت ها:3 نوامبر 2013/ 11 ژانویه 2014/ 12 فوریه 2014/ 3 ژوئن 2014 / 12 ژوئن 2014/23-24 ژوئن 2014/
کلیرنس: 25 ژوئن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان