کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-31 ساعت 18:55)reza16 نوشته:  من هفته گذشته دوبار دادم پاسمو اما قبول نکردن.
میشه لطفا شرح بدین؟
داخل تونستین برین؟ یا اصلا تو راهتون ندادن؟
اگه رفتین تو چه اتفاقی افتاد؟ کیستون رو چک کردن و بعد گفتن پاستون رو قبول نمی کنن؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 15:10)zzarin نوشته:  فکر روشو بکنید ما به خاطر 3 روز تعطیلی سفارت این قدر خسته شدیم حالا اون بیچاره هایی که با سفارت ما کار داشته باشند اونا ها چی میکشن فقط 13 روز عید رو تصور کنید
هیشکی واسه ایران اومدن و ویزای ایران له له نمیزنه !
خیالت راحت :دی
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، smpf ، aidaz ، nedaba
همگی ویزااااااااااااااااااااااااا می گیریم............
^_^
Smile
تازه آخرشم ازمون تشکر می کنن که داریم میریم بشیم شهروند کشورشون Big Grin
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: avayebahar ، zepehr ، poem ، soli asali ، zaaraa ، smpf ، hamid.eng ، majid_eng ، sonyz2 ، EmJay ، m_nikparvaz ، marsein ، pari pari ، nedaba
ساعت 10:30 یادتون نره...
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-08-31 ساعت 20:33)azadeh2014 نوشته:  ساعت 10:30 یادتون نره...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: REZAMBI ، حاجی واشنگتن ، mizan ، armin021 ، soli asali ، p.fereidouni ، smpf ، milad 68 ، marsein ، pari pari ، nedaba
دوستانی که فردا می روید ابوظبی! لطفا بلافاصله برگشتید اطلاعات بذارید. سپاسگزاریم
تشکر کنندگان: برسام٤ ، soli asali ، smpf ، marsein ، pari pari ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 20:36)shadi79 نوشته:  
دوستان لطفآ با جملات زیبا و انرژی مثبت خودتون تاپیک پر کنید؛ در این فرصت باقیمانده حتمآ انرژی مثبت همه ما میتونه درهای امید باز کنه و هممون با شادی گرفتن ویزا از این تاپیک خداحافظی کنیم ..آآآآآآآآآآآممممممممین

2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: abbas09 ، Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، smpf ، shadi79 ، hamid.eng ، mahan L ، mizan ، nazanin fatemi ، majid_eng ، sonyz2 ، aidaz ، marsein ، pari pari ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 20:36)shadi79 نوشته:  

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، mizan ، soli asali ، avayebahar ، smpf ، EmJay ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 20:39)avayebahar نوشته:  دوستانی که فردا می روید ابوظبی! لطفا بلافاصله برگشتید اطلاعات بذارید. سپاسگزاریم

دوستان پس فردا میرن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، avayebahar ، smpf ، shahriar2002 ، marsein ، pari pari ، nedaba
پروردگارا تو را ستایش می کنم برای تمام هدیه هایت! برای وجودی که به من بخشیدی! برای سلامتیم! برای زیباییم! برای توانایی اندیشیدنم! برای عشقی که در من جاری کردی! خدایا سپاسگزارم
اکنون و این لحظه، رها از تمام جهان و هستی خود را به دستان تو می سپارم و سرنوشت و زندگیم را از تو طلب می کنم و از تو می خواهم بهترین ها را برایم بیافرینی.
خدایا تو مرا دوست داری چون مرا آفریدی و آفرینش تو را از سر عشق می دانم . تو می خواهی من زیباتر زندگی کنم و می خواهی تمام زیبایی های جهان را داشته باشم .
من این راه را انتخاب کردم چون امید بهتر زیستن و زیباتر زندگی کردن را دارم. مرا در این خواسته و سفر بزرگ یاری کن و دشواری این شرایط را به شیرینی پیروزی و موفقیت به سرانجام برسان!
خدایا دستانمان را در دست تو می گذاریم و با تو همراه می شویم تا هر جای زمین زیبایت را که اراده کنی فرود آییم. که خواست تو مجوز عبور در تمام هستیت...
(2014-08-31 ساعت 20:57)avayebahar نوشته:  پروردگارا تو را ستایش می کنم برای تمام هدیه هایت! برای وجودی که به من بخشیدی! برای سلامتیم! برای زیباییم! برای توانایی اندیشیدنم! برای عشقی که در من جاری کردی! خدایا سپاسگزارم
اکنون و این لحظه، رها از تمام جهان و هستی خود را به دستان تو می سپارم و سرنوشت و زندگیم را از تو طلب می کنم و از تو می خواهم بهترین ها را برایم بیافرینی.
خدایا تو مرا دوست داری چون مرا آفریدی و آفرینش تو را از سر عشق می دانم . تو می خواهی من زیباتر زندگی کنم و می خواهی تمام زیبایی های جهان را داشته باشم .
من این راه را انتخاب کردم چون امید بهتر زیستن و زیباتر زندگی کردن را دارم. مرا در این خواسته و سفر بزرگ یاری کن و دشواری این شرایط را به شیرینی پیروزی و موفقیت به سرانجام برسان!
خدایا دستانمان را در دست تو می گذاریم و با تو همراه می شویم تا هر جای زمین زیبایت را که اراده کنی فرود آییم. که خواست تو مجوز عبور در تمام هستیت...

آمین Shyعالی بودTongue
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، avayebahar ، smpf ، armin021 ، shahriar2002 ، abbas09 ، soli asali ، sonyz2 ، m.mirzaee ، pari pari ، nedaba
خدای مهربانم اکنون که دلهایمان تنها به تو امید بسته و دستانمان به سوی تو دراز شده است ؛دلهایمان را شاد و دستانمان را پر از محبت و نعمتت گردان
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

فردا ماه سپتامبر میاد. به امید خدا، ماه پربرکت و پر از شادی برای همگی باشه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
هیچ کس نیست اینجا؟!؟
دوستان دارن ساکشون رو می بندند؟!؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: avayebahar ، rezasadeghi ، shahriar2002 ، poem ، soli asali ، azadeh2014 ، smpf ، pari pari ، nedaba
دفعه قبل که همگی ساعت 10:30 دعا کردیم من از برای کلییر زیاد آرزو کردم و از فرداش به مدت چند روز 100 کیس خویشاوندی کلییر شدند امشب دوستان به طور شفاف آرزو کنین Smile
به امید کلییر زیاد تو هر سه سفارت برای بچه های لاتاری 2014
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان