کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
همسرم الان ویزا به دستش رسید تاریخ 28 اگست تاریخ ایشود زدند. من چهار روزقبل از تلفن روز پنج شنبه ایمیل زده بودم. یعنی دقیقا 22. که همسر اپدیت شدو از شرایط سختی که در آن قرار داریم نوشتم یعنی یک نامه کاملا غیر رسمی که همسرم گفت باعث میشود هیچ وقت جوابت را ندهند چون سفارت خانه خاله نیست البته نامه های قبلی را ایشان می نوشتند و جواب می گرفتند که پروسه ادامه دارد من دقیقا نوشتم به کمک. همسرم برای ثبت نام بچه ها و کرایه خانه احتیاج دارم و این که بچه ها از سال تحصیلی عقب افتاده اند بعد هم با کلی استرس فرستادم چون بیشتر نامه بدرد نخور بود حالا نیاید بگویند سفارت خانه خاله نیست چهار روز تمام همسرم سرزنشم
می کرد که همه چیز را شوخی می گیرم و..... اما در نهایت تعجب پنجشنبه با ما تماس گرفتند پس شاید از نامه من بدشان نیامده باشد
خوب این هم یک تجربه خواهشا انتقاد نکنید من گفتم شاید شاید کمکی بکند مخصوصا به کسانی که نصفه کلیر شده اند
قبول کنید من مامان خانمم و دنیا برام خیلی رسمی نیست من عاشق همینم یک دنیای پر از آدم های غیر جدی
با آرزوی یک روز قشنگ برای همه شما
خداحافظ
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-09-01 ساعت 12:54)Reza20002 نوشته:  دوستان
داشتم فکر می کردم که چقدر برطرف کردن مشکل صدور ویزا که یک کار نرمافزاری بود واسه آمریکا طول کشیده و هنوز ادامه داره!
و با فکر کردن به شبکه شتاب بانکی ایران
فکر کردم ما چه مهندسان برنامه نویس قدرتمندی در کشور داریم
این همه بانک با هم این همه تعامل بانکی روزانه دارند و در این شبکه بسیار بسیار بزرگ ، خطاها بسیار کم اتفاق می افتند و در صورت بروز اتفاق ، قابل بازگشت و جبران هست
اما در همین امارات، تا امروز هنوز دو بانک بزرگ ابوظبی و دبی (Emirates NBD & ADCB) نتونستند بین خودشون شبکه شتاب مثل ایران راه بندازن ، بانک های عجمان و راس الخیمه پیشکش
من خیلی از برنامه نویسی سر در نمی یارم اما دست مریزاد بچه ها!

آقا این چه فرمایشیه که شما میفرمایید؟ ما برنامه نویسان قدرتمندی داریم بله، اما این سیستم شتاب که از مدتها قبل از ایران تو همه جای دنیا داشته مثل ساعت کار میکرده که...حالا اگر هم چهار تا بانک تو یه گوشه ای مشکل دارن هنوز، اون مشکل برنامه نویسی نیست، مشکلات دیگری شاید دارن...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
bacheha bebakhshid ba lap tope khaharam minvisam farsi nadare ,ma diroz az rahe forodgah mostaghim raftim bimarestan nmc rahat o bedone nobat ghabol kardan vali mordim ta tamam shod .alaki moatal mikardan 4.5 tol keshid va be dr goftim seshanbe vaghte sefarat darim ghabaol kard emshab javobo bedan yani 24 saat,onja ye khanome aghab bodan ke to khordad viza gerefte bodan va barashon email omade bod ke medikaleshon tamam shode va omadebodan tamdid karede bodan va aghaye mahan 1331 ro didim ke omade bod javab begire ,gharare farda shoharam bere sefarat say mikonma khabar bedam hatman . rasti shokla mikhast alaki ye vaksan noshe jonam kone ke koli tozih dadam ke fahmide baba man vaksan zadam va kamele va taze fahmid are kamele . kolan shayad shenide bashid hendia ye kam iq shon paeene va ta bian ye chizio befahman koli adamo divone mikonan . az modirane sait mazerat mikham bekhatere fingilishBig GrinTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-31 ساعت 22:48)majid0000000000 نوشته:  انشالله دعای همگی قبول باشه.به امید کلیر شدن همه دوستان

(2014-09-01 ساعت 13:08)مامان خانم نوشته:  سلام
همسرم الان ویزا به دستش رسید تاریخ 28 اگست تاریخ ایشود زدند. من چهار روزقبل از تلفن روز پنج شنبه ایمیل زده بودم. یعنی دقیقا 22. که همسر اپدیت شدو از شرایط سختی که در آن قرار داریم نوشتم یعنی یک نامه کاملا غیر رسمی که همسرم گفت باعث میشود هیچ وقت جوابت را ندهند چون سفارت خانه خاله نیست البته نامه های قبلی را ایشان می نوشتند و جواب می گرفتند که پروسه ادامه دارد من دقیقا نوشتم به کمک. همسرم برای ثبت نام بچه ها و کرایه خانه احتیاج دارم و این که بچه ها از سال تحصیلی عقب افتاده اند بعد هم با کلی استرس فرستادم چون بیشتر نامه بدرد نخور بود حالا نیاید بگویند سفارت خانه خاله نیست چهار روز تمام همسرم سرزنشم
می کرد که همه چیز را شوخی می گیرم و..... اما در نهایت تعجب پنجشنبه با ما تماس گرفتند پس شاید از نامه من بدشان نیامده باشد
خوب این هم یک تجربه خواهشا انتقاد نکنید من گفتم شاید شاید کمکی بکند مخصوصا به کسانی که نصفه کلیر شده اند
قبول کنید من مامان خانمم و دنیا برام خیلی رسمی نیست من عاشق همینم یک دنیای پر از آدم های غیر جدی
با آرزوی یک روز قشنگ برای همه شما
خداحافظ

مامان خانم. معلومه یا نفس شما خیلی حقه و پر برکت یا سفارت انکارا ادمهای منطقی تری داره. چون من هم ده روز پبش یه نامه با همین مضمون زدم که شغل من تدریسه و اگر به سال تحصیلی نرسم شش ماه بیکار میمونم و دختر یه ساله دارم و ازین حرفا. ولی دوستان محترم ابوظبی حتی یه جواب یا اپدیت یا هیچ چیز دیگه ندادن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-01 ساعت 13:27)shilan نوشته:  bacheha bebakhshid ba lap tope khaharam minvisam farsi nadare ,ma diroz az rahe forodgah mostaghim raftim bimarestan nmc rahat o bedone nobat ghabol kardan vali mordim ta tamam shod .alaki moatal mikardan 4.5 tol keshid va be dr goftim seshanbe vaghte sefarat darim ghabaol kard emshab javobo bedan yani 24 saat,onja ye khanome aghab bodan ke to khordad viza gerefte bodan va barashon email omade bod ke medikaleshon tamam shode va omadebodan tamdid karede bodan va aghaye mahan 1331 ro didim ke omade bod javab begire ,gharare farda shoharam bere sefarat say mikonma khabar bedam hatman . rasti shokla mikhast alaki ye vaksan noshe jonam kone ke koli tozih dadam ke fahmide baba man vaksan zadam va kamele va taze fahmid are kamele . kolan shayad shenide bashid hendia ye kam iq shon paeene va ta bian ye chizio befahman koli adamo divone mikonan . az modirane sait mazerat mikham bekhatere fingilishBig GrinTongue
ممنون شیلان عزیز ، ما بیصبرانه منتظر خبرهای شما هستیم .
موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad2014 ، azadeh2014 ، برسام٤ ، pari pari ، sonyz2 ، shilan ، avayebahar ، nedaba
بچه ها به نظرتون كار درستيه به صورت خودجوش بريم سفارت ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، Maryrhm ، avayebahar ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 13:18)سعید پ نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 12:54)Reza20002 نوشته:  دوستان
داشتم فکر می کردم که چقدر برطرف کردن مشکل صدور ویزا که یک کار نرمافزاری بود واسه آمریکا طول کشیده و هنوز ادامه داره!
و با فکر کردن به شبکه شتاب بانکی ایران
فکر کردم ما چه مهندسان برنامه نویس قدرتمندی در کشور داریم
این همه بانک با هم این همه تعامل بانکی روزانه دارند و در این شبکه بسیار بسیار بزرگ ، خطاها بسیار کم اتفاق می افتند و در صورت بروز اتفاق ، قابل بازگشت و جبران هست
اما در همین امارات، تا امروز هنوز دو بانک بزرگ ابوظبی و دبی (Emirates NBD & ADCB) نتونستند بین خودشون شبکه شتاب مثل ایران راه بندازن ، بانک های عجمان و راس الخیمه پیشکش
من خیلی از برنامه نویسی سر در نمی یارم اما دست مریزاد بچه ها!

آقا این چه فرمایشیه که شما میفرمایید؟ ما برنامه نویسان قدرتمندی داریم بله، اما این سیستم شتاب که از مدتها قبل از ایران تو همه جای دنیا داشته مثل ساعت کار میکرده که...حالا اگر هم چهار تا بانک تو یه گوشه ای مشکل دارن هنوز، اون مشکل برنامه نویسی نیست، مشکلات دیگری شاید دارن...

آیا شما سیستم های بانکی اروپا و آسایای شرقی رادیدین، حالا سیستمهای عربی به کنار!
بار وارده به سستم شتاب ایران توی دنیا بی نظیره و داره به این خوبی کار می کنه.
من موقع برداشت 500 درهم از ATM بانک NBD دچار مشکل شدم و نتونستم پول بگیرم. با کلی دوندگی تونستم از بانک بگیرم.
توی ایران مردم اسکناس 10 هزار تومنی از بانک می گیرن فکرش رو بکن روزی چقدر جابجایی بانکی داریم؟
تعصبی ندارم اما با اطلاع از سیستم بانکی بسیاری از کشورهای جهان اون کامنتو گذاشتم و مایلم شما هم جوری نقد بکنین که اطلاعاتم افزوده بشه گرچه جای این بحث توی تاپیک دیگری هست.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، nedaba
ما همين الان رفتيم باستور تجريش
واكسن انفلونزا زديم نفري ٣٢ هزار تومن
تاريخ td رو هم وارد كرد يك سبتامبر
كلا ده دقيقه طول كشيد.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
سلام به منتظران ایروان
من دارم برنامه ریزی می کنم پس فردا 4شنبه برم ایروان یه سر و گوشی آب بدم و اگه بشه پاس هامونو دارپ آف کنم ببینم چی میشه. به نظرم بهترین زمان رفتن هفته دیگس ولی آن موقع من مجبورم برم کشور دیگه ای و نمی تونستم.

دوساعت نیست تصمیم گرفتم و هنوز بلیطمم دستم نیومده. چرا همین الان ایملمو چک کردم، فرستادن.
تنهایی دارم می رم.
اگه دوستان دیگه هم علاقه مندن که همراهیم کنن خوشحال میشم. Shy
به هر صورت باخبرتون می کنم.
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
سلام دوستان .چون اینجا فعال هست سوال می پرسم . بعضی از دوستان میگن که سیستم صدور ویزا قطع هست و بعضی می گویند که ما یا دوستانشان ویزا گرفتن . حالا و اقعاً مشکل چی هست ؟
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 13:57)khalaf01 نوشته:  سلام دوستان .چون اینجا فعال هست سوال می پرسم . بعضی از دوستان میگن که سیستم صدور ویزا قطع هست و بعضی می گویند که ما یا دوستانشان ویزا گرفتن . حالا و اقعاً مشکل چی هست ؟
سیستم مشکل داره ولی محدود ویزا میده کسی هم دقیق چیزی نمیدونه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pari ، nazanin fatemi ، sonyz2 ، avayebahar ، soli asali ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 13:55)abbas09 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 13:43)mjarim نوشته:  ما همين الان رفتيم باستور تجريش
واكسن انفلونزا زديم نفري ٣٢ هزار تومن
تاريخ td رو هم وارد كرد يك سبتامبر
كلا ده دقيقه طول كشيد.

منم مثل شما هفته دوم اپریل مصاحبه داشتم واکسن تی دی هم تزریق کردین که زد 1 سپتامبر؟

نه ما نوبت قبلي كه زديمو وارد نكرده بوديم،
جهار ماه بيش زديم كه الان وارد كرد
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-09-01 ساعت 13:59)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 13:57)khalaf01 نوشته:  سلام دوستان .چون اینجا فعال هست سوال می پرسم . بعضی از دوستان میگن که سیستم صدور ویزا قطع هست و بعضی می گویند که ما یا دوستانشان ویزا گرفتن . حالا و اقعاً مشکل چی هست ؟

برای کدام سفارتها . برای سه سفارت این مشکل هست .
من ي سوال برام پيش اومده
اگه كسي ميدونه جواب بده
من واسه چه بايد وارد ap بشم اخه؟؟
٢٢ سال سن
دانشجو
٤،٥ تا كشورم رفتم واسه تفريح
سرم تو درسم بوده تو ايران
جاهايي هم كه رفتم هيچ خلافي نكردم
مشكل من چيه دقيقا؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: avayebahar ، a.rahaa ، soli asali ، sorooosh ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 14:02)khalaf01 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 13:59)alimomen نوشته:  

برای کدام سفارتها . برای سه سفارت این مشکل هست .

کل دنیا-لطف کنید امضا درست کنید دوست من
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: khalaf01 ، manamilad ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان