کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 04:46)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:39)mizan نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:30)lida55 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:23)amir rad نوشته:  [quote='اسفند89' pid='542031' dateline='1409172381']
[quote='lida55' pid='542026' dateline='1409171548']
[quote='maryam_ros' pid='542015' dateline='1409169768']

کارت مجدد واسه چی.!.؟ همون کارت قبلی کفایت میکنه فقط اگه واکسنی بوده نزدید یا آنفولانزا مجددا میزنید توی همون کارت قبلی مهر میکنن با تاریخ جدید
انکارا. کارت زرد رو میگیره و پس نمیده ولی ابوظبی کپیش رو میگیره و اصل رو پس میده
یادم نیست پاستور 5شنبه ها بازه بچه ها؟ پاستور سمت انقلاب؟
پاستور تجریش بازه و انفولانزا هم داره...به نظرم درنگ نکنید...تو سپتامبر هر لحظه امکان تماس از سفارت هست
انفولانزا رو باید بزنیم برای سپتامبر؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، mizan ، قصه گو ، nedaba ، soli asali
(2014-08-28 ساعت 01:23)amir rad نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:16)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:02)lida55 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 00:32)maryam_ros نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 00:14)اسفند89 نوشته:  من جای شما باشم، همه مدارک را با خودم میبرم
ریسک نکنید به هیچ عنوان

من همه مدارکم رو گم کردم.فقط همین برگه صورتی لایه گذرنامه مونده بود!
به هر حال چاره دیگه ای ندارم
همون برگه و گذرنامه کافیه شما تمدید مدیکال که لازم ندارین اگر واسه پست کپی پاس ببرین

به همه دوستان توصیه میکنم، حتما اینروزها برای کارت زرد مجدد ، اقدام کنید
ماها دیگه نباید کارها را بذاریم برای دقیقه نود

من خودم حدود 2 سه هفته پیش کارت زرد مجدد را رفتم گرفتم و توی تاپیک هم نوشتم براتون

کارت مجدد واسه چی.!.؟ همون کارت قبلی کفایت میکنه فقط اگه واکسنی بوده نزدید یا آنفولانزا مجددا میزنید توی همون کارت قبلی مهر میکنن با تاریخ جدید
من به کریستین ایمیل زدم گفت کارت تا یکسال اعتبار داره
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، zepehr
بچه های آنکارا بهتون تبریک می گم ...
نه بابا مثل اینکه یه خبر هایی داره می شه Big Grin
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
(2014-08-28 ساعت 03:06)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان، به همه كلير شده ها تبريك ميگم
اگر فردا ايروان كاري انجام نده من مستقيم ميرم امين آباد
آخه اول گفتيم خوب ابوظبي داره كلير ميكني و دو تا سفارت ديگه خوابن ولي الان ديگه نميدونم چي بگم ...
ما هنوز كه هنوزه يك آپ هم نشديم، از روز مصاحبه به اين ور فكر كنم پرونده ما گم شده، چون ايميل هم زديم و جواب روتين گرفتيم ولي آپ نشديم، ديگه واقعاً نميدونم بايد چي كار كنيم، كسي نيست يه راهنمايي بكنه ما رو؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز آپ ميخواى چيكار؟ امضامو ببين ، چند روز ديگه با توكل به خدا با آپو بدون آپ سرازير ميشيم سمت سفارتها نه امين آبادWink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: ebi1988 ، manamilad ، poem ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، sonyz2 ، taleghani ، pari pari ، مارکوپولو
(2014-08-28 ساعت 01:11)mehdi16 نوشته:  سلام دوستان من ۱۸ آگست میل زدم بد ۷ روز ۲۵ آگست جواب دادن.(البته ۳ تا امیل قبلیمو جواب نداده بودن با همین موضوع بود) و فقط یه سوالام جواب دادن و راجعبه سالی‌ که پرسیدم چرا اسم برنده تو سیت نیست جواب ندادن و آدرس یه سایتو دادن برم چیکک کنم دوستان راهنمایی کنن این سایت داستانش چیه با tanks
vaziyat khanom to ceas ready inam email ke vasaton zir mizaram

Abu Dhabi, IV
To Me
Aug 25 at 12:28 AM
Thank you for your email. We regret to inform you that your husband’s application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.
https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options
We hope this information will helpful to you.
خیلی جالبه که آدرس سایت رو عوض کردن
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، m_nikparvaz
سلام دوستان
من سفارتم انكارا بوده كجا مي تونم چك كنم كه كلير شدم ميشه يك راهنمايي بفرماييد ادرشو بديد
ممنون مي شوم لطف مي كنيد
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، ebi1988
خدمت آقا بهنام و آقا فرشاد و بقیه دوستانی که کلیر شدند صمیمانه تبریک میگویم و امیدوارم در زندگی موفق و پیروز باشید ، این برادر خودتون را ببخشید اگه نمی توانم زیاد در جمعتان باشم چون درگیر همین مریضی ام هستم و چشممام یارای خواندن همه مطالب را ندارد - دوستدار تمام بچه های نازنینی که این مدت را اینجا با هم زندگی کردیم بابک عراقی
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
دوستان چند وقتى بود صداى هورايى نشنيده بودم
امروز با ديدن خوشحالى بچه ها اشك شوق ريختم لازمه بدونيد وقتى خودم كلير شدم خيلى خوشحال شدم ولى نگريستم
اما امروز اشكهام ناخوداگاه سرازير شدند
با تبريك به پارسا وبهنام وارزوى شنيدن هوراهاى بعدى بزودى زود
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2014-08-28 ساعت 09:05)ahmadrt16406 نوشته:  سلام دوستان
من سفارتم انكارا بوده كجا مي تونم چك كنم كه كلير شدم ميشه يك راهنمايي بفرماييد ادرشو بديد
ممنون مي شوم لطف مي كنيد

'. دوست عزیز سایت سفارت آپدیت نشده اونایی هم که کلیر شدن از طریق تلفن وایمیل بوده انشاالله روزی شما بشه
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، mizan
سلام دوستان.تبریکات ویژه
کیس نامبر:2015as3xx
California
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، lighter ، soli asali ، zepehr ، گلپری ، S.gh ، A_A ، ebi1988 ، mizan ، pari pari ، مارکوپولو
[quote='ibehnam' pid='542009' dateline='1409168544']
جالبه ، به خونه زنگ زدن ، كسي نبوده ، زنگ زدند محل كارم
خانم پيگيري بوده ، دستش درد نكنه Big Grin
[/quotب

یک سوال اگر خونه نباشیم به محل کار نفر اصلی زنگ میزنند یا کسی که کلیرنس خورده آخه همسرم شرکتی که توش ار میکرده رو 1 سال عوض کرده ، امکان داره به محل کار من زنگ بزنند
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، smpf ، mizan ، milad 68 ، pari pari ، زری وحدتی
(2014-08-28 ساعت 08:36)babak80242 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:11)mehdi16 نوشته:  سلام دوستان من ۱۸ آگست میل زدم بد ۷ روز ۲۵ آگست جواب دادن.(البته ۳ تا امیل قبلیمو جواب نداده بودن با همین موضوع بود) و فقط یه سوالام جواب دادن و راجعبه سالی‌ که پرسیدم چرا اسم برنده تو سیت نیست جواب ندادن و آدرس یه سایتو دادن برم چیکک کنم دوستان راهنمایی کنن این سایت داستانش چیه با tanks

Abu Dhabi, IV
To Me
Thank you for your email. We regret to inform you that your husband’s application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

این دیگه چه سایتیه. نکنه اینجا میزنن کلیر شدیم!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، ebi1988 ، smpf ، زری وحدتی
خداوندا سپاس كه منو به آرزوم رسوندي و با دل خوش داري منو راهي مي كني.....
بچه ها مچكريم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند............. چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند
تبریک میگم به همه ی دوستان. انشاالله تو بقیه این ماراتن هم همچنان پیروز باشید. اونایی هم که هنوز کلیر نشدن اصلا فکرشو نکنن باور کنید امروز فرداست بچسبین به سقف.
ما که واسه شما دست به دعاییم شما هم مار و فراموش نکنید. *:
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
(2014-08-28 ساعت 09:29)teacherm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 08:36)babak80242 نوشته:  

Abu Dhabi, IV
To Me

این دیگه چه سایتیه. نکنه اینجا میزنن کلیر شدیم!

این سلیت برای ویزاهای غیر مهاجرتیه.احتمالا" اپراتوری که جواب ایشون رو داده اشتباه کرده
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، EmJay ، ebi1988 ، poem ، smpf ، soli asali ، smart3461 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان