کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-01-26 ساعت 16:04)farshadm999 نوشته:  این کاربر‌ها چرا کلیر نمی‌‌شن؟

الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014

تو سایت خود سفارت نوشته اکثر کیس‌ها زود تر از ۶۰ روز کلیر میشن! ولی‌ انگار اصلا اینجوری نیست دقیقا بر عکسه!

از این یوزر‌ها همه سربازی داشتین؟؟ شغل دولتی؟
حضور خودم رو اعلام مي كنم . همچنان منتظر هستيم ولي ترجيح ميدم خيلي سخت نگيرم . شرايط من هم كه مشمول كليرنس شدم سربازي س پ ا ه و شغل غير دولتي (وكيل دادگستري) .
معتقدم بايد زماني نگران باشيم كه كاري از دستمون بر بياد . ضمن اينكه همونطور كه هيچكس فكر نمي كرد جزو برنده ها اسمش در بياد از اينجا به بعدش هم بايد تسليم خواست و اراده خداوند باشه و مطمئن باشيد هر چيزي براش زمان و مكان مشخصي تعيين شده . اميدوارم هر كس زودتر به چيزي كه ميخواد برسه و همه دوستاني كه منتظر هستند و يا هنوز كارنت نشدن و منتظر مصاحبه هستند كلير بشن و روزهاي خوبي رو با هم هوراا بكشيم . ولي واقعا بايد تو اين مسير تسليم بود .
موفق باشيد
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
سلام و درود بر همه دوستان 2014
بعد از مدتها اومدم به تاپیک کلیرنس بروبچه های 2014 سری بزنم. چقدر همه چیز برام آشنا بود! درست همون دغدغه ها و نگرانی هایی که ما پارسال داشتیم اینجا هم دیده میشه! به عبارت بهتر هرسال یک روند و اتفاق ثابت تکرار میشه. به همین خاطر برخی از راهنمایی هایی که ممکنه به دردتون بخوره رو می نویسم . شاید که کمک ناچیزی باشه برای شما عزیزانی که سخت ترین روزهای انتظار رو سپری می کنید:
1- حتماً و حتماً فرصتی بگذارید برای باز خوانی تاپیک کلیرنس 2013
2- آماده مواجهه با هر اتفاقی باشید. این توصیه از سر تجربه های گرانی است که من و سایر دوستانم پارسال به دست آوردیم.
3-طول دوران کلیرنس سال گذشته از 17 روز بود تا 290 روز! پس خیلی محاسبه نکنید و حدس نزنید. با آرامش منتظر بمانید و امیدوار باشید. خود من با اینکه به ظاهر نباید کلیرنس ام طولانی می شد 118 روز منتظر ماندم و آخرسر هم کلیر نشدم!
4- به توصیه دوستان تان مبنی بر اینکه تا چیزی قطعی نشده است زندگی و روال معمول اش را به هم نریزید گوش کنید. این واقعیتی است که برخی از هم دوره های من با تمام وجود تلخی اش را چشیدند. پس محتاط باشید.
5- به دوستان متاهلی که شماره کیس شان بالاست و احتمالاً وقت مصاحبه شان چند ماه دیگر است توصیه می کنم چنانچه کلیرنس خوردند اما ویزای همسر و احیاناً فرزندان شان آماده شد برای گرفتن ویزای آنها لحظه ای درنگ نکنند. خود من اگر کمی دیر می جنبیدم ویزای همسر و دخترم صادر نمی شد و هم اکنون همگی با هم ایران بودیم. اما دست کم من امید دارم در ماههای آینده از طریق خانوادگی ویزایم را بگیرم.
6- هرچه دوران کلیرنس ها طولانی تر میشود دوستان تان از لحاظ روحی حساس تر و دل خسته تر میشوند. پس لطفاً شرایط و موقعیت همدیگر را درک کنید تا خدای نکرده تنش های ایجاد شده گذران این دوران را برایتان سخت تر و تلخ تر نکند

برای همه شما عزیزان آرزوی خوشبختی و موفقیت دارم
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014

تو سایت خود سفارت نوشته اکثر کیس‌ها زود تر از ۶۰ روز کلیر میشن! ولی‌ انگار اصلا اینجوری نیست دقیقا بر عکسه!

خودمونم نميدونيم چرا كلير نميشيم.ديگه خيلى خسته كننده شده.من و همسرم هر دو شغل خصوصى داريم و همسرم نيرو انتظامى خدمت كردند.به اميد اينكه هرچه زودتر هممون كلير بشيم و از اين بلا تكليفى در بيايم.مرسي از توجهتون
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام : قابل توجه مديران محترم خصوصا" آقا سعيد عزيز : و كليه دوستان خوب مهاجرسرا : بنده به اتفاق همسر و فرزندم تازه با برگ آبي از مصاحبه ( ابوظبي ) برگشتيم ، حال يك سؤال دارم ؟ ما در تاريخ ٨ دسامبر آپديت شديم و دقيقا" تاريخ روز مصاحبه ٢١ ژانويه و ٢٣ ژانويه هم مجددا" آپديت شديم !!! هر سه نفر با هم ؟؟؟ حالا شما دوستان با تجربه ميشه يه توضيح كوچك بدهيد !!! به قول دوستمون خوشحال باشيم يا نه ؟ يا بأيد خيلي انتظار بكشيم ؟ فقط دلگرمي واقعي نياز داريم.
(2014-01-26 ساعت 16:59)الدورادو نوشته:  

الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014

من
با تشكر از اينكه از ما ياد كرديد...
من سربازي رو خريدم كارم هم در رنو يك شركت بين المللي خصوصي بود الان حدود ١١٢ روزه كليرنس خوردم
شماره كيس سه رقمي سفارت ابوظبي مصاحبه هفته اول اكتبر كليرنس فقط همسرم ، برنده خودم ويزا براي خودم و دخترم صادر شد
تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، pari pari ، maryam_a ، nedali ، mohamad92 ، meisam14 ، nedaba ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-01-26 ساعت 20:41)sani1348 نوشته:  سلام : قابل توجه مديران محترم خصوصا" آقا سعيد عزيز : و كليه دوستان خوب مهاجرسرا : بنده به اتفاق همسر و فرزندم تازه با برگ آبي از مصاحبه ( ابوظبي ) برگشتيم ، حال يك سؤال دارم ؟ ما در تاريخ ٨ دسامبر آپديت شديم و دقيقا" تاريخ روز مصاحبه ٢١ ژانويه و ٢٣ ژانويه هم مجددا" آپديت شديم !!! هر سه نفر با هم ؟؟؟ حالا شما دوستان با تجربه ميشه يه توضيح كوچك بدهيد !!! به قول دوستمون خوشحال باشيم يا نه ؟ يا بأيد خيلي انتظار بكشيم ؟ فقط دلگرمي واقعي نياز داريم.

سلام دوست عزیز
من با اینکه مدیر نیستم اما جسارتاً نظر شخصیم رو خدممتتو عرض می کنم. به نظر بنده نمیشه در این خصوص اعلام نظر قطعی کرد. یعنی به نوعی زیاد دنبال گرفتن دلگرمی واقعی از سوی کسی جز دولت آ م ر ی ک ا و کسانی که پروندتون رو بررسی می کنند نباشید. هر کدوم از عزیزان هم نظری بدن از روی تجربه هست ( همونطور که خودتون فرمودید) و ممکنه بنا به هر شرایطی که ما نمی دونیم این نظر براساس تجربه، درست از آب در نیاد. معمولاً آپ دیت شدن های اینطوری خبر خوبی هست و به نوعی میشه گفت باید خوشحال باشید و ایشالا که بزودی شاهد هورا کشیدنتون باشیم. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2014-01-26 ساعت 15:42)خسته از وطن نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 13:06)kage.omid نوشته:  يه چند وقتيه از اين شنبه و يكشنبه نفرت عجيبي پيدا كردم نميدونم شما هم همينطور شدين يا نه!!!!!!!
دقیقا مثل من. خوبه که تنها نیستم. چون با اطرافیان هم که در این مورد نمی تونی صحبت کنی. هی میپرسن چی شد؟ پس چی شد؟Sad

بچه ها به زودی همین شنبه یکشنبه هارو داریم برا تفریح پس دوسش داشته باشید Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
سلام دوستان صبح بخير
پاشيد صبح شده نکنه خواب بمونيد. الان ييهو از خواب پريدم ي حس غريبي بهم ميگه اين هفته ي اتفاق خوب واسه بچه هاي کليرخورده مي افته. انشالله هرچندبرادران و خواهران شاغل در سفارت ارمنستان فردا رو هم تعطيل هستن ولي اين قول و ميدن بعد تعطيلي تا شنبه هممون رو پاک و تميز کنن. اينم انرژي مثرت امروز البته با اجازه بزرگترا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++باشد که عاقبت به خير بشيم
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
يه روزي بشه ما هم بريم تو تاپيك كليرنس خورده هاي ٢٠١٥ بهشون بگيم: "نگران نباشيد، ما هم همه اين روزها رو گذرونديم ،حالا هممون آمريكا هستيم،همتون ويزا ميگيريد"!!! Tongue
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-01-27 ساعت 07:39)melina132 نوشته:  سلام دوستان صبح بخير
پاشيد صبح شده نکنه خواب بمونيد. الان ييهو از خواب پريدم ي حس غريبي بهم ميگه اين هفته ي اتفاق خوب واسه بچه هاي کليرخورده مي افته. انشالله هرچندبرادران و خواهران شاغل در سفارت ارمنستان فردا رو هم تعطيل هستن ولي اين قول و ميدن بعد تعطيلي تا شنبه هممون رو پاک و تميز کنن. اينم انرژي مثرت امروز البته با اجازه بزرگترا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++باشد که عاقبت به خير بشيم
ای بابا راست گفتی این ارامنه محترم فردا رو هم که تعطیلن. بعد اسم ما ایرانیا بد در رفته.بقیه تعطیلی مخفی ان!! واقعا این فلسفه جمله ارزشمند جناب آفیسر: " 4 تا 6 هفته بعد سایت رو چک کنید" چیه؟! هان چیه؟ خوب مثل آدم بگید " 4 تا 6 ماه" ما هم بریم دنبال زندگیمون... به این هم میگن چاخان مخفی!Big Grin
تشکر کنندگان: taleghani ، قصه گو ، godot ، pari pariaaa ، pari pari ، mohamad92 ، soli asali ، omid05
(2014-01-27 ساعت 09:27)خسته از وطن نوشته:  
ای بابا راست گفتی این ارامنه محترم فردا رو هم که تعطیلن. بعد اسم ما ایرانیا بد در رفته.بقیه تعطیلی مخفی ان!! واقعا این فلسفه جمله ارزشمند جناب آفیسر: " 4 تا 6 هفته بعد سایت رو چک کنید" چیه؟! هان چیه؟ خوب مثل آدم بگید " 4 تا 6 ماه" ما هم بریم دنبال زندگیمون... به این هم میگن چاخان مخفی!Big Grin
سلام دوست عزیز
ما بعنوان پرچم دار کلیر خورده ها 3 روز دیگه 4 ماهو پر میکنیم.
دقیقا به ما هم گفت 6 تا 8 هفته بعد سایتو چک کنید. بیشتر از همه از این زورم میگیره که مدیکال آنکارا 6 ماه اعتبار داره و این یعنی اینکه اگر ما توی دو ماهه آینده کلیر بشیم به دلیل اعتبار 6 ماهه ویزا از تاریخ مدیکال، یا باید در یه فرصت بسیار کم بار سفرو ببندیم و قبل از 5 فروردین بریم آمریکا و یا اینکه دوباره باید همه اعضای کیس بریم و یه پول زور بریزیم تو جیب ترکا برای مدیکال. خلاصه اینکه خیلی اوضاع بدیه.
به امید کلیر شدن همه دوستان مهاجرسرایی در حداقل زمان
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
سلام.ما امروز بدون ايميل ابديت شديم.براى سومين بار.دو بار قبلى با ايميل بود.
شماره كيس سه رقمي سفارت ابوظبي مصاحبه هفته اول اكتبر كليرنس فقط همسرم ، برنده خودم ويزا براي خودم و دخترم صادر شد
(2014-01-27 ساعت 12:17)Beni2050 نوشته:  سلام.ما امروز بدون ايميل ابديت شديم.براى سومين بار.دو بار قبلى با ايميل بود.

الان شما یه لطفی کنین امضاتون رو کامل کنین.
آدم انگار داره با یه سایه یا یه چیزی شبیه شبه Big Grin حرف می زنه وقتی که امضا ندارین.
بقیه هم بدونن شما کدوم سفارت هستین و کی مصاحبه شدین و از این قرار. دهه
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aaraam ، kage.omid ، artam2 ، pari pari ، masuodrh ، feel ، mohamad92 ، soli asali ، قصه گو ، behfaza
(2014-01-27 ساعت 11:15)byazdani نوشته:  
سلام دوست عزیز
دقیقا به ما هم گفت 6 تا 8 هفته بعد سایتو چک کنید. بیشتر از همه از این زورم میگیره که مدیکال آنکارا 6 ماه اعتبار داره و این یعنی اینکه اگر ما توی دو ماهه آینده کلیر بشیم به دلیل اعتبار 6 ماهه ویزا از تاریخ مدیکال، یا باید در یه فرصت بسیار کم بار سفرو ببندیم و قبل از 5 فروردین بریم آمریکا و یا اینکه دوباره باید همه اعضای کیس بریم و یه پول زور بریزیم تو جیب ترکا برای مدیکال. خلاصه اینکه خیلی اوضاع بدیه.
ممنون
اگر خدایی نکرده لازم شدمدیکال تمدید کنیم، قبل از اون به سفارت ایمیل می زنیم و در مورد اعتبار مدیکال سوال میپرسیم شاید به خاطر تعطیلی دولت اعتبار مدیکال بیشتر شد (هر چند فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه وهر چند این هزینه تمدید مدیکال نسبت به مابقی هزینه ها مبلغ خیلی کمی هست...)از طرفی بعد از تمدید مدیکال فرصت بیشتری برای انجام کارها داریمSmile
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، pari pari ، mohamad92 ، soli asali ، قصه گو
(2014-01-27 ساعت 12:08)aseman abi نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 11:15)byazdani نوشته:  
سلام دوست عزیز
ممنون
سلام دوست عزیز من هم با 95 روز انتظار دقیقا دارم به همین موضوعی که شما بهش اشاره کردید فکر می کنم یعنی اینکه یا باید در یه فرصت بسیار کم و ضرب العجلی اونم با قیمت های وحشتناک اخر اسفند و فروردین رفت و یا اینکه مجددا هزینه بلیط+هتل+ مدیکال+ دیدن روی ماه دکتر اونگان . ولی من بیشتر از همه اینا از این زورم میگیره که حتی من مصاحبه هم نشدم و کلیر خوردم ! من یه کیس یه نفره بدون سابقه کار دولتی با مدارک کامل وبدون هیچ گونه مشکلی بودم به طوری که افیسر فقط از من اسممو پرسید و چون اخر وقت بود همه رفته بودن برای ناهار اینگار حوصله نداشته باشه گفت خانم همه مدارک شما کامل هست ولی بفرمایید اینم پاسپورتتون.... من واقعا هنگ کرده بودم نمی دونستم بهش چی بگم.... بعد اون هر کی منو تو فرودگاه دیده بود از من اینو می پرسید که چراااااااااا بهتون چک زد؟؟؟!!! چرا از شما چیزی نپرسید؟؟!! حالا من می بینم کلی کیس های مجرد تو ابو ظبی همه یه ضرب گرفتند! حالا چک زد اشکال نداره ولی 95 روز که نه اپدیت بشی.... نه کلیر... نه جواب ایمیل درست بدن..... نه هیچی؟! سخته ...واقعا سخته....
من با همین اطلاعاتی که از مهاجر سرا خونده بودم مطمین بودم یه ضرب می گیرم گفتم فوقش چک هم بخورم چون مشکلی ندارم زودی کلیر میشم . اونوقت هم ارشدمو ثبت نام نکردم هم استعفا دادم ...... حالا هم که 2 ماه همش اینو میبینیم " بچه ها الان انکارا اپدیت شد و بازم هیچ......"

بالای ۹۵٪ چک میخورن این اصلا نگرانی نداره . روزای اول که تازه مصاحبه شروع شده بود خیلی ها فکر میکردن درجا ویزا میگیرن ولی خدا رو شکر الان با گذشت ۳ ماه و خورده ای انگار جدیدیا دیگه زیاد شوک نمیشن موقع دریافت برگه آبی . شاید سال های قبلی اینجوری بوده ولی امسال خبری از ویزای یک ضرب نیست و خیلی کم موفق به گرفتنش شدن . در ضمن شما از کجا میدونی آپدیت شدن لزوما امتیاز مثبت محسوب میشه!؟

تو این سایت همه چیز بر پایه حدس و گمانه . تا دیروز نوشته بودن معمولا سیس زودتر آپدیت میشه و خیلی موارد هم واقعا اینطور بوده ولی چند روز یپش یه نفر تو ایروان کلیر شد ولی سیس همچنان Administrative Proccesing زده بود براش...

غصه نخور برادر ... ۸ ماه وقت داری Big Grin بعضی ها چند ماه دیگه تازه مصاحبه دارن!
تشکر کنندگان: aaraam ، pari pari ، arnish ، ghafari88 ، mohamad92 ، soli asali ، قصه گو ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان