کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-31 ساعت 13:12)milad.m1986 نوشته:  یعنی میشه آخر این هفته ببینیم کیسای لاتاری و تو سایت سفارتا درج کردن. چییی مییشه اگه بشههه.
خیلی جالبه.......همه ما دوست داریم خیلی قانونمند کلیر شدنمون رو تو سایت ببینیم.....ولی انها خیلی بی قانون ....با تلفن یا ایمیل یا رفتن دم سفارت رو ترجیح می دن...
امیدوارم با شروع سپتامبر ...همه چی سر جای خودش قرار بگیره همین جوری که خودشون قول دادن
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: pari pari ، milad.m1986 ، mizan ، shhak ، soli asali ، p.fereidouni ، رامین اهوازی ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 10:07)alialialialiali نوشته:  [quote='armin021' pid='543593' dateline='1409463002']
[quote='alialialialiali' pid='543590' dateline='1409462466']
من هنوز از ديشب چشم بهم نزاشتم ، تو رو خدا يكي بگه من براي كي بيليت بگيرم واسه ارمنستان؟
به نظرمن شما اگه مطمئني که کلير شدي در اولين فرصت برو ارمنستان وگرنه که اول منتظر کلير شدن باش !
تشکر کنندگان: soli asali ، p.fereidouni ، avayebahar ، nedaba
از دوست یا دوستانی که بمن رتبه دادند ممنونمSmile
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، avayebahar ، nedaba
Embassy Closure in Observance of the U.S. Labor Day
The U.S. Embassy in Abu Dhabi and Consulate General in Dubai will be closed on Sunday, August 31, in observance of the U.S. Labor Day holiday. Normal business operations will resume on Monday, September 1.
منبع:
http://abudhabi.usembassy.gov/index.html
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، teacherm ، برسام٤ ، mizan ، ariyo 2014 ، soli asali ، hamid.eng ، avayebahar ، nedaba
من تا قبل از 10 سپتامبر میرم ایروان (90%)
و حتما از اونجا هر خبری شد دوستانو در جریان میذارم
دوستان حتما اگه خواستید تشریف ببرید عکسی جدید وغیر از اونی که تو فایل ارسالی به کی سی سی بوده ببرید و عکس مدیکال(در صورت لزوم تمدید) هم همون باشه[/i]
برا ویزا 5*5
مدیکال 3*4
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: NEURON ، soli asali ، azadeh2014 ، EmJay ، avayebahar ، Alissa ، nedaba
بچه هاي ارمنستان هروقت قراره گروهي جمع بشيداونجا، اعلام كنيد منم بيام. فكر ميكنم يه خونه گروهي بگيريم بهتر باشه.
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان: NEURON ، pari pari ، soli asali ، p.fereidouni ، avayebahar ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 15:56)Rasoul_j نوشته:  بچه هاي ارمنستان هروقت قراره گروهي جمع بشيداونجا، اعلام كنيد منم بيام. فكر ميكنم يه خونه گروهي بگيريم بهتر باشه.

دوست عزیز امشب ساعت 10:30 دقیقه همه می خوان انرژی مثبت بفرستن شما هم بیا تو جمع ما که ان شاالله همه با هم کلیر بشید ، اون وقت یک خونه بگیرید گروهی برید Shy
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-31 ساعت 16:02)armin021 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 14:54)shhak نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 14:11)newparmis نوشته:  این روزا خیلی حال بدی داریم
انگار همه توی برزخ گیر افتادیم
یه دفعه بگن یا بهشت یا جهنم هر چی هست خیالمونو راحت کنن دیگه
هر چند امیدوارم و از خدا می خوام هممون زودتر ویزامون بگیریم و از این همه دلهره و دغدغه نجات پیدا کنیم
باور کنید تازه الان روزای خوب رو داریم می گذرونیم ،اگر احیانا ویزا گرفتیم و رفتیم اون طرف تازه می فهمیم چه روزای خوبی داشتیم و نا شکری کردیم،الان یا سر کاریم یا نشستیم تو خونه هامون زیر باد کولر ،در کنار خانواده خلاصه قدر این روزا رو بدونیم
یکی از دوستانم که از بچه های مهاجر سرا هم بود و بالای ۲۰۰ روز انتظار برای کلیر شدن داشت تازه رفته آمریکا به خدا شب و روزش گریه هست،اجاره های بالا،نداشتن کار و... احتمالا هم ماه دیگه برمیگرده
من سال پیش آمریکا بودم به خدا آش دهن سوزی نیست ایشالا شماهام رفتید می بینید چه خبره واونجا یادی از حرفای الانم بکنید،آمریکا ۳۰ -۲۰سال پیشش خوب بود نه الانش که خودش گرفتار مشکلات اقتصادیه
به هر حال خواستم بگم خیلی هم اصرار به ویزا نداشته باشیم که وقتی هم بگیریم آغاز دردسرهای بزرگه!
داداش ناراحت نشیا
اون رفیقت که رفته یو اس، ظلم کرده در حقه کسی که الان منتظر ویزاست.
من موندم اونی که میگه اونجا بهشت نیست و ال و بل و جیمبله چرا حقه یه بدبخته دیگه رو ضایع میکنه؟!!
شما هم که سال پیش بود اونجا بودی و آشه دهن سوزی نبوده!
شما هم انصراف بده خوب.
قبل از اینکه فکر مهاجرت کنین، بشینین همه چند و چوندش رو در نظر بگیرین. اگه یو اس بو میده یا گرون میوفته یا فیلتون یاد ایران میوفته بی خیاله مهاجرت شین.
یعنی این حرفها عین پتک میمونه رو ملاج آدم!

به زحمت انصراف بده!Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، m.mirzaee ، avayebahar ، milad.m1986 ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 13:43)avayebahar نوشته:  من امروز تلفنی با ماهان 1331 باهاش حرف زدم. کارای مدیکالشو کرده بود. راستی میگفت مومنی گفته این روزا هر روز پاسپورت می پذیرن! البته نظر شخصی ای من اینه که این حرف برای آگوست معتبر بوده و برای سپتامبر نمی دانیم چی بشه

جل الخالق!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali ، nazanin fatemi ، azadeh2014 ، avayebahar ، nedaba
یکی ازدوستان پاس منو برده گفتن تا کلیر نشدید دیگه احازه گرفتن پاس نداریم

در ضمن توجه کنید اگر پاسو سفارت بگیره باید تو سایت اپدیت شوید.گفتم حواستون باشه اگه پاسو دست کسی میدید.
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: pari pari ، azadeh2014 ، exxedus ، avayebahar ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 16:41)reza16 نوشته:  یکی ازدوستان پاس منو برده گفتن تا کلیر نشدید دیگه احازه گرفتن پاس نداریم

در ضمن توجه کنید اگر پاسو سفارت بگیره باید تو سایت اپدیت شوید.گفتم حواستون باشه اگه پاسو دست کسی میدید.

قابل توجه حضراتی که میگن بدون کلیر ویزا میدن باعث میشن ملت برن اونجا ضرر کنن-آقا هرج و مرج هس ولی نه دیگه به این حد
ذوست گرامی پدی یک پست گذاشت که سریع برید سفارت روز آخر بدون کلیر هم ویزا میدادن پارسال ولی به نظر من پارسال کسانی که کلیرشدنشون به هر دلیلی بهشون تا اون تاریخ اعلام نشده بوده پاسشونو که دادن سفارت چک کرده و دیده کلیر شدن از طرفی هم تک و توکی ویزا موجود بوده و ویزا رو بهشون داده و همین شده که به دیگران به اشتباه القا شده که بدون کلیر شدن ویزا گرفتن
اگر بدون کلیر ویزا بدن که کل سفارت میره زیر سوال اصلا برخلاف امنیت ملی یک همچین کارخبطی رو انجام دادن -کار به جای باریک میکشه وسنگ رو سنگ بند نمیشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-31 ساعت 14:22)newparmis نوشته:  روز به روز ناامیدتر می شوم دیگه صبرم داره تموم میشه. مشکل اینجاست که هیچ کاری هم از دست هیچ کس بر نمیاد.
با این وجود می خوام برای همه دوستان انرژی مثبت بفرستم و دعا می کنم تا آخر هفته اینجا پر از جیغ و هورا و اشک شادی بشه. انقدر تعداد کلیرها زیاد بشه که دیگه نشه اونا رو شمرد.
خدایا من خودم و همه دوستانم در این سایت رو به دستان خودت سپردم.
بارزترین حال این روزهای ماست. Wink

ولی چرا خودتون نمی رید و شانستون رو امتحان نمی کنید
سفارت ابوظبی که به گفته دوستان پاس ها رو می گیره
شاید کلیر شده باشید
(البته من خودمم توی این تصمیم موندم راستیتش)
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: poem ، nimaaa ، soli asali ، nedaba
آرمین یک حرفی زدی مدتها پیش که واقعا حق بود و هیچ وقت یادم نمیره وقتی که گفتی علیرغم باور عموم بهترین لاتاری 2013 بود واقعا دمت گرم
حاجی جون ممنون که پاک کردی پستهارو-خودت که میدونی دوست داریمCoolBig Grin
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، lida55 ، nazanin fatemi ، mizan ، Sara_lphmkf ، rezasadeghi ، soli asali ، manamilad ، nedaba
30 پست به دلیل اینکه هم ربطی به تاپیک نداشت و هم مطابق نظر دوستان که بنده هم موافقم احتمال دردسر آتی برای سایر هموطنان ما داشت و کمی هم فضا رو متشنج کرده بود حذف شد. دوستانی که ندیده اند هم نگران نباشند هیچ ربطی به موضوع کلیرنس نداشت. نیایید بپرسید که چی بود.
ضمنا موضوع رو هم ادامه ندید خواهشا من که نمیتونم هر ثانیه بیام موضوعات رو عدم تایید کنم :دی
با آرزوی کلیر هرچه زودتر همه دوستان. دیگه فکر کنم این هفته و هفته آینده 99% داستان مشخص بشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-31 ساعت 17:53)alimomen نوشته:  آرمین یک حرفی زدی مدتها پیش که واقعا حق بود و هیچ وقت یادم نمیره وقتی که گفتی علیرغم باور عموم بهترین لاتاری 2013 بود واقعا دمت گرم
حاجی جون ممنون که پاک کردی پستهارو-خودت که میدونی دوست داریمCoolBig Grin
داش علی واقعیت هم همین بود و هست!
با ابراز همدردی و تاسف برای تمام دوستانی که از قافله ۲۰۱۳ جا موندن و بابک عزیز، همونطور که قدیم بهش اشاره کردم سال ۲۰۱۳ یکی از بهترین سالها برای لاتاری بوده.
و دلیلش هم اینه که اونها علاوه بر گرفتن همه سهمیه، حدود ۲۴۰ عدد ویزای اضافه گرفتن که این عالیه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: mizan ، hamid.eng ، Maryrhm ، pari pari ، rezasadeghi ، soli asali ، manamilad ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان