کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-01 ساعت 14:59)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 14:52)rasool750 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 14:46)عراقی نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 14:18)rasool750 نوشته:  Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Casablanca.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.

من ایمیل زدم انکارا بمن این رو گفتن خیلی برام جالبه

با تشکر از استعلام شما

پرونده شما برای کنسولگری سفارت آمریکا در کازابلانکا فرستاده شده است
هرگونه استعلام بیشتر و مربوط به این پرونده بایستی برای آنها ارجاع بشود

احتمال شاید کیس شما را با دیگری اشتباه گرفتند
از انجاییکه از روز اول ثبت نام تا قبول شدنم کلی اتفاقات عجیب غریب افتاده اینم بهشون اضافه شده به هرحال من به کازابلانکا هم ایمیل زدم و منتظر جوابم شاید اگه یه روز برا دوستان قضیه قبولی و ثبت نامم تعریف کنم هیچکس باورش نشه .
بعید کسی بتونه جوابی برا این موضوع داشته باشه اما گذاشتم تا اگه بقیه هم براشون جواب این مدلی اومد از تجربه دیگران استفاده کنند.

ممنون از دوستانی که بهم جواب دادند
یک احتمال دیگه هم هست اگر اشتباه نکرده باشن توی فرستادن ایمیل شاید واسه اینکه بتونن به همه ویزا بدن با توجه به اینکه یک ماه مونده دارن از سهمیه سفارتهای دیگه استفاده میکنن و کیسها رو تقسیم کردن جاهای مختلف

خدا کنه کیس مارو بفرستن تایلندقسمت بشه اونجارو هم ببینیم. همینجوری که خانم نمیزاره بریم Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-01 ساعت 15:05)teacherm نوشته:  

با تشکر از استعلام شما

از انجاییکه از روز اول ثبت نام تا قبول شدنم کلی اتفاقات عجیب غریب افتاده اینم بهشون اضافه شده به هرحال من به کازابلانکا هم ایمیل زدم و منتظر جوابم شاید اگه یه روز برا دوستان قضیه قبولی و ثبت نامم تعریف کنم هیچکس باورش نشه .
بعید کسی بتونه جوابی برا این موضوع داشته باشه اما گذاشتم تا اگه بقیه هم براشون جواب این مدلی اومد از تجربه دیگران استفاده کنند.

یک احتمال دیگه هم هست اگر اشتباه نکرده باشن توی فرستادن ایمیل شاید واسه اینکه بتونن به همه ویزا بدن با توجه به اینکه یک ماه مونده دارن از سهمیه سفارتهای دیگه استفاده میکنن و کیسها رو تقسیم کردن جاهای مختلف

خدا کنه کیس مارو بفرستن تایلندقسمت بشه اونجارو هم ببینیم. همینجوری که خانم نمیزاره بریم Smile
خدا کنه کیستو بفرستن مکه شاید خدا کرد آب توبه ای بریزن رو سر ت اقا معلم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
چقد خلوته ها. اونم روز اول سپتامبر و تو همچین تایمی. برو بچ همه تو کشورهای همسایه کمین کردن فردا هجوم ببرن به سفارتها. داشتم فکر میکردم اگه تو تهران سفارت داشتن این ماه اخر چه بلایی سرشون میومد همه هر روز میرفتن دم در Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، a.rahaa ، soli asali ، sonyz2 ، Hassan2014 ، MOHAMMADKHANI ، pari pari ، nedaba
دوستانی که دوست دارن ببینن آپ سپتامبر چه شکلیه کیس 4065 ابوظبی رو چک کنن
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-09-01 ساعت 15:00)avayebahar نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 14:35)nazanin fatemi نوشته:  واقعا ....چرا ابوظبی به ایمیل های ما پاسخ نمی ده....!!!!!!!ولی سفارتهای دیگه پاسخ میدن ؟؟؟؟؟؟

نازنین جون! عزیزم بنظر خیلی از ماها کلیر شدیم اما....... به هر دلیل حالا مثلا نبودن ویزا نامبر کافی و.....نمی تونن بگن. در قوانین آمریکا دروغگویی جرم بزرگی محسوب میشه و اونها ترجیح میدن جای دروغگویی فعلا فقط اطلاعات ندن تا بتونن قضیه جمع و جور کنند. این نظر شخصی من است.شاید خنده دار باشه پس بی رودروایسی بخند تا روحیه ات عوض بشه عزیزم.
ختما همینطور ....اوای بهار...چه آیدی قشنگی....اشااله همگی کلیر شده باشیم
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: armin021 ، Nooshinsalamat ، pari pariaaa ، poem ، soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، nedaba
به به خوشم اومد
چه آقا معلم روشن فکر و اهل دلی داریم Big Grin
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
آقا معلم با این پست تایلند که گذاشتی اطمینان دارم بجای ریاضی تو تدریس دروس تنظیم خانواده میتونی موفقیت چشم گیری کسب کنی
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، amir rad ، majid_eng ، a.rahaa ، soli asali ، teacherm ، Hassan2014 ، azadeh2014 ، pari pari
(2014-09-01 ساعت 15:05)teacherm نوشته:  

با تشکر از استعلام شما

احتمال به قوی حرف شما درسته چون منم شنیدم از سهمیه بقیه سفارتها نیز استفاده میکنن
تشکر کنندگان: alimomen ، zaaraa ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 15:14)alimomen نوشته:  دوستانی که دوست دارن ببینن آپ سپتامبر چه شکلیه کیس 4065 ابوظبی رو چک کنن
سلام وضعيت اين كيسو روزاي قبل هم چك كردين?
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 15:21)reza16 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:14)alimomen نوشته:  دوستانی که دوست دارن ببینن آپ سپتامبر چه شکلیه کیس 4065 ابوظبی رو چک کنن

بله قربان

7May-8jul-15jul-4aug-7aug-17aug-27aug-1sep
فقط آپدیتهای روز مصاحبه نیست داخلش
case no=4xxx,abu dhabi
هر چهار نغر ap بودن روزاي قبل؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba

خدا بهشون صبر بده
4 تا AP
ما 2 تا داریم پیر شدیم
(2014-09-01 ساعت 15:23)reza16 نوشته:  هر چهار نغر ap بودن روزاي قبل؟
بله
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 15:22)alimomen نوشته:  

بله قربان

7May-8jul-15jul-4aug-7aug-17aug-27aug-1sep
ماشاله 4 تا هم هستن همه هم Ap !!!!!
شاید از اون زنگیای هفته قبل بودن، پاس تحویل دادن
کس دیگه ای امروز آپ شده?
بازم جای امیدواری داره یه آپ سپتامبر رو دیدن.!
(2014-09-01 ساعت 15:25)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:23)reza16 نوشته:  هر چهار نغر ap بودن روزاي قبل؟
بله
من فكر كردم امروز ap شدن ، اخه كيسهايي كه ready هستن يكساعت قبل از صدور ويزا اول ap ميشن و بعد ايشود
تشکر کنندگان: soli asali ، اصان ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان