کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
نقل قول:تلفن کردن که فردا بیا یا نهایتا تا جمعه بیا...
بعد گفتن یه ایمیل می زنیم جواب بدین که میاین یا نه
اینم از ایمیل:
Greetings from U.S. Embassy, Ankara. This is in regards to your Diversity Visa application pending at our office.

As I am sure you are aware the regional limits for the 2014 Diversity Visa Program have been reached. However, we are still able to issue a limited number of cases.

We are happy to inform you that your case is now issuable; however you would have to return to the U.S. Embassy in Ankara no later than Friday, August 29th, 16:00 and submit your passport. Please respond to this email before Thursday, August 28th at 24:00 (midnight), confirming that you will be returning to our office to receive your visa.
Best regards,
Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara
سلام.دوستان
متن ایمیل داره کاملا نشون میده که باقیمانده ویزاهای لاتاری ماه آگوست رو دارند استفاده میکنند.به تاریخ 29 آگوست و تذکر حتما تا جمعه باید مراجعه کنید دقت شود.

خوب الباقی میمونیم 2 سپتامبر به بعد.
این یعنی حساب تک تک ویزاها و نفرات ایران را دارند.و میخوان طوری برنامه ریزی کنند که از نهایت ویزا برای ایرانیها استفاده بشه.(اگه جواب مثبت بدید ویزا برای شخص تا 29 آگوست رزرو میشه.)

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-28 ساعت 02:19)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 02:14)shahin2737 نوشته:  من جای کلیر شده های انکارا بودم همین امشب با وسیله نقلیه تا مرز میرفتم اونطرف همه چی هست برای رفتن تا انکارا.

یکی از دوستان را که میدونم نوشتن بلیط فردا صبح 7.30 ماهان را گرفتن
انشااله با احتساب ساعت آنکارا، ساعت 9 الی 10 آوار میشن سر کارمندای سفارت تا حالیشون بشه که همت و تلاش ایرانی یعنی چیCool

من چادر دارم ميبرم Big Grin ، ٧:٣٠ به وقت خودمون كه برم ، همون ساعت به وقت آنكارا اونجام
اون يكي دو ساعت هم دم سفارت ميخوابم تا باز بشه !! Big Grin
فقط كاش زنگ نميزدن ، ايميل ميزدن !
خانومه پشت خط بود ، منم حيا كردم نتونستم خوشحاليمو ابراز كنم !!! همكارم تعجب كرد ! ميگفت تو برنده شدي زدي تو پيشونيت ، حلقت پيشونيتو جر داد ، حالا كلير شدي ريلكس پشت خط ميگي متشكرم ! تا جمعه ميام ؟!!! Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-28 ساعت 02:44)ibehnam نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 02:14)shahin2737 نوشته:  من جای کلیر شده های انکارا بودم همین امشب با وسیله نقلیه تا مرز میرفتم اونطرف همه چی هست برای رفتن تا انکارا.

انشااله با احتساب ساعت آنکارا، ساعت 9 الی 10 آوار میشن سر کارمندای سفارت تا حالیشون بشه که همت و تلاش ایرانی یعنی چیCool

من چادر دارم ميبرم Big Grin ، ٧:٣٠ به وقت خودمون كه برم ، همون ساعت به وقت آنكارا اونجام
اون يكي دو ساعت هم دم سفارت ميخوابم تا باز بشه !! Big Grin
فقط كاش زنگ نميزدن ، ايميل ميزدن !
خانومه پشت خط بود ، منم حيا كردم نتونستم خوشحاليمو ابراز كنم !!! همكارم تعجب كرد ! ميگفت تو برنده شدي زدي تو پيشونيت ، حلقت پيشونيتو جر داد ، حالا كلير شدي ريلكس پشت خط ميگي متشكرم ! تا جمعه ميام ؟!!! Big Grin
صبح زود نونواییها بازه یک بربری ببر جلو سفارت با نیمرو ای کیف میده .خانم تلفنچی بمونه تو کف سرعت عمل ایرانیهاBig Grin
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: ibehnam ، nedaba ، lighter ، smpf ، rbrb-2015 ، mizan ، قصه گو ، soli asali ، EmJay ، pari1392 ، pari pari ، بهنامي ، NEURON
سلام دوستان، به همه كلير شده ها تبريك ميگم
اگر فردا ايروان كاري انجام نده من مستقيم ميرم امين آباد
آخه اول گفتيم خوب ابوظبي داره كلير ميكني و دو تا سفارت ديگه خوابن ولي الان ديگه نميدونم چي بگم ...
ما هنوز كه هنوزه يك آپ هم نشديم، از روز مصاحبه به اين ور فكر كنم پرونده ما گم شده، چون ايميل هم زديم و جواب روتين گرفتيم ولي آپ نشديم، ديگه واقعاً نميدونم بايد چي كار كنيم، كسي نيست يه راهنمايي بكنه ما رو؟؟؟؟؟؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: nedaba ، lighter ، p.arsa ، smpf ، قصه گو ، soli asali ، EmJay ، pari pari ، milad 68 ، Ehsan171
کاربران در حال بازدید این موضوع: alireza222، babisondes، Bandi، behafarid2014، khor_maah، majid0000000000، me_u، Nooshinsalamat
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، lighter ، Nooshinsalamat ، smpf ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
دوستاي عزيزم به همتون تبريك مي گم بابت كلير شدنتون....... يعني ممكنه به ما هم ويزا برسه؟؟؟؟؟؟؟؟
Cas num: 2014as00006000
تعداد:٢ نفر
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
تشکر کنندگان: lighter ، smpf ، mohamad2014 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، sonyz2 ، sal0811 ، hamid_fs3 ، pari pari ، بهنامي
(2014-08-28 ساعت 01:39)mizan نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:30)lida55 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:23)amir rad نوشته:  [quote='اسفند89' pid='542031' dateline='1409172381']
[quote='lida55' pid='542026' dateline='1409171548']
[quote='maryam_ros' pid='542015' dateline='1409169768']

کارت مجدد واسه چی.!.؟ همون کارت قبلی کفایت میکنه فقط اگه واکسنی بوده نزدید یا آنفولانزا مجددا میزنید توی همون کارت قبلی مهر میکنن با تاریخ جدید
انکارا. کارت زرد رو میگیره و پس نمیده ولی ابوظبی کپیش رو میگیره و اصل رو پس میده
یادم نیست پاستور 5شنبه ها بازه بچه ها؟ پاستور سمت انقلاب؟
پاستور تجریش بازه و انفولانزا هم داره...به نظرم درنگ نکنید...تو سپتامبر هر لحظه امکان تماس از سفارت هست
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: smpf ، mizan ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، pari pari
سلام
.
سیمین بهبهانی‌:
وصیت کرده ام بعد از مرگم؛ همراه من
دوتا فنجان چای هم دفن کنند!!
شاید صحبت های من با خدا به درازا کشید...
بهرحال دلخوریها کم نیست ازبندگانش ...
همانهایی که بی اجازه واردشدند
خودخواهانه قضاوت کردند
بی مقدمه شکستند
وبی خداحافظی رفتند.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

اره الان تو فرودگاهم دارم میرمBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
راستی دوستان حرفی از تمدید مدیکال نزدن. یعنی نمیخواد دیگه!!!!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: smpf ، ebi1988 ، mizan ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، m_nikparvaz ، S.gh ، pari pari
(2014-08-28 ساعت 06:48)p.arsa نوشته:  راستی دوستان حرفی از تمدید مدیکال نزدن. یعنی نمیخواد دیگه!!!!
نه دوست عزیز شما که مصاحبت ماه جون بودهاصلا نیازی به تمدید مدیکال نداری.برو با خیال راحت ،سفرت به سلامت Smile
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
سلام دوستانی که نگرانی دارن بابت اینکه با شماره ثابتشون تماس بگیرند و منزل نباشند شماره تلفن رو دایورت کنن
دایورت کردن شماره*۲۱*۰۹۱۲!!!!!!!*
غیرفعال کردن دایورت *۲۱#
صبح امروز برای انکارایی ها زیباتره. صبحتون بخیر Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
بچه هاى انكارا صبح بخير پاشيد كه استارت زده شده
از حالا دوباره اميدوار باشيد
كساني هم كه كلير شدن سعى كنند تا قبل از سپتمبر خودشونا برسونند انكارا
خدايا شكرت دوباره هورا شنيديم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پرچم انكارا بالا
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان