کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[quote='meisamgh1362' pid='542141' dateline='1409209867']
سلام دوستان
نبود 9 روز دیگه خبرای خوب خوب از ایروان ؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

چرا ایروان اینجوریه آخه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، EmJay ، shahriar2002 ، smpf ، farhad9000 ، nedaba
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که انکارا کلیر کرده
امیدوارم همه دوستان بزودی ویزا بگیرن
جو خیلی عالیه بعد از 2 ماه غم و غصه امروز خیلی خوشحال کنندسBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: babak12 ، abbas09 ، soli asali ، EmJay ، ebi1988 ، shahriar2002 ، milad 68 ، pari pari ، lighter ، mizan ، hamid_fs3 ، smart3461 ، smpf ، Ehsan171 ، nedaba
من یه سیم کشیدم اطاقم و گوشیمو هم گذاشتم زیر بالیشم دارم نگاشون میکنم منتظر زنگم ، چرا کسی با من تماس نمیگیره Sad
شماره کیس : 50XX / تاریخ مصاحبه : آپریل / تعداد 1 نفر Tongue /آپدیت : 14 آگوست 8 آگوست / 15 می / محل مصاحبه : ایروان / تو ماه آگوست با سیس و مهاجر سرا آشنا شدم

سلام
تبریک خیلی فراوان به همه دوستانی که کلیر شدن
و خیلی خیلی زود همه دوستان دیگه هم کلیر بشن که کلی خوشحالی کنیم
برای همه دوستان عزیز ارزوی موفقیت دارم
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، حلما ، reasonable ، shahriar2002 ، pari pari ، lighter ، mizan ، hamid_fs3 ، smpf ، مارکوپولو ، nedaba
ایروانی ها چه خبر؟ کسی رفته سفارت؟ خبر جدید یا هنوز ویزا نامبر ندارن!
یه چند تا از ابوظبی و آنکارا قرض بگیرن، صفه یه دونه ای ها رو را بندازن
به نظرم باید آرزو به گور ببریم که مثل سال های قبل و رویه رسمیشون لیستی از کلیری ها تو سفارتا اعلام بشه، فعلا با تلفن، نامه، ایمیل، مراجعه حضوری و التماس و زور و ...Sad
همینجوری پیشرفت کردناااااا، من فقط تو کار ا ی را ن خودمون موندم که با این همه استعداد (استعداد بی برنامه گی) چرا درجا زده Big Grin

دستم به هیچ کاری نمیره، اصلا مسخ شدم،
محو شدم، رنگ شدم، سایه شدم، مسخ شدم، رنگ شدم، رنگ شدم ، رنگ ...
باور کنید دو تا ماموریت کاری رو رد کردم، حوصلم نمیاد
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-28 ساعت 11:41)m_nikparvaz نوشته:  دوستان من متن ایمیلی میخواستم که بپرسم ادمین پروسس من تموم شده یا نه ؟
سلام
توی صفحه اول تاپیک هست. ولی ایروان در هر صورت همون جواب معروف " ویزا نامبر نداریم " رو میده. حالا سوالت هرچی باشه!!!
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: abbas09 ، ebi1988 ، milad.m1986 ، soli asali ، smpf ، nedaba
کاشکی میشد فهمید به چند نفر دیروز زنگ زدن غیر مهاجر سرا حتما خیلیا دیگه هم بودن ولی چند تاا؟؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، milad 68 ، smpf ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 11:41)m_nikparvaz نوشته:  دوستان من متن ایمیلی میخواستم که بپرسم ادمین پروسس من تموم شده یا نه ؟

Dear Madam / Sir
With reference to my case number.... I just kindly want to know whether my case is still under administrative processing or it has been finished and is waiting for visa numbers to be issued
I am looking forward to hearing from you again.

Yours Faithfully;
...
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: ebi1988 ، manamilad ، soli asali ، milad 68 ، babak12 ، shahrzad001 ، m_nikparvaz ، nedaba
سلام کسی شماره موبایل لوسی منشی دکتر کریستین رو داره
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 11:55)ha290 نوشته:  سلام کسی شماره موبایل لوسی منشی دکتر کریستین رو داره

+374 96 047333

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: manamilad ، ha290 ، soli asali ، babak12 ، ebi1988 ، مارکوپولو ، nedaba
سلام بچه ها
من کارت زرد تمدید کردم + آنفولانزا 82 هزار تومن.

من تا حالا ایمیل نداده بودم اما دیروز ایمیل زدم سفارت که کجای کارم میخوام برنامه ریزی کنم امروز جواب دادن و آبدیت 28 آگوست

. Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: masoudyara ، soli asali ، ebi1988 ، pari pari ، nedaba
واللا ما با هر زبونی ازینا پرسیدیم اینا همون جواب معروف ویزا نامبر و دادن.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: soli asali ، zaheri ، ebi1988 ، pari pari ، shahrzad001 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 12:19)mizan نوشته:  سلام بچه ها
من کارت زرد تمدید کردم 82 هزار تومن.

من تا حالا ایمیل نداده بودم اما دیروز ایمیل زدم سفارت که کجای کارم میخوام برنامه ریزی کنم امروز جواب دادن

. Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

جالبه!!!جوابای عجیبی میدن،هر روز یه مدل جواب.اینم ورژن جدید.ممنون که اطلاع دادید دوست عزیز
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: ebi1988 ، pari pari ، soli asali ، mizan ، nedaba
سلام دوستان
وقتى يكضرب ويزا نميگيريم، فرق برگه صورتى و برگه آبى كه ميدن بهمون چيه؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، nedaba
ما هم کلیر شدیم
هورا شدیم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان