موضوعها: 0
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-26 ساعت 18:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-26 ساعت 19:10 توسط SHABAH51.)
سلام و درود بر همه دوستان 2014
بعد از مدتها اومدم به تاپیک کلیرنس بروبچه های 2014 سری بزنم. چقدر همه چیز برام آشنا بود! درست همون دغدغه ها و نگرانی هایی که ما پارسال داشتیم اینجا هم دیده میشه! به عبارت بهتر هرسال یک روند و اتفاق ثابت تکرار میشه. به همین خاطر برخی از راهنمایی هایی که ممکنه به دردتون بخوره رو می نویسم . شاید که کمک ناچیزی باشه برای شما عزیزانی که سخت ترین روزهای انتظار رو سپری می کنید:
1- حتماً و حتماً فرصتی بگذارید برای باز خوانی تاپیک کلیرنس 2013
2- آماده مواجهه با هر اتفاقی باشید. این توصیه از سر تجربه های گرانی است که من و سایر دوستانم پارسال به دست آوردیم.
3-طول دوران کلیرنس سال گذشته از 17 روز بود تا 290 روز! پس خیلی محاسبه نکنید و حدس نزنید. با آرامش منتظر بمانید و امیدوار باشید. خود من با اینکه به ظاهر نباید کلیرنس ام طولانی می شد 118 روز منتظر ماندم و آخرسر هم کلیر نشدم!
4- به توصیه دوستان تان مبنی بر اینکه تا چیزی قطعی نشده است زندگی و روال معمول اش را به هم نریزید گوش کنید. این واقعیتی است که برخی از هم دوره های من با تمام وجود تلخی اش را چشیدند. پس محتاط باشید.
5- به دوستان متاهلی که شماره کیس شان بالاست و احتمالاً وقت مصاحبه شان چند ماه دیگر است توصیه می کنم چنانچه کلیرنس خوردند اما ویزای همسر و احیاناً فرزندان شان آماده شد برای گرفتن ویزای آنها لحظه ای درنگ نکنند. خود من اگر کمی دیر می جنبیدم ویزای همسر و دخترم صادر نمی شد و هم اکنون همگی با هم ایران بودیم. اما دست کم من امید دارم در ماههای آینده از طریق خانوادگی ویزایم را بگیرم.
6- هرچه دوران کلیرنس ها طولانی تر میشود دوستان تان از لحاظ روحی حساس تر و دل خسته تر میشوند. پس لطفاً شرایط و موقعیت همدیگر را درک کنید تا خدای نکرده تنش های ایجاد شده گذران این دوران را برایتان سخت تر و تلخ تر نکند
برای همه شما عزیزان آرزوی خوشبختی و موفقیت دارم
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه
زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر
F2a:5th November 2013 .....اپروو شده بعد از 18 ماه
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-26 ساعت 16:04)farshadm999 نوشته: این کاربرها چرا کلیر نمیشن؟
الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014
تو سایت خود سفارت نوشته اکثر کیسها زود تر از ۶۰ روز کلیر میشن! ولی انگار اصلا اینجوری نیست دقیقا بر عکسه!
از این یوزرها همه سربازی داشتین؟؟ شغل دولتی؟
خودمونم نميدونيم چرا كلير نميشيم.ديگه خيلى خسته كننده شده.من و همسرم هر دو شغل خصوصى داريم و همسرم نيرو انتظامى خدمت كردند.به اميد اينكه هرچه زودتر هممون كلير بشيم و از اين بلا تكليفى در بيايم.مرسي از توجهتون
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-26 ساعت 20:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-26 ساعت 20:48 توسط sani1348.)
سلام : قابل توجه مديران محترم خصوصا" آقا سعيد عزيز : و كليه دوستان خوب مهاجرسرا : بنده به اتفاق همسر و فرزندم تازه با برگ آبي از مصاحبه ( ابوظبي ) برگشتيم ، حال يك سؤال دارم ؟ ما در تاريخ ٨ دسامبر آپديت شديم و دقيقا" تاريخ روز مصاحبه ٢١ ژانويه و ٢٣ ژانويه هم مجددا" آپديت شديم !!! هر سه نفر با هم ؟؟؟ حالا شما دوستان با تجربه ميشه يه توضيح كوچك بدهيد !!! به قول دوستمون خوشحال باشيم يا نه ؟ يا بأيد خيلي انتظار بكشيم ؟ فقط دلگرمي واقعي نياز داريم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-26 ساعت 16:59)الدورادو نوشته: (2014-01-26 ساعت 16:04)farshadm999 نوشته: این کاربرها چرا کلیر نمیشن؟
الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014
تو سایت خود سفارت نوشته اکثر کیسها زود تر از ۶۰ روز کلیر میشن! ولی انگار اصلا اینجوری نیست دقیقا بر عکسه!
از این یوزرها همه سربازی داشتین؟؟ شغل دولتی؟
من
با تشكر از اينكه از ما ياد كرديد...
من سربازي رو خريدم كارم هم در رنو يك شركت بين المللي خصوصي بود الان حدود ١١٢ روزه كليرنس خوردم
شماره كيس سه رقمي سفارت ابوظبي مصاحبه هفته اول اكتبر كليرنس فقط همسرم ، برنده خودم ويزا براي خودم و دخترم صادر شد
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان صبح بخير
پاشيد صبح شده نکنه خواب بمونيد. الان ييهو از خواب پريدم ي حس غريبي بهم ميگه اين هفته ي اتفاق خوب واسه بچه هاي کليرخورده مي افته. انشالله هرچندبرادران و خواهران شاغل در سفارت ارمنستان فردا رو هم تعطيل هستن ولي اين قول و ميدن بعد تعطيلي تا شنبه هممون رو پاک و تميز کنن. اينم انرژي مثرت امروز البته با اجازه بزرگترا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++باشد که عاقبت به خير بشيم
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
lموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-27 ساعت 09:27)خسته از وطن نوشته: (2014-01-27 ساعت 07:39)melina132 نوشته: سلام دوستان صبح بخير
پاشيد صبح شده نکنه خواب بمونيد. الان ييهو از خواب پريدم ي حس غريبي بهم ميگه اين هفته ي اتفاق خوب واسه بچه هاي کليرخورده مي افته. انشالله هرچندبرادران و خواهران شاغل در سفارت ارمنستان فردا رو هم تعطيل هستن ولي اين قول و ميدن بعد تعطيلي تا شنبه هممون رو پاک و تميز کنن. اينم انرژي مثرت امروز البته با اجازه بزرگترا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++باشد که عاقبت به خير بشيم
ای بابا راست گفتی این ارامنه محترم فردا رو هم که تعطیلن. بعد اسم ما ایرانیا بد در رفته.بقیه تعطیلی مخفی ان!! واقعا این فلسفه جمله ارزشمند جناب آفیسر: " 4 تا 6 هفته بعد سایت رو چک کنید" چیه؟! هان چیه؟ خوب مثل آدم بگید " 4 تا 6 ماه" ما هم بریم دنبال زندگیمون... به این هم میگن چاخان مخفی!
سلام دوست عزیز
ما بعنوان پرچم دار کلیر خورده ها 3 روز دیگه 4 ماهو پر میکنیم.
دقیقا به ما هم گفت 6 تا 8 هفته بعد سایتو چک کنید. بیشتر از همه از این زورم میگیره که مدیکال آنکارا 6 ماه اعتبار داره و این یعنی اینکه اگر ما توی دو ماهه آینده کلیر بشیم به دلیل اعتبار 6 ماهه ویزا از تاریخ مدیکال، یا باید در یه فرصت بسیار کم بار سفرو ببندیم و قبل از 5 فروردین بریم آمریکا و یا اینکه دوباره باید همه اعضای کیس بریم و یه پول زور بریزیم تو جیب ترکا برای مدیکال. خلاصه اینکه خیلی اوضاع بدیه.
به امید کلیر شدن همه دوستان مهاجرسرایی در حداقل زمان
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ما امروز بدون ايميل ابديت شديم.براى سومين بار.دو بار قبلى با ايميل بود.
شماره كيس سه رقمي سفارت ابوظبي مصاحبه هفته اول اكتبر كليرنس فقط همسرم ، برنده خودم ويزا براي خودم و دخترم صادر شد